Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι καλα ειμαι, απλα εκανα πολυ ανησυχο υπνο.

Η Ζωιτσα καλα?

ναι μια χαρά! :)

Α Ειρηνη ηθελα να σε ρωτησω, εσυ απο το bigstore παρηγγειλες στολη?

ναι ναι μου την εφεραν και στο γραφειο πολύ γρηγορα και δωρεαν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα....εγώ απλά ξεράθηκα χτες το βράδυ...ήρθε η μικρή δίπλα μου κάποια στιγμή και δεν είχα κουράγιο να τη πάω στο κρεβάτι της.Οπότε ολτουγκέδερ χτες το βράδυ, και ξύπνησε πριν λίγο.

Μπράβο ρε Φαίη. Εύχομαι πραγματικά καλορίζικο και καλοστέριωτο για πολλά χρόνια!

Εχω πέσει πάλι με όλα αυτά που ακούω γύρω μου.Μα γιατί δε μπορώ να τους εξαφανίσω;και τους 300;;;;Θα μας βάλουν λέει εγγυητές για τα χρέη τους....μα από που και ως που;;;Πρώτη φορά λυπάμαι που γεννήθηκα Ελληνίδα...

Έλα βρε Μαραγκάκι, μη μας αγχώνεις και εσύ....πες τι έγινε και ανησυχούμε...μόνο να μην είναι θέμα υγείας...

Καλημέρα :)

Το δικό μου τερατάκι ξεκολώθηκε στον ξερόβηχα χθες βραδυ και στις 11.30 αλλάζαμε σεντόνια γιατί από τον βήχα έκανε εμετούλι... κάναμε μάσκες... ξαναξύπνησε κάποια στιγμή και έψαχνε τους γουινιδες, πήγε ο πατέρας της να τους της δώσει και τελικά κατέληξαν στο κρεβάτι μας. Εννοείται πως το πρωί δεν ακούσαμε ξυπνητήρια και στις 8.30 ακούω 'κοπελιές ξυπνήστε είναι 8.30 η ώρα'!!! Στις 9.00 θα ερχόταν το σχολικό οπότε βάλαμε φτερά στα πόδια και ευτυχώς που είχαμε τη θεία τζο εδώ και βοήθησε.... Ήπιε γάλα, κατέβηκε με τον πατέρα της 9.01 και 9.04 πέρασε το σχολικό. Με πήρε ο Λ να μου πει ότι στο μεσοδιάστημα έκανε και κακά και να πάρω στον παιδικό να ενημερώσω να την πλένουν στο ντουζ :lol:

Χθες το βράδυ μου έλεγε ο Λ ότι μίλησε με έναν συνάδελφο και του ειπε ότι αυτό το 'ερχομαι στο κρεβάτι σας' ειναι φάση που την πέρασαν κι εκείνοι. Και ότι το έκοψαν με το να πηγαινει κάποιος να κοιμάται δίπλα όταν την ξαναπηγαίνει στο κρεβάτι. Εμένα μου φαίνεται ότι το παιδί περνάει ζόρι (και φαίνεται και από την υπολοιπη συμπεριφορά και απ' όσα λέει για τον παλιό παιδικό) και δεν βρίσκω για ποιο λόγο πρέπει τώρα να την πιέσουμε ΚΑΙ γι' αυτό. Επιπλέον αφού την έχουμε πείσει ότι 'ο καθένας κοιμάται στο κρεβάτι του' πως τώρα θα πάμε ξαφνικά να κοιμηθούμε δίπλα; Δεν θα είμαστε ανακόλουθοι; Δεν διαφωνώ στο να της πιπιλάμε το μυαλό αλλά να την διώχνουμε από το κρεβάτι μας σε αυτη τη φάση το θεωρώ extreme.

Το σκέφτομαι λάθος;

Καλημέρα κόρες. Τι κάνουτε? Εμείς εδώ έχουμε σχεδόν 30 πόντους χιόνι... Θα βάλω photo στο φεις σε λίγο. Νταξ ο άνδρας μου έκανε 3 ώρες να πάει στη δουλειά, διαδρομή 45 λεπτών...

