Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μάρκο η μπανάνα κάνει δυσκοιλιότητα το πορτοκάλι το αντίθετο!

Εμείς σήμερα ενώ είμαστε καλά έχει μια μικρή βραχνάδα στη φωνή και έβγαλε ελάχιστη μύξα στην αναρροφηση...τι να είναι αυτό άραγε;

Μελίνα φεύγεις αργά και αυτή τη βδομαδα;Επίσης ρε συ ήθελα να σε ρωτήσω...τον άντρα σου τον λένε Κώστα;Εχει το ίδιο όνομα με το μικρό;άσχετο.....

Μαριτα χτες και προχθες εφυγα κανονικα - εμαθα οτι με ζητησαν βεβαια - για να δουμε σημερα!

Ναι Μαριτα, εχουν το ιδιο ονομα, το ιδιο με τον παππου μας (μπαμπα μου)..

Ο λογος αφ'ενος οτι ο αντρας μου εχει ηδη δωσει το ονομα του πατερα του, της μανας του ειναι μονο γυναικειο, της μανας μου επισης, και αφ'ετερου επειδη ηξερα ποσο το ηθελε ο μπαμπας μου!

Οποτε καναμε την αμερικανια χαχα (που κοροιδευα παλιοτερα φυσικα)

Βεβαια μονο ο μπαμπας μου ειναι Κωστας, τους αλλους δυο τους φωναζουμε διαφορετικα κι ετσι ο καθενας εχει το χαιδευτικο του ας πουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειναι δυσκοιλιος ηταν μωρο αλλα οχι εδω και πολυ καιρο δεν ξερω τι τον πειραξε. Αλλωστε δεν τον πιεζω για τα κακα στην πανα ζηταει να τα κανει και του βαζω. Μονο το πορτοκαλι εχει βαλει σε μαγαλο βαθμο στην διατροφη του τελευταια πινει και τρωει λιτρα.

Μα βλέπω που γράφεις Κ και πολλές φορές μπερδεύομαι...χαχααχα!Πως τον φωνάζετε τον μπαμπά σας; μη μου πεις Κ;Χαχα

Η δική μου της λέω η Νάντια έκανε αυτό ας πούμε και στο καπάκι: πες μαμά η Κωνσταντίνα το έκανε αυτό όχι η Νάντια...με διορθώνει κιόλας!Χτες πάντως ο μπαμπάς της της ξεκαθάρισε ότι αυτός θα τη φωνάζει πάντα Νάντια....

Μα βλέπω που γράφεις Κ και πολλές φορές μπερδεύομαι...χαχααχα!Πως τον φωνάζετε τον μπαμπά σας; μη μου πεις Κ;Χαχα

Η δική μου της λέω η Νάντια έκανε αυτό ας πούμε και στο καπάκι: πες μαμά η Κωνσταντίνα το έκανε αυτό όχι η Νάντια...με διορθώνει κιόλας!Χτες πάντως ο μπαμπάς της της ξεκαθάρισε ότι αυτός θα τη φωνάζει πάντα Νάντια....

ειναι πολυ ομορφο ονομα το Ναντια.....μου θυμιζει και το τραγουδι του Καρβέλα :)

Εμένα το Νάντια μου αρέσει πολύ αλλά δεν με αφήνουν να την φωνάζω έτσι.... οπότε κι εγώ την φωνάζω Κωνστανς :D Την πρώτη φορά που το άκουσε η πεθερά μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό κι εγώ γέλαγα μέσα μου!

Διαφημίσεις

Εμένα το Νάντια μου αρέσει πολύ αλλά δεν με αφήνουν να την φωνάζω έτσι.... οπότε κι εγώ την φωνάζω Κωνστανς :D Την πρώτη φορά που το άκουσε η πεθερά μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό κι εγώ γέλαγα μέσα μου!

