Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, δεν έγιναν αφρός? :D

σηκώνουν κ πολλές παραλλαγές σε γεμιση, εχω κάνει με φέτα , με ελιές κ αυτή τη φορά θα κάνω μς λιαστη ντομάτα ιδέα της τζατζίκος !!:lol:

Έχει γίνει πάντως το ψωμί μας χε χε μια φορά τη βδομάδα φτιάχνω κ μας κραταει !:lol:

Αφρος δεν θα πει τιποτα, δεν το πιστευα οτι τα εφτιαξα με τα χερακια μου! χεχε

Ειχα φτιαξει και τα τραγανα, θα ξερεις εσυ, ενταξει δεν ηταν ασχημα, αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας, καπως μου μυριζε η μαγια (ηταν νωπη)

Να'στε καλα χρυσοχερες μου! :D

Καλημέρα :)

Τρέξιμο και από μας σήμερα τρελό! Το παιδί θα το παραλάβει η πεθερά γιατι με την απεργία των ΜΜΜ είναι άγνωστο πότε θα φτάσουμε σπίτι!!!

Το ότι έπιασα δουλειά το ξέρω και μπορώ να σας το ανακοινώσω αφου χθες με έβαζε να απορρίπτω τηλέφωνα που έπαιρναν άλλοι γραφίστες για την αγγελία... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι πόσα θα παίρνω αλλά λεπτομέρειες θα μου πείτε χαχαχαχα

Το κακο είναι ότι είναι στο κέντρο και το να πας εκεί σήμερα με το αυτοκίνητο θα είναι ένα μικρό θαύμα (και να βρεις να παρκάρεις επίσης)!

Το άλλο κακό ειναι ότι σε πρώτη φάση δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθήσω και μου λείπετε αλλά δεν πειράζει :D

Σας φιλώ και φεύγω!

Φαίη το απόγευμα σε εμάς ή σε παιδότοπο;

Ο,τι καλυτερο εχω ακουσει τις τελευταιες μερες!

Καλη αρχη να εχεις Χριστινιω! :D

nnn5rnel.jpg

Καλημέρα!!!!

Τι ωραία νέα είναι αυτά? Μπράβο Χριστινιώ ,πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ

Έχω και εγώ ωραία νέα [μάλλον:rolleyes:] και θα σας τα πω ή τη Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα πρωί πρωί

Αντε να σκαει λιγο το χειλακι του καφε μας! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερααααααααααα καλα ενταξει χρονια εχω να γραψω.........

Αλλα διαβασα τα ψωμακια σας και τα λυγουρευομαι!!!!!!!

Περιμενω να ξυπνησει και η Βαλια να δουμε τι κανει σημερα η φανταστικη μας φιλη η Φριντα! Γιατι με ειχε χτες το βραδυ υπο παρακολουθηση .......τι ποιος? Η Φριντα ντε!!!! Να μη κανω ζημιες!!!!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Καλημερα!

μες στο χαμο να ακουμε και ευχαριστα ...μπραβο κοριτσια!!!!!

Να μας πεις πληροφοριες μετα Χριστινα

.....μαιστα...παιδοτοπο αλλα μονο τη φαιη θετε....καλαααααα

(βασικα δε προλαβαινω χαχχαχαχα, να μπανιαριστω σημερις , να αποφασισω τι θα φορεσουμε αυριο στη φωτογραφιση μας χαχχαχαχχαχχαχαχα)

Διαφημίσεις

2+10+6....τικερακια δε διαβαζεται εσεις κιουρια?

σε μενα μιλας????? δεν βλεπω τιποτα!!!!!

χαχα τωρα τα ειδα! α όσο ειναι το μπεμπακι ευα και μαριος ειναι το κοριτσακι σου...

Το προσεξα οτι ειμαστε πολλες Ειρηνουλες εδω......... χαχαχαχ τριτωσε ναι!!!!

Η Βαλια ειναι η κορη μου και ειναι 2 χρονων και 10 μηνων!!! Απριλιο γινομαστε 3!!!!

Τσισα κακα κανουμε στο γιογιο στη λεκανη την μεγαλη......εχουμε κοψει πανα απο το καλοκαιρι.....μια βδομαδα πηρε να κοψει της ημερας και αλλη μια τη βραδυνη!!!! Εχουμε ξεμπερδεψει αλλα μου ειναι λιγο δυσκοιλια ρε γμτ!!!!

Τον Μαριο της μαρκοπολο τον θυμαμαι..........και εχω να μπω απο τοτε που του ειχε πεσει ζεστος καφες στο χερακι του αν θυμαμαι καλα!!!

Καλα μη μιλησω για το μαρακι της Φαιης!!! Την καμαρωνω στο φατσοβιβλιο!!!! Τι παιδι ειναι αυτο!!!!

Αληθεια.....μιλανε κι εσας πολυ???? Ολη μερα???? Σταματανε καθολου??? Μηπως ξερετε απο που κλεινει το μπιρι μπιρι????

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Αποψε ψιλοπρολαβε και δεν εβρεξε το κρεβατι του φωναξε μαμα τσισα πηγα ηταν ορθιος του ειχαν φυγει λιγα αλλα τα υπολοιπα τα εκανε στο γιογιο δςν βραχηκε το κρεβατι του, αρα συνεχιζω???

Διαφημίσεις

Αληθεια.....μιλανε κι εσας πολυ???? Ολη μερα???? Σταματανε καθολου??? Μηπως ξερετε απο που κλεινει το μπιρι μπιρι????

καλα εγω δεν το σχολιαζω αυτο...ετοιμοι να παρουμε ωτασπιδες ειμαστε!!!!

Εμενα μιλαει και στον υπνο του μερικες φορες! :D

Μου αρεσει που ανησυχουσα γιατι αργουσε να μιλησει! χαχα

Να χαιρεσαι τη μικρη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια! Εξακολουθουν να είναι στα 2 τα παιδάκια σας ή είναι παλιό το θέμα?

Εμείς είμαστε 2 ετών και τεσσάρων μηνών κοπέλες! Ακόμα φοράμε πάνα και πιπίλα μόνο για τον ύπνο. Μιλάμε ασταμάτητα μέσα στη μέρα!

Προσφάτως υποδεχτήκαμε και νέο μελος, κοντεύει 5 μηνών κι έχουμε εκτός από αγκαλίτσες και φιλάκια και ζήλιες πότε πότε.....

Τελευταία δεν πίνουμε το γάλα κι έχουμε ματς κάθε πρωί με τον μπαμπά που τη μαλώνει!

Αυτά τα ολίγα για να συστηθώ στην παρέα σας και να ζητώ τα φώτα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...