Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσφορές βάζει και το Μορφες εκφρασης

(μηλα ζαχαρη κανελα και οτι παιζει το εν λογο θεατρο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΕΣ παραστασεις ....

εχουν απόλυτο σεβασμο στην τεχνη του θεατρου και στο παιδι )

σε ευχαριστώ πολύ! θα το ψάξω :D

Μαρακι ριξε μια ματια και στο elamazi.gr

Εχει καλες προσφορες, μαλιστα ειναι ενα θεατρο κουκλας (ο ποντικος και η θυγατερα του νομιζω λεγεται) που ολο σκεφτομαι ποτε θα το χτυπησω!

οκ πάω να ξεψαχνίσω...αν το αποφασίσεις, πες μου να κανονίσουμε παρέα!

Καλημερες και απο εμενα!

Με επιασε η προκοπη παλι σημερα :rolleyes: και ζυμωσα ψωμακι. Το μενου εχει γιουβαρλακια αυγολεμονο που τα τρωει και το Μαρακι!

Εγω και ο Β ψιλοχαλια, εχουμε βηχα και μπουκωμα.. Το Μαρακι καλα δειχνει... προς το παρον... :roll:

Ησυχιες κορες.. Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Μακια σας! :D

Φαιή και εγώ μόλις τώρα τελείωσα το ζύμωμα

Πάω να πάρω το Μάριο από το σχολείο και σε παίρνω τηλ

Φιλιά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

πώς την βλεπεις τη στολη φαιη? θα της κανει???

Ναι Ρηνιω! Ανετα ομως! ;) Ευχαριστουμε ΠΟΛΥ!!!!!! :D:D:D

Ρε προκομμενη Φαιη, εχεις ευκολη συνταγη για ψωμακι?

Εκανα μια απο τις συνταγεςτης παρεας, δεν ηταν ασχημα, αλλα μου μυριζε καπως η μαγια. Βαζεις νωπη ή ξερη?

Αυτο που φτιαχνω εγω ειναι αυτο:

Υλικα:

1 κιλο αλευρι για ζυμωτα

1 φακελακι ξηρη μαγια

1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη

3 κουταλακια του γλυκου αλατι

Χλιαρο νερακι (συνηθως 2μιση ποτηρια του νερου)

Εκτελεση:

Βαζω σε μια λεκανη το αλευρι, τη μαγια, τη ζαχαρη και το αλατι και ανακατευω. Προσθετω νερακι σταδιακα και φτιαχνω τη ζυμη. Η ζυμη ειναι ετοιμη οταν σταματαει να κολλαει στα χερια (πολλες φορες χρειαζεται να συμπληρωσεις ειτε νερακι ειτε λιγο ακομα αλευρι). Μετα βαζω τη ζυμη (με αυτα τα υλικα βγαινουν γυρω στα 3 καρβελακια) σε λαδωμενο μπωλ, τη σκεπαζω και την αφηνω να "ξεκουραστει" για καμμια ωρα και να φουσκωσει. Μολις φουσκωσει την βαζω στο παγκο, προσθετω αλευρακι (γιατι μαλακωνει) και ζυμωνω για λιγο ακομα. Μετα πλαθω τα καρβελακια, τα χαραζω με μαχαιρακι και τα βαζω σε πασπαλισμενη με αλευρι λαμαρινα.

Σε μετρια προθερμασμενο φουρνο για 40 λεπτα στους 200 βαθμους και ειμαστε ετοιμοι.

Το Αερικο και οσοι εφαγαν ειπαν πως τους αρεσε! Ακομα και η μανα μου μου πηρε εχθες αλευρι και τωρα θα στειλει τον πατριο μου να της δωσω ενα απο τα καρβελακια! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιή και εγώ μόλις τώρα τελείωσα το ζύμωμα

Πάω να πάρω το Μάριο από το σχολείο και σε παίρνω τηλ

Φιλιά

Περιμενω Λεττακι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυτο που φτιαχνω εγω ειναι αυτο:

Υλικα:

1 κιλο αλευρι για ζυμωτα

1 φακελακι ξηρη μαγια

1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη

3 κουταλακια του γλυκου αλατι

Χλιαρο νερακι (συνηθως 2μιση ποτηρια του νερου)

Εκτελεση:

Βαζω σε μια λεκανη το αλευρι, τη μαγια, τη ζαχαρη και το αλατι και ανακατευω. Προσθετω νερακι σταδιακα και φτιαχνω τη ζυμη. Η ζυμη ειναι ετοιμη οταν σταματαει να κολλαει στα χερια (πολλες φορες χρειαζεται να συμπληρωσεις ειτε νερακι ειτε λιγο ακομα αλευρι). Μετα βαζω τη ζυμη (με αυτα τα υλικα βγαινουν γυρω στα 3 καρβελακια) σε λαδωμενο μπωλ, τη σκεπαζω και την αφηνω να "ξεκουραστει" για καμμια ωρα και να φουσκωσει. Μολις φουσκωσει την βαζω στο παγκο, προσθετω αλευρακι (γιατι μαλακωνει) και ζυμωνω για λιγο ακομα. Μετα πλαθω τα καρβελακια, τα χαραζω με μαχαιρακι και τα βαζω σε πασπαλισμενη με αλευρι λαμαρινα.

