Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

να σε πω οτι αυτες μαρεσουν καλυτερα???/ αλλα θελει και ΦΠΑ να προσθεσεις στη τελικη , εκτος και αν πας μεσω ξαδελφου

εκει εχω τον δικο μου ξαδελφο! μουχααχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω βρε κοριτσια κι εσεις να χαιρεστε τα δικα σας!!!!!

Καλλιοπακι!!!! Να σου ζησει το μωρο....ηρωας ηρωας!!! Εγω δε θα την παλευα......βασικα πολλα μπραβο σε σας που εχετε δυο σε αυτη την ηλικια!!!!! Τι να πω ειστε κατι σαν τον σουπερμαν για μενα!!!!!

Και επισης θελω να σπασω την τηλεοραση.....δεν το αντεχω αλλο αυτο το νικελοντεον!!!!! Ειδικα τον μπομπ τον σφουγκαρακι!!!!!! Αντε η ντορα και ο ξαδερφος της παλευονται!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ, δεν είναι τόσο τραγικά, είναι μέχρι να μπεις στο χορό, μετα.... χορεύεις!

ο μπομπ κι εμένα μου κάθεται κάπως, ευτυχώς δεν της πολυαρέσει ούτε της μιρκής. Για ντόρα όμως κόβουμε φλέβες! (εγώ πάλι βγάζω σπυριά, αλλά τώρα κάπως τη συνήθισα)

Διαφημίσεις

χαχαχαχα για μια στιγμή νόμιζα ότι μπήκα σε λάθος τόπικ!

Νιαουρίνα μάζεψε τα shopoholic μουστάκια σου από δω μην τα πατήσω :tongue:

Καλημέρα σας!!!

Ανάρπαστα τα ψωμάκια εεεε;;; Ε, άντε να τα φτιάξω και γω αύριο...αν και από ότι έχω καταλάβει είναι αυτά τα μαλακά για σάντουιτς ε; Δεν ψήνομαι ιδιαίτερα, αλλά θα δω και τι θα πουν τ'αγόρια...

Εν τέλει, τίποτα δεν συζητήθηκε χθες...η αγωνία παρατείνεται...

Αερικάκι, καλή αρχή! Υπέροχα νέα! :D

Περαστικά στη Ζωούλα και σε σένα Ειρηνάκι!

Και ναι! Τα δίχρονα επανέρχονται! (Άντε γιατί αισθανόμουν μειοψηφία :tongue:)

Καλώς ήρθατε κορίτσια :D

Ο μικρούλης μου έχει τύπου μυξούλες αλλά μύτη καθαρή και βήχει μια δυο φορές και ακούω φλέμματα...εχθές είχε και ένα 37...

τώρα ή που τον τριγυρίζει κάτι και προβλέπω σ/κ να ξεσπά ή που το περνά στο πόδι...

Ειρηνάκι αυτά τα πήραμε εμείς τα Χριστούγεννα..θυμάσαι που έψαχνα μόνο κόκκινα παππούτσια; Να πω επίσης ότι δεν υπάρχουν στα στοκατζίδικα εδώ τα είχα ψάξει...

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπροστά ήδη ξεβάψανε, έφυγε το χρώμα, καταλαβαίνεις τι λέω...

Τα καμπερ μου αρέσουν πιο πολύ και έχουν κανονική φόρμα μου έχουν πει...

Hello!

Αερικάκι καλή αρχή, καλοστέριωτη να είσαι!!!

Θέλω και εγώ ευχάριστα νέα μαμώ το κέρατό μου....ούτε ένα τηλέφωνο δεν με έχουν πάρει..γκρρρρ!!!

Και εμάς οι μύξες και ο βήχας συνεχίζεται. Χτες βράδυ δε πολυκοιμηθήκαμε μιας και τη πήραμε στο κρεβάτι μας (μετά από τις ρουκέτες της...) και στριβογύριζε η κακομοίρα συνέχεια. Σήμερα έχουμε τη θεία μας παρέα και τώρα περιμένουμε το κρεβάτι μας....γιούπι!!!

Μας έδωσε ένα σιρόπι ο φαρμακοποιός, ελπίζω να γλυτώσουμε τις μάσκες και να ηρεμήσει λίγο το πουλάκι μου.

Μαράκι μου και εμάς ξεκίνησε ένα βήχα που και που και τώρα έχει φουντώσει. Πλάκωσε τον στον ορό, στις πορτοκαλάδες και αν μπορείς κράτησε τον σπίτι....εύχομαι ένα ήσυχο Σκ και να το περνάτε στο πόδι όπως είπες!

