Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ρε παιδιά, ΟΚ με τον ύπνο, να έρχονται στο κρεβάτι δεν έχω θέμα, μην σας πω ότι το γουστάρω κιόλας, η παιδική αγκαλιά στον ύπνο δεν έχει ταίρι.

Αλλά η δική μου ΔΕΝ κοιμάται αν δεν πέσω δίπλα της. Από βρέφος αυτό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα λέμε. Με το καλό, με το σκληρό, με το μαλακό, με το άγριο. Ρούμπωσα να μαζεύω εμετούς από τα κλάματα, κοβόμουν και στα δύο όταν έβλεπα τα μάτια της κλαμένα. Έλεγα, αει στο καλό, ένα παιδάκι είναι που θέλει να κοιμηθεί με την μαμά της.

Δεν με πειράζει να κοιμάται στο κρεβάτι μου, καλά ο συζυγάτος έχει μεταναστεύσει κατά καναπέ μεριά, αλλά με σκοτώνει ότι ακολουθεί την ώρα μου στον ύπνο. Δεν μπορώ να πέσω στις 9.... Το έκανα για πολύ καιρό, ξύπναγε μόλις έφευγα, άντε κλάμα, άντε εμετοί. Άντε με έπαιρνε ο ύπνος, άντε ξαφνικά ξύπνημα στις 2 το πρωί, με την κατσαρόλα στο μάτι να καπνίζει. Σιτ και ξαναματάσιτ............

Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο, σε ψυχίατρο, σε ψυχασθενή, να πέσω στα ψυχοφάρμακα, κάτι τέσπα.....................

Δεν πείθεται με τίποτα η ρουφιάνα..........

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το θεμα με το εοπυυ πρεπει να το δουμε ποιο καλα

οσο για το σεναριο της φιλεναδας ειναι πραγματικο περιστατικο

και ειλικρινα δε το πιστευω

τους συμφερει????? απο τη μια σιγουρα δε παιρνουν τα ιδια ποσα(αν τους πληρωσει ο εοπυυ, αυτο μαλλον θα φανει μεσοπροθεσμα) αλλα οι κλινες γεμισαν

τωρα τα κερδη η η χασουρα θα γινει απολογισμος συντομα!!!!!

chatzico διαβαζοντας το ποστ σου είναι σαν να έχεις το παιδί μου

Τα ίδια τραβαω και εγώ , αν δε πέσω για ύπνο μαζί του δε κοιμάται , τώρα που γράφω είναι δίπλα μου και με κοιτάζει

Με έχει κουράσει πολύ , κάθε βράδυ κάνω απίστευτα δρομολόγια

Κοιμόμαστε μαζί ,με παίρνει εμένα πρώτα ο ύπνος , ξυπνάω στις 1 με 2 πάω στο Κ , στις 3 ξυπνάει ο μικρός πάω πάλι εκεί ξανακοιμάται ξανααλλάζω πόστο μέτα απο 1 ώρα ξαναξυπνάει , παίρνει το μαξιλάρι του και έρχεται σε εμάς !

Αστα δραμα , αν βρεις λυση πες στην και κατά εδώ μερια

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

chatzico διαβαζοντας το ποστ σου είναι σαν να έχεις το παιδί μου

Τα ίδια τραβαω και εγώ , αν δε πέσω για ύπνο μαζί του δε κοιμάται , τώρα που γράφω είναι δίπλα μου και με κοιτάζει

Με έχει κουράσει πολύ , κάθε βράδυ κάνω απίστευτα δρομολόγια

Κοιμόμαστε μαζί ,με παίρνει εμένα πρώτα ο ύπνος , ξυπνάω στις 1 με 2 πάω στο Κ , στις 3 ξυπνάει ο μικρός πάω πάλι εκεί ξανακοιμάται ξανααλλάζω πόστο μέτα απο 1 ώρα ξαναξυπνάει , παίρνει το μαξιλάρι του και έρχεται σε εμάς !

Αστα δραμα , αν βρεις λυση πες στην και κατά εδώ μερια

Δεν ξέρω βρε marag τι να κάνω, ειλικρινά, έχει και το όπλο του εμετού και με παίζει η άτιμη.

Και το δικό σου μεγάλο πακέτο, δεν τον παίρνετε εξ αρχής μαζί σας τουλάχιστον να κοιμάστε νορμάλ, χωρίς διαδρομές.......

Ειλικρινά, το σκέφτομαι να πάω σε παιδοψυχολόγο, έχω σκεφτεί πολλές φορές μήπως της το προκάλεσα εγώ με κάποιο τρόπο που δεν κατάλαβα, μήπως περνάω στο παιδί κάποια δική μου ανάγκη. Γενικά, δεν είναι κολλημένη επάνω μου, σε πάρτυ/γιορτές/ξένα σπίτια, δεν θα κάτσει δίπλα μου, θα παίξει, θα βρεί τι θα κάνει. Στον ύπνο, είναι αδιαπραγμάτευτη. Πάλι καλά που ο πιτσιρίκος δεν έχει τέτοιο θέμα. Μεγαλώνοντας όμως και εκείνος, οταν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι γίνεται, πιθανόν να βγάλει και εκείνος σπασμένα, γιατί εκείνη και όχι εγώ, ξέρεις τέτοια.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ

BOftp3.png PzWNp3.png

Ρε παιδιά, ΟΚ με τον ύπνο, να έρχονται στο κρεβάτι δεν έχω θέμα, μην σας πω ότι το γουστάρω κιόλας, η παιδική αγκαλιά στον ύπνο δεν έχει ταίρι.

