Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρακι ελπιζω να μη γινει τιποτα και να ειναι μονο ο φοβος σου!

Την παρασταση την ειδε την Κυριακη ο κολλητος του μικρου (3,5 χρ), την ειδε ευχαριστα, απλα η μαμα μου ειπε οτι ενταξει, ειναι και για μεγαλυτερα παιδακια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aaaaa εχει και εκει παραρτημα?

γιατι το πανεπιστημιο στη Μυτιληνη το ξερω επειδη ειναι ο Σ απο εκει..εχουμε και φιλους καθηγητες!

Βέβαια!Έχει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τμήμα Ναυτιλιακών...και μεταπτυχιακό...

Καλημέρα κούκλες και κουκλόπαιδα! Τι κάμετε που λένε και στο χωριό μου; :)

Εδώ οι εξελίξεις τρέχουν και σήμερα θα με πάρουν παραμάζωμα...για να μην κλαίγομαι προκαταβολικώς θα σας τα γράψω αφού γίνουν...

κυρίες μου κοσμοπολίτισσες, μήπως έχετε δει αυτή την παράσταση; Αν ναι, το 2.5χρονο διαόλι μου θα την παλέψει;

http://www.tsoonami.gr/deal/6e-gia-tin-paidiki-theatriki-parastasi-%C2%ABparamythia-fytrwsan-ston-kipo%C2%BB-sto-theatro-proba--aksias-12e/827

Πολύ ωραίο φαίνεται αυτό το θεατρικό! Νομίζω πως μια χαρά θα το παλέψει το 2 1/2 χρονο σου!Να το πάρεις λω εγώ!

Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει άσχημα νέα!

Περαστικά Μαριτάκι μου! Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό...

Ευχαριστούμε πολύ!Μακάρι....

δυστυχώς μελινάκι θα γίνει...ίσως όχι απόλυση αλλά έχω τη μικρότερη ομάδα και κόβουν διοικητικές θέσεις...

το οποίο δεν με νοιάζει, αλλά το πιθανότερο είναι να μου βάλουν προϊστάμενο κάποιον που επί 11 χρόνια, δις ημερησίως πλακωνόμαστε! φαντάσου να έχει και λόγο στη δουλειά μου!!!!!!!

τεσπά, θα σας τα πω το βράδυ...

οπότε λες να μην τον πάω τον μικρούλη μου;;;;

Τι να σου πω, ειναι τοσο υποκειμενικο το πώς θα αντιδρασει καθε παιδακι στην ιδια παρασταση...

Τον εχεις ξαναπαει θεατρακι? Δεν θυμαμαι..

Α! και για να μην το ξεχασω, αν δεν σας το εχω ηδη πει και γινομαι γραφικη, στις 4 Μαρτιου, Κυριακη απογευμα στις 5.00, θα παιξει η ομαδα Μαρμελαδα τον Τζακ και τη Φασολια σε ενα Δημιουργικο Εργαστηρι στην Αγ. Παρασκευη.

Οποιος ενδιαφερεται μου λεει

Ενταξει νωρις ειναι ακομα, αλλα μεχρι 20-25 του μηνα το εργαστηρι θελει να ξερει πανω κατω συμμετοχες, ωστε να δει αν τελικα θα μπορεσει να ανεβασει την παρασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εχει δίκιο η Μελίνα..είναι στο παιδί αν θα κάτσει και αν θα του αρέσει....πάντως γράφει ότι παίζεται και σε νηπιαγωγεία οπότε όντως μήπως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια...

Από την άλλη επειδή είναι προσφορά και αν είναι η πρώτη φορά που το πας, αν δε κάτσει τουλάχιστον θα έχεις ξοδέψει τα λιγότερα χρήματα!

Μελίνα έφυγες δηλαδή από τον Ασπρόπυργο; Δε το ήξερα ότι πήγες στα κεντρικά....

Τι να σου πω, ειναι τοσο υποκειμενικο το πώς θα αντιδρασει καθε παιδακι στην ιδια παρασταση...

Τον εχεις ξαναπαει θεατρακι? Δεν θυμαμαι..

Α! και για να μην το ξεχασω, αν δεν σας το εχω ηδη πει και γινομαι γραφικη, στις 4 Μαρτιου, Κυριακη απογευμα στις 5.00, θα παιξει η ομαδα Μαρμελαδα τον Τζακ και τη Φασολια σε ενα Δημιουργικο Εργαστηρι στην Αγ. Παρασκευη.

Οποιος ενδιαφερεται μου λεει

Ενταξει νωρις ειναι ακομα, αλλα μεχρι 20-25 του μηνα το εργαστηρι θελει να ξερει πανω κατω συμμετοχες, ωστε να δει αν τελικα θα μπορεσει να ανεβασει την παρασταση.

εμεις μεσα να ειμαστε καλα μονο!

Μαρια ευκολο εργακι ειναι αυτο που θα εχεις χιλιο-ακουσει βεβαια, το Μηλα Ζαχαρη Κανελα (Θεατρο Φουρνος), στην ηλικια του δικου σου τον ειχα παει κι εγω και ειχε ενθουσιαστει!

Επισης θα ενθουσιαστει στα Ζουζουνια, αλλα το εισητηριο ειναι πολυυυ τσιμπημενο!

Επισης, παιζονται ωραιες παραστασεις κουκλοθεατρου, που ειναι ο,τι πρεπει για αυτες τις ηλικιες..

Απο την αλλη, δεν ξερεις κιολας, μπορει να τον πας στα Παραμυθια και να ενθουσιαστει!

Μαριτακι ισως το διατυπωσα λαθος, εδω ειμαστε ακομα, στην Κοινοπραξια, εδω ειμαστε τα κεντρικα γραφεια του εργου (σε σχεση παντα με τα διαφορα εργοταξια που πιανουν ολη την Πελοποννησο)

Για ποσο? Θα δειξει!

(πλακα πλακα πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα, πρεπει να περασεις καμμια μερα για καφεδακι ρε συ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσφορές βάζει και το Μορφες εκφρασης

(μηλα ζαχαρη κανελα και οτι παιζει το εν λογο θεατρο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΕΣ παραστασεις ....

εχουν απόλυτο σεβασμο στην τεχνη του θεατρου και στο παιδι )

Διαφημίσεις

Μαρακι ριξε μια ματια και στο elamazi.gr

Εχει καλες προσφορες, μαλιστα ειναι ενα θεατρο κουκλας (ο ποντικος και η θυγατερα του νομιζω λεγεται) που ολο σκεφτομαι ποτε θα το χτυπησω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως σε άλλες περιπτώσεις (ανιματέρ σε παιδικά πάρτυ, καμιά ταινία στην τηλεόραση), όταν κάτι του αρέσει πολύ, συγκεντρώνεται πολύ εύκολα και για ώρα...

θα πάμε και θα δούμε :)

Καλημερες και απο εμενα!

Με επιασε η προκοπη παλι σημερα :rolleyes: και ζυμωσα ψωμακι. Το μενου εχει γιουβαρλακια αυγολεμονο που τα τρωει και το Μαρακι!

Εγω και ο Β ψιλοχαλια, εχουμε βηχα και μπουκωμα.. Το Μαρακι καλα δειχνει... προς το παρον... :roll:

Ησυχιες κορες.. Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Μακια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε προκομμενη Φαιη, εχεις ευκολη συνταγη για ψωμακι?

Εκανα μια απο τις συνταγεςτης παρεας, δεν ηταν ασχημα, αλλα μου μυριζε καπως η μαγια. Βαζεις νωπη ή ξερη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...