Φυσικά τα σχολεία είναι κλειστά οπότε σήμερα αγκαζέ με τη μικρή εντός. Ελπίζω το απόγευμα να πάω στους γείτονες να παίξουν τα παιδιά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αερικό αν είστε σε θέση να κάνετε υπομονή, χωρίς όμως να ξεχνάτε να αναφέρετε μόνιμα ότι ο καθένας έχει το κρεββάτι του και τι τέλειο κρεββάτι που έχει το κορίτσι σου, άφησέ την. Αν και προσωπική αίσθηση πως πιθανότερο να νιώθεις εσύ πιο δύσκολα απ το παιδί για την αλλαγή. Γιατί μη ξεχνάς πως η μικρή πηγαίνει και πάλι σε παιδικό, πάλι με παιδάκια συνεβρίσκεται οπότε ξεχνιέται.

Η φάση του έρχομαι στο κρεββάτι, δεν σταματά ποτέ, απλά κάνει διαλλείματα. Εμείς επειδή πραγματικά δε χωράμε στο κρεββάτι δεν γίνεται να κοιμόμαστε οι τρεις. Γι αυτό σηκώνομαι και την επιστρέφω στο κρεββάτι της. ΠΟΤΕ δεν κλαίει ή δυσανασχετεί. Προφανώς γιατί της αρκεί πως με βρήκε και ξύπνησα για εκείνη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα [καλή?]

Από θέμα υγείας εμείς είμαστε καλά

Ως γνωστό ο Κ έπιασε δουλειά στις 19 -12 και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί και το άσχημο είναι ότι δεν ξέρει πότε και αν θα πληρωθεί. Το αφεντικό δεν έχει λεφτά. Ακούτε? Ανοίγουν μαγαζί και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το πρώτο μήνα

Έχουμε ένα σκασμό λογαριασμούς και να σας θυμίσω ότι από το Σεπτέμβρη έχουν να μπουν λεφτά στο σπίτι. Τις τελευταίες μέρες είμαστε στα μαχαίρια και δεν υπάρχει συνεννόηση για τίποτα

Ξέρω , κάνε υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες …..

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

εγω δεν την πιεζω καθολου αερικακι ας κανει ότι θελει! αμα θελει να σηκωθει ας ερθει, αμα κοιμηθει στο κρεβατι της παλι ολο το βραδυ καλυτερα! δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να την πιεζω γιαυτο..εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να χουχουλιαζει με τους γονεις μου μεχρι μεγαλη ηλικια..επαθα τίποτα????????

Έλα μου ντε; έπαθες τίποτα; (ρητορικό το ερώτημα :lol: )

Ραβάκι δεν το περνάω εγώ έντονα... το περνάει κι εκείνη γιατί αντί να έρθει να μας πει για καινούργια παιδάκια μας μιλάει για τον παλιό παιδικο σταθμό και για τα παιδάκια εκεί... Της έκοψα τα βίντεο που έβλεπε τόσο καιρό από τον εκεί παιδικό αλλά μέχρι να έχω υλικό από τον καινούργιο δεν μπορώ να κάνω κάτι για να της τον βγάλω από το μυαλό πέρα από το να τη ρωτάω για παιδάκια του παρόντος παιδικού και να της μιλάω για τις δασκάλες της. Όμως είναι σε φάση προσαρμογής και μπορεί να μην κλαίει αλλά μια ανασφάλεια την έχει. Εμείς δουλειά αλλάζουμε και έχουμε ανασφάλεια αυτά γιατί όχι;

Μαραγκάκι δύσκολο πολύ να μετράς και το λεπτό που λέει ο λόγος, να σου χρωστάνε λεφτά δεδουλευμένα και να μπορείς να ελέγχεις και τα νεύρα σου :( Θέλει πολύ υπομονή αλλά από την άλλη η υπομονή δεν τρώγεται. Βοήθεια έχετε από πουθενά;

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!!! Νομιζεις οτι δεν επαθες Κιουλτ χαχαχαχαχ

Τιποτα δεν θα παθει Κρις αρκει να το αντεχετε εσεις να κοιμαται μαζι σας και αρκει να μην κανετε δευτερο παιδακι χαχαχαχα. Φαση ειναι και θα της περασει λογικα και εμας το εκανε πολυ καιρο οχι να θελει μαζι μας ποτε δεν το θελησε αυτο αναποδο παιδι ηθελε εγω να πηγαινοερχομαι χειροτερο αυτο ολο το βραδυ το αντεξα πολυ δυσκολα ομως και καποια στιγμη το εκοψε μονος του. Ανασφαλεια ηταν φοβος ηταν αγχος αποχωρισμου δεν ξερω αλλα αφου το ειχε αναγκη το εκανα .

Καλά δεύτερο παιδάκι δεν το βλέπω... εκτός αν αγιάσω και γίνω η δεύτερη μετά την Παναγία που θα κάνει παιδί με τον κρίνο :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...