Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιουλτάκι η σύνδεσή μου μαμιέται.... στα 200 την εβδομάδα το κόψαμε και απάντησα: 'σαν κάτι να βλέπω' νεώτερα αφού παραλάβω το τέρας και ξανακάτσω στο pc

Οποια αθωότητα είχα, την έχω χάσει.

Δεν πιστεύω ότι αυτές οι απεργίες θα περισώσουν κάτι.

Ο κόσμος είμαστε διασπασμένος, μόνο μας χειραγωγούν έτσι.

Για την ιστορία, εγώ για άλλη μια φορά απεργός αλλά δήλωση προσωπικό ασφαλείας και μαμήθηκα κυριολεκτικά στην δουλειά. Το μόνο καλό ότι 4,30 ήμουν σπίτι μου.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ματ διαβάζω, δακρυγόνα διαβάζω μία από τα ίδια δηλαδή...ούτε το δικαίωμα να διαδηλώσεις δεν έχεις πια....είμαι speechless...

Χατζίκο μου και εσύ σε νοσοκομείο δουλευεις όπως η μπεμπάρα μας;Δημόσιο ή ιδιωτικό είσαι;

Διαφημίσεις

Ματ διαβάζω, δακρυγόνα διαβάζω μία από τα ίδια δηλαδή...ούτε το δικαίωμα να διαδηλώσεις δεν έχεις πια....είμαι speechless...

Χατζίκο μου και εσύ σε νοσοκομείο δουλευεις όπως η μπεμπάρα μας;Δημόσιο ή ιδιωτικό είσαι;

ναι σε νοσοκομειο.....βοηθεια μας χαχαχαχαχα (ΟΧΙ)

μπου χαχαχαχαχαχα Η τζατζίκο σε νοσοκομείο χαχαχαχαχαχα να σαι καλά Μαριτάκι γέλασα χαχαχαχα

:tongue::tongue::D:D:D

Όχι Μαριτάκι, στο Υπουργείο Οικονομικών δουλεύω, ξέρεις είμαι από αυτούς που

31911628678611800492310.jpg

Uploaded with ImageShack.us

αχχαχααχαχχα σματσ

Καλαμαράκι, σματσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ:tongue::tongue::tongue:

Μαριτάκι, θα μπορούσες να πεις ότι κάποιοι μπορεί να πάνε στο νοσοκομείο από τον φόβο τους όταν με βλέπουν:cool::cool::cool::cool::P

BOftp3.png PzWNp3.png

Βρε χαζούλες μπερδεύτηκα η γυναίκα!!!!Χαχαχα!Καλύτερα στο οικονομικών από νοσοκομείο...τουλάχιστον πριν ήταν καλύτερα γιατί τώρα τα ίδια σκατά είναι παντού!!!

Καλά το javari.co.uk δε παίζεται....μου ήρθαν οι μπότες μέσα σε 2 μέρες, και επειδή είχαν ένα μικρό ελάττωμα θα τις επιστρέψω και θα μου πληρώσει και τα μεταφορικά....αλλιώς είπε να τις κρατήσω και να μου κάνει ρεφάντ 15% του ποσού...

Σάββατο βράδυ παράγγειλα και σήμερα ήταν στο σπίτι μου, ούτε από Θεσσαλονίκη να μου το έστελνε το καλαμαράκι!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Βρε χαζούλες μπερδεύτηκα η γυναίκα!!!!Χαχαχα!Καλύτερα στο οικονομικών από νοσοκομείο...τουλάχιστον πριν ήταν καλύτερα γιατί τώρα τα ίδια σκατά είναι παντού!!!

Καλά το javari.co.uk δε παίζεται....μου ήρθαν οι μπότες μέσα σε 2 μέρες, και επειδή είχαν ένα μικρό ελάττωμα θα τις επιστρέψω και θα μου πληρώσει και τα μεταφορικά....αλλιώς είπε να τις κρατήσω και να μου κάνει ρεφάντ 15% του ποσού...

Σάββατο βράδυ παράγγειλα και σήμερα ήταν στο σπίτι μου, ούτε από Θεσσαλονίκη να μου το έστελνε το καλαμαράκι!!!χαχαχα

Σχετικά είναι όλα στην ζωή αυτή κοριτσάκι.

Σε νοσοκομείο, μόνο την καθαρίστρια θα μπορούσα να κάνω....

Έχω φοβία με τις βελόνες (γμ τα σούργελα στις αιμοληψίες, είμαι και αιμοδότρια τρομάρα μου...) και με τα νυστέρια και τα λοιπά αιμοσταγή εργαλεία.........

φραου Χατζικο

Ρε σου λέω, δεν με γνωρίζουν όταν με βλέπουν εκτός δουλειάς....

Έχει τύχει να πάω σαν πελάτισσα και μου λένε κάτι μας θυμίζεται αλλά δεν μας πάει το μυαλό :lol::lol::lol::lol::lol:

BOftp3.png PzWNp3.png

γεια σας κουκλες

η μικρη μου ειναι 15 μηνων και ηδη εχει αρχισει να παρουσιαζει δειγματα 2χρονης συμπεριφορας:confused:

πχ χτυπιεται στα πατωματα αν δεν γινει το δικο της.

ουρλιαζει μεχρι τελικης πτωσεως

ξυπναει τα βραδια και θελει να παιξει

εχοντας την εμπειρια αλλων 2 προηγουμενων 2χρονων...

λεω να αρχισω απο τωρα να ψαχνω για λαγουμι να μπω μεσα και να βγω σε 2-3 χρονια που θα αρχιζει να σημειωνει καποια βελτιωση!!:shock::shock:

Holy Diver

ναι και θα βρεις τρελαμενα 5χρονα!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μπρρρρρρρρ κοντα με τη Μεργκελ......μπορεις να τη δαγκωσεις για χαρη μου?

η αληθεια ειναι οτι η 6χρονη κορη μου εχει γινει θηριο:eek:

ζηλευει τα παντα και τους παντες!ακομη και εμενα!ζηλευει τα ρουχα μου και θελει τα ιδια!και κοριτσια πραγματικα σας τολεω μου το λεει με κακια!!

δε νιωθω καλα!

μου θυμιζει εμενα στα 15!που ηθελα τα ρουχα της μανας μου και που γενικα ολη μερα φαγωνομουν με τη μανα μου!

αντε στα 15 ειναι λογω εφηβειας

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

ο γιος μου ο 4χρονος με εχει σαπισει στο ξυλο!

με το παραμικρο πεφτει σφαλιαρα και με το ζορι κρατιεμαι μη του την αναψω:evil::evil::evil:

εχω κανει συνεδριες με παιδοψυχολογο αλλα δε πιανει τιποτα.

μα καλα στα γερμανακια γιατι πιανουν ολα?

εχετε δει 2χρονο γερμανακι??

θα το φυσατε για να δειτε αν ειναι αληθινο!!

οσο για τη μερκελ σιγα μη τη δαγκωσω!!

θα παθω δηλητηριαση!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...