Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Να τον αφησεις σπιτι θα ελεγα γιατι δεν ξερεις πως μπορει να ξεφυγει η κατασταση εκει.

Τυχερουλα!!! Και τι δεν θα δινα για ενα Σαββατοκυριακο οπως παλια με τον αντρα μου χαχαχαχα. Αραλικι βολτες υπνος ονειρο θερινης νυχτος δηλαδη. Απολαυσε το Μελινακι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τυχερη δεν λες τιποτα...μην πω αλλη λεξη χαχα

Μελινακι διαλεξες μερα! μονο το ΣΚ δεν μποροουμε να παμε στο Συνταγμα λογω του οτι δεν εχουμε πού να αφησουμε την μικρη...και ο Σ δεν το διαπραγματευεται να μην παει αυτος ! γκρρρρ

Ειρηνη αυτο το 'οπως παλια' δεν υπαρχει πια..

Αμα σας πω οτι τον σκεφτομαι συνεχεια και μου λειπει οσο τιποτα θα με πιστεψετε?

Ειδικα χτες βραδυ που γυρισαμε σπιτι μ'επιασε ενα παραπονο...

Ο αντρας μου γελαγε φυσικα (να μου πεις, εχει φαει τετοια ψυχρολουσια με τα μεγαλα που πλεον δεν μασαει απο τετοια)

Ολοι μου λενε οτι του κανει καλο που και που να μενει με τον παππου και τη γιαγια, ειχε να το κανει πανω απο τριμηνο.. (του κανει? δεν ξερω)

Εγω παντως δεν το ευχαριστιεμαι οσο θα περιμενε κανεις

Ειρηνη εγω αντιθετα μονο σ-κ αν καταφερω να κατεβω κεντρο, καθημερινες με τη δουλεια, με τιποτα.

Καλα να περασετε κοριτσαρες αυριο, περιμενουμε φωτο απο τα καρναβαλακια ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εμενα θα μου ελειπε αλλα θα εκανα πετρα την καρδια για μια μερα αντεχω χαχαχαχαχχα. Μικροτερος που ηταν τον ειχε παρει λιγες φορες η γιαγια αλλα τωρα δεν μπορει να τον κανει καλα με τιποτα τους εχει παρει τον αερα και τους χορευει στο ταψι κανονικα.

Πραγματικα ομως αν τον επαιρναν για λιγο θα το ευχαριστιομουν και ας μου ελειπε για λιγο βεβαια, εχω γινει ζομπι και εγω και ο Κ πια θελω λιγες ωρες για εμας αλλα δεν παιζει οποτε συνεχιζουμε οπως εχει και περιμενουμε την ημερα που θα μας εχει γραμμενους μπας και ξανασχοληθουμε ξανα με τον εαυτο μας χαχαχαχα.

Γεια σας κοριτσακια!

Πηγαμε παιδοτοπο σημερα με την Αερικοοικογενεια κι εχω να δηλωσω τα εξης:

Τα μωρα μας μεγαλωσαν αφου πηγαιναν ακομα και στα "επικινδυνα" σημεια του παιδοτοπου χωρις να φοβουνται και μας εφτυναν κανονικα.

Οι δυο φιλεναδες ηταν πιασμενες χερακι - χερακι στα δυσβατα σημεια και μας εκαναν πολυ περηφανες που κοινως δεν "μασαγανε"

Ο joyride ειναι ο καλυτερος παιδοτοπος απο τους οποιους εχουμε παει ever.. Απλα την επομενη φορα θα τον προτιμησουμε μερες που δεν γινεται πανζουρλισμος.

Εγινε και το εξης σκηνικο:

Παει ενα αγορακι γυρω στα 4, αγκαλιαζει -στο πουθενα- τη Μαρω και της σκαει ενα φιλι στο μαγουλοστομα :lol: Η δικια μου σαστιζει και μολις απασφαλιζεται απο την αγκαλια του, αρχιζει και τρεχει. Μετα απο λιγο η Μαρια καθεται με την Κωτιτα και τους κανει ντου ενα 4χρονο κοριτσακι, οπου σπρωχνει τη Μαρια και της λεει "μην τον ξαναφιλησεις!" :shock: Η Μαρια μενει αγαλμα και η Κωτιτα σηκωνεται ορθια και λεει στη νταη "φυγε".. Η 4χρονη νομιζοντας οτι την παιρνει (που να 'ξερε :mrgreen:) σπρωχνει την Κωτιτα και η Κωτιτα μολις ανακτα την ισορροπια της, παιρνει την 4χρονη στο κατοπι ριχνοντας της οπου την εφτανε :lol::lol::lol::lol::lol: Εν τελει, χωθηκε μεσα το Αερικο ως γνωστος αιλουρος και η συρραξη ελαβε τελος! ;)

Ε ρε τι εχει να γινει αμα μεγαλωσουνε!!!!!! :lol::lol::lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χασαχαχαχαχαχαχαχαχα........ Γυναικες!!!!! Ειμαστε απο μικρες δυναμικες!!!!!!!

