Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Υποθέτω ότι είναι σαν αυτά που βάλαμε εμείς Γάτα αλλά δεν καταλαβαίνω το 'υπέρυθρη'!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ με το Μεταξάκι για τις συμβουλές!Το καθε παιδί είναι διαφορετικό και θέλει ειδική αντιμετώπιση και κάθε μαμά έχει άλλη φιλοσοφία οπότε άκρη δε βρίσκεις....εμένα μου αρέσει που κοιμάται εύκολα μόνη της στο δωμάτιο της και το πρωί έρχεται και χουρνιάζουμε στο κρεβάτι μου. Αλλά έχουμε περάσει και περνάμε φυσικά πολλές φασεις...άλλη φορα είναι έτσι άλλη φορά είναι αλλιώς....υπομονή!

Διαφημίσεις

Για δείτε εσείς αυτό και γάτα θα σου πω όταν επιστρέψω γιατί πρέπει να φύγω

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=303

Μεταξάκι να το χαίρεσαι το σεμινάκι σου! Τι είναι σήμερα;

Ευχαριστώ κόρες !

Του Συμεών είναι, μεγάλη η χάρη ΤΟΥ... δεν ξέρω, έτσι το βρήκα από την πεθερά κι έτσι το συνεχίζω (για την γιορτή εννοώ)....

Γάτα αυτό το "θα έκλεινε" ήταν λαβωματιά αν και δεν ξέρω ακριβώς... αλλά γιατί γμτ τα παιδάκια ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!! Ελπίζω να έχουμε ένα υπέροχο ΣΚ!

Σήμερα κόβουμε πίτα εδώ και αναμένονται και οργανωτικές ανακοινώσεις...άντε να δούμε!

Χρόνια πολλά στο Σεμινάκι! Να το χαίρεστε το αστεράκι σας, να είναι πάντα γελαστή και αγαπημένη!

Μελινάκι, ο Νικόλας αν και φοράει ακόμα πάνα και ποτέ δεν είχε θέμα δυσκοιλιότητας, στον σταθμό ζήτημα αν έχει κάνει κακά 1-2 φορές...από τις 5 και μετά μπορεί να κάνει και 4 φορές!!!

Ενώ ΣΚ που είναι σπίτι αρχίζει να τα αμολάει από τις 10 το πρωί...μπορεί βέβαια να παίζει ρόλο ότι το ΣΚ του στύβω πορτοκαλάδα, μετά του δίνω φρουτόκρεμα...

πάντως από μηνών δεν έκανε κακά εκτός σπιτιού...

σας ακούω με την πάνα και αγχώνομαι...θέλω να ξεκινήσω εκπαίδευση μετά το Πάσχα και μου φαίνεται ΒΟΥΝΟ!!!

Τεσπά, τι άλλα νέα;

Μεταξακι να χαιρεσαι την κορακλα σου, πολυχρονη κι ευτυχισμενη! :)

Μαρια μου μην αγχωνεσαι εξαιτιας μας, εμεις ειμαστε ειδικη κατηγορια απο μονοι μας..

Ειδικα αφου ο κουκλος σου δεν εχει κανενα θεμα δυσκοιλιοτητας θα δεις, ολα καλα θα πανε, οταν σου δειξει οτι ειναι ετοιμος.

Αντε και σου ευχομαι να κερδισεις το φλουρι και οι ανακοινωσεις μονο θετικα να εχουν να σου φερουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου Μαρία μου!

Να μην αγχώνεσαι καθόλου γιατι το κάθε παιδί είναι διαφορετικό...εμένα αν μου λέγανε ότι θα κόψουμε πάνα τόσο εύκολα θα τους κοροίδευα...σε πάει το παιδί να θυμάσαι, αυτό ειναι το βασικό...και εμείς στην ηλικία σας δε φοράγαμε ούτε το βράδυ...αλλά δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθόλου όμως...

Γέλασα πολύ πριν κανά μήνα ήρθαν κάτι φίλοι μας με τη μπέμπα τους για φαί....και η μπέμπα έκανε κακά....το τι ερωτήσεις έκανε η Νάντια άλλο πράγμα!Και γιατί τα έκανε πάνω της; Δε μπορεί να κρατηθεί; Δε ξέρει να κάνει στη τουαλέτα;Δε το καταλαβαίνει;

Και πριν 1 χρόνο προσπαθούσαμε να το μάθουμε!!!Μάλλον το έχει ξεχάσει ότι φόραγε και αυτή πάνα κάποτε!!

Μελινάκι τι σου λέει ο μικρός όταν τον ρωτάς για τα κακά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...