Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Πάντως το παίξε γέλασε θα οργανώσει σίγουρα μασκέ πάρτι και αν θέλετε ρωτάω και για δικό μας πάρτι εκεί (η κοπέλα που το έχει ήταν συμμαθήτρια του Λ ;))

α ναι ? να παμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα εγω δυο βραδια τον εχω χωρις πανα το βραδυ και ειχαμε ατυχηματακια ενα το πρωτο βραδυ και ενα αποψε 7 η ωρα το πρωι γενικα τα κραταει αρκετα και πιστευω σε λιγο καιρο θα εμαστε οκευ. Για τα κακα δεν πιεζω μην φρικαρει.

Πάντως το παίξε γέλασε θα οργανώσει σίγουρα μασκέ πάρτι και αν θέλετε ρωτάω και για δικό μας πάρτι εκεί (η κοπέλα που το έχει ήταν συμμαθήτρια του Λ ;))

Ναι εγώ θέλω λέμε !!! pls όχι για τις 18/02 που έχουμε (άλλο) πάρτυ !

Μάρκο, δεν είναι πολύ γελοία η στολή ????μόλις την είδα σε σκέφτηκα !

http://www.carnival.com.gr/vmchk/Φουσκωτά-Κοστούμια/717-Στολή-Δεινοσαυράκι.html

έχει κι αυτή _καλύτερη ε ? _________________4ccae9c300aaa_180x180.jpg http://www.carnival.com.gr/Αποκριάτικες-Αμφιέσεις-για-Παιδιά/73-Στολή-Δεινοσαυράκι.html

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Να έχετε έναν υπέροχο μήνα :D

Επισης ομορφη!

οι γνώμες διϊστανται για το playmobil park και οι περισσότεροι το θεωρούν πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...αυτά σκέφτομαι και δεν έχω αποφασίσει να τον πάω ακόμα :rolleyes:

Δηλαδη? Πιο ακριβο απο ενα κοινο παιδοτοπο?

εγώ πάλι ΔΕΝ το ξανακάνω σπίτι!!! Δεν χωράμε, πολύ ταλαιπωρία, καθάρισμα, μαγείρεμα κλπ. (αν και τα 2 χρόνια είχα τους γονείς μου που τα έκαναν όλα)...αν έχουμε λεφτά θα ψάξω για παιδότοπο...

Οντως η ευκολια του παιδοτοπου απλα δεν υπαρχει. Μιση ωρα πριν το παρτυ ετοιμαζεσαι και πας κυρια!

Ασε που στο γυρισμο στο σπιτι η μονη δουλεια που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τα δωρα! χαχα

αττικό παρκο που; εννοώ ποιο χώρο δίνουν; να το ψάξουμε!

Ντεν εχω ιδεα καρντια μου, να το ψαξουμε, αν και νομιζω οτι οι τιμες θα ειναι φαρμακειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα εγω δυο βραδια τον εχω χωρις πανα το βραδυ και ειχαμε ατυχηματακια ενα το πρωτο βραδυ και ενα αποψε 7 η ωρα το πρωι γενικα τα κραταει αρκετα και πιστευω σε λιγο καιρο θα εμαστε οκευ. Για τα κακα δεν πιεζω μην φρικαρει.

Ναι κι εγω εχω εντολη απο την παιδογαστρεντερολογο να μην τον πιεσω για την πανα στα κακα.

Οποτε αποφασισει μονος του μου ειπε.

Δεν με πειραζει, απλα το κακο με την πανα ειναι οτι τα κανει ορθιος και η σταση αυτη, πώς να το κανουμε, δεν διευκολυνει την πραξη!

Θυμαμαι μου'λεγε η φυστικω οτι η δυσκοιλιοτητα της Μαριας αρχισε να εξαφανιζεται με το που αρχισε να καθεται στη λεκανη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε κορες (καλα εχω φαει γλυστριδα σημερα), ο μικρος καθε φορα που τον ρωταω τι θελει να ντυθει και του δειχνω στολες, διαλεγει και μια αλλη!

Τι κανω?

Παω και του αγοραζω μονη μου οποια θελω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε κορες (καλα εχω φαει γλυστριδα σημερα), ο μικρος καθε φορα που τον ρωταω τι θελει να ντυθει και του δειχνω στολες, διαλεγει και μια αλλη!

Τι κανω?

Παω και του αγοραζω μονη μου οποια θελω?

παρτον μαζι και ότι διαλεξει εκεινη τη στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Ειρηνάκι..δεν ξέρω αν το'χουν οι κοριτσομάνες, αλλά για τον γιο μου γίνομαι μαρμελάδα...και το ξέρει ο άτιμος! :)

Μελινάκι είναι για τα παιδιά 8 ευρώ τις καθημερινές και 12 τα Σ/Κ, συνοδοί δωρεάν...συν ότι πιεις/φας...

Και εμας οτι εχει μαθει να κανει ορθιος κακα μας δυσκολευει και αρνειται για κακα την τουαλετα.

Ναι Μαρια η σχεση γιου και μανας ειναι κατι το απιστευτο δεν ξερω το διαφορετικο βεβαια.

παρτον μαζι και ότι διαλεξει εκεινη τη στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωστη!

460 το μαλλι!!!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ωχ οπως το'λεγες!

Έχεις δίκιο Ειρηνάκι..δεν ξέρω αν το'χουν οι κοριτσομάνες, αλλά για τον γιο μου γίνομαι μαρμελάδα...και το ξέρει ο άτιμος! :)

Κι εγω αλοιφη τελειως!

Και εμας οτι εχει μαθει να κανει ορθιος κακα μας δυσκολευει και αρνειται για κακα την τουαλετα.

Ναι Μαρια η σχεση γιου και μανας ειναι κατι το απιστευτο δεν ξερω το διαφορετικο βεβαια.

Ετσι ειναι, κι εγω που παντα ηθελα κοριτσακι, τωρα δεν μπορω να φανταστω κατι πιο δυνατο απο αυτο που εχω τωρα με τον μικρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τον παρω και η Παναγια μαζι μας!

Δε με νοιαζει, ας διαλεξει ο,τι θελει, το μονο που με φρικαρε σαν στολη (και υπηρξε ενδιαμεση επιλογη του) ειναι ενα μαυρο πραγμα σαν ρασο με ενα σκελετο πανω!

μπρρρρρ

αν στα 3,5 ντυθει σκελετος αργοτερα τι να ελπιζω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...