Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

και εγω κατι παραμυθια θυμαμαι τωρα να διαβαζα στο γιογιο χαχαχαχαχχα

τα εχω σβησει απο τη μν ημη μου!!!!!!

οριστε μαμα δε λενε..ισως κανα ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μεις δεν εχουμε δει ποτε! (δεν ξερω αν στο σχολειο εχουν δει..) ειχε δει η κρις μια καλη..να την ρωτησουμε να παμε!

Δεν ήταν ακριβώς κουκλοθέατρο. Ήταν θέατρο με 2 ηθοποιούς που είχαν ΚΑΙ μεγάλες κούκλες (τον λύκο, τον γάτο, την κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά) και το στόρι ειναι ότι ο λύκος γίνεται καλός ;)

Οι νέες περιπέτειες της κοκκινοσκουφίτσας... πρέπει να ξέρουν όμως το παραμύθι για να το παρακολουθήσουν ;)

Μπεμπάκι ποτέ μα ποτε δεν έχω πάρει απάντηση στο....

Κωνσταντίνα....

Εμενα μου φαινεται αδιανοητο που ηδη δεν εχει γινει χαμος, στο τελος θα περιμενουν να τους πουμε και ευχαριστω που εσωσαν τον 13 και 14ο μισθο μας δουλευουν ψιλο γαζι κανονικα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Κόρες... Ο κόσμος έχει απελπιστεί τόσο πολύ που νομίζω πως δεν ελπίζει πια σε τίποτα...

Δεν μπορεί να πιστέψει πως αν κατέβουμε όλοι στις πορείες μπορεί να φέρει αλλαγή προς το καλύτερο...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα !!!!

Μας δουλεύουν, συμφωνώ αλλά τί φταίμε εμείς και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας να πληρώσουν τα σπασμένα ???????????

Καλτάκι,

Απεργείτε ???????????????????????

Κατά τα λοιπά,

Μελίνα,

Νομίζω ότι τα πάτε υπέροχα.. τσίκι τσίκι έχε τον εκεί στο μιλητό και, πού ξέρεις, κάποια στιγμή ίσως να έχετε "αποτέλεσμα" ! Το καλό είναι πως δείχνει να εξοικειώνεται πάντως με την όλη διαδικασία , μάλλον (και κλασικά) θέλει/ήθελε τον χρόνο του !

Εμένα πλέον ο Νικόλας με διώχνει όταν πάει για το άλλο τουαλέτα σα να ντρέπεται και με φωνάζει να τον σκουπίσω !

Μπέμπα,

Κανένα εκ των δυο δεν απαντάει (λεκτικά) όταν τα φωνάξω αλλά ανταποκρίνονται με το βλέμμα τους συνήθως.... καλό είναι που της μαθαίνεις ότι πρέπει να λέει ορίστε και όλα τα συναφή.....

πάντως κι εμένα μια χαρά μου ακούστηκε το καφεδάκι στο παλιό λιμάνι κι ας ήταν και τα τσιγάρα με βάρδιες !

Καλημέρα...

και εμείς αυτό συζητάμε με τον σύζυγο, πως θα κατέβουμε Σύνταγμα στη πορεία....

Εκείνος βαριέται, εγώ θέλω πολύ και άκρη δε βρίσκουμε...

Εν τάχυ, κουκλάκια τα γατάκια!Φοβερές φάτσες ειδικά της μικρής σου που έχει απίστευτη φωτογένεια!

Μπράβο για τη επιτυχία σας Μελίνα, γιατί είναι μεγάλη επιτυχία που προσπαθήσατε!Συνέχισέ το!

Τελικά το παιδί μου είναι μάλαμα....πάντα σχεδόν απαντάει όταν τη φωνάζω...και μάλιστα όχι με τι αλλά λέει ναι μαμά ή ορίστε μαμά....

Δε θυμάμαι άλλα κορίτσια μου...

Μολις τωρα μπηκα δουλεια, ειχαμε και πρωινη προσπαθεια με τον μικρο.

Καατι καταφεραμε, θα συνεχισουμε και βλεπουμε..

Η κατασταση εχει πολλα περιθωρια να χειροτερεψει, απλα οσοι δεν εχουμε φτασει ακομα σε σημειο εξαθλιωσης θα φτασουμε.

Εμαθα χτες για πρωην συναδελφο που εχει φτασει σε τραγικα σημεια, ψαχνουν δουλεια αυτος και η γυναικα του και δεν βρισκουν τιποτα, εχουν τρεις μηνες απληρωτο το νοικι, δεν εχουν θερμανση, δεν εχουν να φανε, δεν εχουν ψιλα για να βαλουν βενζινη στο παπακι με το οποιο κινουνται οικογενειακως (4 ατομα)

Σφιχτηκε η καρδια μου, αποφασισαμε να τον βοηθησουμε με καποια τροφιμα απο το σουπερ μαρκετ, ισως καμμια σομπα...

Και σαν ποσοι δεν ζουν αυτο το χαλι σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

είναι τραγικά τα πράγματα τι να λέμε τώρα....όπως λέει και ο Τ. μπορεί να μου έχουν κάνει 300 ευρώ μείωση, μπορεί να παίρνω μόνο 400 ευρώ αλλά τουλάχιστον τα παίρνω γιατί είναι άλλοι που έχουν να δουν εισόδημα μηνες....

Τους π@π@ρεςςςςς!!!!

Καλημερα παιδακια!!

Ευχομαι να ειναι μια καλη μερα για ολους μας!

Μολις εφαγα το δεκατιανο μου και λεω να ξεκινησω μαγειρεμα! Σημερα το μενου εχει κοτοπουλο στο φουρνο με πουρε..

Μπεμπακι εγω οποτε τη φωναζω ή που θα με γραφει ή που θα φωναξει εκνευρισμενη "ελααααα" :rolleyes:

Μελινακι καλη επιτυχια με το επιχειρημα "λεκανη"! Ευχομαι να ηρεμησετε επιτελους βρε κοριτσι!

Για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω, ειναι δραμα η κατασταση και τα βγαζουμε ολοι πολυ δυσκολα.. Ευτυχως που εχω τη μανα μου (το ξαναλεω) αλλα και παλι για ποσο ρε γμτ; Τεσπα...

Ελπιζω να ειστε πολυ καλα ολες σας!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...