Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αερικάκι να σου πω ένα κόλπο με τα ανταλλακτικά για το ρουφηχτήρι; Εμείς εδώ και 6μήνες περίπου που μας το είπαν βάζουμε βαμβάκι, τα χρησιμοποιούμε, τα πλένουμε με ζεστό νεράκι και ξαναβάζουμε βαμβάκι για επόμενη χρήση.

Δεν προλαβαίναμε ανταλλακτικά πριν ενώ τώρα κάνουμε τη δουλειά μας και αγοράζω καινούρια αραιά για αντικατάσταση!

Δοκιμάσε το!

Είναι κοντά στο σπίτι σου η δουλίτσα;Ή ταλαιπωρείσαι πάλι με αποστάσεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξέρω βρε μαριτάκι το κόλπο αλλά ο μπαμπάς μας είναι ανένδοτος με την αποστείρωση υποτίθεται των συγκεκριμένων... τεσπα τώρα θα κρύψω κανα δυο για να τα έχω γι'αυτό το σκοπό!

Δυστυχώς είναι Φ.Νέγρη και πάω Μετρό και τρόλει. Κάνω την ίδια ώρα που έκανα και στην άλλη δουλειά με τα ΜΜΜ αλλά... όταν έχει απεργία... άντε να βρεις να παρκάρεις... πρέπει να φερμάρω κανένα πάρκινγκ εκεί κοντά

Έλα ΜΕΛΙΝΆΚΙ,

Σου βγήκε από την μύτη όντως... τουλάχιστον έκανε τπτ το μανάρι μου ή ακόμη πονάει και ταλαιπωρείται άδικα ????

ΟΚ, για την μαμά σου να μην σχολιάσω... και η δικιά μου όταν έρχεται σπίτι μου λέει όλη την ώρα "Πφφφφ -αυτό το υποτιμητικό ξέρεις- πολύ πάνω σου τα έχεις και τα δυο, γι' αυτό δεν σε αφήνουν να κάνεις ρούπι..." και βέβαια, εννοεί, ότι κάθε απόγευμα θα έπρεπε να τα παρατάω στην τύχη τους και να κάνω γενική τους τοίχους, τα ντουλαπια, τα μπαλκόνια και ότι άλλο υπάρχει μέσα σε αυτό το οίκημα ! :idea::idea::idea::lol:

....Δεν απαντώ - και δεν μιλώ... και ΔΕΝ ακούω, γενικώς ! Join the club

Μεταξακι επειχηρησαμε να του κοψουμε το φαρμακο που επαιρνε, με αποτελεσμα να τρεχουμε και να μη φτανουμε μια εβδομαδα τωρα!

Ακομα βγαζει κουτσα κουτσα τα της προηγουμενης εβδομαδας!

Απο σημερα το ξαναξεκινησαμε εννοειται, ελπιζω να δω βελτιωση..

Για τη μανα μου μαλλον με καταλαβαινεις απολυτα!

Λεει 'το παιδι ειναι κολλημενο πανω σου σε υπερβολικο βαθμο' επειδη το παιδακι πανω στην κριση της δυσκοιλιοτητας ειχε τον πονο του και ζητησε τη μαμα του! Μιλαει λες και ειναι ενηλικος ανθρωπος και οχι 3,5 χρονων παιδακι!

Δηλαδη της λεω τι να κανω? Να γυριζω απο τη δουλεια και να τον φτυνω?

Και αντι να καταλαβει οτι ειπε παπαρια, απανταει 'δεν ξερω, παντως κατι πρεπει να κανεις'

Σημειωση, εκεινη δεν δουλευε οποτε δεν μας ελειπε ποτε τοσο πολυ, την ειχαμε σπιτι οποτε θελαμε!

Μολις μπηκα στο γραφειο...........και ετρεξα να σας διαβασω κυριως για να δω τι κανουν τα αρρωστουλια..........πεθανα με αυτα που διαβαζω τοσο για τη Μαρια οσο και για τον μικρο σου Melduck. Κι εμενα δυσκοιλια γμτ σε σημειο να σφιγκεται και να νομιζω οτι θα σκασει ...θα της κοπει η ανασα!

Ναι ειναι ατιμη αυτη η δυσκοιλιοτητα!

