Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

............ Επιπλέον αφού την έχουμε πείσει ότι 'ο καθένας κοιμάται στο κρεβάτι του' πως τώρα θα πάμε ξαφνικά να κοιμηθούμε δίπλα; Δεν θα είμαστε ανακόλουθοι; Δεν διαφωνώ στο να της πιπιλάμε το μυαλό αλλά να την διώχνουμε από το κρεβάτι μας σε αυτη τη φάση το θεωρώ extreme.

Το σκέφτομαι λάθος;

Αερικό μου,

Εγώ με την καμία δεν θα την έδιωχνα από το κρεββάτι, ίσως μόνο να πάω να κάτσω κι εγώ δίπλα της μέχρι να αποκοιμηθεί... ίσως....

Καλημέρα [καλή?]

Από θέμα υγείας εμείς είμαστε καλά

Ως γνωστό ο Κ έπιασε δουλειά στις 19 -12 και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί και το άσχημο είναι ότι δεν ξέρει πότε και αν θα πληρωθεί. Το αφεντικό δεν έχει λεφτά. Ακούτε? Ανοίγουν μαγαζί και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το πρώτο μήνα

Έχουμε ένα σκασμό λογαριασμούς και να σας θυμίσω ότι από το Σεπτέμβρη έχουν να μπουν λεφτά στο σπίτι. Τις τελευταίες μέρες είμαστε στα μαχαίρια και δεν υπάρχει συνεννόηση για τίποτα

Ξέρω , κάνε υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες …..

Μαραγκάκι μου,

Φυσικό κι επόμενο είναι να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί... όταν λες ότι τόοοσους μήνες έχουν να μπουν χρήματα στο σπίτι... εδώ εμείς που πληρωνόμαστε και πάλι δεν φτάνουν για όλα...

Τί να σου πω ? υπομονή ? την έχεις φάει με το κουτάλι, το φαντάζομαι, αλλά, ναι, μόνο αυτό... ο ένας να στηρίζει τον άλλο... :-( δυστυχώς !

εγω δεν την πιεζω καθολου αερικακι ας κανει ότι θελει! αμα θελει να σηκωθει ας ερθει, αμα κοιμηθει στο κρεβατι της παλι ολο το βραδυ καλυτερα! δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να την πιεζω γιαυτο..εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να χουχουλιαζει με τους γονεις μου μεχρι μεγαλη ηλικια..επαθα τίποτα????????

Τιποτα δεν θα παθει Κρις αρκει να το αντεχετε εσεις να κοιμαται μαζι σας και αρκει να μην κανετε δευτερο παιδακι χαχαχαχα. .....

Συμφωνώ με Καλτ...

Κι ενώ όλα πήγαιναν ρολόι -στο θέμα του ύπνου- έχω ξαφνικά και τα 2 μαζί μας στο κρεββάτι !

Να ομολογήσω κάτι ???? χωράμε... ναι, ναι χωράμε... και, επιπλέον, δεν έχω το σθένος να κάνω ούτε εκπαίδευση ύπνου ούτε τπτ... αρκετά έχουμε στο μυαλό μας όλη μέρα... εξάλλου τα βλέπουμε τόσο λίγο (αναλογικά μιλάω πάντα) που σαν να αναπληρώνουμε λίγο τον χαμένο μας χρόνο... ε, θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν ότι δεν γίνεται να κοιμόμαστε όλοι μαζί αναντάμ παπαντάμ !

δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό βέβαια, αλλά θα γίνει ... :wink:

όπως βολεύεται ο καθένας παιδιά - είναι πολύ υποκειμενικό το ζήτημα-

................

Δεν υπάρχει κανείς

Όσες έχετε τη μανούλα σας τη πεθερουλα σας ή κάποιον που μπορεί να σας κρατάει τα παιδιά , να είστε ευτυχισμένες

Κι εγώ αγαπούλα δεν έχω κανένα (επί καθημερινής βάσης μιλάμε)... να αγιάσει ο σταθμός.... άντε, να δούμε του χρόνου αν θα μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα -στο οικονομικό εννοώ-:cool: φέτος ήμασταν τυχεροί γιατί πέρασε ο Νικόλας μέσω ΕΕΤΑΑ τουλάχιστο και μας έρχεται μια η άλλη με τα έξοδα για τις λογοθεραπείες...

.........

Μεταξάκι στη Νίκαια λες το παιδότοπο ʽέλα να παίξουμε ʽστην prive αίθουσα?

Ναι αυτόν εννοούσα Μαραγκάκι ... έχεις πάει σε πάρτυ εκεί ? αξίζει τον κόπο ? μια φορά που πήγαμε μου έκανε εντύπωση πως τα κορίτσια ΜΕΣΑ στον παιδότοπο έτρεχαν συνέχεια πίσω από τα παιδιά... που σπανίζει η αλήθεια είναι....

Άμα κανονίσετε κάτι, σφυράτε !!!!!!

Σφυρίξτε κι από 'δω μεριά !!!

............