χαχαχα

κι εμενα μου αρεσει το Ναντια, και το Κωνσταντινα ομως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου αρέσει πολύ το Νάντια γιατί το θεωρώ γλυκό για παιδάκι...το Κωνσταντίνα μου αρέσει (είναι και του μπαμπά μου εξάλλου...) αλλά δε μου αρέσει όταν το γράφω, είναι τεράστιο. Τη φωνάζω και με τα δύο βασικά!

Τι ωραία που θα έχεις παρέα αερικάκι!Τι έπαθε η θεία Τζο και μετακομίζει σε εσάς;

Εγώ περιμένω την αδερφούλα την άλλη βδομάδα.

Μαρκο κόψατε πάνα; Αν ναι είναι λογικό να κρατάει κακά....

Καλημερονια και απο τον παγωμενο Αγιο Δημητριο!!!!!!

Η κοτοσουπιτσα σε λιγακι ειναι ετοιμη να αυγοκοπτει :lol: (ελεος, ακου "αυγοκοπτει") κι εγω επιτελους χαλαρωνω γιατι απο το πρωι ετρεχα παλι.

Σε λιγακι θα ερθει και το πιτσιρικακι μου απο το λολειο.

Εχθες πηγαμε στην ομοιοπαθητικο. Ευτυχως τα αυτακια μας ειναι ενταξει, απλα εχει μεινει λιγο υγρο στο δεξι που θα το αποβαλλει απο μονος του ο οργανισμος του. Μας ξεκινησε και ομοιοπαθητικη, ειπε να παρει αυριο και μεθαυριο απο μια καψουλα και μετα αν αρρωστησει να την παρω τηλ.να συνενοηθουμε. Επισης μας εκοψε και τα εισπνεομενα και ειπε για τον "υγρο" βηχα να της δινω prospan σιροπακι ενω για τον "ξηρο" βηχα ενα σιροπακι του Κορρε με μελι και γλυκανισο. Ελπιζω να δουλεψει και σε εμας και να δουμε ασπρη μερα ανευ χιονιου. :mrgreen:

Πηραμε και το καθισματακι αυτοκινητου εχθες, ενα πολυ ωραιο, δερματινο της mothercare. Η μικρη το λατρεψε! Να 'ναι καλα αυτος που μας τρακαρε που ειναι συνενοησιμος και δεχτηκε να μας αποζημιωσει αλλα και να μας δωρισει το καθισματακι γιατι αλλιως.... αφηστε τα!

Εσεις τι κανονιζετε σουρτουκες; Εμεις το Σ/Κ θα ειμαστε μοναχουλες μας, ο μπαμπας μας επιστρεφει στη δουλεια το Σαββατο.

Μηνας γενεθλιων και για εμας και δεν εχω κανονισει τιποτα.. Περυσι σχεδιαζα το παρτυ μας απο αρχες Νοεμβρη και τωρα δεν εχω ιδεα ουτε τι αλλα ουτε και πως θα το κανουμε. Παντως θα ειμαστε λιγα ατομα γιατι δεν μας παιρνει για πολλα - πολλα!

Αυτα τα ολιγα κοριτσακια.. Την Παρασκευη θα μου συνδεσουν και το ιντερνετ γιατι τωρα μπαινω απο του γειτονα και μια σας χανω - μια σας βρισκω!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειρηνη σε μεγαλα παρκα σιγουρα διοργανωνουν παιδικα παρτυ και σιγουρα σε καλυπτουν με εσωτερικο και εξωτερικο χωρο αναλογως του καιρου.

Στο ΦλοισβοςΠαρκ ας πουμε, γινονται τετοια παρτακια, οπως και στο Αττικο Παρκο π.χ., αλλα δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να πηγαινει το μαλλι!

Μετα το Πασχα πεφτει νομιζω αλλα μεσοβδομαδα να πεφτει παλι μετα το Πασχα θα το κανω.

15/04 έχουμε Πάσχα, Μ. Παρασκευή 13 Απρ. άρα το πας για μετά !:o

Απλα για τους νονους θα ειναι λιγο παιδεμα η Αργυρουπολη μενουν Ωροπο.

