Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ειρηνη μου επειδη ειμαστε τρια παιδακια-τρεις μαμαδες, δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρη. Αν ενα αρρωστησει ας πουμε, μαλλον δεν θα παει κανεις μας, γιατι τα κουπονια ειναι για 6 ατομα.

Αν ειμαστε καλα θα παμε σιγουρα!

Εγω θα εχω και την μεγαλη εδω, οποτε αν δεν συντονιστουμε ολοι μαζι με τους συμμαθητες για το Τζιτζικι, σκεφτομαι να τους παω σε καποιο αλλο θεατρακι μεσω του elamazi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που λέει καλέ για το δώρο; Δε το είδα...

Θέλω πολύ να το δω αυτό το έργο ρε μαμώτο αλλά δε ξέρω αν θα πάμε χωριό πρώτον, δεύτερον μας είχε πει μία φίλη μήπως βρεθούμε για φαγητό αλλά δε πειράζει και πολυ τώρα που το σκέφτομαι πάμε όταν τελειώσει το έργο ......

Μήπως να κάνω κράτηση και πράτω ανάλογα το Σκ.....;;;εε;; χμ....

αμα πας σε αλλο πες γιατι για αυτην την κυριακη δεν εχει αλλα!!!!

Τι εννοεις κοριτσαρα?

Εχει αλλα δυο, το Πλατς Μουτς που ειναι παλι του Τριβιζα και τον Ποντικο και τη Θυγατερα του που ειναι κουκλοθεατρο (στο Μεταξουργειο βεβαια :confused:)

Λοιπον, εγω λεω να το κανονισουμε προς Παρασκευη αν ειναι που θα ξερουμε καλυτερα τι μας γινεται.

Λες να μην βρουμε θεσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι καλε, αυτο εγραψα, οτι πηγα την Κυριακη.

Αυτο στην Υψηλαντου λεμε ε? που ειναι στην αρχη του Πειραια, κοντα στο ΣΕΦ ας πουμε..

Γιατι?

Σου άρεσε (σαν περιβάλλον) ? δεν είναι "κάπως" ο χώρος ? δλδ θα ξαναπήγαινες ευχάριστα ???? γκάλοπ κάνω.........

Πηρατε τηλεφωνο?

οχι βρε για την προσφορα μιλαμε! δινουν μονο 50 εισιτηρια καθε κυριακη..αλλιως θα πληρωσουμε 36 ευρω, με την προσφορα 16 ευρω μονο!

αν πατε σιγουρα ομως, μιλαμε μηπως ερθουμε ακομη και ετσι.....

Σου άρεσε (σαν περιβάλλον) ? δεν είναι "κάπως" ο χώρος ? δλδ θα ξαναπήγαινες ευχάριστα ???? γκάλοπ κάνω.........

Μεταξακι μου καλο τον συγκεκριμενο τον προτεινα λογω περιοχης καθαρα, μηπως και καταφερναμε να συντονιστουμε με εσενα και τη μαραγκ που ειστε καπως πιο μακρυα μας..

Για την παρεα δηλαδη, θα ξαναπηγαινα ευχαριστως, ναι!

Αν περιμενα να με ξετρελλανει ενας παιδοτοπος για να ξαναπαω αστα βραστα! (ασε που γενικα δεν τους γουσταρω - για διαφορους λογους)

Ελαχιστοι ειναι οι παιδοτοποι που με εχουν ενθουσιασει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μεταξακι μου καλο τον συγκεκριμενο τον προτεινα λογω περιοχης καθαρα, μηπως και καταφερναμε να συντονιστουμε με εσενα και τη μαραγκ που ειστε καπως πιο μακρυα μας..

Αν περιμενα να με ξετρελλανει ενας παιδοτοπος για να ξαναπαω αστα βραστα! (ασε που γενικα δεν τους γουσταρω - για διαφορους λογους)

παντως εχει εναν παιδοτοπο στην αργυρουπολη πολυ διαφορετικο..εχει κατασκευες, καστρα, παιχνιδια οχι φουσκωτα και τσουληθρες..ωραια σαγκρια και εννοειται οτι δεν γινεται ο χαμος!

της ζωής ειναι ο αγαπημενος παιδοτοπος...εκει πηγαινω ανετα!

μωρε κι εγω πηγαινω στον σιμπα ανετοτατα, οπως και στον μουτζουροπυργο (ο οποιος εκλεισε παρεμπιπτοντως) απλα εψαχνα κατι να βολεψει και τα κοριτσια μας, ετσι για να βρεθουμε.

εξαλλου οι balloons καπως τυποποιημενοι ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α γιατί μου έκανε εντύπωση... για την παρέα, ναι, κι εγώ πάω !

παντως εχει εναν παιδοτοπο στην αργυρουπολη πολυ διαφορετικο..εχει κατασκευες, καστρα, παιχνιδια οχι φουσκωτα και τσουληθρες..ωραια σαγκρια και εννοειται οτι δεν γινεται ο χαμος!

της ζωής ειναι ο αγαπημενος παιδοτοπος...εκει πηγαινω ανετα!

Ποιός είναι Καλτάκι ? έχουμε πάει εκεί ?

Ψάχνω να βρω κάποιον που να μου αρέσει μπας και κάνω τα γενέθλια του Ν μας, αλλά... δεν... μόνο ένας μου είχε φανεί συμπαθητικός στη Νίκαια με ξεχωριστή αίθουσα για πάρτυ !:rolleyes:

Καλα λογια μου εχουν πει και για το playmobil fun park, αλλα δεν εχω παει.

Καλα ο μικρος, που ειναι ερωτευμενος με τα playmobil, θα ξετρελλαθει δεν το συζητω!

Αρκει βεβαια να εχουμε συμφωνησει πριν ξεκινησουμε οτι δεν θα αγορασουμε τιποτα απο το μαγαζακι-ξεμυαλιστρα που υπαρχει μεσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...