Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και το 9 με 6 στην δικη μου δουλεια αψογο θα ηταν αλλα που να το βρεις συνηθως τελειωνεις μετα τις 9 το βραδυ.

Αλήθεια, τί επαγγέλεσαι Μάρκο μου (προ παιδιού εννοώ) ????

Δεν έτυχε ποτέ να το πούμε... αν θες, λες ! ;)

Μαρκο το 9-6, οταν εχεις και παιδι, δεν ειναι καθολου αψογο... :(

(βεβαια μπροστα στα πρωην δικα σου ωραρια ισως οντως να ειναι)

Το 9-6 είναι μια βλακεία και μισή γιατί καταλήγεις σπίτι καλές 7.... ούτε που μπορώ να σκεφτώ τί θα κάνουμε όταν θα έχουν σχολεία και διαβάσματα !

Μεταξακι πολυ μ'αρεσει που τα ζουζουνια σου θελεις να ντυθουν κατι σχετικο το ενα με το αλλο! :)

χα χα μόνα τους τα λένε, μόνα τους τα σκέφτονται ! δεν το σκέφτηκα εγώ Μελινάκι μου !:lol:

χα χα μόνα τους τα λένε, μόνα τους τα σκέφτονται ! δεν το σκέφτηκα εγώ Μελινάκι μου !:lol:

ναι ναι μπερδευτηκα 'θελουν να ντυθουν' ηθελα να πω και οχι 'θελεις να ντυθουν'!

πολυ γλυκουτσικα ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σε καναλι τηλεοπτικο δουλευα χρονια. Τα πρωτα χρονια ρεπορταζ σε ειδησεις και εκπομπες και μετα υπευθυνη καλεσμενων του δελτιου. Δυσκολα ωραρια ολη μερα και Σαββατοκυριακα αργιες μεσα.

Το χειρότερο πράγμα με το οποίο καταπιάστηκα ήταν το κλείσιμο καλεσμένου... Πωπωπωωωωωωω

Βέβαια όταν έχεις να κάνεις με πολιτικάντηδες είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Και αν δουλεύεις σε μεγάλο κανάλι, ακόμα πιο εύκολο...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι δεν ειχα σχεση με καλλιτεχνικο ειδησεις καλεσμενους εκανα αλλα δεν ειναι ευκολο γιατι ειχε τρελο αναταγωνισμο και με μεγαλο ονομα παρουσιαστη πολυ τρεξιμο και τρελες ευθυνες. Επιπλεον εκανα και κοντρολ οποτε καταλαβαινεις κοντρολ ειδησεων σημαινει πανικος.

Βρε δεν είπα ότι είναι εύκολα! Είπα πιο εύκολα. Άλλο να θες καλεσμένο για τον Χατζηνικολάου στο MEGA και άλλο για τον Περδίκη Περδίκογλου στο Αθενς 2 tv.

axaxaxaxaxaxa

Έχω κάνει κοντρολ live εκπομπής και πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να τράβαγες εσύ στο δελτίο...

Εγώ αυτή την παράνοια δεν την άντεξα για πολύ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγω την αντεξα χρονια να μην σου πω οτι την γουσταρα και πολυ χαχαχα. Αλλα ηταν δουλεια για ατομο χωρις οικογενεια τωρα με τον Μαριο δεν θα μπορουσα να ανταποκριθω. Οποτε δυσκολο να βρω κατι σχετικο αλλα και με λογικες ωρες.

Συναδελφος και εσυ δηλαδη δεν το ηξερα.

Η δημοσιογραφία δεν έχει ωράρια, ούτε γιορτές. Ειδικά αυτοί που εργάζονται στην τηλεόραση...

Εγώ ήμουν του ραδιοφώνου και των εντύπων. Στην τηλεόραση δούλεψα μια σεζόν και δεν μου άρεσε καθόλου εξαιτίας των ωραρίων βασικά. No life κ έτσι.

Μελίνα υπομονή κορίτσι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μελινακι ακομα εκει εισαι??

Ναι αλλοι ρυθμοι στο ραδιοφωνο εγω μπηκα μικρη στην τηλεοραση και η αδεναλινη τοτε μου αρεσε ημουν και πολυ νεα και εργοσιομανης και ακομα μου αρεσει αλλα δεν μπορω να ανταποκριθω σε ολα. Που και που μου λειπει ομως αν και τωρα εχουν αλλαξει πολλα στις ειδησεις δεν ειναι οπως παλια.

....Την Καλλιτεχνούπολη όλο την γυροφέρνω κι όλο δεν βγαίνω μάνα μου.... στο οικονομικό εννοώ... μάλλον από του χρόνου (να κλείσει και η ζουζούνα τα 3) θα το ξανασκεφτώ για κανένα πρωϊνό Σαββάτου πχ , πιστεύω πως σε δυο αδερφάκια θα κάνει και καμία εκπτωσούλα !

Σε ποιον χώρο αναφέρεσαι στην Καστέλλα Χατζικό μου ?????????????

Εμείς στον Πειραιά έχουμε θέμα γενικά με χώρους για πάρτυ κλπ κλπ...

Την Μαγεμένη Πυξίδα την έχεις δει ? είναι όμορφα για παρτάκι, και σου δίνει μια έκπτωση για τους μεγάλους στην ακριβώς από κάτω καφετέρια.. αλλά θεωρώ πως πρέπει τα παιδάκια να είναι τουλάχιστον τεσσάρων ετών εκεί ή ακόμη καλύτερα του Δημοτικού (γιατί τώρα, κακά τα ψέματα, όλα καλά κι όλα όμορφα αλλά πώς θα αφήσεις το παιδί πάνω μόνο του σε αυτή την ηλικία ? δεν θα κλοτσήσει ?) και συν τοις άλλοις τί νόημα έχει να κάνουν το πάρτυ μόνα τους κι εσύ να ανέβεις την ώρα που θα σβήσουν την τούρτα ???

Θα κάνω μια βόλτα να δω τι παίζει από χρήματα, ελπίζω ότι θα έχουν χαμηλωσει τα στάνταρ τους. Δεν ξέρω την μαγεμένη πυξίδα που λές. Το άλλο στην Καστέλλα που ανέφερα δεν θυμάμαι καθόλου το όνομά του ο βλάκας, έσβησα και το μέιλ που μου είχαν στείλει, από το σόκ. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαινε:-(:sad:

..λοιπον ενημερωτικα

η φιλεναδα που μπηκε Μητερα με ΕΟΠΥΥ εισαγωγη το μικρο της (κατι αναλογο με ειρηνη) σε δικλινο

ειχα δει κοστος γυρω στα 1600+

τελικα

970,00 Μητέρα(ΕΟΠΥΥ) και 230,00 στον παιδίατρο...

....Φύγαμε χωρίς να πληρώσουμε τα 970,00 γιατί θα τα έστελναν στο ΙΚΑ και στην Ασφαλιστική και μας πήραν εχθές ότι το ποσό που μας αναλογί είναι 134,00!!!!!!!

τα 230,00 θα τα πάρουμε από ασφάλεια

οποτε ας εχουμε υποψη τι γινεται μηπως και συμφερει

σκεφτομαι να παω στο παιδιατρο να μου γραψεο ολες τις εξετασεις και να παω να τις κανω στο Μητερα! Χαζη ειμαι?????

Πολύ καλό μου ακούγεται, δεν μπορεί, στην πράξη κάπου θα χάνει ....

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...