Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κούκλες! Περαστικά σε Μαράκι και Αναστασάκι!

Το δικό μου σούργελο ανέκαμψε με την ομοιοπαθητική και σε λιγότερο από 48 ώρες η επιπεφυκίτιδα εξαφανίστηκε!!!

Για την οικονομική κατάσταση δεν θα προβώ σε αναλύσεις...χρωστάμε 2 δόσεις του στεγαστικού γιατί ο Γ. δεν έχει πληρωθεί για κάποιες δουλειές του Γενάρη και Φλεβάρη...

και άλλα...και άλλα...

τι κι αν είμαι υψηλόμισθη στον ιδιωτικό ε; :)

χθες δουλέψαμε με τον γ. εκ περιτροπής 07:00 - 13:00 ο γ., 14:00 - 21:00 εγώ...

και αναμένονται εξελίξεις...

όπως λέει και η φίλη μου το καλαμάρι...τουλάχιστον έχω το μικρό μου αγοράκι γιατί για δεύτερο δεν υπάρχει περίπτωση...

ααα και το ευχάριστο!!! και το δικό μου αδελφάκι παντρεύεται 01/09 μην χάσει την νύφη την καλή!!!

σας φιλώ

Αντε κ ο δικός μου αδερφός μπήκε στο κλάμπ χαχαχα εχουν βρει ήδη μαγαζί, εκκλησία κ νυφικό παρακαλώ μέσα σε 4 μέρες..... Η νύφη μου ο σίφουνας !!

Ωχωχωχ!!! Οι αδελφές φοβάμαι πως θα είμαστε χειρότερες απ τις μανάδες μας...

Με το καλαμάρι αυτά λέγαμε το πρωι στο face... Όνειρα θερινής νυκτός τα 2α... Ευτυχώς προλάβαμε και κάναμε από ένα...

σματσσσσ Ειπαμε πάλι καλά που προλάβαμε το ένα παιδάκι να κάνουμε!

πφφφφφφφφφφ τωρα σας διαβασα το πρωι επηζα!

εμεις τα ζησαμε και απο τις δυο πλευρες τα μετρα και του δημοσιου και του ιδιωτικου τομεα...

και εχω να πω οτι Δεν φταίνε δηλαδή οι τράπεζες, δεν φταίνε οι φοροφυγάδες, δεν φταίνε τα κόμματα που ασέλγησαν παντοιοτρόπως επί της κοινωνίας μας, δεν φταίνε οι πολιτικοί μας που κατέληξαν Κροίσοι στη πλάτη μας, δεν φταίνε τα άπειρα λαμόγια, δεν φταίει κανείς τους. Φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ναι αυτοί των «τρεις και εξήντα». Στον τοίχο γρήγορα και εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες.

Τι μας λέτε καλέ; Και άντε και έκοψαν τους μισθούς του δημοσίου στη μέση. Άντε και απέλυσαν 200.000 από δαύτους όπως επιθυμεί η τρόικα στα φανερά, και η κυβέρνηση μας στα κρυφά. Τι μέλλει γενέσθαι; Ποιος θα αγοράζει τα προϊόντα που πουλάνε τα καταστήματα του ιδιωτικού τομέα; Ποιος θα καταναλώνει; Ποιος θα δαπανά; Ποιος θα πληρώνει φόρους; Οι εφοπλιστές μας ή οι εθνικοί μας κατασκευαστές, ή οι χονδρέμποροι και οι βιοτέχνες; Καλά κρασιά… Ανάπτυξη χρειαζόμαστε και όχι «κατοχή».

Για αυτό, θα καταλήξω λέγοντας πως σε καιρούς κρίσης είναι πολύ φυσιολογικό ο απόλυτα πεινασμένος να βλέπει το ξεροκόμματο του διπλανού και να τον ζηλεύει. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε πως την ίδια ώρα που ο ένας λιμοκτονεί και ο άλλος μασουλάει το μπαγιάτικο ξεροκόμματο, κάποιοι κάπου παρά πέρα τρώνε τα φιλέτα τους και γελάνε για το χάλι και των δυο, το οποίο όμως αυτοί μεθόδευσαν, επιδίωξαν, και κατάφεραν, πλουτίζοντας συγχρόνως εις βάρος όλων μας. Για αυτό, αφήστε τα μίση, και κοιτάξτε να φύγει αυτός ο συρφετός που μας κυβερνά, μπας και…

Συμφωνώ 1000% (όντως 20αρι πρέπει να έπαιρνες στην έκθεση ε ??? χαχαχα)

Σόρυ ρε κόρες - αγωνίστριες αλλά με πνίγει...

Δηλαδή ΠΟΥ βλέπετε εσείς διάδοχη κατάσταση? Γιατί εγώ θεωρώ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολιτικούς, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!

ΟΛΟΙ έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ εδώ και πολύ καιρό αν όχι ΧΡΟΝΙΑ ότι μες τα κεφάλια τους έχουν σκατά και τα μάτια τους βλέπουν μόνο χρήμα...

Δεν θέλω κανέναν, τους σιχάθηκα...

Καλημέρα κόρες! Έλα Φαιάκι θα περάσει κι αυτό... Είναι καλύτερα σήμερα η μικρή?

Αερικό, συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα... Τόσα χρόνια που ψήφιζα τι κατάλαβα? Θεωρούσα πως έδινα την ψήφο μου σε φρέσκα πρόσωπα που θα άλλαζαν το οτιδήποτε. Ε πια δεν ψηφίζω γιατί δεν βλέπω κανέναν ικανό για καμία αλλαγή. Χάρηκα πολύ όταν αυξήθηκαν τα κόμματα στη Βουλή αλλά και που αυξήθηκαν τι έγινε? Μη την ψάχνετε... Οι Έλληνες είμαστε τόσο καθυστερημένοι που πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουν... Και τη νοοτροπία αυτών που εννοώ δεν μπορούμε να την αλλάξουμε.

