Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κιουλτάκι ήταν κανονικό θέατρο; Δηλαδή η σκηνή πάνω και εσείς χαμηλά όπως στα θέατρα για μεγάλους; Πάντως τα κρεατάκια τα ευχαριστήθηκατε όλοι ε;;;!!!!Μπράβο βρε κορίτσια, καλά κάνατε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιουλτάκι ήταν κανονικό θέατρο; Δηλαδή η σκηνή πάνω και εσείς χαμηλά όπως στα θέατρα για μεγάλους; Πάντως τα κρεατάκια τα ευχαριστήθηκατε όλοι ε;;;!!!!Μπράβο βρε κορίτσια, καλά κάνατε!

ειναι πρωην σινεμα το Ζινα αλλα εχει ανακαινιστει και εχει εκεινες τις θεσαρες που χανεσαι μεσα...εντωμεταξυ ενώ γινοταν χαμος, και βγαλαμε και εισιτηρια ψιλοαργά μας εβαλαν πρωτη σειρά, επειδή τους ειπα οτι εχουμε τριχρονα ;)

Καλημερα μετρια πολυ Μελινακι ο πρωταγωνιστης καλος εκανε οτι μπορουσε και οι κοτουλες αρεσαν στον Μαριο αλλα γενικα δεν ειναι σουπερ να ξετρελαθουν τα μικρα.

Με γεια τα παπουτσάκια σας κορίτσια!!!

Μπεμπάκι είδες μωρέ πόσο σε αγαπάει η μικρούλα σου;Απλά η μανούλα είναι δεδομένη και δε της δείχνουμε την αδυναμία μας αλλα φυσικά και τη λατρεύουμε!!Να το θυμάσαι αυτό την άλλη φορά που θα γκρινιάζεις για την αδυναμία της στο μπαμπά ε;;;

Παρεπιμπτόντως και εμάς μας έλειψες αυτές τις μέρες του σεμιναριου!

Μεταξάκι;;;;πως πήγε το ρομαντικό σας Σαβ/κο;;;

Κιουλτάκι μας ξέχασα....καλή βδομάδα για τη Ζωούλα στο σχολείο μετά από τόσο καιρό απουσίας!Εύχομαι να μην ξαναλείψετε ούτε μία μέρα μέχρι τον Ιούνη.

Μελίνα πως περάσατε στο πάρτυ; Τι έκανες με τη στολή τελικά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Κι εγώ μαμήθηκα αυτό το ΣΚ αλλά μετακόμισε η θεία Τζο (που σημαίνει πως έχω ένα σπίτι 'οίκο ανοχής'), ήρθαν τα πεθερικά να βοηθήσουν και να δουν τη μικρή και επιτέλους χθες το απόγευμα επήλθε ηρεμία στο σπίτι μας!

Θα μενετε μαζι τωρα Χριστινα?

Αντε αφου τελειωσε η μετακομιση να ηρεμησετε λιγο..

τα νοηματα του ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια..της ζωίτσας της αρεσε χορευε και τραγουδουσε (οπως την ειχες δει) απλα στο τελος κουραστηκε...

κραταει και διωρο με το διαλλειμα..θα μπορουσαν να παραλειψουν καποιους διαλογους που κανουν κοιλια στο έργο απλα...να πατε εννοειται!

Ναι θα παμε οποτε καταφερουμε να συντονιστουμε, πιστευω και ο δικος μου ετσι θα αντιδρασει, του αρεσει ολο το νταβαντουρι!

Καλημέρα, καλή βδομάδα να έχουμε!

Εμείς πήγαμε σε φίλους τη Κυριακή που έχουν ένα συνομίληκο αγοράκι και περάσαμε όλη τη μέρα μπροστά στο τζακάκι....ουφ!το καταευχαριστήθηκα!

Σήμερα σχολείο μετά από μία βδομάδα....11 ώρες κοιμόταν χτες η μικρή και σηκώθηκε φρέσκια φρέσκια...

Γιατι λειψατε Μαριτακι απο το σχολειο? Ηταν αρρωστη η μικρη?

Μπραβο που περασατε καλα και με γεια οι μποτουλες! (τις καλυτερες πηρες!)

Καλημερα μετρια πολυ Μελινακι ο πρωταγωνιστης καλος εκανε οτι μπορουσε και οι κοτουλες αρεσαν στον Μαριο αλλα γενικα δεν ειναι σουπερ να ξετρελαθουν τα μικρα.

Ειναι και που κραταει διωρο, ειναι μεγαλη η διαρκεια για τα μικρα..

Με γεια τα παπουτσάκια σας κορίτσια!!!

Μπεμπάκι είδες μωρέ πόσο σε αγαπάει η μικρούλα σου;Απλά η μανούλα είναι δεδομένη και δε της δείχνουμε την αδυναμία μας αλλα φυσικά και τη λατρεύουμε!!Να το θυμάσαι αυτό την άλλη φορά που θα γκρινιάζεις για την αδυναμία της στο μπαμπά ε;;;

Παρεπιμπτόντως και εμάς μας έλειψες αυτές τις μέρες του σεμιναριου!

