Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψιψη τι δουελια κανεις καλε?????

Μαραγκακι??? 4/4 εμεις!!! Εμενα με λενε Ειρηνη και την σκατουλιτσα μου Βαλια!! Βασικα ειμαι παλια αλλα ειχα καιρο να μπω!!! Με χει τσακισει η δουλεια αλλα αποφασισα να το παρω χαλαρα αφου δε πληρωνει και κανεις........ Δε κουνιεμαι αν δεν παιρνω λεφτα!!!!!

Ειρήνη ξέρω ότι είσαι παλιά , κάπου σε είχε πάρει το μάτι μου αλλά δε θυμάμαι που [ έχω σοβαρό πρόβλημα μνήμης ]

Εγώ είμαι η Λέτα και έχω 2 αγοράκια που μου βγάζουν το λάδι

Ο μεγάλος είναι ο Μάριος και ο μικρός ο Άγγελος [ακούς μπεμπάκι] [έχει και αυτή πρόβλημα μνήμης αλλά σε χειρότερο βαθμό:tongue: ]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τις ευχαριστιες του συζυγου μου σε μαρακι, καλαμαρι και χατζικο για την συνταγη! :)

Τα εφτιαξα χτες βραδυ - δεν κρατηθηκα - και τσακισε 3!

Ο μικρος δεν προλαβε ο κακομοιρος, τα λιμπιζοταν ετσι που φουσκωναν στον φουρνο, αλλα πηγε για υπνο.

Την επομενη φορα θα φτιαξω της Φαιης!

Είδες τι αμαρτία είναι ? Μετά από προτροπή της Εύας, έβαλα την ζύμη να γίνει στον αρτοπαρασκευαστή, και μετά τα έψησα στον φούρνο. Ούτε καταλαβαίνεις πότε γίνονται έτσι.

Καλημέρα, δεν έγιναν αφρός? :D

σηκώνουν κ πολλές παραλλαγές σε γεμιση, εχω κάνει με φέτα , με ελιές κ αυτή τη φορά θα κάνω μς λιαστη ντομάτα ιδέα της τζατζίκος !!:lol:

Έχει γίνει πάντως το ψωμί μας χε χε μια φορά τη βδομάδα φτιάχνω κ μας κραταει !:lol:

Λιαστή ντομάτα, μιαμμμμμμμμμμμμ

Επίσης με καρύδι και σουσάμι γίνονται σούπερ.

Πως σας κρατάνε μια εβδομάδα, δεν το καταλαβαίνω, εμάς στις δύο, άντε στις 3 μέρες, πάπαλα......

Αερικό, πολύ χάρηκα για την καινούρια δουλειά, σιδηροκέφαλη !!!!!

Ειρήνη, μπορεί να μην βρείς ακριβώς τα ίδια αλλά το στύλ αυτό των άγκαθα, με μπαρέτα δηλαδή και σχέδιο, θα έχει. Μου είχαν πει, νέες παραλαβές στο τέλος του μήνα. Να κάνουμε πρόγραμμα επισκέψεων και ενημερώσης ?:rolleyes::rolleyes:

Μαράκι, πως την κάνατε την αντικατάσταση με τον ηλεκτρονικό θερμοστάτη ? Εμείς που είμαστε σε πολυκατοικία, θα γίνεται ή να το ξεχάσω ? Θυμάσαι πόσο περίπου σας κόστισε ?

Σήμερα δεν δούλευα πρωί οπότε έκανα γυναικείες δουλειές, δηλαδή ύπνος μέχρι τις 10, καφές και κοζερί, κομμωτήριο και κοζερί. Όλα τα ωραία τελειώνουν, πάω δουλειά.

Φιλιααααααααααααααααααααααα

BOftp3.png PzWNp3.png

Ειρήνη, μπορεί να μην βρείς ακριβώς τα ίδια αλλά το στύλ αυτό των άγκαθα, με μπαρέτα δηλαδή και σχέδιο, θα έχει. Μου είχαν πει, νέες παραλαβές στο τέλος του μήνα. Να κάνουμε πρόγραμμα επισκέψεων και ενημερώσης ?:rolleyes::rolleyes:

να παμε να παμε..αν δεν εχουμε πτωχευσει μεχρι τοτε

[Σήμερα δεν δούλευα πρωί οπότε έκανα γυναικείες δουλειές, δηλαδή ύπνος μέχρι τις 10, καφές και κοζερί, κομμωτήριο και κοζερί. Όλα τα ωραία τελειώνουν, πάω δουλειά.

Φιλιααααααααααααααααααααααα

ηθελα να γραψω τυχερηηηηη αλλα καταλαβα οτι πας για δουλεια τωρα οποτε λεω αστο μην με βαρεσει!

Καλησπέρα :)

Με την καινούργια δουλειά δεν έχω τη δυνατότητα να χαζεύω στο νετ όπως πριν οπότε σας βρίσκω πάντα 2-3 σελίδες μετά :lol:

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ όλες για τις ευχές και για τη θετική ενέργεια όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι πως είμαι προβληματισμένη γιατί τα λεφτά είναι λίγα (μαύρα προς το παρόν και θα παίρνω και το επίδομα) και η δουλειά αρκετή. Το καλό της είναι ότι απαιτεί 4ωρη παρουσία εκεί και έχω τη δυνατότητα να δουλεύω και από το σπίτι. Προς το παρόν λέω να μείνω μιας και έχει δουλειά οπότε θα τα παίρνω έστω και αυτά τα λίγα (που είναι υποβάθμιση μεγάλη για το βιογραφικό μου αλλά δεν μαμιέται)....

