Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σου Μαριτάκι! Τι σιρόπι σας έδωσε;

Ο Νικόλας δεν βήχει καθόλου (κάνα βήχα όπως όταν στραβοκαταπίνουμε, αυτός προφανώς στραβοκαταπίνει κάμια μύξα), πορτοκαλάδα στύβω κάθε μέρα, ορό δις ημερησίως (αν και σήμερα δεν τον κατάφερα το πρωί)...ΟΥΦ!

Άντε πότε θα'ρθει ο Απρίλης!!! Δεν τον παλεύω άλλο τον χειμώνα...ειδικά όταν βλέπω τα κοινόχρηστα!!! Είναι δυνατόν, 3 ώρες τη μέρα το ανάβω :(

ε εντάξει....νομίζω πως είσαι υπερκαλυμμένη!Τι άλλο να κάνεις πια;Αν είναι να έρθει θα ρθει....

Δε το ξέρω το σιροπάκι αλλά δεν είναι φυτικό. Φυτικό της έδινα ήδη της απιβίτα αλλά δε βοήθησε και επειδή φοβήθηκα για μάσκες ζήτησα από τον φαρμακοποιό να μας προτείνει κάτι για υγρό βήχα και αρκετά φλέματα-μυξες. Amboral λέγεται...καλό κακό θα δείξει!

Κοινόχρηστα;;;Χαχα....για γέλια και για κλάμματα η κατάσταση. Και εμείς το ανάβουμε 3 φορές την ημέρα από 15 λεπτά το πολύ γιατί ζεστένεται αμέσως...με το που κάψει το σβήνουμε δηλαδή...και μας ήρθαν 125ευρώ όλα μαζί (τα 95 ήταν το πετρέλαιο...)

Ουφ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστα βρε Ειρήνη μου, δεν ξέρουμε από που να μαζέψουμε τα έξοδα :(

Μαριτάκι ο ομοιο μου είχε δώσει ένα φυτικό το Drosinula το οποίο βοηθάει πολύ σε βάθος χρόνου...

και οι 3 παιδίατροι που έχω αρνούνται να μου δώσουν άλλα σιρόπια...

σχετικά με την θέρμανση...είναι πιο οικονομικό να είναι μονίμως αναμμένη σε σταθερή θερμοκρασία (20-21) παρά να ανάβει για λίγο...

κάπως μου το εξήγησε ο καυστηριατζής...ότι πριν στείλει ο καυστήρας το ζεστό νερό στα σώματα, καίει πετρέλαιο κάποια ώρα μέχρι να φτάσει το νερό 45 βαθμούς και μετά το διοχετεύει...εγώ στα λέω μπακαλίστικα...

εμείς αντικαταστήσαμε τον θερμοστάτη μέ ένα ηλεκτρονικό που τον προγραμματίζεις...

το έχω ρυθμισμένο να ανάβει 6-7 το πρωί αν η θερμοκρασία είναι κάτω από 21...από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, έχει εντολή να ανάβει αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από 18...6-8 το απόγευμα κάτω από 21 και από τις 8 το βράδυ μέχρι το άλλο πρωί, κάτω από 18...

όταν λείπουμε μέρες, το ρυθμίζω να ανάψει μόνο αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από 15...

Να ρωτησω τωρα και κατι αλλο.......επειδη στουκαρει συνεχως σε πορτες παραθυρα γωνιες.......πεφτει σηκωνεται εχουμε ενα κεφαλι γεματο εξωγκοματα..... αμα φανε καμια καλη πχ σκονταφτω στο χαλι και σκαω με το κουτελο και σερνομαι στο διαδρομο μεχρι να βρεθει τοιχος να με σταματησει .....τα βραδυα τα παρακολουθητε οπως παλια ή πλεον αμα ζαλιζονται το λενε???

Ειρήνη μου, ο δικός μου είναι 29 μηνών και δεν μιλάει πολύ ακόμα...οπότε δεν εμπιστεύομαι ότι θα μου πει/δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά...

φοβάμαι πολύ τα χτυπήματα στο κεφάλι...