Έχω σταμπάρει την Καλλιτεχνούπολη, σκέφτομαι να τα στείλω του χρόνου εκεί για καμιά δημιουργική δραστηριότητα, ίσως και μαγειρική. Έχω δει αυτόν στην Καλλιθέα, αλλά δεν έχω πάει και δεν έχω προσωπική άποψη. Πέρσυ είχα βρεί έναν καταπληκτικό στην Καστέλλα αλλά μου έφυγε η μαγκιά όταν άκουσα την τιμή.......

..........

Την Καλλιτεχνούπολη όλο την γυροφέρνω κι όλο δεν βγαίνω μάνα μου.... στο οικονομικό εννοώ... μάλλον από του χρόνου (να κλείσει και η ζουζούνα τα 3) θα το ξανασκεφτώ για κανένα πρωϊνό Σαββάτου πχ , πιστεύω πως σε δυο αδερφάκια θα κάνει και καμία εκπτωσούλα !

Σε ποιον χώρο αναφέρεσαι στην Καστέλλα Χατζικό μου ?????????????

Εμείς στον Πειραιά έχουμε θέμα γενικά με χώρους για πάρτυ κλπ κλπ...

Την Μαγεμένη Πυξίδα την έχεις δει ? είναι όμορφα για παρτάκι, και σου δίνει μια έκπτωση για τους μεγάλους στην ακριβώς από κάτω καφετέρια.. αλλά θεωρώ πως πρέπει τα παιδάκια να είναι τουλάχιστον τεσσάρων ετών εκεί ή ακόμη καλύτερα του Δημοτικού (γιατί τώρα, κακά τα ψέματα, όλα καλά κι όλα όμορφα αλλά πώς θα αφήσεις το παιδί πάνω μόνο του σε αυτή την ηλικία ? δεν θα κλοτσήσει ?) και συν τοις άλλοις τί νόημα έχει να κάνουν το πάρτυ μόνα τους κι εσύ να ανέβεις την ώρα που θα σβήσουν την τούρτα ???

Διαφημίσεις

Όσες έχετε τη μανούλα σας τη πεθερουλα σας ή κάποιον που μπορεί να σας κρατάει τα παιδιά , να είστε ευτυχισμένες

Αχ βρε μαραγκάκι... σε αυτό το θρεντ.... ψώνισες από σβέρκο από 'βοήθειες' χαχαχαχαχα Δεν μου 'ρχεται καμία που να έχει βοήθεια!!!!

Αχ βρε μαραγκάκι... σε αυτό το θρεντ.... ψώνισες από σβέρκο από 'βοήθειες' χαχαχαχαχα Δεν μου 'ρχεται καμία που να έχει βοήθεια!!!!

χα χα Είσαι θεά !!!! προσκυνώ !:tongue:

Εμ τι ψέματα? Αχαχαχαχαχαχαχαχ!

Η δικιά μου η πεθερούλα έχει δηλώσει "εγώ παιδιά δε μεγαλώνω"

Σάμπως μεγάλωσε τα δικά της για να μεγαλώσει τα εγγόνια? Μπααααααααααααααααααααααα

Μη σκάτε λοιπόν, στο ίδιο καζάνι βράζουμε ολ τουγκεδερ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγώ έχω βοήθεια αν θέλω από τους γονείς μου αλλά είναι λίγο μακρυά...αλλά αν χρειαστεί, όπως έγινε τον πρώτο χρόνο του παιδιού, η μητέρα μου θα έρθει για να βοηθήσει.

Δουλειά είναι το θέμα ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα....

Διαφημίσεις

Παρτυ χωρις τους γονεις στα τρια δυσκολο να μην πω αδυνατον.

Και εγω γιαυτο δεν ξεκιναω δουλεια πουθενα ο μπαμπας να εξαφανιστω και εγω να δω πως θα μεγαλωσει και αυτο μονο του. Μονο με πρωινο βολικο ωραριο αλλα δυσκολο να το βρεις.

Ναι κάπως έτσι πρέπει να γίνει

Δεν υπάρχει κανείς

Ακυρο το θεατρακι για την Κυριακη γιατι εσκασε παιδικο παρτυ συμμαθητριας (και μαλιστα ανιψιας της μαμας που αγορασε τα κουπονια)

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

....... Μονο με πρωινο βολικο ωραριο αλλα δυσκολο να το βρεις.

Πλάκα στην πλάκα τώρα ΜΙΑ κοπέλα ξέρω μόνο που έχει ωράριο 7-3 (τέλειο !!!!!!) ... όλες οι άλλες βράζουμε στο καζάνι... ιδίως εγώ με το 9-6 σκίζω λέμε !!!! :rolleyes:

Μελινάκι,

Ξέχασα να σου πω για την στολή σας !!! Πολύ όμορφη πραγματικά !!!!!

Καλοφόρετη...

Κι εγώ λέω να πάω να ρίξω μια ματιά για στολές το Σάββατο.

Δεν ξέρουν και τί θέλουν ακριβώς να ντυθούν

την μια μου λέει ο Νικόλας Μικυ και η Σεμίνα Μίνυ (πού θα βρω Μίκυ δεν ξέρω)

την άλλη ο ένας λέει Λύκος, η άλλη Κοκκινοσκουφίτσα ....:rolleyes: άσ' τα βράστα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...