Μαρκοπουλάκι keep going!Πάτε πολύ καλά, να δεις πως θα το κόψει τελειώς σιγά σιγά.Γνώμη μου μη σταματήσεις τώρα...

Διαφημίσεις

Αληθεια.....μιλανε κι εσας πολυ???? Ολη μερα???? Σταματανε καθολου??? Μηπως ξερετε απο που κλεινει το μπιρι μπιρι????

δυστυχως γεννιουνται χωρις εγχειριδιο χρησης, με επαναφορτιζομενες μπαταριες, κ χωρις διακοπτη on off:rolleyes:

αν βρειτε σε καποιο πιο εξελιγμενο μοντελο κατι απο τα παραπανω παρακαλω ενημερωστε να αποσυρω το δικο μου:lol::lol:

Γεια σου Μαριτάκι! Τι σιρόπι σας έδωσε;

Ο Νικόλας δεν βήχει καθόλου (κάνα βήχα όπως όταν στραβοκαταπίνουμε, αυτός προφανώς στραβοκαταπίνει κάμια μύξα), πορτοκαλάδα στύβω κάθε μέρα, ορό δις ημερησίως (αν και σήμερα δεν τον κατάφερα το πρωί)...ΟΥΦ!

Άντε πότε θα'ρθει ο Απρίλης!!! Δεν τον παλεύω άλλο τον χειμώνα...ειδικά όταν βλέπω τα κοινόχρηστα!!! Είναι δυνατόν, 3 ώρες τη μέρα το ανάβω :(

Γεια σου Μαριτάκι! Τι σιρόπι σας έδωσε;

Ο Νικόλας δεν βήχει καθόλου (κάνα βήχα όπως όταν στραβοκαταπίνουμε, αυτός προφανώς στραβοκαταπίνει κάμια μύξα), πορτοκαλάδα στύβω κάθε μέρα, ορό δις ημερησίως (αν και σήμερα δεν τον κατάφερα το πρωί)...ΟΥΦ!

Άντε πότε θα'ρθει ο Απρίλης!!! Δεν τον παλεύω άλλο τον χειμώνα...ειδικά όταν βλέπω τα κοινόχρηστα!!! Είναι δυνατόν, 3 ώρες τη μέρα το ανάβω :(

Κι εγω για το δευτερο κυριως λογο ανυπομονω να ζεστανει ο καιρος.

Εμεις στη σοφιτα που ειναι το δωματιο των μεγαλων, κλεισαμε τα σωματα και πηραμε σομπιτσα.

Το ιδιο και στην κουζινα, εκτος απο το σ-κ οπου φουλαρουμε το τζακακι.

Οσο για τις ιωσεις, την τελευταια περσι την περασαμε τελος ιουνιου, μετα τα γενεθλια του!

Τωρα εχουμε συγκεντρωση αποχαιρετισμου καποιου που φευγει!

Ελεος πια με αυτα, δουλεια δεν ειχαμε μου φαινεται!

Μαριτακι περαστικα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχως γεννιουνται χωρις εγχειριδιο χρησης, με επαναφορτιζομενες μπαταριες, κ χωρις διακοπτη on off:rolleyes:

αν βρειτε σε καποιο πιο εξελιγμενο μοντελο κατι απο τα παραπανω παρακαλω ενημερωστε να αποσυρω το δικο μου:lol::lol:

:D:D:D:D:DXAXAXAXAXAXAXAXXA πως σε νιωθω να ξερες!!!!!!!

Καλα εμεις μετακομισαμε προσφατα, απο τον 3ο πλεον μενουμε στον πρωτο κι ευτυχως που αναβουν ολοι οι υπολοιποι καλοριφερ και ζεσταινεται και το δικο μου σπιτι!!!!! Ακομα δεν εχουν ερθει τα κοινοχρηστα αλλα τωρα που εθιχθει το θεμα μου ρθε συγκολπος!!!! Φαντασου και να μου ρθουν κανονικα!!!!

Γμτ πρεπει να της κανω εμβολια μαζεμενα...γιατι θελω τον σεπτεμβρη να παει παιδικο! κακως που δε πηγε απο φετος αλλα φωναζει ο νταντης μας!

Να ρωτησω τωρα και κατι αλλο.......επειδη στουκαρει συνεχως σε πορτες παραθυρα γωνιες.......πεφτει σηκωνεται εχουμε ενα κεφαλι γεματο εξωγκοματα..... αμα φανε καμια καλη πχ σκονταφτω στο χαλι και σκαω με το κουτελο και σερνομαι στο διαδρομο μεχρι να βρεθει τοιχος να με σταματησει .....τα βραδυα τα παρακολουθητε οπως παλια ή πλεον αμα ζαλιζονται το λενε???

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...