Που θα παει ομως, θα το ξεπερασουμε (λενε οτι συνηθως μετα τα 5 στρωνουν)

Στις 3 τον φώναξε και πήγε και κοιμήθηκε απέναντί της γιατί έκαναν συμφωνία λέει ότι δεν θα έρχεται στο κρεβάτι μας αλλά θα μας φωνάζει και αν θέλει θα κοιμόμαστε απέναντι! Πάει και ο άντρας μου λοιπόν... από εδώ και περα θα ξυπνάω μόνη :lol:

Καπως ετσι ειμαστε κι εμεις αερικακι μου, στο αναποδο! :D

Κατα τα αλλα, ηρθε μια συμμαθητρια του μικρου και γειτονισσα το απογευμα και παιξανε και ευτυχως μου αλλαξε λιγο η διαθεση...

Φαιη περαστικα στην μικρη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω για τις ευχες...

Το πρωι τη βγαλαμε μεχρι 38.2.. Το απογευμα καβατζαραμε το 38.5 και πριν λιγο πατησαμε κι ενα 39.1 ετσι για να μην ξεχνιομαστε...

Ρε παιδια μιλαμε ειναι σαν χρηστης :shock: Τα ματια της λαμπιριζουν και γερνει οπου βρει...... :?

Τι βραδυα μας περιμενει παλι ρε φουστη!

Σορρυ που σας ζαλιζω κι εσας ρε κοριτσακια!

Μακια (απο μακρυα μη σας κολλησουμε)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι μας ζαλιζεις Φαιη μου, τις ζαλισμενες??

Αν το δεχεται καντης καμμια κομπρεσουλα με ξυδονερο στο μετωπακι (ισως βοηθησει λιγο)..

Κουραγιο μανα, ελπιζω η σημερινη βραδια να ειναι καλυτερη απο τη χτεσινη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα ρε Φαιουλι κουραγιο............ αυριο μετα το μεσιμερακι θα ειναι καλυτερα θα δεις!!!!!! Περαστικα σας και μη λες βλακειες.............θα ερθει και η σειρα μας να σε ζαλισουμε!!!!

Κατι ειδε η Βαλια σε μια διαφημιση που ενταξει ηταν σχετικα λυπητερο.......δε θυμαμαι ομως ποια ηταν (θεριζει και το Αλτσχαϊμερ) και στεναχωρηθηκε.....μου ειπε : "Μαμα μου τεαχωηθηκα θελω να κλαψω......" και αρχισε να κλαιει και να πιανει το προσωπακι της οπως οταν κλαιμε και θελουμε παρηγορια......... κοριτσια τι να σας πω....το νιωθε καλε δεν ηταν κλαμα γκρινιας ή χτυπηματος ηταν κλαμα θλιψης....τρελαθηκα!!!!!! Γονατισα και την αγκαλιαζα σφιχτα και της ελεγα εσυ δε θα στεναχωριεσαι ειναι ψεμματα αυτα που βλεπεις καμια φορα......... δεν ηξερα τι να της πω και τι να καταλαβει! Σαστισα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Το πρωι τη βγαλαμε μεχρι 38.2.. Το απογευμα καβατζαραμε το 38.5 και πριν λιγο πατησαμε κι ενα 39.1 ετσι για να μην ξεχνιομαστε...

Ρε παιδια μιλαμε ειναι σαν χρηστης :shock: Τα ματια της λαμπιριζουν και γερνει οπου βρει...... :?

Ε όχι και μας ζαλίζεις ρε Φαίη μου...τις ζαλισμένες που λεει και η Μελίνα.

Κουράγιο, το έχουμε περάσει όλες και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι...1 βδομάδα σερί το έχω ζήσει όταν ήταν 2 η Νάντια..απλά υπομονή και περαστικά στη μικρούλα!

Ας είναι καλύτερο το βράδυ σας τουλάχιστον σήμερα από χτες!

Ελα ρε Φαιουλι κουραγιο............ αυριο μετα το μεσιμερακι θα ειναι καλυτερα θα δεις!!!!!! Περαστικα σας και μη λες βλακειες.............θα ερθει και η σειρα μας να σε ζαλισουμε!!!!

