Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ο δικος μου παλι κατουρηθηκε αποψε το βραδυ μηπως να τα παρατησω και να του βαλω παλι βραδυνη?? Δευτερη εβδομαδα χωρις πανα βραδυ και ακομα του φευγουν μια μερα τα κραταει 3 τους φευγουν, τι να κανω???

Ειρήνη εμένα έβγαλε τη πάνα τον Αύγουστο [και τη βραδινή ] όλα καλά …μέχρι που ηρθε ο Νοέμβρης και κάθε βράδυ του έφευγαν

Πολλοί μου είπαν ότι είναι από το κρύο και επειδή είναι ακόμα μικρούλης δε μπορεί να κρατηθεί

Έτσι του τη ξανάβαλα [ μόνο το βράδυ] και έχω το κεφάλι μου ήσυχο :wink:

Δε μπορώ να πλένω κάθε μέρα παπλώματα

Το καλοκαιράκι θα τη ξαναβγάλουμε και πιστεύω ότι θα είναι και οριστικά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μαρκο καλη αρχη να εχει και ο Μαριουλης στο σχολειο!

Ειναι σημαντικη η αντιδραση του παιδιου στον χωρο και πολυ καλο σημαδι οτι του αρεσει...! :)

Οσο για τη βραδυνη πανα, θα συμφωνησω με μαραγκακι, ο χειμωνας (με τα σκεπασματα, πιτζαμες κλπ) δεν βοηθαει αυτην την διαδικασια.

Εγω προσωπικα γι'αυτο το αφησα για οταν καλοκαιριασει, δεν την παλευα να κατουραμε τρεις πιτζαμες καθε βραδυ! χαχα

Εγιναν μειωσεις απο αυτον τον μηνα σε ολο το προσωπικο λεει, αργοτερα θα μαθουμε πόσο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλα τα ομορφοκόριτσα!

Μπήκαμε και εμείς στο κλαμπ των αρρωστούλικων μετά από 1 1/2 ολόκληρο μήνα που είχα να ακούσω βήχα...τη κράτησα και εγώ σήμερα γιατί χτες το βράδυ έβγαλε τόσο φλέμα εμετό που αναρωτιόμασταν που στο καλό το είχε! Όλη μέρα δεν είχε τίποτα, και με το που ξάπλωσε βήχα και μύξα....τα γνωστά...

Καλή αρχή στο Μαριούλη!Δηλαδή τώρα είναι στο σχολείο ή να πιω λίγο καφέ ακόμα για να ξυπνήσω;;;;

Τον ξυπνάς το βράδυ για να κάνει τσίσα;Τα τελευταία τσίσα του τί ώρα τα κάνει;Εμείς κάναμε 2 βδομάδες ακριβώς νομίζω να κόψουμε τη βραδινή...

Μελίνα μειώσεις ε;;;Ελπίζω όχι μεγάλες...σας είπαν πότε τελειώνει το έργο τελικά;Για το μετρό του αβαξ ξέρεις τίποτα;

Διαφημίσεις

κοριτσια για να κανω το συνηγορο του διαβολου σιγουρα οι μπατσοι δεν ειναι ολοι "κακοι" που λεει και ο μαριος..

για τους ματατζηδες ομως δεν εχω καμμια δικαιολογια...εχετε εσεις?

!

Η ταύτιση απόψεων σε αυτά τα θέματα είναι απίστευτη!!!Αυτό ήθελα να γράψω ακριβώς και εγώ και τσουπ..ξαφνικά το διαβάζω από εσένα!!!Απίστευτο!

καλημερα μαριτακι!

τί εχεις σπουδασει εσυ? ειδα κατι για πανεπιστήμιο αιγαιου στο φατσοβιβλιο σου.....

Ναι τρομάρα μου, τελειώσα το πανεπιστήμιο Αιγάιου, τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα ομορφοκόριτσα!

Μπήκαμε και εμείς στο κλαμπ των αρρωστούλικων μετά από 1 1/2 ολόκληρο μήνα που είχα να ακούσω βήχα...τη κράτησα και εγώ σήμερα γιατί χτες το βράδυ έβγαλε τόσο φλέμα εμετό που αναρωτιόμασταν που στο καλό το είχε! Όλη μέρα δεν είχε τίποτα, και με το που ξάπλωσε βήχα και μύξα....τα γνωστά...

Καλή αρχή στο Μαριούλη!Δηλαδή τώρα είναι στο σχολείο ή να πιω λίγο καφέ ακόμα για να ξυπνήσω;;;;

Τον ξυπνάς το βράδυ για να κάνει τσίσα;Τα τελευταία τσίσα του τί ώρα τα κάνει;Εμείς κάναμε 2 βδομάδες ακριβώς νομίζω να κόψουμε τη βραδινή...

Μελίνα μειώσεις ε;;;Ελπίζω όχι μεγάλες...σας είπαν πότε τελειώνει το έργο τελικά;Για το μετρό του αβαξ ξέρεις τίποτα;

Καλημερα Μαριτακι και περαστικα!

Το εργο μας ειναι σταματημενο εδω και 7 μηνες, τα εργοταξια εχουν διαλυθει τελειως και εδω στα κεντρικα ειμαστε με το ζορι σαραντα ατομα (απο τα εκατον εικοσι που ειμασταν περσι τετοια εποχη)

Αν ξαναξεκινησει το εργο, οχι πριν το Σεπτεμβρη, εχει μεγαλο χρονοδιαγραμμα.

Υπαρχει ομως και η περιπτωση να γινει τερματισμος και τοτε δεν εχω ιδεα τι θα γινει. Μαλλον φτου κι απ'την αρχη ολα, με νεο αναδοχο!

Για το μετρο εχω ακουσει οτι ξεκινανε να οργανωνονται σιγα σιγα, απλως θα αργησουν λιγο οι προσληψεις επειδη η εταιρια δεν ειναι και στα καλυτερα της (το συγκεκριμενο εργο δεν εχει και προκαταβολη οποτε δυσκολευει το πραγμα).

Μεχρι το καλοκαιρι ομως λενε οτι θα μπει μπροστα το συστημα.

Μακαρι, ειναι μεγαλο εργο αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κούκλες και κουκλόπαιδα! Τι κάμετε που λένε και στο χωριό μου; :)

Εδώ οι εξελίξεις τρέχουν και σήμερα θα με πάρουν παραμάζωμα...για να μην κλαίγομαι προκαταβολικώς θα σας τα γράψω αφού γίνουν...

κυρίες μου κοσμοπολίτισσες, μήπως έχετε δει αυτή την παράσταση; Αν ναι, το 2.5χρονο διαόλι μου θα την παλέψει;

http://www.tsoonami.gr/deal/6e-gia-tin-paidiki-theatriki-parastasi-%C2%ABparamythia-fytrwsan-ston-kipo%C2%BB-sto-theatro-proba--aksias-12e/827

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...