Αλλά η δική μου ΔΕΝ κοιμάται αν δεν πέσω δίπλα της. Από βρέφος αυτό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα λέμε. Με το καλό, με το σκληρό, με το μαλακό, με το άγριο. Ρούμπωσα να μαζεύω εμετούς από τα κλάματα, κοβόμουν και στα δύο όταν έβλεπα τα μάτια της κλαμένα. Έλεγα, αει στο καλό, ένα παιδάκι είναι που θέλει να κοιμηθεί με την μαμά της.

Δεν με πειράζει να κοιμάται στο κρεβάτι μου, καλά ο συζυγάτος έχει μεταναστεύσει κατά καναπέ μεριά, αλλά με σκοτώνει ότι ακολουθεί την ώρα μου στον ύπνο. Δεν μπορώ να πέσω στις 9.... Το έκανα για πολύ καιρό, ξύπναγε μόλις έφευγα, άντε κλάμα, άντε εμετοί. Άντε με έπαιρνε ο ύπνος, άντε ξαφνικά ξύπνημα στις 2 το πρωί, με την κατσαρόλα στο μάτι να καπνίζει. Σιτ και ξαναματάσιτ............

Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο, σε ψυχίατρο, σε ψυχασθενή, να πέσω στα ψυχοφάρμακα, κάτι τέσπα.....................

Δεν πείθεται με τίποτα η ρουφιάνα..........

Yπάρχει ένα βιβλίο το "Κοιμίσου παιδί μου". Σκληρό, αλλά δοκιμασμένο 100%!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Κορες καλημερα!

Χτες μπηκα σπιτι τελικα στις 9.30 και το χειροτερο ειναι οτι ο μικρος, ενω κοιμαται 8.30-9.00, δεν ηθελε με τιποτα να κανει τα γνωστα μπανιο/γαλα/υπνο με τον μπαμπα του και με περιμενε υπομονετικα στο σαλονι. Τα ματακια του ηταν κομματια που λεμε απο την κουραση, αλλα εκει... πεισμα!

Ευτυχως ο αντρουλης μου μου ειχε μαγειρεψει για χθες βραδυ και μου ειχε ετοιμασει και φαγητο για να παρω στη δουλεια σημερα!

Τεσπα, περασε κι αυτο, το πρωι που ξυπνησα δεν μπορουσα να συρω τα κομματια μου αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι Παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! :)

Για τον υπνο των παιδιων που λετε, και ο δικος μου για να κοιμηθει με θελει διπλα του (σημειωση, μεχρι 2,5 χρονων κοιμοταν μονος του), αλλα δεν εχουμε το ιδιο ωραριο. Τον κοιμιζω δηλαδη το αργοτερο 9.00 και μετα εχω να φαω, να μαγειρεψω, να κανω μπανιο κλπ, οποτε κοιμαμαι αργοτερα..

Λοιπον σημερα το πρωι χαλαστηκα πολυ. Ο μικρος στο σπιτι ηθελε κακα, του εβαλα λοιπον παμπερ, περιμεναμε, περιμεναμε, ωσπου καποια στιγμη μου λεει παμε δεν θελω. Αλλα μην το πεις στη Μαρια (δασκαλα). Τον ρωταω γιατι, τιποτα αυτος.

Παμε στο σχολειο, λεω στη δασκαλα του ετσι κι ετσι, προφανως της λεω ντρεπεται πολυ που στο σχολειο ειναι το μοναδικο παιδακι που τα κανει στο παμπερ και τα κραταει. Και σκληραινουν τα κακα κ.ο.κ. Κι εκει που παω να φυγω, τον πιανει τρελλο κλαμα, παραπονο...

Στενοχωρηθηκα γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω να κλαιει και τωρα με τρωνε οι τυψεις, μηπως θα επρεπε να τον αφησω πολυ περισσοτερη ωρα στο σπιτι με το παμπερ να κανει κακα...

Αν δεν βρω εναν τροπο, χωρις να τον πιεσω, να μαθει να κανει τα κακα του στη λεκανη, δεν θα ησυχασουμε ποτε! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελίνα μήπως έπρεπε να τον αφήσεις με το πάμπερ και να τα κάνει στο διαδρομή ή ό,τι ώρα του έρθουν;

Μελίνα πιστεύεις δηλαδή ότι στο σχολείο όταν θέλει να κάνει κακά του φοράνε πάνα και αυτός ντρέπεται;

Τι να σου πω ρε συ....δεν έχω εμπειρία στο θέμα μιας και εμείς τα βγάλαμε όλα μαζί ...ίσως το καλοκαίρι να το ξεπεράσετε...τον έχεις ρωτήσει γιατί θέλει να τα κάνει στη πάνα;

Αερικάκι το λέει και εσένα το ένστικο σου ή παρηγοριά στον άρρωστο;;;;;;;

Εγώ είμαι απίστευτα πεσμένη με όλα αυτά γύρω μας.....πρέπει κάπως να αντιδράσουμεεεεεε!!!

Κ

Στενοχωρηθηκα γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω να κλαιει και τωρα με τρωνε οι τυψεις, μηπως θα επρεπε να τον αφησω πολυ περισσοτερη ωρα στο σπιτι με το παμπερ να κανει κακα...

Αν δεν βρω εναν τροπο, χωρις να τον πιεσω, να μαθει να κανει τα κακα του στη λεκανη, δεν θα ησυχασουμε ποτε! :(

ελα βρε μελινακι τι φταις εσύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...