Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ααααα..πάλι καλά...

η δικιά μου 7-7.30 και τα ΣΚ δεν κάνει διακρίσεις....γκρρρρρρ

Ε καλά μη φανταστείς....το καλό σενάριο είναι το 9 παρά αλλά δε συμβαίνει και τόσο συχνά...γκρρρ και εγώ ....

Το μεσημέρι εξαρταται πόσο κουρασμένη είναι...τώρα τελευταία ρίχνει 2ώρα και 3 ώρα...και το βράδυ και εμείς 9-9:30 κοιμόμαστε..προτιμώ να κοιμάται νωρίς το βράδυ και ας σηκώνεται νωρίς παρά το αντίθετο...

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες και εμενα ηρθε στο κρεβατο απο τις 4 και κοιμηθηκαμε ολοι αγκαλια πραγμα σπανιο γιατι συνηθως δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατι μας αλλα να πηγαινω εγω στο δωματιο του.

Καλυτερα απο τη μια γιατι κατα τις 2 το βραδυ σταματησαν να δουλευουν τα καλοριφερ και παγωσε το σπιτι αμεσως. Ελπιζω να μην εχει ξεχασει ο διαχειριστης να βαλει πετρελαιο γιατι μας βλεπω παγακαι. Ευτυχως εχουμε τα αιρκοντισιον γιατι αυτο το παιδι δεν δεχεται κουβερτα πανω του με τιποτα,ολο ξεσκεπαζεται.

καλημερα σε ολες τις ομορφες!

φαιη χρονια πολλα για την επετειο

λουκομαμα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου για χθες (πως πηγε το σαρπραιζ παρτυ?)

κουλτακι δε σε πηρα, μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξεραμε τι να κανουμε, τελικα πηγαμε αναβυσσο και μετα για φαι με τους δικους μου.

το σαββατο εριξε πολυ χιονακι σε μας, τον κουκουλωσα τον μικρο και τον εβγαλα εξω. τρελλαθηκε, κυνηγουσε το χιονι! φτιαξαμε και ενα μικροσκοπικο χιονανθρωπο και ηταν πανευτυχης!

μαρκοπολινα πως εισαι, τι κανει το αντρακι σου?

αλεξακι, ολα καλα?

αερικο ενταξει τα ματακια? και ο δικος μου ψιλοπαραπονιεται για φαγουρα στα ματια, αλλα δεν βλεπω ουτε πρηξιμο ουτε τιποτα!

λοιπον, ειναι καμμια σημερα για μουτζουροπυργο στο χαλανδρι ή να το κανονισουμε αλλη φορα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Μαρκοπουλάκι!!!Το αφήνετε και το βράδυ το καλοριφέρ;Και εμάς ήρθε στο κρεβάτι μας τα ξημερώματα...απίστευτη γκρίνια και παράπονο έχουμε μιλάμε!Μας έχει αλλάξει τα φώτα 1 βδομάδα τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...