Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!

Φαίη μου,

Η μικρή δείχνει πως είναι καλύτερα αφού δεν σου ανεβάζει πυρετό υψηλό τόσο συχνά ! Υπομονή (λίγο ακόμα) και θα περάσει κοριτσάκι ! Και με το καλό τα γενέθλια !

Δεν κατάλαβα ποιές ακριβώς επιλέξατε (για τις τούρτες μιλάω) αλλά... δεν πειράζει ! Όλες ήταν γλύκα !:-P

Κατά τα λοιπά,

Συμφωνώ με όλες σας... Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στην κόντρα Δημόσιος vs Ιδιωτικός... όλα τελικά στο κεφάλι μας θα πέσουν και κλασικά την πληρώνει την ζημιά η μικρομεσαία τάξη βλ εμείς δλδ... που δεν ξέρω κατά πόσο θα "υπάρχουμε" σε λίγα χρόνια ή άν θα φυτο-ζωούμε...

και , για να γράψω την μαύρη μου αλήθεια.... κι εμείς... αν το Σεμινάκι δεν είχε προκύχει εκτάκτως.... όχι, τώρα, έτσι όπως έχει η κατάσταση... δεν θα έπαιρνα την απόφαση για 2ο παιδάκι... κι ας έλεγα πάντοτε ότι ήθελα δυο !

Ας είναι. Ο Θεός να μας δίνει υγεία και κουράγιο να αντέξουμε, επειδή όλος ο κόσμος βασίζεται στις δουλειές του για να έχει τα προς το ζην και να τα βγάζει πέρα... κόβουν, κόβουν, κόβουν.... :lol: μα τί στο καλό ????

Κι εγώ του ιδιωτικού είμαι. Κι εδώ λεφτά υπάρχουν... αλλά στα ψηλά πατώματα... στο ισόγειο.... δεν κυκλοφορεί πολύ χρήμα... καταλαβαίνετε βεβαίως βεβαίως... εχθές μου έλεγε ο Μ (άντρας μου) ότι σκέφτεται να τους κάνει κι άλλη μείωση (είχε ήδη κόψει 200 ευρώ) και του είπα "Αν είναι να δουλεύεις σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ και Σάββατο... για 800 ευρώ... βρες μια άλλη δουλειά, τουλάχιστον να έρχεσαι νωρίς στο σπίτι να σε βλέπουν τα παιδιά !" άϊ-σιχτίρ στην τελική !

Εμάς δεν μας έχει ρωτήσει κανείς αν έχουμε να δίνουμε 320-360 τον μήνα ΜΟΝΟ για τις λογοθεραπείες του παιδιού, που δεν μπορείς να μην τις κάνεις στην τελική... :rolleyes:

Και ναι, υπάρχουν περιπτώσεις δημ. υπαλλήλων που μπήκαν με ρουσφέτια (έχω άτομο κοντινό μου, συγγενή) κλπ κλπ ΑΛΛΑ κι εκείνους κάποιος τους έβαλε, κάποιοι βολεύτηκαν εναλλάξ δλδ... κι αυτός ο άνθρωπος, καλώς ή κακώς διαμόρφωσε τις ανάγκες του βάσει του όποιου μισθού του... γιατί όμως, αφού θες εξυγίανση εδώ και τώρα... πας και κόβεις από τους πολλούς λίγα και δεν παίρνεις από τους λίγους τα ΠΟΛΛΑ ????

Άντε γεια ρε !!!!

Φιλάκια πολλά !!!

Και που 'σαι ???? ψτ κοπελιά, chatzico σ' εσένα σφυρίζω... άντε μανίτσα μου να κανονίσουμε να βρεθούμε ... τί γειτόνισσες είμαστε ? ντροπή κιόλας !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορες!

Οπως τα λετε ειναι, ο,τι εσοδα και αν εχει ο καθενας, ετσι οπως εχουν ανατραπει τα παντα, η κατασταση παει απ'το κακο στο χειροτερο.

Δεν μου κανει κεφι να προγραμματισω τιποτα, να ψωνισω τιποτα..

Ηθελα να παρω μερικα ρουχαλακια του μικρου με τις εκπτωσεις και δεν εχω κεφι καθολου.. ξερω οτι θα το μετανιωσω βεβαια αλλα δεν το'χω.

Ποσω μαλλον να ψωνισω για μενα..

