Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ευχαριστω Ρηνιω μου...!

Θα το κανω μολις ξυπνησει..

Εν τω μεταξυ δεν της εδωσα αντιπυρετικο.. Την τελευταια φορα που πηγαμε στην ομοιοπαθητικο μου ειπε να την αφησω να δω μεχρι που ανεβαζει (καθως στην ερωτηση "τι υψος πυρετο κανει;" εγω δεν ηξερα να της πω αφου στο 38.5 εδινα ντεπον)...

Εχει και βρασιμο στο στηθακι της οποτε λεω να της κανω aerolin οταν σηκωθει.. Ειναι συμβατο με την ομοιοπαθητικη μας ειχε πει η ΩΡΛ.. Θα το πολεμησω με aerolin, prospan για το βηχα και τα ελαια ευκαλυπτου και αν δεν δω διαφορα.... θα παμε παιδιατρο αυριο :roll:

Επισης ομορφη αν ματιαξες εσυ τη Μαρια, η Βαλια θα επρεπε να εχει μονιμως πονοκεφαλο απο εμας ;)

Α!Και για το αλλο που ειπες εχθες (πως στα "ντου" που της κανουν αλλα πιτσιρικια σαστιζει και κλαιει), και η Μαρια το ιδιο κανει!!! Απλα με τον παιδικο "ξυπνησε" λιγακι και διεκδικει παραπανω (πριν ηταν κυριολεκτικα το παιδι της σφαλιαρας).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα.....Ειρηνη.....τι ομορφο που ειναι το κιουλτοπαιδακι!!!!! Τρελαθηκα! Κουκλα ειναι.....και μου φαινεται οτι μοιαζει στην ομορφη μαμα της!!!!!!!!! Φτου φτου φτου!!!!

ναι ρε η δικια σου παει πισω ε?????

ειπαμε ολα τα παιδια του φορουμ ειναι κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορες ψηνομαστε......

Εχω να δω το παιδι ετσι ζαβλακωμενο απο οταν περασε τη μηνιγγιτιδα...

Τα ματακια της σαν Κινεζακι και μαγουλακια κατακοκκινα :(

"Μαμα ε μπολω, ποναει το κεφαλι μου" :(

Της εδωσα ντεπον πριν πεσει για υπνο.. Το μεσημερι κοιμηθηκε 13:00 - 15:00. Μολις ξυπνησε εφαγε ενα πιατο βαθυ σουπιτσα με πεπονακι. Το απογευμα πολυ λιγη φετα και τωρα πριν πεσει το γαλα της με τα χιλια ζορια...

Αυριο θα παει η παιδιατρος απο το σταθμο και ειπα της Ρενας να με φωναξει να πεταχτουμε (ειμαστε διπλα κυριολεκτικα) να τη δει και να φυγουμε.

Δυσκολη νυχτα η σημερινη....

gM4vp2.png

..............

Να του ξαναβαλω βραδυνη λετε ε? Την ημερα την κοψαμε πανευκολα αλλα την νυχτα δεν συνεργαζεται δυστυχως. Καποιες νυχτες τα καταφερνει αλλα τις περισσοτερες νυχτες γινεται μουσκιδι.

Μαρκοπουλάκι μου,

Κι εγώ στην ίδια φάση, ας πούμε, με εσένα είμαι... δλδ ενώ έκοψε την πρωϊνή μέσα σε 2 μέρες (09/2011), κυριολεκτικά, με την βραδινή δεν μπορεί με καμία Παναγία... αφου κάθε ρπωί ξυπνάει "πατούρα" το παιδί και δώσ' του να αλλάζω σεντόνια, πυτζάμες... τον άφησα και το βλέπω μόλις ανοίξει ο καιρός... δεν βρίσκω τον λόγο να τον πιέσω !

Εγω καλε μενω Αλιμο....... Εσεις που μενετε??? Ο πατερας μου βεβαια μενει Παλληνη οποτε ειμαι συχνα πυκνα προς τα πανω........θυμαμαι καποια απο σας μενει Γλυκα Νερα!

Να ρθειτε να σας βγαλω........θα σας κανονιζω μαμαδοσυναντηση στη Θεοδωριδου - Μαρινελλα και για οσες δε θετε κοψοφλεβέ καταστασεις εχουμε και Μαζωνακη ακριβως διπλα!!!! Για τις χαμηλοβλεπουσες ομως εχω κατι καλυτερο!!!! Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Α Ειρήνη, Ντόκτωρ....

