Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βεβαια ξεχασα να πω οτι οι εργοδοτες μου (ως αριστεροι και επαναστατες τρομαρα τους) θελουν να πηγαινουμε στην πορεια και στην απεργια!!!!!

αλλα μετα μας το κοβουν απο το μηνιατικο..μουχαχαχα

Καλημερα κορες!

Φαιη για απογευματινο θα μπορουσες να τρως γιαουρτι με φρουτο/αποξηραμενο φρουτο/λιγο γλυκο του κουταλιου/μαρμελαδα χωρις ζαχαρη.

Η να φτιαξεις ζελε λάιτ με φρουτακια μεσα.

Επισης μπορεις να κανεις αν θελεις μηλα ψητα στο φουρνο με λιγο χυμο πορτοκαλι και κανελιτσα, ειναι πολυ νοστιμο.

Γενικα εχω διαφορες ιδεες απο τη διαιτολογο, αν σε ενδιαφερει σου στελνω και πμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δεν ξερω, μεγαλο το θεμα που εχετε ανοιξει, συμφωνω με το συναισθημα, αρκει βεβαια η οποια κινηση να ειναι μαζικη, η λογικη μου ομως μου λεει οτι αν συμμετεχω στις απεργιες, συντομα θα μεινω χωρις δουλεια και δε με παιρνει με τιποτα.

Περσι μια συναδελφος που ασχολιοταν με τη Σπιθα ελειπε διαρκως σε απεργιες και την εφαγε η μαρμαγκα. Τυχαιο, δε νομιζω! Εκτοτε ειναι ανεργη..

Απο την αλλη βεβαια, τι νοημα εχει να κρατησουμε τις δουλειες μας για να μπορεσουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας, οταν σε λιγο δεν θα εχουμε καν χωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω, μεγαλο το θεμα που εχετε ανοιξει, συμφωνω με το συναισθημα, αρκει βεβαια η οποια κινηση να ειναι μαζικη, η λογικη μου ομως μου λεει οτι αν συμμετεχω στις απεργιες, συντομα θα μεινω χωρις δουλεια και δε με παιρνει με τιποτα.

Περσι μια συναδελφος που ασχολιοταν με τη Σπιθα ελειπε διαρκως σε απεργιες και την εφαγε η μαρμαγκα. Τυχαιο, δε νομιζω! Εκτοτε ειναι ανεργη..

Απο την αλλη βεβαια, τι νοημα εχει να κρατησουμε τις δουλειες μας για να μπορεσουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας, οταν σε λιγο δεν θα εχουμε καν χωρα!

μελινακι σύντομα θα μεινουμε ολοι χωρις δουλειες..

αν τους αφησουμε να συνεχισουν δυστυχως!

Ερωτηση. Περασανε την φαση και τα δικα σας με τον κακο καλο?? Ολη μερα λεει κακος για οτι τον ενοχλει. Η πλακα ειναι οτι εχω δεν την χρησιμοποιω αυτη την λεξη αλλα εχει φαει σκαλωμα καθε εβδομαδα και αλλο κολλημα. Τωρα ειμαστε στο κακος εσυ κακια η αλλη κακος γενικα.

Διαφημίσεις

καλημερα..διαφωνω εντελως μαζι σας..νομιζω οτι αυτη ειναι η δικαιολογια μας παντα..οτι δεν καταφερνουμε τιποτα..και ετσι αραζουμε πιο βαθια στον καναπε μας και τους παρακολουθουμε..

αν ειχαν παει 10 εκατομμυρια ελληνες εξω απο την βουλη και τους σπαζαμε στο ξυλο θα σου ελεγα εγω! ;)

Καλημέρα...

συμφωνώ με Κιουλτάκι! Αυτό θέλουν και αυτοί, να μην αντιδράσουμε...να κάτσουμε στο καναπέ μας και να πούμε δε γίνεται τίποτα....ας κάνανε απεργία και τα ΜΑΤ χτες και να είμασταν όλοι κάτω χωρίς να έχουν ασφάλεια αυτοί και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν στο Σύνταγμα....!

Είχε πανσέληνο χτες; Περίεργο, εμείς μια χαρά είμασταν αν και είμασταν οι 2 μας το απόγευμα...μάλλον για αυτό όμως ε;Χαχα

Ερωτηση. Περασανε την φαση και τα δικα σας με τον κακο καλο?? Ολη μερα λεει κακος για οτι τον ενοχλει. Η πλακα ειναι οτι εχω δεν την χρησιμοποιω αυτη την λεξη αλλα εχει φαει σκαλωμα καθε εβδομαδα και αλλο κολλημα. Τωρα ειμαστε στο κακος εσυ κακια η αλλη κακος γενικα.

Ναι Μαρκο εμενα την περασε αυτην την φαση.

Ενταξει ο δικος μου ακουγε και διαφορα στο σχολειο βεβαια.

Εσενα μηπως απο τιποτα παραμυθια?

Εγω ψιλοαδιαφορησα και σταματησε να το λεει συνεχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ας κάνανε απεργία και τα ΜΑΤ χτες και να είμασταν όλοι κάτω χωρίς να έχουν ασφάλεια αυτοί και θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν στο Σύνταγμα....!

Εμ γιατι δεν κανανε αραγε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...