Σε μετρια προθερμασμενο φουρνο για 40 λεπτα στους 200 βαθμους και ειμαστε ετοιμοι.

Το Αερικο και οσοι εφαγαν ειπαν πως τους αρεσε! Ακομα και η μανα μου μου πηρε εχθες αλευρι και τωρα θα στειλει τον πατριο μου να της δωσω ενα απο τα καρβελακια! :lol:

Λοιπον θα το δοκιμασω το σ-κ, γιατι απ'οτι βλεπω θα πουμε το ψωμι ψωμακι!

Εντιτ : Ευχαριστω Φαιη! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ταύτιση απόψεων σήμερα στο φαγητό;Και εγώ γιουβαρλάκια φτιάχνω!Μιαμ, μιαμ!Τα λατρεύω.

Μετά από το 2ο μήνυμα των Ανώνυμων τα έχω πάρει στο κράνιο και θα κάνω πόλεμο στο φέις....ό,τι βρίσκω θα το κοινοποιώ και θα το στέλνω και σε μέιλ σε όσους δεν έχουν φεις...πρέπει να ενημερωθούμε μήπως και ξυπνήσουμε! Υπάρχει άραγε άνθρωπος που διαφωνεί μαζί τους γιατί εγώ τους βρήκα ολόσωστους....

Έχει τρελό κρύο σήμερα ε;;Μελίνα όντως είμαστε κοντά. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι εκεί τα κεντρικά σας.

Μαρία γιατί δε βγαίνει η συνταγή που έβαλες;Μου βγάζει το παρεντςκαφέ πάλι!

Και αυτή είναι τέλεια συνταγή (δηλ. έτσι λένε καλαμαράκι και χατζικο που τα έχουν τσακίσει):

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1835&page=588

:)

Μηπως ξερεις τιτλο της συνταγης?

(το λινκ που εβαλες δεν ειναι η συνταγη) :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τωρα γυρισα γιατι ειχα παει για εξετασεις γιαυτο δεν απαντησα το πρωι. Ναι Ειρηνη το ζητησε ο Μαριος χθες μονος του γιαυτο τον πηγα ξανα στο σχολειο. Περασε καλα και γραφτηκαμε.

Για τα τσισα τωρα που ρωταγατε δεν επελεξα εγω την εποχη και εγω προς την ανοιξη το σκεφτομουν να ξεκινουσαμε να κοψουμε πανα αλλα ο Μαριος ειχε αλλα σχεδια. Της ημερας την εκοψε πανευκολα της νυχτας ειναι το θεμα που δευτερη εβδομαδα και δεν καθαριζει. Το καλο ειναι οτι αν κατουρησει βραδυ το κανει μια φορα μονο αλλα και παλι καθε βραδυ αλλαζω τα παντα. Να ξυπνησει και να τον βαλω να κατουρησει εγω δεν θελει. Και δεν ξερω τι να κανω συνεχιζω η ξαναβαζω παμπερς μονο την νυχτα?????/

Ειρηνη ηρθε η στολη μας επιτελους!!!! Τρελη χαρα ο Μαριος του παει τελεια και στο υψος που το φοβομουν ως 4αρι αλλα δεν βλεπω να την βλεπετε ολοκληρη μεχρι την Κυριακη γιατι εχει βγαζει ολα τα εξαρτηματα της ζωνης και μαστορευει. Η θα τα χασει η θα τα σπασει χαχαχα

Τωρα που γυρισα απο το νοσοκομειο μου λεει μαμα εισαι πολυ ωραια!!!! Του ελειψα μαλλον. Και στο καπακι λεει μην ξαναπας μαμα σε αυτη την δουλεια. χαχαχαχα

Τις ευχαριστιες του συζυγου μου σε μαρακι, καλαμαρι και χατζικο για την συνταγη! :)

Τα εφτιαξα χτες βραδυ - δεν κρατηθηκα - και τσακισε 3!

Ο μικρος δεν προλαβε ο κακομοιρος, τα λιμπιζοταν ετσι που φουσκωναν στον φουρνο, αλλα πηγε για υπνο.

Την επομενη φορα θα φτιαξω της Φαιης!

Καλημερα, τουλαχιστον ειναι Παρασκευη! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...