Αερικο η λυση του μακρο λες οτι αξιζει?

Σκεφτομαι τροπους να μειωσω το εξοδο του σουπερ μαρκετ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο βρε μεταξάκι,μου θύμισες αυτό που ήθελα να γράψω πριν αλλά μυαλό κουκούτσι...

Φαίη τέλεια η τούρτα που διαλέξατε για το σπίτι ειδικά σε αυτό το χρώμα το λιλά που το λατρεύω!

Αν επιτρέπεται, πόσο κάνει αυτή η τουρτίτσα; Είναι κοντά το μαγαζί αυτό σε εσάς; Γιατί τις εχω δει αλλα φανταζόμουν ότι θα είναι πολύ ακριβές...

Έτσι είναι μεταξάκι μου, στο ίδιο καζάνι βράζουμε εμείς οι μικρομεσαίοι...που θα πάει, θα μαμήσει και ο φτωχός!!!

Καλημεραααααααα.........

Ειμαι στο τσακ να αρχισω να βριζω τους ταριφες.....και συγνωμη αν καποια εχει ανθρωπο δικο της ταριφα.........αλλα και περναει με κοκκινο και παει να σκοτωσει τον ντιληβερα που πηγαινει σαν σκιερ σε καταβαση απο τον Παρνασο απο τους εληγμους..... και σηκωνεται και φευγει κυριος οταν ηδη εγω εχω ανεβει πεζοδρομια τα εχω κατεβει με την ιδια φορα και εχω παρει και μια στροφη τυπου ζεμπεκια!!!!

Παει η ζαντα παει το λαστιχο......... ελπιζω να μην εχει παρει τιποτα αλλο! Ηταν τυχερος που δεν ειχε φωτα γιατι ειμαι αριθμομνημον και θα χε γινει χαμος!!!! Ευτυχως δεν ειχα το παιδι γιατι γυριζα απο δουλεια αλλα οσο σκεφτομαι οτι 1 δευτερολεπτο πιο μπροστα να ημουν θα το χα σκοτωσει το παλικαρι με το μηχανακι εξοργιζομαι!

Στον αντρα μου δεν ειπα ακριβως τι εγινε......ειπα οτι επεσα σε μια λακουβα μεγαλη γιατι θα μου ελεγε γιατι γυρισες και δε περιμενες εκει τροχαια και λοιπα......αλλα φοβηθηκα να μη δημιουργησω προβλημα στο παλικαρι που δουλευε γιατι δεν επεσε κατω αυτος μια χαρα ηταν και με παρακαλεσε να μην κανω τιποτα! Τον λυπηθηκα!

Προσοχη με τα αυτοκινητα.............. ο κοσμος εχει λαλησει!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

καλημερες (λεμε τωρα)

και ναι......ελυγισαμεν.......γατουλινα -ιωση 0-1....σιτττττ....γκουχ γκαχ ολη νυχτα και ενα 39αρι ετσι ναχουμε.....ο Β σχολειο, η Α Σοφια, την αφησα να κοιμηθει λιγο παραπανω και ηρθα 10.30.......

Διαφημίσεις

ενα μεγαλο συν στις δημοσιες μαμαδες ηταν και το εξτρα καθισι αν δε κανω λαθος....αλλα τωρα παιδακια δε βλεπω να καουμε...παει και αυτο...τρομαρα μας

Λοβ, γιατι 360 για λογο? ποσες του κανεις τελικα???? εγω ευτυχως δεν εδωσα πανω απο 240 και απο αυτα τα 180 επιστροφη απο το ταμειο

...........

Λοβ, γιατι 360 για λογο? ποσες του κανεις τελικα???? εγω ευτυχως δεν εδωσα πανω απο 240 και απο αυτα τα 180 επιστροφη απο το ταμειο

40 ευρώ η ώρα Χ2 -Τρίτη, Πέμπτη- βγαίνει 320 το μίνιμουμ τον μήνα άσε που βγαίνουν καμιά φορά και παραπάνω τα μαθήματα (ανάλογα με το πόσες εβδομάδες έχουμε ημερολογιακά)...

τί θα πάρω λέει ???? 180 επιστροφή ?????????:lol: να κλάψω τώρα ή μετά ???

εμενα ηταν 30 η ωρα , βασικη διαφορα δυστυχως

γιατι βρε δε θα τα παρεις?