Σχετικά με το μάρκετ Μελίνα, αυτό που κάνω εγώ (αλλά απαιτεί λίγο χρόνο και εσύ μάλλον δεν τον έχεις) είναι να τσεκάρω προσφορές και να στοκάρω όσο μπορώ.

Να πηγαίνεις πάντα με λίστα στο σουπερ για να μη παρεκλίνεις. Εμείς ακολουθούμε συγκεριμένη δίαιτα οπότε είναι πολύ πιο εύκολο. Βέβαια εμείς εδώ έχουμε όλα τα μαρκετ σε μικρή απόσταση οπότε δεν τα καίμε και σε βενζίνη ας πούμε

Ραβτακι μου δεν ψηφίζω τις τελευταιες δυο τετραετιες, αλλά αυτή τη φορά θα ψηφίσω.....σιγουρα όμως οχι τα πρώτα τρια κόμματα...

Και εγώ στοκάρω σε προσφορές , πχ τώρα τελειώνουμε το τελευταίο μπουκάλι σαμπουάν από τα 8 που πήρα τον Μαίο νομίζω....

Εχω στοκάρει με αλεύρι αφου κάνω συνέχεια πράγματα , το είχε προσφορά 0,70το κιλό κ πήρα 10κιλα....χαχαχαχα

Επίσης με πρόγραμμα στο εβδομαδιαίο φαγητό κ με λίστα στο σούπερ κ στη λαική....αλλιώς δεν βγαίνει....!

Ευχαριστώ κοριτσάκι :) Κάτσε να δούμε... θα την κρατήσω; Ήδη έχω εξαντληθεί με το 'δουλειά στο σπίτι' γιατί μόνο το βράδυ μπορώ να την κάνω :(

Ευχαριστώ κοριτσάκι :) Κάτσε να δούμε... θα την κρατήσω; Ήδη έχω εξαντληθεί με το 'δουλειά στο σπίτι' γιατί μόνο το βράδυ μπορώ να την κάνω :(

Θα την κρατήσεις είμαι σίγουρη, δε σε φοβάμαι εσένα! :tongue:

Καλή δουλειά!! :D

και εγώ φεύγω σε ένα τέταρτο παώ στα ταλιμπανάκια μου:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!

Μια φορα το μηνα περιπου παιρνω κρεατα απο χασαπη της μανας μου, μια φορα την εβδομαδα παω μαναβη και σουπερ μαρκετ για τα υπολοιπα, παντα με λιστα και με βαση το εβδομαδιαιο μενου.

Για τα χοντρα, απορρυπαντικα, χαρτικα, αλευρια, ρυζια, μακαρονια κλπ σκεφτομουν το μακρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κορες!

Μια φορα το μηνα περιπου παιρνω κρεατα απο χασαπη της μανας μου, μια φορα την εβδομαδα παω μαναβη και σουπερ μαρκετ για τα υπολοιπα, παντα με λιστα και με βαση το εβδομαδιαιο μενου.

Για τα χοντρα, απορρυπαντικα, χαρτικα, αλευρια, ρυζια, μακαρονια κλπ σκεφτομουν το μακρο..

Kαι εγώ έτσι κάνω το κρέας μας , παω μια φορά το μήνα παίρνω 8 κομμάτια/φορές για δυο φορές τη βδομάδα κρέας.

Στο μάκρο να πας αξίζει, αλλά τα δινουν 5 πέντε ή τρία τρία τα προιόντα συνήθως κ λεει να στοκάρεις

ρε μελινακι εμεις δικαιουμαστε καρτα μακρο ως ελευθεροι επαγγελματιες?

Ναι δικαιούστε εγώ εχω μια του πατέρα μου(αρχιτέκτονας) κ μια του χαζμπαντ μηχαν. μηχανικός.

Διαφημίσεις

Μάκρο και Μετρό είναι ίδιας φιλοσοφίας, για επαγγελματίες δηλαδή. Το γράφω σε περίπτωση που σας πέφτει το Μετρό πιο κοντά. Μόλις είδα φυλλάδια 6 σουπερ μαρκετ. Στραβώθηκα αχαχαχχαχαχα

Ειρήνηηηηηηηηηηηη

http://www.makro.gr/pages/makro_passport.cfm

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειρηνη δικαιουμαστε ως ελευθεροι επαγγελματιες, ναι, πας με το ΔΠΥ και βγαζεις καρτα επι τοπου.

Εγω ειχα βγαλει οταν ειμασταν Θεσσαλονικη, αλλα την εχω χασει, οποτε πρεπει να ξαναβγαλω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειρηνη δικαιουμαστε ως ελευθεροι επαγγελματιες, ναι, πας με το ΔΠΥ και βγαζεις καρτα επι τοπου.

Εγω ειχα βγαλει οταν ειμασταν Θεσσαλονικη, αλλα την εχω χασει, οποτε πρεπει να ξαναβγαλω.

Μπορείς να ζητήσεις βρε επανέκδοση από προσωπική εμπειρία μιλάω χε χε

Μπορείς να ζητήσεις βρε επανέκδοση από προσωπική εμπειρία μιλάω χε χε

καλαμαρι μου αυτο θα κανω, ειναι και κοντα μας το καταστημα... επρεπε να ειχα παει εδω και καιρο!

το κακο ειναι οτι δεν εχω πολυ αποθηκευτικο χωρο, αλλα αν ειναι για να κανουμε οικονομια καπου θα τα βολεψουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...