Οι νονοί σας μάλλον μένουν μακριά από απουδήποτε, άρα, απλά θα κάνουν διαδρομή !

Α ωραια ιδεα αν μπορω να φερω αυτην την κοπελα που θελω ειναι δοκιμασμενη και οικονομικη. Απλα νοικιαζεις τον χωρο ε?

Αν ξερετε και κανεναν τετοιο χωρο προς παραλια η Πειραια ριχτε καμια ιδεα.

Ναι καλά, Μάρκο μου, αν βρεις κάτι σφύρα μου κι εμένα κλέφτικα όμως... στο Φλοίσβος Πάρκ που όντως ο χώρος είναι εξαιρετικός (για την Δημοτική καφετέρια μιλάω όπως μπαίνεις στο δεξί σου χέρι που έχει και χώρο φυλασσόμενο/περιφραγμένο με κούνιες , παιχνίδια κλπ) συν του ότι μπορείς να το κάνεις και στην μέσα αίθουσα εάν πχ ο καιρός δεν επιτρέπει το έξω, μας είχαν πει πέρυσι 20 ευρώ το άτομο και συνεργάζονται με catering δικό τους αποκλειστικά και με Δελφινάκια .... :lol:

με πηρε ο Σ..εμεινε απο σασμαν στην αττική οδο..400-500 ευρω η ζημια!! γκρρρρρ

:rolleyes: έλα τώρα... πες μας την αλήθεια... δεν είχες τί να κάμεις το 500ευρω έτσι ????? :idea:... και ... (σοβαρά εντελώς) ΚΡΙΜΑ !

Κατά τα λοιπά, ευχαριστώ για τον παιδότοπο -- θα μπω να τον δω το βράδυ !

Διαφημίσεις

Ναι πανα κοψαμε την ημερα μονο για κακα βαζουμε και τωρα κοβουμε και την νυχτα για τα τσισα και τελειωνουμε. Ισως τον πειραξε καποια φαγητο και δυσκολευεται δεν ξερω.

Ουτε βαφτιση να εκανες με τοσα χρηματα Μεταξακι για γενεθλια υπερβολη ειναι νομιζω 20 ευρω το ατομο.

Λοιπον εμενα μου ζηταει καθε βραδυ να τον βαζω για υπνο χωρις πανα κι εγω του λεω οτι θα τη βγαλουμε οταν θα κανει και τα κακα του εκτος πανας.

Το λεω για δυο λογους :1) μπας και λειτουργησει σαν κινητρο για να κοψουμε επιτελους την πανα για τα κακα και 2) γιατι κοιμαται με υπνοσακο και σκεφτομαι τη δυσκολια της ολης καταστασης μεσα στη νυχτα και τη βολη μου - δεν το κρυβω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

.........

Ουτε βαφτιση να εκανες με τοσα χρηματα Μεταξακι για γενεθλια υπερβολη ειναι νομιζω 20 ευρω το ατομο.

ναι βρε συ... είχα φύγει ολίγον τί σαν την "φαλακρή τραγουδίστρια" του Ιονέσκο... μόλις άκουσα τις τιμές ! Και να φανταστείς πως η τιμή ήταν μόνο για ενοικίαση χώρου/φαγητό. δεν είχε μέσα ας πούμε απασχόληση κάποιον ανιματέρ, μια κοπέλα ! εκμεταλλεύονται ακριβώς το γεγονός ότι είναι ΟΚ πολύ όμορφος ο χώρος τους και μάλλον από εκεί είναι όλοι πλούσιοι ????????????:confused:

Πάντως το παίξε γέλασε θα οργανώσει σίγουρα μασκέ πάρτι και αν θέλετε ρωτάω και για δικό μας πάρτι εκεί (η κοπέλα που το έχει ήταν συμμαθήτρια του Λ ;))

Καλησπέρα σας! Να έχετε έναν υπέροχο μήνα :D

Τα πάντα κάνω κοριτσάκι ;) Πες εσύ τι υπάρχει να σου πω αν μπορώ να ανταπεξέλθω ;)

Εμ, εγώ δεν έχω θέση και αν είχα θα ήθελα πτυχίο και μεταπτυχιακό πληροφορικής, proficiency στα αγγλικά, πιστοποίηση από τουλάχιστον 1 οργανισμό (PMI, PRINCE).