α πα πα ... δεν σου μιλάω εσένα ! Είσαι "ξεσηκωτική" !!!!

Λοιπόν, χωρίς πλάκα, να συστηθώ: είμαι η Μεταξία, δις μάνα, του Νικόλα που κλείνει τα 4 στις 03/04 και τοης Ασημίνας (ΟΚ , Σεμίνας) που θα κλείσει τα 3 τον Οκτώβριο !!!

Μένουμε Πειραιά-προς Καλλίπολη/Φρεαττύδα κάπου εκεί !

Αν κανονίσεις μαμαδο-συνάντηση πουλί μου... όχι στην Μαρινέλλα να κόψουμε τσι φλέβες μας !!!! Για Μαζώ κι εγώ μέσα !!!!

...........

Ο joyride ειναι ο καλυτερος παιδοτοπος απο τους οποιους εχουμε παει ever.. Απλα την επομενη φορα θα τον προτιμησουμε μερες που δεν γινεται πανζουρλισμος.

:D

Τον κοίταζα ρε συ Φαίη, αλλά δεν κατάλαβα πού σκ@τά είναι ...

τελείως ξανθιά !

να παμε να παμε σε κανα μηνα ομως ε!!

ειρηνη τί δουλεια κανεις και δουλευεις κυριακατικα?

εμεις πηγαμε στο μητερα πρωι πρωι γιατι δεν κοιμηθηκαμε εχτες απο τον βηχα της ..τελικα μας εδιωξαν , μας ειπαν δεν εχει τιποτα! ουτε σιροπι για τον βηχα να μην παρει!

Έλα Ειρηνάκι,

Όλα καλά με το παιδί έτσι ??? Κι η Σεμίνα έχει πολύ βήχα, αλλά δεν την ακούω να "βράζει" από μέσα !

Φαίη μου,

Πεαρστικά στο Μαράκι ! Ψήνεται ακόμη το μανάρι μου ?

Γάτα,

Θέλουμε κι εμείς να δούμε φωτό από την φωτογράφησή σας !!! Πού την κάνατε ? Πήγατε κάπου συγκεκριμένα ή ήρθε σπίτι δλδ ?:wink:

Καλημέρα - καλή εβδομάδα (λέμε τώρα) !

Δεν σχολιάζω τα της επικαιρότητας... γιατί .... δεν !

Διαφημίσεις

Περαστικα στο Μαρακι.

Καλημερα που λεει ο λογος δηλαδη.

Μεταξακι πανω που αποφασισα να του ξαναβαλω πανα βραδυ αρχισε να δεχεται με δυσκολια βεβαια να τον σηκωνω γυρω στις 2 με 3 να κατουραει και ετσι δυο βραδια τωρα δεν βραχηκε. Νευριαζει αλλα μαλλον εχει αρχισει να το αποδεχεται . Ετσι κι αλλιως ξυπναει εκεινη την ωρα 1 με 3 για γαλα οποτε το εκμεταλλευτηκα και ας μην ηθελε. Την πρωτη μερα εκλαιγε αλλα αποψε το δεχτηκε πιο ευκολα. Αν το κανω ρουτινα ισως σταματησει να βρεχεται.

Καλημερα και απο μενα..

Το σ-κ μας βγηκε απο τη μυτη, καθως ξημερωματα Κυριακης ετρεχα στους δικους μου, για να βρω τον μικρο σε τραγικη κατασταση λογω δυσκοιλιοτητας.

Άυπνος να κοβει βολτες ολη μερα μεσα στο σπιτι, αφου αρνιοταν να κατσει γιατι ποναγε ο ποπος του. Προφανως εχει δημιουργηθει καποια ραγαδα.

Ολη μερα στην τσιτα, το απογευμα αργα καταφερε να γεννησει μια σκατουλα-πετραδακι κι εγω προλαβα να ριξω ενα ματς με τη μανα μου, που μου λεγε οτι τον εχω πολυ κολλημενο πανω μου και κατι θα πρεπει να κανω γι'αυτο.

Γι'αυτα και για τα χθεσινοβαραδυνα δε μιλιεμαι σημερα, ευτυχως εχω μπολικη δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περασα το χειροτερο βραδυ ever με τη μικρη....

