Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν εχω προβλημα να ξυπναω για να τον βαζω για τσισα αλλωστε συνηθισα στον κακο υπνο δυομιση χρονια το θεμα ειναι οτι αυτος δεν θελει να κατουρησει οταν του χαλαω τον υπνο. Δεν ειναι και κανενα μωρο να το παρεις αγκαλια να το βαλεις για τσισα δυο μετρα παιδι που λεει ο λογος που αντιστεκεται και θυμωνει. Δεν λειτουργει αυτο σε εμας με το ξυπνημα οποτε το αφηνω για την ωρα.

Εγω καλε μενω Αλιμο....... Εσεις που μενετε??? Ο πατερας μου βεβαια μενει Παλληνη οποτε ειμαι συχνα πυκνα προς τα πανω........θυμαμαι καποια απο σας μενει Γλυκα Νερα!

Να ρθειτε να σας βγαλω........θα σας κανονιζω μαμαδοσυναντηση στη Θεοδωριδου - Μαρινελλα και για οσες δε θετε κοψοφλεβέ καταστασεις εχουμε και Μαζωνακη ακριβως διπλα!!!! Για τις χαμηλοβλεπουσες ομως εχω κατι καλυτερο!!!! Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερονια!

Ναι καλα κιουλτακι, εδω και ποσο καιρο την παρακαλω την ομορφη να βρεθουμε αλλα ακομα συναντιομαστε :lol: Παντως εδω κοντα σε εμενα μενει ;)

Ρηνιω κι εγω θα του την ξαναεβαζα την πανα.. Δεν πειραζει, αφου εκοψε την ημερησια προσπαθειτε αργοτερα.

Για εμας ακυρο το αυριανο.. Ειναι μετρα ο Β λογω της πορειας.. Οχι μονο δεν πηρε ρεπο αλλα δεν ξερει καν τι ωρα θα το διαλυσουνε.. Κριμα παντως γιατι αν του το δινανε, και θα ερχομουν μαζι σας και το απογευμα θα κατεβαινα στην πορεια. Αλλα τωρα θα κατσω στην πορεια της Μαρως! :rolleyes:

Λοιπον.. Διαλογος Μαριας κι εμου:

-Πως σε λενε;

-Μαϊα *****κου (λεει και το επωνυμο)

-Ποσο χρονων εισαι;

-τλια

-Που μενεις

-Στον Αγιο Δημητιο

-Και που ειναι το σπιτι σου;

-***του 11Α (και την οδο περικαλω πολυ :tongue:)

-Τη μαμα πως τη λενε;

-Η Θαιη

-Και το μπαμπα;

-Ο Μπιλης

-Τι εισαι;

-Θτουμπουλω (Στρουμπουλω: την ειπε μια φορα η Ρενα απο το σταθμο χαριτολογωντας και της εμεινε :lol:)

-Και πως το λενε το σχολειο σου;

-Παλαμυθενιο Πιτακι!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα αγαπω μαρια...........λιωνω λεμε γι αυτο το παιδι!!!!!

Φαιη ναι ναι...το ξερω ειμαι για σφαλιαρες!!!!! Λοιπον ειμαι διαθεσιμη......εχω τελειωσει με μετακομισεις με γραφεια με διαφορα που μου τυχαν και πλεον μπορω να πω με ευκολια οτι θελω να σας γνωρισω και μολις κανονισετε βουταω Βαλί κι ερχομαι!

Διαφημίσεις

Μια χαρα Φαιη αν χαθει ποτε θα ξερει να γυρισει σπιτι χαχαχα πλακα κανω μην λιποθυμισεις στην ιδεα και μονο.

Εγω για Μαζωνακη θα εβγαινα αλλα μετα απο κανενα μηνα και μπας και συνελθω απο τον Μητροπανο δεν αντεχω το ξενυχτι πια πρεπει να με πληρωνουν για να βγω και οχι να πληρωνω χαχαχαχα.

Ωραια και οταν βγουμε εξω θα μαστε σαν την διαφημιση?????

"Ειρηνη?.............................. ενα δυο τρια τεσσερα............ειναι ωραιο να παιζεις τζοκερ" Κι αν σου κατσει???!

Καλημέρα!

