Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ε αφου δεν ερχεται δευτερο αμεσα αστην για λιγο και βλεπεις πως θα το διαχειριστει αν το εχει αναγκη τωρα η ειναι μονιμο. Αν δεν σας πειραζει στον υπνο αστην.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι για να σου δώσουν να περάσεις υπάρχουν άτομα , για να πληρώσεις λογαριασμούς [ ας πούμε δεη ] δεν υπάρχουν

Είναι γνωστό ότι όλοι είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση , και αυτό που με απασχολεί δεν είναι το σήμερα αλλά το αύριο. Τι θα κάνουμε δε ξέρω , δεν έχω και κάποιον να μου κρατήσει τα παιδιά , αν βρω κάτι , οτιδήποτε …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ναι για να σου δώσουν να περάσεις υπάρχουν άτομα , για να πληρώσεις λογαριασμούς [ ας πούμε δεη ] δεν υπάρχουν

Είναι γνωστό ότι όλοι είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση , και αυτό που με απασχολεί δεν είναι το σήμερα αλλά το αύριο. Τι θα κάνουμε δε ξέρω , δεν έχω και κάποιον να μου κρατήσει τα παιδιά , αν βρω κάτι , οτιδήποτε …

δημοσιος παιδικος σταθμος??????

Διαφημίσεις

Μα βρε συ αν βρεις κάτι και ο άνδρας σου δεν πληρώνεται, ας αντιστραφούν οι ρόλοι. Ας κρατάει τα παιδιά. Τι να λέμε τώρα...

Μακάρι να έβρισκα μια δουλειά και θα έκανα και τη μέγιστη θυσία να αφήσω κάποιες ώρες το παιδί στην πεθερά...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κάποια κοπέλα για κάποια λίγα χρήματα; Δεν είναι λίγες που θα έρχονταν και με λίγα.... ΓΙατί αν βρεις δουλειά θα μπορείς να το κάνεις...

Αερικο παντως κι ο δικος μου που δεν εχει αλλαξει τιποτα στην καθημερινοτητα του, περναει εδω και δυο μηνες αυτην την φαση του να θελει καποιος να κοιμαται διπλα του. Ανασφαλεια και φοβιες (ειδικα τη νυχτα)

Οποτε, οταν ξυπνησει μεσα στη νυχτα αναγκαζομαι και πηγαινω και ξαπλωνω σε στρωματακι διπλα στο κρεββατι του ή αν ειμαι τοσο κομματια που δεν μπορω να σηκωθω κοιμαται μαζι μας. Ομως κανουμε χαλια υπνο ολοι γιατι δε χωραμε καλα, οποτε δεν το προτιμω (εκτος απο οταν λειπει ο μπαμπας μας που κοιμομαστε μια χαρα στο διπλο τα δυο μας)

Μια φορα τα ειχα παρει γιατι με ειχε ξυπνησει οκτακοσιες φορες μεσα σε μια νυχτα και του ειπα πηγαινε στο δωματιο σου και μην ξανασηκωθεις και βαλαντωσε στο κλαμα, οποτε ειπα τελος με θελει διπλα του, θα ειμαι!

Μαραγκ ελπιζω να αλλαξει συντομα το τοπιο στη δουλεια του αντρα σου.

Καποιος να σου κραταει τα παιδια τα απογευματα δεν παιζει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε ραβ το θέμα είναι να δουλεύουμε και οι δυο. Ο Κ έχει αρχίσει να ψάχνει , αν βρει πρωί πρέπει να βρω βράδυ , και το αντίστροφο

Έχω κάποια άτομα που ίσως μπορούν να με βάλουν κάπου αλλά τα ωράρια είναι πρωινά –απογευματινά σπαστά κλπ

Πρέπει να βαδίσω με βάσει τι θα κάνει εκείνος. Ότι και να βρει [αν βρει ] εγώ πρέπει να βρω το αντίστροφο στο ωράριο και εκεί είναι η δυσκολία , δεν έχω ευκαιρία να πάω όπου μου τύχει

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Βρε ραβ το θέμα είναι να δουλεύουμε και οι δυο. Ο Κ έχει αρχίσει να ψάχνει , αν βρει πρωί πρέπει να βρω βράδυ , και το αντίστροφο

Έχω κάποια άτομα που ίσως μπορούν να με βάλουν κάπου αλλά τα ωράρια είναι πρωινά –απογευματινά σπαστά κλπ

Πρέπει να βαδίσω με βάσει τι θα κάνει εκείνος. Ότι και να βρει [αν βρει ] εγώ πρέπει να βρω το αντίστροφο στο ωράριο και εκεί είναι η δυσκολία , δεν έχω ευκαιρία να πάω όπου μου τύχει

ε τοτε θα κρατατε τα παιδια εναλλαξ! μακαρι να σας κατσει μαραγκακι!

ναι ναι μου την εφεραν και στο γραφειο πολύ γρηγορα και δωρεαν!

Οκ θα παραγγειλω σημερα κιολας!

Πηγαμε σε ενα με εποχιακα χτες και δεν βρηκε τιποτα να του αρεσει, η αληθεια ειναι οτι ειχε βλακειες, κατι ben10 και bakugan που ουτε τα ξερει.

Οποτε γυρισαμε, ανοιξαμε υπολογιστη και περασαμε απο κοσκινο ολες τις στολες! Πω πω λυπαμαι τη γυναικα του μιλαμε!

Τελικα ειμασταν αναμεσα σε Οβελιξ, Πιτερ Παν και Ζορο, με τον Οβελιξ στην πρωτη θεση. Στην πορεια απερριψε τον Ζορο και διαλεξε Οβελιξ.

Μεχρι που εφαγε τρελλη φλασια οτι θα τον κοροιδευουν λεει οτι ειναι κοριτσι, επειδη το καπελο του Οβελιξ εχει κατι κοτσιδια που κρεμονται. Βρε του λεω αγορι ειναι ο Οβελιξ, τιποτα αυτος.

Ε στο τελος μου λεει μαμα το σκεφτηκα καλα, θα ντυθω Πιτερ Παν που εχει και ωραιο σακακι! χαχα

Αυτη ειναι η στολη

http://www.bigstore.gr/product_info.php?cPath=415_425_778&products_id=5541

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποια κοπέλα για κάποια λίγα χρήματα; Δεν είναι λίγες που θα έρχονταν και με λίγα.... ΓΙατί αν βρεις δουλειά θα μπορείς να το κάνεις...

Ναι κάπως έτσι πρέπει να γίνει

Μαραγκ ελπιζω να αλλαξει συντομα το τοπιο στη δουλεια του αντρα σου.

Καποιος να σου κραταει τα παιδια τα απογευματα δεν παιζει?

Δεν υπάρχει κανείς

Όσες έχετε τη μανούλα σας τη πεθερουλα σας ή κάποιον που μπορεί να σας κρατάει τα παιδιά , να είστε ευτυχισμένες

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...