ξέρω κι εγώ βρε Γάτα ???? θα υπάρχει μέχρι τον Απρίλιο Κράτος, ΙΚΑ, Επιτροπή κλπ κλπ ???? χλωμό το κόβω ... τεσπα...

ας μιλάει ο Νικολιός μου και δεν πειράζει, να τρώμε φακή νερόβραστη !

Φαίη μου,

Η μικρή δείχνει πως είναι καλύτερα αφού δεν σου ανεβάζει πυρετό υψηλό τόσο συχνά ! Υπομονή (λίγο ακόμα) και θα περάσει κοριτσάκι ! Και με το καλό τα γενέθλια !

Δεν κατάλαβα ποιές ακριβώς επιλέξατε (για τις τούρτες μιλάω) αλλά... δεν πειράζει ! Όλες ήταν γλύκα !:-P

Γεια σου ρε Μεταξακι!! :D Ειπαμε για το σταθμο την Κ23 και για το σπιτι την Κ47.

Οσο για τη μικρη, διαβασε παρακατω και θα καταλαβεις....

Φαίη τέλεια η τούρτα που διαλέξατε για το σπίτι ειδικά σε αυτό το χρώμα το λιλά που το λατρεύω!

Αν επιτρέπεται, πόσο κάνει αυτή η τουρτίτσα; Είναι κοντά το μαγαζί αυτό σε εσάς; Γιατί τις εχω δει αλλα φανταζόμουν ότι θα είναι πολύ ακριβές...

Ευχαριστω Μαριτακι μου! Η συγκεκριμενη μας βγηκε 45 ευρω. Το σχεδιο της μπαλαρινας ειναι 20 ευρω αλλα επειδη τα κιλα ειναι λιγα (αφου θα ειμαστε εμεις κι εμεις) βγηκε νορμαλ σε τιμη. Σε αντιθεση με του σταθμου που και απλη που ειναι, θα ειναι 5κιλη και μας βγηκε 80 ευρω!! :eek: Το μαγαζι ειναι κοντα μας.. Σκεψου πως το σπιτι μου ειναι παραλληλη στην Αγιου Δημητριου και το μαγαζι ειναι επι της Αγιου Δημητριου. Αν θες παντως μεχρι 3 κιλα, συμφερει! ;)

Καλημεραααααααα.........

Ειμαι στο τσακ να αρχισω να βριζω τους ταριφες.....και συγνωμη αν καποια εχει ανθρωπο δικο της ταριφα.........αλλα και περναει με κοκκινο και παει να σκοτωσει τον ντιληβερα που πηγαινει σαν σκιερ σε καταβαση απο τον Παρνασο απο τους εληγμους..... και σηκωνεται και φευγει κυριος οταν ηδη εγω εχω ανεβει πεζοδρομια τα εχω κατεβει με την ιδια φορα και εχω παρει και μια στροφη τυπου ζεμπεκια!!!!

Παει η ζαντα παει το λαστιχο......... ελπιζω να μην εχει παρει τιποτα αλλο! Ηταν τυχερος που δεν ειχε φωτα γιατι ειμαι αριθμομνημον και θα χε γινει χαμος!!!! Ευτυχως δεν ειχα το παιδι γιατι γυριζα απο δουλεια αλλα οσο σκεφτομαι οτι 1 δευτερολεπτο πιο μπροστα να ημουν θα το χα σκοτωσει το παλικαρι με το μηχανακι εξοργιζομαι!

Στον αντρα μου δεν ειπα ακριβως τι εγινε......ειπα οτι επεσα σε μια λακουβα μεγαλη γιατι θα μου ελεγε γιατι γυρισες και δε περιμενες εκει τροχαια και λοιπα......αλλα φοβηθηκα να μη δημιουργησω προβλημα στο παλικαρι που δουλευε γιατι δεν επεσε κατω αυτος μια χαρα ηταν και με παρακαλεσε να μην κανω τιποτα! Τον λυπηθηκα!

Προσοχη με τα αυτοκινητα.............. ο κοσμος εχει λαλησει!

Εμενα μου λες ρε ομορφη; Πριν 3 εβδομαδες μας τρακαρε ενας λαλακας και βγηκε το αμαξι εντελως οφ.. Και ειχα και το παιδι μεσα! Το σοκ ακομα να μου φυγει! Ευτυχως που εισαι καλα και τα υπολοιπα αστα!

