Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Έχεις δίκιο Ειρηνάκι..δεν ξέρω αν το'χουν οι κοριτσομάνες, αλλά για τον γιο μου γίνομαι μαρμελάδα...και το ξέρει ο άτιμος! :)

.

Ετσι ειναι, κι εγω που παντα ηθελα κοριτσακι, τωρα δεν μπορω να φανταστω κατι πιο δυνατο απο αυτο που εχω τωρα με τον μικρο!

Δε νομίζω πως θα μπορέσω να νιώσω ποτέ κάτι πιο δυνατό από αυτό που νιώθω για το παιδί μου, στη συγκεκριμένη περίπτωση τη κόρη μου. Θεωρώ ότι είναι τόσο έντονο γιατί είναι το πρώτο και φυσικά το μοναδικό παιδί που έχω μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρη πως και αγόρι να ήταν θα ήταν το ίδιο δυνατό... απλά λιώνωωωω!!!

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το νιώσω εις διπλούν αυτό το συναίσθημα είτε για αγόρι είτε για κορίτσι!

Απλά χαίρομαι που είμαι γυναίκα και άρα έγινα μάνα!Και χαίρομαι που θα το ζήσει και η κόρη μου και εν συνεχεία εγώ μαζί της...θα γεννάει η κόρη μου...καταλαβαίνετε τι εννοώ ε; Εκεί υπάρχει διαφορά για μενα στα 2 φύλα...σε τίποτα άλλο. Απλά θα γίνω γιαγιά από τη κόρη μου, και αυτό δε το συγκρίνω με εγγόνι από γιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε νομίζω πως θα μπορέσω να νιώσω ποτέ κάτι πιο δυνατό από αυτό που νιώθω για το παιδί μου, στη συγκεκριμένη περίπτωση τη κόρη μου. Θεωρώ ότι είναι τόσο έντονο γιατί είναι το πρώτο και φυσικά το μοναδικό παιδί που έχω μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρη πως και αγόρι να ήταν θα ήταν το ίδιο δυνατό... απλά λιώνωωωω!!!

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το νιώσω εις διπλούν αυτό το συναίσθημα είτε για αγόρι είτε για κορίτσι!

Απλά χαίρομαι που είμαι γυναίκα και άρα έγινα μάνα!Και χαίρομαι που θα το ζήσει και η κόρη μου και εν συνεχεία εγώ μαζί της...θα γεννάει η κόρη μου...καταλαβαίνετε τι εννοώ ε; Εκεί υπάρχει διαφορά για μενα στα 2 φύλα...σε τίποτα άλλο. Απλά θα γίνω γιαγιά από τη κόρη μου, και αυτό δε το συγκρίνω με εγγόνι από γιο.

Αστα Μαριτακι, οι γιοι οσο μεγαλωνουν υποτιθεται οτι απομακρυνονται απο τις μαναδες τους, να δουμε πώς θα το διαχειριστουμε αυτο εμεις οι καψουρομανες! χαχα

Τωρα οσο για το εγγονι, ας αξιωθω να δω ευτυχισμενο στη ζωη του το παιδακι μου και δε θα με χαλασει καθολου το εγγονι, ειδικα αφου δεν θα εχω μετρο συγκρισης, μιας και ουτε εχω κορη ουτε προκειται να κανω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Έχει μεγάλη γκάμα το θρεντ ρε... Διχρονα, τρίχρονα, τετράχρονα...

Εμείς δεν ξέρουμε πότε και αν θα κάνουν μασκέ.

Απόψε περιμένουμε και εμείς χιόνι αν και να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν το θέλω... Μόνο προβλήματα δημιουργεί. Ειδικά φέτος...

ΚΑΛΑΜΑΡΙ αι στα διαλα πέρνα συχνότερα έχεις εξαφανιστεί... Υπάρχει κόσμος που σε νοιάζεται you know...

Μη μιλάτε για ΔΕΗ... Προχθες πλήρωσα την προηγούμενη δόση 693... Τώρα περιμένω την επόμενη, πάλι εκεί γύρω.

Για να μη σας έρχεται τρελό ποσό στους εκκαθαριστικούς, κάντε σύνδεση στο site της ΔΕΗ για να στέλνετε εσείς μέτρηση του ρολογιού σας. Έτσι, αντί να έρχεται έναντι με μικρό ποσό και εκκαθαριστικό φουσκωμένο, θα έχετε 2 σχεδόν ισόποσους λογαριασμούς.

Εμείς αυτό έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Καλημέρες εβριμπαντι

Σωστή!!!! Το διάβασα δίπλα στο πάρεντς και το έκανα αυτή την φορά, θα σας πω όταν λάβω τον λογαριασμό, ένα τσεκάρισμα που έκανα ομως στις κιλοβατώρες, έχει διαφορά.

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε! :)

Ειρηνη αληθεια ποτε μπορειτε να κυκλοφορησετε παλι?

Εχει προσφορα 6 ευρω το balloons στον Πειραια.

Ενδιαφερεται κανεις για Σαββατο?