Εκανε απνοιες ολη την ωρα, ειναι θαυμα που ξημερωσαμε.... Επαιρνα τον παιδιατρο μας τηλ. αλλα το ζωντοβολο ειχα πληκτρολογησει αλλο νουμερο και δεν το σηκωνε (το καταλαβα σημερα το πρωι που με πηρε πισω ενας χριστιανος να μου πει πως βρηκε τις κλησεις μου). Εν τελει πηρα την Κελλυ (την Ellemphriem για οσες δεν την εχετε γνωρισει) και μου εδωσε το κινητο της δικιας τους παιδιατρου. Για καλη μου τυχη η γυναικα οχι απλα το σηκωσε, αλλα ηταν και ευγενεστατη. Μου ειπε να σηκωσω το παιδι και να το βαλω πανω απο υδρατμους, να "ρουφηξω" ο,τι πεσει και μετα να της βαλω ενα spray nasonex στη μυτη.

Ενταξει, δεν σας περιγραφω ποσο χαλια ηταν το παιδακι μου... Το σηκωσα και δεν ειχε κουραγιο να ανοιξει τα ματια του.. Με depon πριν κοιμηθει και στη 1.5 ωρα μετα χτυπησαμε 40.1 (δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ αυτο, ουτε καν με τη μηνιγγιτιδα)........ Δεν μπορω να σας δωσω πιο ξεκαθαρη εικονα.. Εδωσα ponstan και επεσε στη μια ωρα πανω.. Εκτοτε κυμαινομαστε απο 37.6 - 38.2.. Μιλαμε για σκετη απελπισια..

Πριν λιγο την πηγα απο το σταθμο που πηγε η παιδιατρος.. Ειπε εχει κοκκινο λαιμο (οχι πυον ομως), ελαχιστα ερεθισμενο αυτακι (οχι ωτιτιδα) και ΔΕΝ εχει ακροαστικα.. Ειπε επισης πως κυκλοφορει ιωση με υψηλο πυρετο που διαρκει απο 4 εως 7 μερες. Το πιθανοτερο λοιπον ειναι να ξανανεβασει.. Μας ειπε αντιπυρετικα για τον πυρετο και συνεχιζουμε οσα μας ειπε η παιδιατρος της Κελλυς για την αναπνοη της....

Οπως καταλαβαινετε ειμαι κομματια... Ολο το βραδυ διπλα της μια να της σηκωνω τα μαξιλαρια, μια να της τα κατεβαζω.. Της εδινα νερακι γιατι ξεραινοταν ο λαιμος της και το παιδι εβραζε.... Ουτε στο χειροτερο εχθρο μου αυτο που ζησαμε εχθες... Ειλικρινα! :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

σε κανα διβδομαδο θα βαλω τις φωτο

την εκλεισα με κουπονι απο γκολντεν 20 ευρα

τελικα θα της δωσει και αλλα 15 για να μου τις φτιαξει στο φοτοσοπ και θα μου τις δωσει ολες (σιγα μην επελεγα 30 μονο χεχχεεεχε)

πλακα ειχε παντως, σε αυτην πηγα , καπου στα βριλλησια

περαστικα φαιη

στα 40 ρια χλιαρα ντουζακια ετσι?

θεωρητικα θελει φαρμακο μιση ωρα μετα το ντους, πρακτικα δε το εχω κανει

εκεινει την ωρα τα κανω ολα πακετο

και εννοειται μετα αγκαλιτσα πλαι πλαι

υπομονη

ελπιζω να μην ειναι τοσες μερες

η Α στους 14 μ περασε τον 6ημερο

ελιωσε στη κυριολεξια

να την χωσω με κουβερτα στο αυτοκινητο και να την τρεχω ΜΟΝΗ μου

λαλαλαλλαλλαλλαλλαλλαλαλλαλα (καπου ειχα τον αλλο μου διαφευγει χαχαχχαχα αν και φανταζομαι) (και το κερασακι ...αυτο μια βδομαδα μετα το χειρουργειο του Βασιλη και να νοιωθω τυψεις οτι εγω εφερα το μικροβιο στο παιδι τοτε)

αχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχα Ειρηνη ντοκωρ λεει! αχχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχ Ποτε δε το χα δει ετσι το ονομα μου!

Καλημεραααααα! ( μη πω καλυτερα καλη?μερα?)

:tongue::tongue::tongue::tongue: Γελάς τέκνον μου ακόμηηηηη ????????????????