Με είχατε ρωτήσει για τα πάνελ...

σε ένα μήνα (Ιανουάριο) συνολικά κάψαμε ρεύμα 200? με όλα μέσα... είμασταν αρκετά στο σπίτι οπότε υπήρχαν και μέρες που έκαιγαν συνέχεια τα πάνελ και μέσα στα 200 είναι και τα πλυντήρια και όλες οι άλλες συσκευες του σπιτιού.

Πάω να ψοφήσω!

Α και Μαράκι μην νιώθεις μειοψηφία! Είμαστε κι εμείς εδώ στα 2.5 ακριβώς χαχαχαα

Διαφημίσεις

χριστινα μια εκτιμηση ποσο κοστιζσαν μονο τα πανελ?

ποσα εχεις???

και οπως λες δε μαμιεται, δουλεια ναχουμε και αμα ειναι και απο το σπιτι σφυρα κλεφτικα

Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο. Ρηνιω ισχυει για αυριο???

Τι να κανω με την βραδυνη πανα βρε παιδια?? Ειναι δυο εβδομαδες χωρις και συνεχιζει να κατουραει πανω του σχεδον καθε βραδυ δεν τον μαλωνω του λεω αυριο θα τα καταφερουμε αλλα δεν αντεχω αλλο καθε βραδυ να αλλαζω σεντονια. Να του ξαναβαλω πανα βραδυνη??? Δεν ξερω τι να κανω.

Καλημέρες! Μαύρα, ροζ, καφέ, γκρι... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Να τα πάρω θέλω! αχαχαχαχαχαχα

Εμείς βγήκαμε χθες, μη με ρωτήσετε απο πότε έχω να βγώ νύχτα, δε θυμάμαι...χοχοχο

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχεις παρατηρήσει περίπου τι ώρα βρέχεται? Αν ναι, κάνε τον κόπο να τον ξυπνάς λίγο νωρίτερα και να τον πηγαίνεις στην τουαλέτα.

Δεν είμαι έμπειρη, δεν έχουμε κόψει καν πάνα πρωινή αλλά λέω μήπως έτσι τη βγάλετε καθαρή χωρίς πισωγυρίσματα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο. Ρηνιω ισχυει για αυριο???

Τι να κανω με την βραδυνη πανα βρε παιδια?? Ειναι δυο εβδομαδες χωρις και συνεχιζει να κατουραει πανω του σχεδον καθε βραδυ δεν τον μαλωνω του λεω αυριο θα τα καταφερουμε αλλα δεν αντεχω αλλο καθε βραδυ να αλλαζω σεντονια. Να του ξαναβαλω πανα βραδυνη??? Δεν ξερω τι να κανω.

ναι ισχύει η Ζωη ειναι μια χαρά...εγω θα του ξαναεβαζα ρηνακι..και μετα το πασχα να ανοιξει λιγο ο καιρος θα την ξαναεβγαζα!

Καλημέρες! Μαύρα, ροζ, καφέ, γκρι... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Να τα πάρω θέλω! αχαχαχαχαχαχα

Εμείς βγήκαμε χθες, μη με ρωτήσετε απο πότε έχω να βγώ νύχτα, δε θυμάμαι...χοχοχο

εγω θυμαμαι! απο τον περσινο αυγουστο που βγηκαμε με γυναικοπαρεα απο εδω! καλα κανατε!!

Προσπαθησα να τον σηκωνω νωριτερα αλλα του χαλαω τον υπνο και θυμωνει και αρνειται να κατουρησει εκεινη την στιγμη. Κατα τα ξημερωματα τα κανει.

Να του ξαναβαλω βραδυνη λετε ε? Την ημερα την κοψαμε πανευκολα αλλα την νυχτα δεν συνεργαζεται δυστυχως. Καποιες νυχτες τα καταφερνει αλλα τις περισσοτερες νυχτες γινεται μουσκιδι.

Καλημερααααααα μανουλιτσες γλυκες!!!!!!

Μαρκοπουλακι??? Πανα βρακακι αγαπη μου και προς την ανοιξη ξανα δοκιμαζετε! Νομιζω τωρα στα κρυα το βραδυ κανουν πανω τους πιο ευκολα.......κι εμενα το ειχε παθει αυτο και τα κανε πανω της.....αλλα βρηκα τη λυση.........αν πεσει για υπνο κατα τις 10 την σηκωνω γυρω στις 2 -3 τα ξημερωματα για να κανει τσισα και ξανακοιμαται!

Ειναι βασανο να εχεις στο νου σου οτι πρεπει να σηκωθεις αλλα ενταξει μετα γινεται συνηθειο και δε θα σου φαινεται! Την σηκωνω παντα εστω κι αν εχει κανει τσισα λιγο πριν κοιμηθει! Αλλες φορες θελει αλλες φορες παλι οχι........οπως και να χει εχω γλυτωσει να αλλαζω σεντονια μες τη νυχτα!

Εγω παλι............κ@#$λο δεν εχω βαλει κατω.....ολο και καπου θα βγω!!!!!! Μετα συζυγου και ανευ! Καλα ειναι......αλλα τα πρωινα θελω να ξυπναω στην αγκαλια της! Μου λειπει το σκατο οποτε το αφηνω!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...