Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλησπερα!

Ειμαστε απυρετες απο τις 03:00 που εκανε ενα 37.5... Φαινεται πως τα βασανιστηρια μας τελειωνουν....

Εχετε το νου σας γιατι εχθες στο Παιδων γινοταν ΠΑΝΙΚΟΣ και ειχανε ολα το ιδιο πραγμα (την ιωση με τον υψηλο πυρετο)... Αφου ο γιατρος που μας εξετασε ειπε "αυτη η ιωση σε λιγο θα παρει μορφη επιδημιας"..

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Μονη με το δαιμοναρι (που λεει και η culte) αφου ο μπαμπας μας δουλευει σημερα κανονικα.. Καλα κυλησε ως τωρα.. Ευχομαι να κυλησει ετσι και το απογευμα μας!

Καλη Τσικνοπεμπτη σε ολες σας!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Ειμαστε απυρετες απο τις 03:00 που εκανε ενα 37.5... Φαινεται πως τα βασανιστηρια μας τελειωνουν....

...........

Καλη Τσικνοπεμπτη σε ολες σας!

Φιλακια!

Άντς βρε Φαίη....

Επιτέλους ! Να γίνει καλά η κουκλίτσα σας που πόοοοσο πολύ μεγάλωσε ! Την χάζευα τις προάλλες λέμε !

Καλή Τσικνοπέπμπτη σε όλες !

Σας διάβασα κι ένα έχω να συμπληρώσω: το πρωί έβλεπα μια πρόσφατη δημοσκόπηση σχετικά με πρόθεση ψήφου κλπ κι έδινε -αν θυμάμαι καλά 17,5%* στη ΝΔ, κάτω από 10% στο ΠΑΣΟΚ (ή μήπως και κάτω από 10% ???? μπορεί) και 11,5 νομίζω στην Δημοκρατική Αριστερά...

ωραία όλα αυτά - στα λόγια .... γιατί τις βλέπω τσούρμο όλες τις γριές να τις κουβαλάνε με έτοιμο το ψηφοδέλτιο.... :lol: προκειμένου να σώσουν ότι είναι να σωθεί !!!! χα χα

*εγώ προσωπικά και αυτό το βλέπω "υψηλό" σύμφωνα με τα χάλια και τα ξεφτιλίκια τους ....

Καλησπέρα :) Φαιάκι μπράβο ρε άντε να τελειώνετε!!!

Καλημερα κορες!

Μια φορα το μηνα περιπου παιρνω κρεατα απο χασαπη της μανας μου, μια φορα την εβδομαδα παω μαναβη και σουπερ μαρκετ για τα υπολοιπα, παντα με λιστα και με βαση το εβδομαδιαιο μενου.

Για τα χοντρα, απορρυπαντικα, χαρτικα, αλευρια, ρυζια, μακαρονια κλπ σκεφτομουν το μακρο..

Αν δεν πήγαινες μανάβη και έβρισκες κοντά σου μια λαϊκή θα έκανες και έξτρα οικονομία ;)

Εμείς θα τσικνίσουμε σύσσωμη η οικογένεια σπίτι μου οπότε καταλαβαίνετε νομίζω σε τι κατάσταση είμαι με τη μάνα μου ήδη εδώ απο τις 3.30 και τα πεθερικά μου να καταφτάνουν σε λίγο. Για να αντέξω το έριξα στο σίδερο!!! (ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!)

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα...βαρυστομαχιασατε χτες????? εγω πινω σοδα πρωϊ πρωϊ!!!

Μπονζόυυυυυυρρρρρ

Εμείς χτες με παλ κ κική δεν τσικνίσαμε πήγαμε παιδότοπο κ ήπιαμε καφεδάκο χε χε :tongue:

Μπονζόυυυυυυρρρρρ

Εμείς χτες με παλ κ κική δεν τσικνίσαμε πήγαμε παιδότοπο κ ήπιαμε καφεδάκο χε χε :tongue:

μωρε και μεις δεν πηγαμε πουθενα..στο σπιτι τσικνισαμε...

αλλα αν αφησεις ελευθερο τον Σ να μαγειρεψει δεν εχεις σιγουρα καλα αποτελεσματα!!!!

Καλημέρα :) Εμείς παραγγείλαμε και έχουμε φαγητό και για σήμερα χαχαχαχα

Φούσκωμα δεν έχω... λαιμό χάλια έχω, μύτη χάλια έχω, σαν σε σύννεφο το κεφάλι μου... μια ζαλάδα έχω... εντάξει πάλι καλά που δεν έπαθα και τίποτα :lol:

Σας φιλώ και πάω στο κάτεργο!

μωρε και μεις δεν πηγαμε πουθενα..στο σπιτι τσικνισαμε...

αλλα αν αφησεις ελευθερο τον Σ να μαγειρεψει δεν εχεις σιγουρα καλα αποτελεσματα!!!!

χαχαχα Γιατί καλέ, από οσο ξέρω από σένα μαγειρεύει μια χαρά!

Μάλλον έκανε την κουζίνα κακό χαμό έ ???? χαχαχαχα

χαχαχα Γιατί καλέ, από οσο ξέρω από σένα μαγειρεύει μια χαρά!

Μάλλον έκανε την κουζίνα κακό χαμό έ ???? χαχαχαχα

αααααααααα...δεν τον ξερεις τον αντρα μου καλα Λενιω...λαμπικο τα κανει δεν αφηνει ψιχουλο ή λαδια να πεσει!

τα κακα ειναι ότι φτιαχνει για ενα λοχο και εγω η λαιμαργη τα τρωω μετα!