Κατι ειδε η Βαλια σε μια διαφημιση που ενταξει ηταν σχετικα λυπητερο.......δε θυμαμαι ομως ποια ηταν (θεριζει και το Αλτσχαϊμερ) και στεναχωρηθηκε.....μου ειπε : "Μαμα μου τεαχωηθηκα θελω να κλαψω......" και αρχισε να κλαιει και να πιανει το προσωπακι της οπως οταν κλαιμε και θελουμε παρηγορια......... κοριτσια τι να σας πω....το νιωθε καλε δεν ηταν κλαμα γκρινιας ή χτυπηματος ηταν κλαμα θλιψης....τρελαθηκα!!!!!! Γονατισα και την αγκαλιαζα σφιχτα και της ελεγα εσυ δε θα στεναχωριεσαι ειναι ψεμματα αυτα που βλεπεις καμια φορα......... δεν ηξερα τι να της πω και τι να καταλαβει! Σαστισα!

συμβουλη μου..κλεισε την τηλεοραση και αφηνε την να βλεπει μονο πραγματα που επιλεγεις εσύ ειρηνακι!!

αχ Φαιη μου τους περασαμε αυτους τους υψηλους πυρετους και τρεμει το φυλλοκαρδι μου..

ελπιζω σημερα να ξημερωσατε καλυτερα...

εγω την κρατάω απο την προηγουμενη πεμπτη την Ζωή στο σπιτι...τα ειδα ολα φετος!!

καλημερα κορες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρά σήμερα!

Συγχαρητήρια για τη δουλειά marag! Και στα δικά μας λέμε... Μπας και το πιστέψουμε...

Η δικιά μου σήμερα που βγαίναμε για το σχολικό είπε "Αντίο σπίτι μου, να προσέχεις τη μαμά"...

Λιώμαααααααααααααααααααααα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αερικάκι να σου πω ένα κόλπο με τα ανταλλακτικά για το ρουφηχτήρι; Εμείς εδώ και 6μήνες περίπου που μας το είπαν βάζουμε βαμβάκι, τα χρησιμοποιούμε, τα πλένουμε με ζεστό νεράκι και ξαναβάζουμε βαμβάκι για επόμενη χρήση.

Δεν προλαβαίναμε ανταλλακτικά πριν ενώ τώρα κάνουμε τη δουλειά μας και αγοράζω καινούρια αραιά για αντικατάσταση!

Δοκιμάσε το!

Είναι κοντά στο σπίτι σου η δουλίτσα;Ή ταλαιπωρείσαι πάλι με αποστάσεις;

aaaa πολύ καλό κόλπο!! Γιατί τον έχουμε χρυσώσει τον φαρμακοποιό!!

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρά σήμερα!

Συγχαρητήρια για τη δουλειά marag! Και στα δικά μας λέμε... Μπας και το πιστέψουμε...

Η δικιά μου σήμερα που βγαίναμε για το σχολικό είπε "Αντίο σπίτι μου, να προσέχεις τη μαμά"...

Λιώμαααααααααααααααααααααα

Καλημέρα !

Φάιη μου,

Πώς κοιμήθηκε το παιδί ???? Πώς είστε ????

Να μαι κ εγώ!!

Καλημερα σε όοοοοοολες τις μανούλες κ περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια μωράκια. Ειχα κ εγώ την δικιά μου 2 βδομάδες κοντά σπιτι, την μια με δέκατα που δεν έπεφταν κ την επομενη εκδηλώθηκε ωτίτιδα με 39.8 πυρετό. Τώρα ειμαστε μια χαρά σημερα 6η μέρα συνεχόμενη ανευ πυρετού κ από χτες την έστειλα σχολείο (εσώκλειστη ετσι...επι δυο βδομάδες) με τις ευλογίες του παιδιάτρου. Η μικρή χτες που την πήρα απο το σχολειο μου ειπε Μαμά αλλη φορά δε θα γκινιάξω μου αρέσει να πηγαίνω στο σχολείο μου να κάνω τη δουλειά μου (εννοει το πρωί που έχει τον ασήκωτο κ γκρινιάζει οτι δεν θέλει να παει στη "δουλειά' της χε χε )χαααχαχχα

Ο σύζηγος ακόμα άνεργος....είμαστε τώρα στον 3ο μήνα κ δεν κουνιέται τίποτα.... με ότι αυτό συνεπάγεται σε σουπερ ντουπερ διάθεση...Τωρα τον φώναξε το πρωην αφεντικό γαι μια δουλειά δυο εβδομάδων...κ πήγε φυσικά.