Που θα πάτε αύριο σουρτούκες μου;

Εμείς σπίτι με το βήχα μας και τις μύξες μας, ο μπαμπάς δουλειά και η μαμά μαγείρεμμα-παιχνίδι-σίδερο όλα μαζί!Τα κάνω όλα και συμφέρω βρε!!

Μια χαρά μου φαίνονται τα μαύρα χρήματα ειδικά όταν παίρνεις και το επίδομα....και εγώ ό,τι χρώμα είναι δε με χαλάει, αρκεί να τα πάρω σύντομα!!!

Μάρκο αν το παιδί δε ξυπνάει γύρω στις 12 να κάνει τσίσα και να ξανακοιμηθεί, και δεν συνεργάζεται γενικώς το βράδυ καλύτερα να προσπαθήσεις το καλοκαίρι. Αν όμως νομίζεις ότι θα συνεργαστεί κάπως συνέχισέ το...ακολούθησε το προαίσθημα σου βασικά και αυτό που πιστεύεις εσύ για το παιδί σου!

Και εγώ ηθελα να πάω στη πορεία σήμερα αλλά ανάθεμα την αρρώστια μας...και το ψοφόκρυο έξω, αλλιώς θα την έπαιρνα και θα πηγαίναμε παρέα!Να μαθαίνει το παιδί από τώρα....χαχαχα

Διαφημίσεις

Δεν ξυπναει και να συνεργαστει δυστυχως λεει οτι δεν εχει τσισα και μετα τα κανει οποτε αργοτερα ξαναδοκιμαζουμε θα του ξαναβαλω πανα αποψε και βλεπουμε.

Ρε συ Ειρήνη ΔΡ είσαι δίπλα μας; Και δεν έχουμε βρεθεί; τς τς τς

Για μαζώ κι εγώ μέσα αλλά χωρίς τον συζυγο! Αυτος θα κάτσει να φυλάει το παιδί και να ακούει ροκ αλλά μετά από κανά μήνα να συνηθίσω στους νέους ρυθμούς ;)

Για τα μαύρα υπάρχουν δυο όψεις: η μία είναι αυτή που είπε η κιουλτ... η δεύτερη λέγεται 'τεκμήριο διαβίωσης' κι εκεί θα μας μαμήσουν αν και υπάρχει η αποζημίωση που δικαιολογεί κάποια θέματα ευτυχώς!

Τεσπα ο Λ λέει να έχω το νου μου και για κάτι άλλο... εγώ από την άλλη δεν κλωτσάω την καρδάρα με το γάλα με το που την βλέπω ακόμα και αν είναι μισογεμάτη. Σκοπεύω σε κανα δυο μήνες και αν είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι από τη συνεργασία να επαναδιαπραγματευτώ στη βάση του 'ικανοποιημένος συνεργάτης είναι ο καλοπληρωμένος συνεργάτης' και βλέπουμε.

ειρηνη..ηλιουπολη και εμεις, παραδιπλα απο αερικο χαχα

οσο για μαζω....ουυυυ ναι....σιγουρα εγω

κανα παιδοτοπο, ευχαριστως

τι θα κανετε αυριο???

τι θα κανετε τσικνοπεμπτη????

καναμε και την καλλιτεχνικη μας φωτογραφιση , πλακα ειχε

τελικα θα της δωσω αλλα 15 να μου τις φτιαξει καλα και θα μου τις δωσει ολες σε ενα σιντι....καμια 200αρια πρεπει να τραβηξε

θα μου κανει και ρετους χαχαχχαχχαχχαα

θα της στειλω στο γαμπρο στην Αυστραλια αχαχαχχαχχαχχαχχαχα

Καλησπερα και απο εμενα!

Ειμαστε απο χτες χωρις τεκνο στο σπιτι, αφου ο μικρος ειναι στους παππου-γιαγια στας εξοχας!

Πηγαμε θεατρακι χτες βραδυ και θα παμε και σημερα!

Αυριο το μεσημερακι θα παμε να φαμε με τους δικους μου και να μαζεψουμε τον μικρο και το απογευμα ισως πεταχτω για λιγο κεντρο με τον αδερφο μου τον αρχιαγανακτισμενο.

Τον μικρο να τον παρω η να τον αφησω στον πατερα του?

Θα ειναι καμμια εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...