Διαφημίσεις

Όχι ρε Σαλονικιά... Εννοεί ότι όταν μαγειρεύει ο άνδρας της είναι τόσο νόστιμα τα φαγητά που βαρυστομαχιάζεις!

Μέρες everybody!

Εμείς δεν είμαστε στα χαι μας... Εγώ αδιάθετη από χθες και πεθαίνω, η μικρή μύξα (κρύωμα μπαμ) και το πρωι μου παραπονέθηκε και για το αυτί αλλά ήθελε να πάει σχολείο...

Άντε να δω πως θα μου γυρίσει...

Χθες είχαν πάρτυ μασκέ στο σχολείο! Ήταν όλα ντυμένα όλη μέρα, και οι δασκάλες. Το σκατούλι θυμόταν τι φόραγε το κάθε παιδί! Πέρασαν πολύ όμορφα, δεν έβγαζε τη στολή από πάνω της!

Σήμερα έχω γενική και φυσικά να πάω φαρμακείο για ορους... Μας περιμένει πολληηηηηηηη μυξα το Σ/Κ...

Χθες τσικνίσαμε σπίτι, ψήσαμε στο τζάκι και το χάρηκε πολύ και η μικρή μου!

Και του χρόνου να μαστε καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα :) Εμείς παραγγείλαμε και έχουμε φαγητό και για σήμερα χαχαχαχα

Φούσκωμα δεν έχω... λαιμό χάλια έχω, μύτη χάλια έχω, σαν σε σύννεφο το κεφάλι μου... μια ζαλάδα έχω... εντάξει πάλι καλά που δεν έπαθα και τίποτα :lol:

Σας φιλώ και πάω στο κάτεργο!

χε χε μια χαρά αφου δεν έχεις φούσκωμα,

Αντε καλή δουλίτσα :tongue:

αααααααααα...δεν τον ξερεις τον αντρα μου καλα Λενιω...λαμπικο τα κανει δεν αφηνει ψιχουλο ή λαδια να πεσει!

τα κακα ειναι ότι φτιαχνει για ενα λοχο και εγω η λαιμαργη τα τρωω μετα!

ααα έτσι πες γιατί κ εγώ έτσι ήξερα οτι μαγειρεύει το αγόρι κ καλά μάλιστα

σόδα ειρήνη σόδα χαχαχαχα

Καλημερα σε ολες, επιτελους Παρασκευη!

Αν δεν πήγαινες μανάβη και έβρισκες κοντά σου μια λαϊκή θα έκανες και έξτρα οικονομία ;)

Ναι ναι και αυτο θα ηθελα να το κανω (και οικονομικοτερη λυση και καλυτερη ποιοτητα) και οχι τιποτα εχουμε ωραιοτατη λαικη διπλα στο σπιτι.

Απλα ειναι καθε Παρασκευη που συνηθως ο Κ. λειπει και μου βγαινει ο πατος να παω να ψωνισω, κουβαλησω, να γυρισω να ετοιμασω τον μικρο για το σχολειο, να τον παω και μετα να ερθω δουλεια!

Το εκανα καποια στιγμη το Σεπτεμβρη, αλλα κατεληγα 10 η ωρα στη δουλεια κι ετσι το παρατησα!

Ισως να ψαξω καμμια λαικη που να λειτουργει Σαββατο ε?

Καλα λες, θα το ψαξω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολες, επιτελους Παρασκευη!

Ναι ναι και αυτο θα ηθελα να το κανω (και οικονομικοτερη λυση και καλυτερη ποιοτητα) και οχι τιποτα εχουμε ωραιοτατη λαικη διπλα στο σπιτι.

Απλα ειναι καθε Παρασκευη που συνηθως ο Κ. λειπει και μου βγαινει ο πατος να παω να ψωνισω, κουβαλησω, να γυρισω να ετοιμασω τον μικρο για το σχολειο, να τον παω και μετα να ερθω δουλεια!

Το εκανα καποια στιγμη το Σεπτεμβρη, αλλα κατεληγα 10 η ωρα στη δουλεια κι ετσι το παρατησα!

Ισως να ψαξω καμμια λαικη που να λειτουργει Σαββατο ε?

Καλα λες, θα το ψαξω!

Να το κάνεις, θα δεις τραγική διαφορά στις τιμές (αν πας συνήθως μετά τις 12 τις ρίχνουν) κ φυσικά στην ποιότητα των ζαρζαβατικών κτλπ

Σκέψου οτι τα σουπερ προμηθεύονται μια φορά τη βδομάδα κ τα βάζουν κατάψυξη κ ψυγείο..... ενώ η λαική εχει χθεσινά κ προχθεσινά που τα μάζεψαν.

Εγώ δεν πήγαινα λαική από βαρεμάρα μου, αλλά οτι επαιρνα απο το σουπερ δεν κράταγε στο ψυγειο ρε παιδί μου χαλούσε γρήγορα....

Ε και το γύρισα σε λαική κ ειναι πολύ καλυτερα τα πράγματα.

Καλα καλαμαρι απο σουπερ πλεον δεν ψωνιζω τιποτα σε φρουτο-λαχανικο και αναγκαζομαι και πηγαινω μαναβη οπου τα χρυσοπληρωνω.

Ενα φεγγαρι που ειχα μεινει ανεργη για 7 μηνες, πηγαινα συστηματικα λαϊκη, αρεσε πολυ και του μικρου οποτε τον φορτωνα στο καροτσι και φευγαμε!

Οντως μεγαλη διαφορα στις τιμες και κρατανε και πολυ!

Καλα με τα ψωμια δεν σου λεω τι φωτιες μου εχεις αναψει.

Ο αντρας μου μου τα ζηταει συνεχεια, αυριο θα κανω διπλη δοση μπας και του φτασουν για ... 3-4 μερες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...