Μαραγκακι? Μεταξακι? Γατονι? Αερικια? Ενιμποντι ελς?

Άμα κανονίσετε κάτι, σφυράτε !!!!!!

Πάω να δω Μελίνα μου....

ρε σεις παίδες; θυμήστε μου ποια είναι η Μaria Chatzikonstanti στο φεις....η χατζίκο δεν είναι;;;σου έστειλα αίτημα φιλίας στο φέις να ξέρεις.....

Ναι εγώ είμαι. Σε αποδέχτηκα καλέ :-P:-P:-P

παντως εχει εναν παιδοτοπο στην αργυρουπολη πολυ διαφορετικο..εχει κατασκευες, καστρα, παιχνιδια οχι φουσκωτα και τσουληθρες..ωραια σαγκρια και εννοειται οτι δεν γινεται ο χαμος!

της ζωής ειναι ο αγαπημενος παιδοτοπος...εκει πηγαινω ανετα!

Πολύ καλός, το επιβεβαιώνω, έχει και ωραία σανγκρια.

Α ωραια ιδεα αν μπορω να φερω αυτην την κοπελα που θελω ειναι δοκιμασμενη και οικονομικη. Απλα νοικιαζεις τον χωρο ε?

Αν ξερετε και κανεναν τετοιο χωρο προς παραλια η Πειραια ριχτε καμια ιδεα.

Έχω σταμπάρει την Καλλιτεχνούπολη, σκέφτομαι να τα στείλω του χρόνου εκεί για καμιά δημιουργική δραστηριότητα, ίσως και μαγειρική. Έχω δει αυτόν στην Καλλιθέα, αλλά δεν έχω πάει και δεν έχω προσωπική άποψη. Πέρσυ είχα βρεί έναν καταπληκτικό στην Καστέλλα αλλά μου έφυγε η μαγκιά όταν άκουσα την τιμή.......

με πηρε ο Σ..εμεινε απο σασμαν στην αττική οδο..400-500 ευρω η ζημια!! γκρρρρρ

Ειρηνάκι, δίκιο έχεις αλλά σίδερα είναι.

Σήμερα νομίζω ότι είναι η πιο κρύα ημέρα, πονάει το κεφάλι μου από το κρύο, μπρρρρρρρρρρρρρρ, ΑΛΑΣΚΑΑΑΑ!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Ποτέ μη λες ποτέ αγαπητή μου!!!!

:cool:

Καλό μήνα κοριτσάκια !!!

Δε λέω τίποτα άλλο μη σας μαυρίσω την καρδιά

Μαραγκακι να ανησυχησουμε?

Στους δρομους............

Ο καλύτερος άνθρωπος στα χειρότερα χέρια, ααααααααααχ

χαχα πλακα εχεις, ωραια τα λες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαραγκάκι τι πάθαμε; Δεν μας την μαυρίζεις μην ανησυχείς! Στο έρεβος το μαύρο δεν γράφει ;)

Καλημερα!

Λεττακι τι παθαμε; Μπες ρε να γραψεις, ανησυχουμε!

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις μολις παραδωσαμε την πριγκηπισσα στο σχολικο και ετοιμαζομαστε για ζεστη καφεδια.

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα Ρηνιω μου!

Εχουν μεινει λιγα πραγματα πλεον να μπουν στη θεση του και καποιες αγορες που δεν θα μπορεσω να κανω αυτο το μηνα καθοτι το ταμειο ειναι μειον (λειπει π.χ. ενας καθρεφτης μπανιου).

Ειναι πολυ ομορφο, ειμαστε στα -15 τετραγωνικα σε σχεση με το προηγουμενο αλλα ειναι ζεστο και λειτουργικο. Εχει αυλη πισω και βεραντα μπροστα, ενα μικρο παρτερι και αλλα δυο σημεια στα οποια βαλαμε δεντρακια (μια λεμονια και μια μανταρινια). Οι κρεβατοκαμαρες ειναι μεγαλες και το σαλονακι μας σαφως μικροτερο απο το προηγουμενο αλλα γλυκο και ζεστο. Προσωπικα μου αρεσει και επειδη υπαρχει προοπτικη να μου μεινει στα χερια με τα χρονια (λεπτομερειες απο κοντα) καθημερινα το αγαπαω ολο και περισσοτερο.

Προχθες τελειωσαμε το δωματιο της Μαριας. Βαλαμε αυτοκολλητα, μια παρασταση με νεραϊδες και δεντροσπιτο και μετα λουλουδακια με διαφορα αλογακια. Η μικρη ειναι πολυ περηφανη και σε οποιον ερχεται, τον αρπαζει απο το χερι να του το δειξει! :lol:

Μενουν ακομα διαφορες ψιλοδουλειες να γινουν αλλα ολα στον καιρο τους. Μου αρκει που μπηκαμε μεσα και ολα τα αλλα σιγα - σιγα θα γινουν!

Και καθως ειμαστε μονοκατοικια, σας περιμενουμε οποτε θετε να ψησουμε!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...