Ε ρε το Μαριω σουξε!!!!! Τα βλεπεις??? Δε λιωνω μονο εγω για την κορη σου! Παταγο κανει! Η Κωτιτα ειναι η κορη της Αερικο? Οταν με το καλο σας συναντησουμε να μου τη δωσετε για κανα μισαωρο να δωσει μερικες συμβουλες στη Βαλια τη χεστρου...γιατι οταν μας σπρωχνουνε στις κουνιες δε χρειαζεται να καθομαστε καγκελο να το σκεφτομαστε κανα 5λεπτο και μετα να βαζουμε τα κλαματα! Ή θα κραταμε επιπεδο κιουριας ή βουρ στον πατσα!!! Ενταξει να τρεξω να τα χωρισω αμα μαλωνουνε αλλα αυριο μεθαυριο στις Δημοσιες Υπηρεσιες να εχει μια εμπειρια βρε αδελφε!

Μου λειπει το σκατο.....την αφησα στη μαμα μου! Ηρθα να εργαστω...... και δεν ειχα καμια ορεξη αλλα ας οψεται που παραλιγο να κανω χοντραδα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Το κακό Ειρήνη Δρ είναι πως κάνει τον νταή στους πάντες το αερικόπουλο! Πριν λίγο ρίξαμε έναν απίστευτο καυγά γιατί ενώ ξάπλωσα μαζί της να κοιμηθεί με κοπάνησε στα καλά καθούμενα και μετά από μισή ώρα που είμασταν ξαπλωμένες!!! Δεν θέλετε να σας περιγράψω τι έγινε...

Ένα σας λέω.... Αφού δεν το κοπάνησα σήμερα.... άγιο έχει! γρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

να παμε να παμε σε κανα μηνα ομως ε!!

ειρηνη τί δουλεια κανεις και δουλευεις κυριακατικα?

εμεις πηγαμε στο μητερα πρωι πρωι γιατι δεν κοιμηθηκαμε εχτες απο τον βηχα της ..τελικα μας εδιωξαν , μας ειπαν δεν εχει τιποτα! ουτε σιροπι για τον βηχα να μην παρει!

Καλημεραααα.......ναι οκ ειναι μεσημερι αλλα εγω ακομα καφε κανω και μολις εβαα και ψητο στο φουρνο να γινεται!!!!!!!

Καλε κιουλτακι λογιστρια ειμαι και εχουμε μερικα κεντρα διασκεδασης στα λογιστικα και φοβηθηκα μην εχουμε ελεγχο χτες ..... κανονικα δε παω εγω βραδυ αλλα ειχα τα βιβλια τους και ειχα ξεχασει να τα αφησω την Παρασκευη! Οποτε.......εκανα μεροκαματο!!!

Περαστικα σας μωρε..........ατιμε βηχα! Ξερεις τι εχω παρει απο το φαρμακειο?? Ελαιο ευκαλυπτου!!!!! 4 σταγονες σε νερο που βραζει......και ανοιγει η μυτη.......και μαλακωνει ο βηχας! Τουλαχιστον στη Βαλια πιανει........Το βαζω στο δωματιο της ανοιγω το καπακι και το αφηνω σχετικα κοντα της! Περαστικα σας γρηγορα!!!!!

Καλησπερες...

Σκ@τα σημερα..

Η μικρη σηκωθηκε με δεκατα και πριν λιγο πατησε κι ενα 38.6.... :( Απο διαθεση δεν τη βλεπω και τοσο καλα, ζητησε να κοιμηθει και απο ορεξη τα ιδια, νηστικη επεσε (ειχε φαει το γαλα της, ψωμι με βουτυρο και μελι κι ενα ποτηρι χυμο)...

Ο Θεος κι η ψυχη μας τι ειναι παλι αυτο......

Παντως αυριο σχολειο δεν τη στελνω..

Δεν μου λες ρε 'συ ομορφη.. Ελαιο ευκαλυπτου εχω κι εγω.. Η Μαρια εχει μπουκωμα.. Για πες, πως το δουλευουμε αυτο;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ελα ρε Φαιουκο......γιατιιιιιιι??? Α ρε Μαρια σε ματιασα........

Λοιπον τσιμπα ενα κατσαρολακι βαλε νερακι να βρασει και οταν βραζει ριξε 4 σταγονες απο το μπουκαλακι (καλα εμενα πεφτουν αρκετες παραπανω αλλα ειναι που δεν μπορω να ελεγξω το στομιο) αστο να βρασει κανα 3λεπτο και αν ειναι μερα και το Μαριω ειναι ξυπνιο κατεβασε το απο τη φωτια και βαλτην απο πανω να κανει εισπνοες οπως μας κανανε παλια με το βιξ!!! θυμασαι??? Οταν κοιμαται και δε μπορει να ανασανει ή βηχει πολυ παρε το κατσαρολακι με κλειστο καπακι και ανοιξε το οταν εισαι στο δωματιο της σχετικα κοντα της..........προσεχε μονο μη τυχον σηκωθει μες τον υπνο της δε το δει και το παρει παραμαζωμα γιατι σας βλεπω να μαστουρωνετε απο τη μυρωδια μετα!!!!!!!! Σε συνδιασμο με μαξιλαρι δικο μας (να κοιμαται οταν ειναι μπουκωμενη σε δικο μας μαξιλαρι και οχι παιδικο) και 2,5 ml AERIUS.....περνας νυχτες ονειρεμενες!

Καλα.....Ειρηνη.....τι ομορφο που ειναι το κιουλτοπαιδακι!!!!! Τρελαθηκα! Κουκλα ειναι.....και μου φαινεται οτι μοιαζει στην ομορφη μαμα της!!!!!!!!! Φτου φτου φτου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...