Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανα καλημερα, τι ειναι ο μουτζουροπυργος

καλα αυτη στο παρεντς με γενικη απεργια, εκει στο Πειραια!

βασικα αν δε κανω λαθος εχω παει εκει και ειναι μικρος παιδοτοπος!

μποντζιορνο γατουλα! ο μουτζουροπυργος ειναι ενα δημιουργικο εργαστηρι στο Χαλανδρι που μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο. εχει διαφορα μεσα, απο ζωγραφιες, παιχνιδια κλπ...

Ψηνεστε? Κουλτακι? Δε φερνεις τη ζωιτσα να ξεπατωθει να κοιμηθει σαν πουλακι το βραδυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα καλα καταλαβα!!! ειχαμε παει μια φορα οι ανυπαντρες εκει....ρε ειναι παρα πολυ μικρος!!!! παν καλα??? με 30 μεγαλους επηξε! και σκαλα στενη για να ανεβεις

Διαφημίσεις

μποντζιορνο γατουλα! ο μουτζουροπυργος ειναι ενα δημιουργικο εργαστηρι στο Χαλανδρι που μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο. εχει διαφορα μεσα, απο ζωγραφιες, παιχνιδια κλπ...

Ψηνεστε? Κουλτακι? Δε φερνεις τη ζωιτσα να ξεπατωθει να κοιμηθει σαν πουλακι το βραδυ?

εγώ ξέρεις ψήνομαι....αλλά θέλω να πάρω πρώτα τη φίλη που είναι στο παίδων να δω πότε θέλει να πάω....

Μελίνα ναι από αττική οδό εννοώ...μένω στη Μάνδρα κοντά στην Ελευσίνα είναι αν δε το ξέρεις..και το Χαλάνδρι δε το ξέρω καθόλου!!

Α οκ, (εγω δουλευω Ασπροπυργο)

Ναι απο αττικη οδο βγαινεις στην εξοδο Πεντελης και απο εκει ειναι στα 5 λεπτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Α Μελίνα δίπλα μας δουλεύεις...α είναι τόσο εύκολο;;;Πρέπει να το τολμήσω...από τιμές μήπως ξέρεις πως είναι;

νομιζω 6 ευρω ειναι η εισοδος, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ πάντως θα το προτιμούσα Σάββατο...

να είναι ξεκούραστη και είμαστε και λίγο μακρυά...

ναι, λογικο, εμενα ειναι πιο κοντα μου...

το επομενο σαββατο λεω να βγω για τα ψωνια-δωρα μας.

εσεις? εχετε ψωνισει τιποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικούλι είναι και πρησμένα τα ματάκια της ή μόνο τσίμπλες έχει; δε σου είπε για κανά κολίριο ο γιατρόςς

Βάζουμε από χθες τομπρεξ.

περαστικά σας....τα έχουμε περάσει και μεις...δύσκολη κατάσταση

Thanks baby

Εμείς την Τετάρτη δεν θα έρθουμε. Λάθος ημερομηνία! Γιορτάζουμε κιόλας λέμε! Άσε που έχουμε και κολυμβητήριο :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...