Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τις ευχαριστιες του συζυγου μου σε μαρακι, καλαμαρι και χατζικο για την συνταγη! :)

Τα εφτιαξα χτες βραδυ - δεν κρατηθηκα - και τσακισε 3!

Ο μικρος δεν προλαβε ο κακομοιρος, τα λιμπιζοταν ετσι που φουσκωναν στον φουρνο, αλλα πηγε για υπνο.

Την επομενη φορα θα φτιαξω της Φαιης!

Καλημερα, τουλαχιστον ειναι Παρασκευη! :)

Καλημέρα, δεν έγιναν αφρός? :D

σηκώνουν κ πολλές παραλλαγές σε γεμιση, εχω κάνει με φέτα , με ελιές κ αυτή τη φορά θα κάνω μς λιαστη ντομάτα ιδέα της τζατζίκος !!:lol:

Έχει γίνει πάντως το ψωμί μας χε χε μια φορά τη βδομάδα φτιάχνω κ μας κραταει !:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες και απο εδω!

Το ταλιμπανακι εφυγε κι εμεις ηρεμουμε! :lol:

Εχθες το απογευμα ντυθηκαμε ινδιανοι.. Βασικα ΒΑΦΤΗΚΑΜΕ ινδιανοι καθως παιζαμε με τις δαχτυλομπογιες και ξαφνικα βρεθηκαμε η μια να μουτζουρωνει τα μουτρα της αλλης.... :mrgreen: Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκαμε! :D

Ρηνιω η στολη της ειναι σουπερ! Κοντεψα να τη ματιασω ρε 'συ εχθες!! Χιλια ευχαριστω και παλι!!! :D:D

Το μενου για σημερα εχει ρεβυθια με μπολικο λεμονακι και ψωμακι (το γνωστο που εφτιαξα εχθες ;)).. Επισης το μενου εχει πλυντηρια, απλωματα και τα γνωστα οποτε τρεχατε ποδαρακια μου!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κ

Ρηνιω η στολη της ειναι σουπερ! Κοντεψα να τη ματιασω ρε 'συ εχθες!! Χιλια ευχαριστω και παλι!!! :D:D

οι μαμαδες δεν ματιαζουν καλε! το μαρακι ότι και να φορεσει ειναι κουκλααααααααααααααα

και κόψε τις βλακειες....

Καλημέρα :)

Τρέξιμο και από μας σήμερα τρελό! Το παιδί θα το παραλάβει η πεθερά γιατι με την απεργία των ΜΜΜ είναι άγνωστο πότε θα φτάσουμε σπίτι!!!

Το ότι έπιασα δουλειά το ξέρω και μπορώ να σας το ανακοινώσω αφου χθες με έβαζε να απορρίπτω τηλέφωνα που έπαιρναν άλλοι γραφίστες για την αγγελία... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι πόσα θα παίρνω αλλά λεπτομέρειες θα μου πείτε χαχαχαχα

Το κακο είναι ότι είναι στο κέντρο και το να πας εκεί σήμερα με το αυτοκίνητο θα είναι ένα μικρό θαύμα (και να βρεις να παρκάρεις επίσης)!

Το άλλο κακό ειναι ότι σε πρώτη φάση δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθήσω και μου λείπετε αλλά δεν πειράζει :D

Σας φιλώ και φεύγω!

Φαίη το απόγευμα σε εμάς ή σε παιδότοπο;

Διαφημίσεις

Το ότι έπιασα δουλειά το ξέρω και μπορώ να σας το ανακοινώσω αφου χθες με έβαζε να απορρίπτω τηλέφωνα που έπαιρναν άλλοι γραφίστες για την αγγελία... Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι πόσα θα παίρνω αλλά λεπτομέρειες θα μου πείτε χαχαχαχα

χεχε εγω το ξερω!!!

Τρέξιμο και από μας σήμερα τρελό! Το παιδί θα το παραλάβει η πεθερά γιατι με την απεργία των ΜΜΜ είναι άγνωστο πότε θα φτάσουμε σπίτι!!!

Το κακο είναι ότι είναι στο κέντρο και το να πας εκεί σήμερα με το αυτοκίνητο θα είναι ένα μικρό θαύμα (και να βρεις να παρκάρεις επίσης)!

Το άλλο κακό ειναι ότι σε πρώτη φάση δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθήσω και μου λείπετε αλλά δεν πειράζει :D

Σας φιλώ και φεύγω!

Φαίη το απόγευμα σε εμάς ή σε παιδότοπο;

Τα βλεπ'ς;;; Οχι τα βλεπ'ς;;;; :D:D:D

Μιλαμε μολις επιστρεψει η πριγκηπισσα, να τη ρωτησω και να σου πω.. Αν και μεταξυ μας... Μαντεψε τι θα διαλεξει.. :rolleyes:

Ειρηνη εχθες που σε πηραμε τηλ. μου εκανε μεγαλη μανουρα το "Μαρακι το κουκλακι" γιατι ηθελε να μιλησει στη "Δωη" :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τα βλεπ'ς;;; Οχι τα βλεπ'ς;;;; :D:D:D

Μιλαμε μολις επιστρεψει η πριγκηπισσα, να τη ρωτησω και να σου πω.. Αν και μεταξυ μας... Μαντεψε τι θα διαλεξει.. :rolleyes:

Ειρηνη εχθες που σε πηραμε τηλ. μου εκανε μεγαλη μανουρα το "Μαρακι το κουκλακι" γιατι ηθελε να μιλησει στη "Δωη" :lol:

XEXEXE

Kαλημερα Ρηνακι οκευ η μικρη ???

εχει ακομη δεκατα αλλα τιποτα άλλο και την κρατησα σπιτι...η κυριακη παιζεται εκ μερους μας!

Διαφημίσεις

nnn5rnel.jpg

Καλημέρα!!!!

Τι ωραία νέα είναι αυτά? Μπράβο Χριστινιώ ,πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ

Έχω και εγώ ωραία νέα [μάλλον:rolleyes:] και θα σας τα πω ή τη Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα πρωί πρωί

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

nnn5rnel.jpg

Καλημέρα!!!!

Τι ωραία νέα είναι αυτά? Μπράβο Χριστινιώ ,πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ

Έχω και εγώ ωραία νέα [μάλλον:rolleyes:] και θα σας τα πω ή τη Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα πρωί πρωί

περιμενουμε με αγωνιαα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...