Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Για 11η χρονιά δεν κέρδισα τίποτα...

επίσης ανακοινώσεις δεν έκαναν!!! μας έχουν σπάσει τα νεύρα!!!

δεν αγχώνομαι πότε θα κόψει την πάνα, απλά σε μένα την φυγόπονη η όλη διαδικασία, ειδικά το καθάρισμα "ατυχημάτων" φαίνεται...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υποθέτω ότι είναι σαν αυτά που βάλαμε εμείς Γάτα αλλά δεν καταλαβαίνω το 'υπέρυθρη'!

Από καιρό θέλω να σε ρωτήσω πως λειτουργούν αυτά τα σώματα και όλο το ξεχνάω

Ζεσταίνουν? Έχω ακούσει ότι είναι κάτι σαν τον ήλιο και τη σκιά δηλ. αν είσαι κοντά στο σώμα ζεσταίνεσαι , όταν απομακρυνθείς κρυώνεις. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Πες μας και αν είναι οικονομικό, όχι στην αγορά αλλά στο ρεύμα

Ε ψτ κορίτσια, γιορτάζει το Σεμινάκι μου σήμερα !!! Πάρτε κάτι να γλυκαθούμε, γιατί αλλιώς θα σαλτάρουμε !!!!!!!!!!!!

Cupacakes_Category_Main_Photo4.jpg

Μεταξάκι μου γλυκό να τη χαίρεσαι !!!

Θα πάρω γλυκάκι , όχι όμως ένα …θα το τσακίσω όλο το πιάτο ,έτσι για να γλυκαθώ και ας πάει στα κομμάτια η σιλουέτα μου :tongue:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τι εννοεις Μαριτακι?

Δεν τον έχεις ρωτήσει γιατί θέλει να τα κάνει στη πάνα;Τι σου λέει; Τι τον ενοχλεί;

Μαρία αυτό εννοώ μην αγχώνεσαι...όχι για το πότε θα τη κόψετε αλλά κυρίως για τη διαδικασία...δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται!

Δεν τον έχεις ρωτήσει γιατί θέλει να τα κάνει στη πάνα;Τι σου λέει; Τι τον ενοχλεί;

Δεν ειναι πολυ ανοιχτος σε τετοιες συζητησεις η αληθεια ειναι...

Οποτε τον εχω ρωτησει παλιοτερα η απαντηση ειναι 'ετσι θελω'..

Εγω νομιζω οτι επειδη εχει περασει γολγοθα μεγαλο λογω δυσκοιλιοτητας, τα κακα ειναι γι'αυτον ταμπου, ισως δεν ειναι μια απλη φυσικη αναγκη, ειναι κατι κακο.

Και δυστυχως ολο αυτο ενισχυεται στο σχολειο που βλεπει οτι ολα τα αλλα παιδακια τα κανουν κανονικα στη λεκανη.

Η συμβουλη της ειδικου ηταν να μην του μιλαω γι'αυτο το θεμα καθολου, οτι ειναι γι'αυτον επωδυνο και προσωπικο και θα αποφασισει μονος του.

Ναι οκ, αλλα αμα δεν του δειξω και την εναλλακτικη πως θα μαθει?

Εγω δεν καιγομαι να κοψει την πανα στα κακα, ας την κοψει και του χρονου, δεν θελω απλα να νιωθει ασχημα γι'αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελίνα μου μια χαρά τα λες.

Ακολούθα την συμβουλή της ειδικού κι εγώ λέω με το μυαλό μου ότι, ίσως, μεγαλώνοντας πχ μέσα στο καλοκαίρι να συνηδειτοποιήσει μόνο τους ότι θα ήταν καλό να βγάλει την πάνα επειδή θα πάει προνήπιο...

να μου πεις , μπορεί και όχι, να μην το σκεφτεί έτσι...

ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να αισθάνεται εκείνος άνετα με το σώμα του και τον εαυτό του ! εκεί να τον ενισχύεις όπως κι αν βολεύεται εντέλει ! ε ?

είπαμε: κάθε παιδί, τα δικά του !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ πολύ για τις ευχές !!!! Κι εσείς να χαίρεστε τα ζουζουνο-αστεράκια σας !

Διαφημίσεις

Yπάρχει ένα βιβλίο το "Κοιμίσου παιδί μου". Σκληρό, αλλά δοκιμασμένο 100%!!!

Ταμαράκι μου, δεν νομίζω οτι θα πιάσει στο δικό μου παιδί, δυστυχώς...

