Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μολις μπηκα στο γραφειο...........και ετρεξα να σας διαβασω κυριως για να δω τι κανουν τα αρρωστουλια..........πεθανα με αυτα που διαβαζω τοσο για τη Μαρια οσο και για τον μικρο σου Melduck. Κι εμενα δυσκοιλια γμτ σε σημειο να σφιγκεται και να νομιζω οτι θα σκασει ...θα της κοπει η ανασα!

Περαστικα.........σε ολες σας!

Μπραβο βρε συ Γατα.......εγω παντως θελω αυτο το παιδων να το αποφυγω οσο μπορω.........εχω σκηνικο να σας πω με την ανηψια μας οταν ηταν 4 χρονων να παθετε λαλα!!!!! Παρολα αυτα δεν αμφιβαλω οτι ειναι απο τα καλυτερα .... αλλα οποιος καει.....ειναι επιφυλακτικος μετα με ολα!

Ο παιδιατρος της δικιας μου ειναι και στο Παιδων οποτε αρκουμαι στην γνωμη του! Εχω αλλαξει ηδη 5 παιδιατρους και ειναι ο καταλληλοτερος για τα δικα μου δεδομενα κι ας μην ειναι συμβεβλημενος με το ικα!

Ειρηνη ? (Μαρκοπολο) Αυτο για τα ακρα οταν τα κανουμε χλιαρο μπανακι δε το ξερω ..... τι εννοεις ? Μπορεις να μου εξηγησεις λιγακι για να ξερω την επομενη φορα?

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Εμείς φαίνεται να πηγαίνουμε λίγο καλύτερα αλλά ο βήχας καλά κρατεί...τουλάχιστον κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ σερί στο καινούριο μας κρεβάτι και ξύπνησε στις 10:30.

Εμείς από διάθεση χάλια...ίσως φταίνε τα ''απαγορευμένα'' που μας ρίξαν χτες...σαν ζόμπι είμαι....αλλά αφού είμαι ζωντανή μετά από το χθεσινό που έζησα, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...

Καλησπέρα στη παρέα!!!!

Να κεράσω? Γιατί όχι ….αφού πια είναι δεδομένο ότι μια καινούρια δουλειά με περιμένει

Και είναι όπως ακριβώς τη θέλω !!! 3 φορές την εβδομάδα και με καλά λεφτά !!!

Λοιπόν κορίτσια με τη σειρά ….μη μαλώνετε όλες θα κεραστείτε:tongue:

valentines-day-chocolates-heart-box.jpg

Φαίη περαστικά στη μικρή…

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Μαραγκακι πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντα χαρουμενα νεα ευχομαι!!!!

Ο γιατρος μου εχει πει οτι οταν εχει πυρετο το παιδι η φαση που θα το κανεις μπανιο ειναι σημαντικη γιατι το μπανιο μαζι με τον πυρετο μπορει να προκαλεσει σπασμους. Πριν το βαλεις για μπανιο τσεκαρεις αν τα ακρα ειναι παγωμενα παρα τον πυρετο. Αν ειναι παγωμενα απαγορευεται το μπανιο.

Καλησπέρα στη παρέα!!!!

Να κεράσω? Γιατί όχι ….αφού πια είναι δεδομένο ότι μια καινούρια δουλειά με περιμένει

Και είναι όπως ακριβώς τη θέλω !!! 3 φορές την εβδομάδα και με καλά λεφτά !!!

Λοιπόν κορίτσια με τη σειρά ….μη μαλώνετε όλες θα κεραστείτε:tongue:

Μπράβο βρε μαραγκάκι!!!Με το καλό να ξεκινήσεις και να πληρωθείς!!!Άντε να παίρνουμε όλες σειρά σιγά σιγά! Πολύ χάρηκα κοριτσάκι!

μαραγκάκι καλή αρχή! μόνο καλά νέα από δω και πέρα κούκλα μου!

όλα καλά οι υπόλοιπες;

ψυχή μαύρη έχω...

περαστικά στα αρρωστάκια...και το νικολάκι μου ξύπνησε με ιογενή επιπεφυκίτιδα (κάναμε ένα πέρασμα πρωϊνιάτικο από μητέρα)...τώρα κοιμάται...

θα δούμε τι θα κάνουμε με την ομοιο...

σας φιλώ

υ.γ. (Ειρηνάκι Dr, και γω η καστανή νόμιζα ότι είσαι γιατρός ;))

Μαράκι περαστικά και εσάς γλυκιά μου...

Τουλάχιστον να είναι καλά τα ζουζούνια μας για να μας κάνουν να γελάμε λίγο στα χάλια μας!

Μαραγκάκι πότε ξεκινάς;

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ πολύ για τα μπράβο σας με ανεβάσατε ακόμα περισσότερο

Μαριτάκι αύριο το απόγευμα – βράδυ ξεκινάω , για να ταΐσω τους ερωτευμένους

Ειρήνη εγώ πάντως δε σε πέρασα για γιατρό αλλά για κάτι Δρα….ακη. Να τις αφήσω τις ανταύγες ή να προσθέσω κι άλλες ?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Maragάκι μου !!!!

Με το καλό ! Σιδεροκέφαλη βρεεε ! Μπράβο κουκλίτσα ! Ξεκινάς και σε "ωραία" ημερομηνία ένεκα της γιορτινής ατμόσφαιρας της ημέρας !!!!

Πολύ χάρηκα και κεράστηκα βεβαίως , βεβαίως...

Maria_s...

Έλα να κάνουμε παρέα χε χε !

Μπράβο βρε Μαραγκάκι :) Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα όπως και για τις υποψίες που μας έβαλες και επαληθεύτηκαν :D Επιτέλους ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ :emoticonΠουΧοροπηδάει:

Φαιάκο μου μάκια και σμουτς και κουράγιο Μάνα!

Κι εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας... η μικρή χθες το βράδυ έφαγε ένα τρελό μπουκωμα σε σημείο να μην μπορεί να πιει καν γάλα γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει καθόλου από τη μύτη... έφαγε και φρίκη όταν ξάπλωσε επειδή δεν ανέπνεε, μας είχαν τελειώσει και τα ανταλλακτικά από το ρουφηχτίρι και καθόταν ο έρμος ο πατέρας και ρούφαγε με το λαστιχάκι μπας και καταφέρει να κοιμηθεί!!!

Στις 3 τον φώναξε και πήγε και κοιμήθηκε απέναντί της γιατί έκαναν συμφωνία λέει ότι δεν θα έρχεται στο κρεβάτι μας αλλά θα μας φωνάζει και αν θέλει θα κοιμόμαστε απέναντι! Πάει και ο άντρας μου λοιπόν... από εδώ και περα θα ξυπνάω μόνη :lol:

Στη δουλειά ούτε σήμερα έφυγα στην ώρα μου αλλα οκ δεν θα πάω αύριο γιατί έχω να πάω ΟΑΕΔ και πήρα δουλειά για το σπίτι.... γίνεται ένας πανικός εκεί... ήταν 2 μήνες χωρίς γραφίστα με διάφορους που πέρασαν και δεν έμειναν για χ λόγους! Οπότε εκτός του να βγει η δουλειά και να διορθωθουν ατασθαλείες ασχέτων έχω και την οργάνωση του χάους! Μια τρέλα αλλά δεν παραπονιέμαι... ας υπάρχει έστω και αυτή, αυτή τη στιγμή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...