:rolleyes: ναι, τώρα, κατάλαβα ότι δεν είσαι γιατρός πράμα !!! λαλαλα λαλαλλαλαλλαλαλαλλα η ξ α ν θ ι ά, και περικαλώ θερμά, να μην πρεξηγηθεί καμία φυσική ξανθιά... γιατί τα βλέπετε και οι fake την φέρουν την χάρη οεο !!!!!

Καλημερα και απο μενα..

Το σ-κ μας βγηκε απο τη μυτη, καθως ξημερωματα Κυριακης ετρεχα στους δικους μου, για να βρω τον μικρο σε τραγικη κατασταση λογω δυσκοιλιοτητας.

.........κι εγω προλαβα να ριξω ενα ματς με τη μανα μου, που μου λεγε οτι τον εχω πολυ κολλημενο πανω μου και κατι θα πρεπει να κανω γι'αυτο.

Γι'αυτα και για τα χθεσινοβαραδυνα δε μιλιεμαι σημερα, ευτυχως εχω μπολικη δουλεια.

Έλα ΜΕΛΙΝΆΚΙ,

Σου βγήκε από την μύτη όντως... τουλάχιστον έκανε τπτ το μανάρι μου ή ακόμη πονάει και ταλαιπωρείται άδικα ????

ΟΚ, για την μαμά σου να μην σχολιάσω... και η δικιά μου όταν έρχεται σπίτι μου λέει όλη την ώρα "Πφφφφ -αυτό το υποτιμητικό ξέρεις- πολύ πάνω σου τα έχεις και τα δυο, γι' αυτό δεν σε αφήνουν να κάνεις ρούπι..." και βέβαια, εννοεί, ότι κάθε απόγευμα θα έπρεπε να τα παρατάω στην τύχη τους και να κάνω γενική τους τοίχους, τα ντουλαπια, τα μπαλκόνια και ότι άλλο υπάρχει μέσα σε αυτό το οίκημα ! :idea::idea::idea::lol:

....Δεν απαντώ - και δεν μιλώ... και ΔΕΝ ακούω, γενικώς ! Join the club !

Περασα το χειροτερο βραδυ ever με τη μικρη....

Ενταξει, δεν σας περιγραφω ποσο χαλια ηταν το παιδακι μου... Το σηκωσα και δεν ειχε κουραγιο να ανοιξει τα ματια του.. Με depon πριν κοιμηθει και στη 1.5 ωρα μετα χτυπησαμε 40.1 ...... Ειπε εχει κοκκινο λαιμο (οχι πυον ομως), ελαχιστα ερεθισμενο αυτακι (οχι ωτιτιδα) και ΔΕΝ εχει ακροαστικα.. Ειπε επισης πως κυκλοφορει ιωση με υψηλο πυρετο που διαρκει απο 4 εως 7 μερες.

Έλα Φαιάκι,

Κουράγιο - το νου σου στο παιδί. Κάνε υπομονή και να της κάνεις ντουζάκια όταν ανεβάζει 40άρια.

Ο Βασίλης είναι καλά ???? Μετά τα χθεσινά εννοώ...

.....

η Α στους 14 μ περασε τον 6ημερο

ελιωσε στη κυριολεξια

να την χωσω με κουβερτα στο αυτοκινητο και να την τρεχω ΜΟΝΗ μου

λαλαλαλλαλλαλλαλλαλλαλαλλαλα (καπου ειχα τον αλλο μου διαφευγει χαχαχχαχα αν και φανταζομαι) (και το κερασακι ...αυτο μια βδομαδα μετα το χειρουργειο του Βασιλη και να νοιωθω τυψεις οτι εγω εφερα το μικροβιο στο παιδι τοτε)

υπόκλησις :cool:

το σπασιμο στον 6ημμερο ηταν..

η παιδιατρος ....υπομονη......υπομονη.......

καθε μερα υπομονη

την 6η λεω αει σιχτηρ και την παω παιδων

ωρες εκει γιατι δεν εκανε τσισα στο σακουλακι

και οι μαλακες δε με ακουγαν

μπορει να ακουγομαι σκυλα τωρα αλλα τους ελεγα , τρυπηστε για να παρετε

ε μετα απο 3 ωρες το εκαναν (την ηξερα εγω τη σκατουλα οτι δε θα εδινε)

ε εκεινη τη μερα δεν ξαναεκανε πυρετο

ηθελε να με τρεξει και εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...