Αυτά τα ωραία από την μεριά μου.....:roll:

Σκέφτομαι να πιάσω δευτερη δουλειά..... αλλά θελω να βρω κάτι που δεν έχει σχέση στο παραμικρό με παιδιά....δεν αντέχω αλλα παιδιά μέσα στην ημέρα μου φτάνουν του σχολείου κ η δικιά μου.:rolleyes:

Καλημερες!

Αλλο ενα εφιαλτικο βραδυ εφτασε στο τελος του...

Πατησαμε παλι ενα 40αρι στις 3μιση (αφου ειχαμε κανει ντους και ειχαμε πιει αντιπυρετικο στις 12 και κατι για το 39)... Απο αποψη δυσπνοιας κααααπως καλυτερα (μη φανταστειτε βεβαια και τραγικη διαφορα) αλλα ισως επαιξε ρολο το οτι εβρασα νερακι και ελιωσα μια κουταλια του γλυκου winter balm μεσα...

Πριν λιγο εφυγε ο παιδιατρος μας, τον καλεσα σπιτι να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Μας ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ οσα μας ειπε και η παιδιατρος του σταθμου και συστησε αντιπυρετικα, πολλα υγρα και ξεκουραση. Επισης μας ειπε πριν τη Δευτερα να μην διανοηθουμε να ερθουμε σε επαφη με αλλο παιδι (πραγμα που σημαινει πως αυτη την εβδομαδα δεν θα τη στειλω σταθμο και δεν θα συναντηθω με καμμια αλλα ας ειναι.. προκειμενου να ανακαμψει το Μαριγουλιω...). Παντως μου εκανε εντυπωση που το ειπε αυτο γιατι γενικα δεν ειναι γιατρος της "απομονωσης", ισα - ισα που μεχρι τωρα μας ελεγε αν κλεισει ενα 24ωρο απυρετη να τη στειλουμε κανονικα.. Ισως την ειδε τοσο χαλια και γι' αυτο.... :(

Για αλλο ενα βραδυ αυπνη λοιπον και ο Β τωρα φευγει για δουλεια... Να δω πως θα την παλεψω... Παω να φτιαξω καφεδακι!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα...

Καλαμαράκι μία από τα ίδια είμαστε και εμείς...μόνο που δούλευει ο σύζυγος και εγώ ψάχνω και δε βρίσκω τίποτα. Φαντάζομαι όμως ότι είναι πολύ πιο δύσκολο όταν είναι άνεργος ο συζύγος τουλάχιστον από ψυχολογική μεριά.

Και εμείς είμαστε μία βδομάδα σπίτι μήπως και μας φύγει ο βήχας και οι μύξες. Δεν έχω κάνει μάσκες αυτή τη φορά και περιμένω υπομονετικά πότε θα γίνουμε καλά. Είμαστε καλύτερα βέβαια αλλά έχουμε ακόμα μυξούλες....

Εννοείται βρε Φαίη μου ότι δε θα πηγαίνατε σχολείο αυτή τη βδομάδα...τι σου έκανε εντύπωση; Εγώ και βήχα με μύξες που έχει την αφήνω πάντα μία βδομάδα σπίτι και για να μη κολλήσει τίποτα καινούριο αφού ο οργανισμός είναι εξασθενισμένος αλλά και για να μη κολλήσει τα άλλα παιδάκια. Αφού έχω το περιθώριο δηλαδή...κάνε υπομονή γιατί τα 40άρια δυστυχώς τη θέλουν τη βδομάδα τους.

Εμένα χτες μου είπε:μαμά καιρό έχουν να έρθουν σπίτι μας η Τάνια και ο Παντελής, μου έλειψαν πολύ! (δεν έχουν έρθει ποτε εντωμεταξύ, είναι οι κολλητοί της στο σχολείο....)

Κατά τα άλλα η διάθεση τελείως χάλια....Κιουλτάκι νομίζω πως και με το σύζυγό σου έχουμε ταύτιση απόψεων....

φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...