Μεταξάκι;;;;πως πήγε το ρομαντικό σας Σαβ/κο;;;

Κιουλτάκι μας ξέχασα....καλή βδομάδα για τη Ζωούλα στο σχολείο μετά από τόσο καιρό απουσίας!Εύχομαι να μην ξαναλείψετε ούτε μία μέρα μέχρι τον Ιούνη.

Μελίνα πως περάσατε στο πάρτυ; Τι έκανες με τη στολή τελικά;

Τη στολη την πηραμε και ηταν πολυ ωραια, ο,τι επρεπε!

Ωραια περασαμε στο παρτυ, αν και την πρωτη ωρα ηταν κολλημενος πανω μου, παρ'ολο που ηταν ολο συμμαθητες και συμμαθητριες εκει.

Στο τελος κλασσικα ξεθαρρεψε και δεν ηθελε να φυγουμε!

Επισης πρωτη φορα παω σε παρτυ και δεν ειχε φαγητο.

Ισως βεβαια να ειναι νεα μοδα αυτη, λογω δυσκολης εποχης, αλλα δεν το περιμενα και λυσσαξαμε. Ευτυχως ο μικρος ειχε τσιμπησει κατι στην πεθερα μου πριν το παρτυ, οποτε την εβγαλε καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή Εβδομάδα ! Και καλημέρα !!!

Αχ τί καλά που ήταν... 24 ώρες απόλυτης ησυχίας... βέβαια, βρήκα ευκαιρία και πήγα και τους πήρα τις στολές τους (Μίκυ+Μίνυ)... χθες το απόγευμα που τις δοκίμασαν είχαν πολύ γέλιο ... κι ένας Θεός ξέρει πώς έπεισα την κόρη μου να βγάλει την Μίνυ από πάνω της... ω πω πω τώρα με αυτή την σκέψη θα κοιμόμαστε και θα ξυπνάμε !

Κατά τα λοιπά, ήρθα γραφείο και μάλλον όλη την εβδομάδα θα είμαι μόνη μου... γιατί η άλλη κοπέλα είναι έγκυος, είδε λίγο αίμα κλπ κλπ... και όχι τπτς άλλο, εδώ μέσα είναι που είναι γρουσούζηδες... πάει, θα το ματιάσουν το κορίτσι !

Πολύ όμορφα τα παπά σας ! Με γειες ! Εμείς δεν έχουμε αγοράσει το απόλυτο τίποτα λέμε... αλλά έκανα μια "αμαρτία"... είπα "άει στα κομμάτια" και πήγαμε χθες και αγοράσαμε εισιτήρια για το ΑΚΑΝΤΟΥ την άλλη Κυριακή πρώτα ο Θεός ! Ελπίζω μόνο να το ευχαριστηθούν και να πιάσουν τόπο τα λεφτά !

Παιδότοπος Μπλουμ είπες Γάτα μου ? Ελληνικό ??? θα το κοιτάξω !

Σας είδαμε, σας είδαμε στο φέις....κούκλος, του πάει πολύ το πράσινο!Τελικά ποιο νούμερο πήρες; Εμάς μας ήρθε η στολή και ενώ τη πήραμε 3-5 ετών μας είναι ίσα ίσα (για να μη πω λίγο μικρή...)αλλά η μικρή ξετρελάθηκε.

Μελινάκι δεν είμασταν άρρωστες αλλά λόγω του κρύου και του χιονιού τη κράτησα σπίτι να μου κάνει παρέα...Τρίτη Τετάρτη είχε χιονάκι, τη Πέμπτη είχαμε τους γονείς μου όλη μέρα ε λέω ας την αφήσω και τη Παρασκευή σπίτι, μία μερα έμεινε...αλλά της έλειψε!

Διαφημίσεις

..........

Επισης πρωτη φορα παω σε παρτυ και δεν ειχε φαγητο.

Ισως βεβαια να ειναι νεα μοδα αυτη, λογω δυσκολης εποχης, αλλα δεν το περιμενα και λυσσαξαμε. Ευτυχως ο μικρος ειχε τσιμπησει κατι στην πεθερα μου πριν το παρτυ, οποτε την εβγαλε καλα.

Μελινάκι τί εννοείς ???? ούτε για τα πιτσιρίκια δεν είχε τίποτε ? :cool: ΟΚ, για τους μεγάλους το καταλαβαίνω αλλά για τα μωρά είναι λίγο "κάπως"... γνώμη μου : στην τελική, αν δεν σηκώνει η τσέπη σου ΜΗΝ το κάνεις έτσι !

Στο ακαντου ο Μαριος εκατσε δυο ωρες κυριος του αρεσε πολυ. Πιστευω θα τους αρεσει.

Κι εγώ αυτό πιστεύω ! Εδώ εγώ ολόκληρη γαϊδάρα και το περιμένω πώς και πώς !:P

Μελ και μας εχτες ειχε φαι μονο στα μικρα και κουλαρακια καφεδες για μεγαλους

αλλα χεχχεχε με τα 2 "φαγανα" μου ολο κατι μενει και για μενα χαχχαχαχχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...