Αχ ρε κιουλτάκι!!!Δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση.....δε ξέρω....λες να βγούμε οι 2 μας στους δρόμους;;;;;Κάτι κάτι πρέπει να γίνει άμεσαααααα
λες να βγουμε να διαμαρτυτηθουμε γυμνές?? σε ποια χωρα το ειδα αυτο ρε γμτ? κατι ακτιβιστριες το εκαναν...
Ψιτ κοπελιά....να περάσει λίγο το κρύο γιατί δε το αντέχω με τίποτα λέμεεεεεεε!!!

Ρε σεις, πάτε καλά ? Την άλλη εβδομάδα θα έχει κρύο πάλι !!!

καλημερα

να δω τη Δαναη με συστημα κοιμησου παιδι μου χαχαχαχχααχχα

την επομενη μερα θα θελει απλα ΚΑΙ ξυλουργο για τις πορτες χαχαχχαχαχαα

Δε νομιζω οτι παιζει στα 4+, εγω το εκανα στα 2 και μαλλον ειχα αργησει...αλλα επιασε το ατιμο....φιλι καληνυχτα κλεινω πορτα......ξαπλααααααααααααααααααααα

Κάπως έτσι. Απλά στην Δ δεν έπιανε τίποτα, σε καμιά ηλικία....

Ήταν 2 ημερών στο μαιευτήριο, είχαμε μονόκλινο, την ταίζω και την παίρνουν στο δωμάτια με τα βρέφη, κατεβαίνω με το ζόρι, καισαρική γαρ, στο καφέ του ΙΑΣΩ επειδή είχε έρθει αρκετός κόσμος και δεν ήθελα τόση 'ανθρωπίλα' στο δωμάτιο που κράταγα το μωρό. Ίσα που κατέβηκα, επείγουσα ανακοίνωση να ανέβω επάνω, τα έπαιξα, πάω επάνω και ... είχε σκάσει στο κλάμα (που γενικά δεν έκλαιγε σαν μωρό) και μόλις μπήκα στο δωμάτιο, σταμάτησε ΑΜΕΣΩΣ !!!!!!!!!!!

Αυτό είναι ένα από τα πολλά...........

Γιαυτό λέω, ότι είναι δύσκολη περίπτωση στον ύπνο.

Π.χ. με τα τσίσα/κακά/πιπίλα/φαγητό, δεν είχαμε κανένα θέμα. Έκοψαν την πάνα την ημέρα στα 2 και στα 3 εντελώς. Πιπίλα πριν τα δύο. Φαγητό δόξα τω Θεώ!!!!! Ο ύπνος της να έστρωνε λίγο ρε γμτ.......

Ε ψτ κορίτσια, γιορτάζει το Σεμινάκι μου σήμερα !!! Πάρτε κάτι να γλυκαθούμε, γιατί αλλιώς θα σαλτάρουμε !!!!!!!!!!!!

Cupacakes_Category_Main_Photo4.jpg

Απαπαπαπαπα, αμαρτία !!!!!!!!!!!!!!

Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου !!!!!!!!!!!!!!!!

Χιλιόχρονο και ευτυχισμένο !!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Λαβ, ο συμεωνακος....ειναι πληγουλα που δε κλεινει...το ειχα ζησει απο πολυ κοντα....3/2-5/6 τοσο του ελαχε......τωρα εχει μια ζουζουνα χρονιαρα ιδια με αυτον!!!! αντε να παμε Κρητη ρεεεεεεεεεεεεεε

Καλημέρα ! Καλό Σ/Κ !

Τα τέκνα μου μόλις αναχώρησαν προς παππού/γιαγιά, μου δήλωσαν με στόμφο κιόλας "Εσύ μείνεις σπίτι, κάνεις δουλειές!" (ναι, το άκουσα και αυτό)....

αφού βέβαια ο καλός μου Νικολιός με το που ήπιε το γάλα, έκανε και μια ρουκέτα στο κρεββάτι μας που είχα αλλάξει χθες σεντόνια.....

Διαφημίσεις

καλημερα ραβακι μια χαρα εσεις?

μεταξακι θα εχει και σιδερωμα σημερα που λειπουν τα παιδια?????;)

ε μα ναι... τώρα θα κάνω το κανονικό, το ορθόδοξο, και μετά beaute κλπ κλπ και το ... ανορθόδοξο !!!!! χα χα χα :tongue: θα κοιμηθούμε μόνοι μας γέο-βαγέο !!!!

(Υ.Γ. Μετά, δεν φταίει η Μπέμπα που με ψέλνει... την προκαλώ !!!!):lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...