εχει δικιο το μαρακι μαριτακι! ειναι πιο οικονομικο να το εχεις αναμενο σε σταθερη χαμηλη θερμοκρασια, παρα λιγοτερη ωρα σε πιο υψηλη!

εμεις το εχουμε στανταρ στους 20-21 και οταν φεγουμε το ρυθμιζουμε να ανάβει οταν πεφτει κατω απο τους 18

Διαφημίσεις

Ναι αυτό ισχύει Μαράκι μου, αλλά εμείς το ανάβουμε όταν ο λέβητας είναι ήδη αναμμένος από τους υπολοιπους οπότε δε καίει πολύ!Ακούμε τον καυστήρα δηλαδή να δουλεύει και το ανάβουμε. Εκτός απο το πρωί που το ανάβω όπως και να έχει...

Διαφημίσεις

Τα νέα από το μέτωπο είναι θετικά και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα

Μεταξάκι σήμερα είδα τα αγγελούδια και είπαμε κάποια στιγμή [ ποια όμως c0305.gif] να συναντηθούμε. Από καιρό το συζητάμε άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε

Μαραγκάκι μου,

Ελπίζω και περιμένω δλδ ότι θα μας γράψεις ευχάριστα νέα, άντε το πολύ έως την Δευτέρα !!! ΧΑ ΧΑ

Όσο για την συνάντηση που λες, βεβαίως και θέλω κι εγώ !!! ;)

Αερικό,

Σιδεροκέφαλη ! Άντε μπράβο με το καλό να στεριώσεις σου εύχομαι, να ηρεμήσεις (ψυχολογικά) και όλα να σας πηγαίνουν δεξιά από εδώ κι εμπρός !

Καλτάκι,

Τί έχει η Ζωή ? Δέκατα ? Γιατί το πουλάκι μου και τα πήγαινε τόσο καλά ... εύχομαι να είναι περδίκι το Σ/Κ !

Μαριτάκι,

Περαστικά και σ' εσάς αγάπη !

Να πω κι ένα "κάλώς ορίσατε" στις νέες αφίξεις ! Πολύ χαίρομαι που βλέπω συμμετοχή !!!

πολυ δουλεια

κατι ακουστηκε για χρεωση ιδιωτη τον ιδιωτη με ασφαλεια ΕΟΠΥΥ

οποια δε καταλαβε, την νοιωθω χαχχαχχαααα

αμα αλλαξει κατι (προς το χειροτερο) θα ενημερωσω!

Μαρκοπουλάκι, μπεμπάκι, ραβάκι και ειρήνη Dr είναι ένα και το αυτό! Τον Απρίλη κλείνουν τα 3! Όλα μαζί!

Καλέ ξέχασες και εμάς. Στις 10-4 γινόμαστε και εμείς 3 !!!

Μαραγκάκι μου,

Ελπίζω και περιμένω δλδ ότι θα μας γράψεις ευχάριστα νέα, άντε το πολύ έως την Δευτέρα !!! ΧΑ ΧΑ

Όσο για την συνάντηση που λες, βεβαίως και θέλω κι εγώ !!! ;)

Να πω κι ένα "κάλώς ορίσατε" στις νέες αφίξεις ! Πολύ χαίρομαι που βλέπω συμμετοχή !!!

Κάτσε να σιγουρευτώ 100% και θα δείτε τι θα σας βάλω εγώ ….

"κάλώς ορίσατε"και από εμένα , μόνο που με τόσες αφίξεις έχω μπερδευτεί και δε ξέρω ποια λένε πως και ποια έχει τι

Έχω και εγώ μια συνταγή με ωραίο γλυκό ψωμάκι που αν τη φτιάξετε δε θα μείνει ψίχουλο !!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

ψιψη τι δουελια κανεις καλε?????

Μαραγκακι??? 4/4 εμεις!!! Εμενα με λενε Ειρηνη και την σκατουλιτσα μου Βαλια!! Βασικα ειμαι παλια αλλα ειχα καιρο να μπω!!! Με χει τσακισει η δουλεια αλλα αποφασισα να το παρω χαλαρα αφου δε πληρωνει και κανεις........ Δε κουνιεμαι αν δεν παιρνω λεφτα!!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...