Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αερικάκι το λέει και εσένα το ένστικο σου ή παρηγοριά στον άρρωστο;;;;;;;

Εγώ είμαι απίστευτα πεσμένη με όλα αυτά γύρω μας.....πρέπει κάπως να αντιδράσουμεεεεεε!!!

εσύ μου αρέσεις πολυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε μαρίτα μου.... σ' αυτό ελπίζω! Στο να αντιδράσουμε! Δεν μπορεί... θα ξυπνήσουν οι σκλάβοι Αντωνάκη μου!

Αχ ρε κιουλτάκι!!!Δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση.....δε ξέρω....λες να βγούμε οι 2 μας στους δρόμους;;;;;Κάτι κάτι πρέπει να γίνει άμεσαααααα

λες να βγουμε να διαμαρτυτηθουμε γυμνές?? σε ποια χωρα το ειδα αυτο ρε γμτ? κατι ακτιβιστριες το εκαναν...

Μελίνα μήπως έπρεπε να τον αφήσεις με το πάμπερ και να τα κάνει στο διαδρομή ή ό,τι ώρα του έρθουν;

Δεν θελει να το φοραει οταν βγαινουμε απο το σπιτι..

Μελίνα πιστεύεις δηλαδή ότι στο σχολείο όταν θέλει να κάνει κακά του φοράνε πάνα και αυτός ντρέπεται;

Τι να σου πω ρε συ....δεν έχω εμπειρία στο θέμα μιας και εμείς τα βγάλαμε όλα μαζί ...ίσως το καλοκαίρι να το ξεπεράσετε...τον έχεις ρωτήσει γιατί θέλει να τα κάνει στη πάνα;

Στο σχολειο οποτε τον ρωτανε αν θελει λεει οχι.

Σκεψου οτι απο την αρχη της χρονιας ζητημα να εχει κανει δυο φορες κακα στο σχολειο.

ελα βρε μελινακι τι φταις εσύ...

Ξερω και γω, λεω μηπως κανω κατι λαθος...:(

λες να βγουμε να διαμαρτυτηθουμε γυμνές?? σε ποια χωρα το ειδα αυτο ρε γμτ? κατι ακτιβιστριες το εκαναν...

:D:D:D

να με ειδοποιησετε πριν τσιτσιδωθειτε κορες, να ερθω με καμερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kαλημερα. Ποσο σε καταλαβαινω Μελινακι και εμεις εκει οδευουμε με τα κακα. Δεν θελει παμπερς δεν θελει στο βρακι του δεν ξερει τι θελει και αρνειται τουαλετα ενω με τα τσισα μια χαρα αποψε κοιμηθηκε και ξυπνησε πρωτη φορα στεγνος ηρθε στο κρεβατι μας 6 και 40 και τον πηγα κατουρησε μια χαρα βεβαια μετα δεν ηθελε να ξανακοιμηθει αλλα τον καταφερε ο πατερας του. Με τα κακα ομως ανενδοτος τα κραταει και σκληραινουν.

Ψιτ κοπελιά....να περάσει λίγο το κρύο γιατί δε το αντέχω με τίποτα λέμεεεεεεε!!!

καλημερα

να δω τη Δαναη με συστημα κοιμησου παιδι μου χαχαχαχχααχχα

την επομενη μερα θα θελει απλα ΚΑΙ ξυλουργο για τις πορτες χαχαχχαχαχαα

Δε νομιζω οτι παιζει στα 4+, εγω το εκανα στα 2 και μαλλον ειχα αργησει...αλλα επιασε το ατιμο....φιλι καληνυχτα κλεινω πορτα......ξαπλααααααααααααααααααααα

Μαρκο ευχομαι εσενα ο Μαριουλης σου να βγει γρηγορα απο αυτο το σταδιο, γιατι σε μας εχει κρατησει πολυ και οκ δεν τον πιεζω δεν τον πιεζω, αλλα να δω πώς θα ξεμπλεξουμε!

Παντως, για το κοιμησου παιδι μου εχω να πω οτι ενω το ακολουθησα σε αρκετα και το παιδι μου σε γενικες γραμμες ηταν οπως λεει η γατα, δηλαδη σβηνω φως και καληνυχτα, μετα τα 2,5 προς 3, που ξεκινησαν οι τρελλες φοβιες και ανασφαλειες, το κοιμησου παιδι μου εκανε φτεραααααααααααααα

εσενα γατα ειναι και δυο μαζι, εχουν παρεουλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελ εγω το κοιμησου για το Β το εκανα! Με ειχε πεθανει στο πηγαινε ελα ο τεμπελης, 10 πιπιλες γυρω του και βαριοταν να κουνησει το χερι...22 μηνων τις καταργησα σε 3 μερες εστρωσε. Μετα ειχαν βγει τα καγγελα, ερχοταν σα φαντασμα....μαμαααα.....να ανοιγω τα ματια 2-3-4 τη νυχτα και να ειναι εκει να με κοιταει! μπππππππρρρρρρρρρ

ποτε εκανα το βιβλιο τωρα στα 2 η στα 1????? αααααα.....ορθια στις κουνιες τα θυμαμαι αρα μαλλον στο 1+ το εφαρμοσα......3-4 νυχτες και τελος

μετα τα 2 ειχε αυτα τα νυχτοπερπατηματα

και νομιζω απο τα 3 και υστερα κοιμουνται τελειως ξερα!!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα και εμενα ανακαλυψε την χαρα του να μην φοραει πανα αλλα τα κακα δεν μπορει να τα διαχειριστει στην τουαλετα και εγω δεν πιεζω αλλα δεν θα δουμε φως συτνομα πιστευω.

Εμενα τωρα που αρχισε επιτελους να κοιμαται σαν ανθρωπος αρχισε το θεμα της τουαλετας για τσισα το βραδυ οποτε παλι δεν κοιμαται σερι.

Καλημέρα !!!

Ναι ναι κι εγώ νόμιζα ότι ήμανε και πολύ γμ... τις μανάδες ... ου ου με τέτοιο καλόβολο παιδί που ήταν ο Νικόλας στο θέμα του ύπνου... ναι, και μετά ξύπνησα... ήρθε ο τυφώνας Σεμίνα και τα πήρε όλα και τα σάρωσε !!!

Πάλι εχθές εγώ με Νικόλα στο διπλό, μπαμπάς + Σεμίνα στον καναπέ... ε χμ, ξύπνησε επειδή κρύωνε ο Χριστιανός κατά τις 12 και ήρθαν κοντά μας !!!

Σχετικά με τον Κ Μελινάκι κάτι ντρέπεται το παιδί και σου είπε να μην το πεις στην δασκάλα....

τέλος, δεν έχω να συμβουλεύσω τπτ και καμία... το κάθε παιδί κάνει άλλα λέμε !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...