καλημερες (λεμε τωρα)

και ναι......ελυγισαμεν.......γατουλινα -ιωση 0-1....σιτττττ....γκουχ γκαχ ολη νυχτα και ενα 39αρι ετσι ναχουμε.....ο Β σχολειο, η Α Σοφια, την αφησα να κοιμηθει λιγο παραπανω και ηρθα 10.30.......

Περαστικα σου ρε γατονι... :(

Λοιπον.. Τα δικα μας νεα... Η Μαρια ολο το βραδυ ξαναψηθηκε.. Αυτη τη φορα χτυπησε 39,7! :shock::shock::shock: Μιλησαμε παλι με τον παιδιατρο και ειπε καλου κακου να την παμε Παιδων καθως θορυβηθηκε για λοιμωδη μονοπυρηνωση.. Περιμενω το Βασιλη που γυριζει απο την ασφαλιστικη (σημερα παιρνουμε πισω το τουτου μας... ΑΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΗ;;; Μετα απο 3 εβδομαδες!!!) και ξεκιναμε...

Η μικρη ειναι τελειως ζαβλακωμενη και με το δικιο της.. Παραπονιεται για το λαιμο της και δεν θελει να φαει τιποτα... Οψομεθα! Θα σας κρατησω ενημερες..

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

εχτες πηγαμε ενδοκρινολογο (και την εκανα 2 σε 1, και παιδιατρο)

υψος 96.3 ορθια κλαψ κλουψ

βαρος 13,5 (που πηγε μισο κιλο ρεεεεεεε)

εγραψε κλασσικες εξετασεις τιποτα παραπερα

ειμαστε συνεχεια στο 3% , μια ανασα απο πανω του (και απο κατω ο γκρεμος χεχχεχεχεχε)

Καλησπέρα. Έχω ένα κεφάλι καζάνι , είμαι σαν μεθυσμένο κοτόπουλοdindon2.gif

Χθες πρώτη μέρα στη δουλειά [ εε πρώτη νύχτα ήθελα να πω ] και μου φάνηκαν όλα βουνό. Μάλλον ξεσυνήθισα και για αυτό είμαι σε αυτά τα χάλια [σωματικά και ψυχικά]

Μαρίτα θα δουλεύω 6 με 2 το βράδυ , χθες μόνο πήγα πιο αργά [στις 7 ] και έφυγα στις 3

Άτιμη κοινωνία …είναι δουλειά αυτή για μάνα ? τι να κάνω όμως, είναι το μόνο ωράριο που με βολεύει , ας ελπίσουμε ότι από Σεπτέμβριο θα μπει ο μικρός σε σταθμό και θα βρω κάτι καλύτερο

Πάω να την πέσωzzz05.gif καμιά ωρίτσα μπας και έρθω στα ίσια μου

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Nαι στα δικαιωματα της απεργιας των δημοσιων υπαλληλων ναι στα προβληματα τους αλλα λιγη ευαισθησια ρε γαμωτο για τα αυτονοητα. Σημερα ξεκιναγε η απογραφη για τα ατομα με αναπηρια και ενω πηγαιναν ανθρωποι σε καροτσακια και παιδια με νοητικη στερηση εβρισκαν την πορτα κλειδωμενη μεσα τους υπαλληλους και ενα χαρτι που εγραφε οτι καναν σταση απεργιας.

Ντροπη και αισχος μονο αυτο εχω να πω. Καθοντουσαν μεσα και κοιταγαν τους αναπηρους απο εξω που επρεπε σημερα να δηλωθουν να κοιτανε σαν τα σκυλακια. Αηδιασα και αν ειχα ενα καλασνικοφ θα κατεβαζα την τζαμαρια απο τα νευρα μου.

Η ημερομηνια της απογραφης συγκεκριμενη και γνωστη και αυτη την ημερα επελεξαν για να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους οι υπαλληλοι των ΚΕΠ την ημερα που επρεπε να εξυπηρετησουν ατομα με ειδικες αναγκες. Ιχνος σεβασμου και συμπονιας.

Αι στο διαολο πια βαρεθηκε η ψυχη μου την απονια.

αυτα κανουν, μετα τους βριζουμε, μετα κλαιγονται και ξανα κανουμε τον κυκλο

καποιοι δουλευουν, αλλα οι πλειοψηφια τους εχεις μαθει να καθεται....τεσπα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...