Στον υπόλοιπο οργανισμό δεν ξέρω τι θέσεις παίζουν...μπορώ να μάθω αλλά θα πρέπει να έχω τα qualifications σου...

όλες οι θέσεις έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές...

Καλα λογια μου εχουν πει και για το playmobil fun park, αλλα δεν εχω παει.

Καλα ο μικρος, που ειναι ερωτευμενος με τα playmobil, θα ξετρελλαθει δεν το συζητω!

Αρκει βεβαια να εχουμε συμφωνησει πριν ξεκινησουμε οτι δεν θα αγορασουμε τιποτα απο το μαγαζακι-ξεμυαλιστρα που υπαρχει μεσα!

οι γνώμες διϊστανται για το playmobil park και οι περισσότεροι το θεωρούν πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...αυτά σκέφτομαι και δεν έχω αποφασίσει να τον πάω ακόμα :rolleyes:

Εγω παντως φετος - καλα να ειμαστε - θα επιχειρησω να το κανω στο σπιτι, ειναι σιγουρα παραπανω κοπος, αλλα νομιζω πως αν εξασφαλιστει η διασκεδαση των παιδιων, τελικα ολοι περνανε καλυτερα, περιποιεισαι και καλυτερα τους καλεσμενους σου.

Βεβαια λογικα δεν μπορεις να καλεσεις τα ιδια ατομα που θα καλουσες σε παιδοτοπο..

εγώ πάλι ΔΕΝ το ξανακάνω σπίτι!!! Δεν χωράμε, πολύ ταλαιπωρία, καθάρισμα, μαγείρεμα κλπ. (αν και τα 2 χρόνια είχα τους γονείς μου που τα έκαναν όλα)...αν έχουμε λεφτά θα ψάξω για παιδότοπο...

Ειρηνη σε μεγαλα παρκα σιγουρα διοργανωνουν παιδικα παρτυ και σιγουρα σε καλυπτουν με εσωτερικο και εξωτερικο χωρο αναλογως του καιρου.

Στο ΦλοισβοςΠαρκ ας πουμε, γινονται τετοια παρτακια, οπως και στο Αττικο Παρκο π.χ., αλλα δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να πηγαινει το μαλλι!

αττικό παρκο που; εννοώ ποιο χώρο δίνουν; να το ψάξουμε!

Για μενα τα γενεθλια του ειναι η πιο σημαντικη μερα του χρονου καθε χρονο. Το νιωθω γιορτη πραγματικη και δινω ψυχη σε αυτο γιατι το γουσταρω και καθε χρονο νιωθω τρομερη ευλογια που γεννηθηκε και τυχη να ειμαι μανα του. Γιορταζω για ολες εκεινες τις ημερες τις πρωτες του που δεν μπορεσα να χαρω και να το νιωσω οπως επρεπε λογω της αγωνιας του τοκετου και της εντατικης. Και ετσι για εμας ειναι σαν πρωτη φορα καθε χρονο και θελω να κανω οτι καλυτερο γιαυτον να περασει καλα.

Είσαι η πιο γλυκιά μαμά! :D

Εμείς σήμερα ενώ είμαστε καλά έχει μια μικρή βραχνάδα στη φωνή και έβγαλε ελάχιστη μύξα στην αναρροφηση...τι να είναι αυτό άραγε;

εχμ κάποιες μέρες τη βδομάδα έτσι είναι ο μικρός...καμιά μυξούλα που κατεβαίνει στον λαιμό θα είναι...έχει ακόμα βραχνάδα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...