Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καταχωρήθει στους σελιδοδείκτες μου, θα το δείξω το απόγευμα στον σύζυγο και θα το κάνουμε την επόμενη φορά...δηλαδή λες και για τον έναντι τις μονάδες σωστά; έτσι μοιράζεται το ποσό ε;;;

Ευχαριστούμε πολυ ραβ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω να δω Μελίνα μου....

ρε σεις παίδες; θυμήστε μου ποια είναι η Μaria Chatzikonstanti στο φεις....η χατζίκο δεν είναι;;;σου έστειλα αίτημα φιλίας στο φέις να ξέρεις.....

Ειρηνη την Κυριακη εχουμε πει με δυο συμμαθητες μας, ΑΝ ειμαστε καλα φυσικα, να παμε στο Τζιμ το Τζιτζικι!

Οσοι πιστοι προσελθετε!

Ναι δικιο εχεις, καλα θα κανεις να αποφυγεις τους παιδοτοπους, κι εγω δεν τρελλαινομαι η αληθεια ειναι.

Στον συγκεκριμενο δεν ειχα ξαναπαει, πηγα την Κυριακη στο παρτυ της ανιψιας μου και μου φανηκε αρκετα μεγαλος και απλωμενος, δεν ειναι ο ενας πανω στον αλλον.

Σκεφτομαι να χτυπησω το κουπονακι, να μην το χτυπησω..

Ειναι αρκετα μακρια μας, αλλα αν ειναι να βολευει καποιες απο την παρεα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινάκι δε το πήρες ε;;;Η προσφορά λέει ισχύει από Δευ μέχρι Παρ. και όχι για το σκ....

Οκ μολις το'δα η γκαβη!

Ακυρο για μας, Παρασκευη δεν ειμαστε για τοσο μακρινες αποστασεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάω να δω Μελίνα μου....

ρε σεις παίδες; θυμήστε μου ποια είναι η Μaria Chatzikonstanti στο φεις....η χατζίκο δεν είναι;;;σου έστειλα αίτημα φιλίας στο φέις να ξέρεις.....

ναι ναι αυτη ειναι!

Μελινα του τριβιζα ειναι αυτο? και πού το παιζει?

ααααααααααα...ειναι και διπλα μου για να αγορασω κανα εισιτηριο! χαχαχα

χαχα ναι!

Δεν ξερω τιμη, η μια απο τις μαμαδες πηρε κουπονια που ηταν καποια στιγμη σε προσφορα, 7 ευρω νομιζω..

Τελικα ετσι πρεπει να κανουμε.

Κι εγω βλεπω συνεχεια προσφορες σε παιδικες παραστασεις και ολο λεω ασε βλεπουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε! :)

Ειρηνη αληθεια ποτε μπορειτε να κυκλοφορησετε παλι?

Εχει προσφορα 6 ευρω το balloons στον Πειραια.

Ενδιαφερεται κανεις για Σαββατο?

Μαραγκακι? Μεταξακι? Γατονι? Αερικια? Ενιμποντι ελς?

Καλημέρα και καλό μήνα !!!!

440 εμάς η β' δόση της ΔΕΗ... δλδ, όχι τίποτισ άλλο, να λέω και Δόξα τον Θεό... που είναι μικρό το σπίτι ε ??? χα χα :rolleyes: ήταν κανονικά να πληρωθεί τώρα αλλά, ναι, έχουμε γλαρόσουπα... τέλος Φλεβάρη κάααατι μπορεί να γίνει.....

Κατά τα λοιπά έπεσαν έξω οι μετεό... χιόνια και χιόνια... μας ζάλισαν να μηνπώ κι εγώ τί (που δεν έχω κιόλας... ντροπή !) και μείναμε ΜΟΝΟ με τον παγετό... χιόνι...... γιοκ !

Μελινάκι, ερώτηση κρίσεως : έχεις πάει στο ballons του Πειραιά ?????

:lol: ρωτάω εγώ τώρα.........:confused:

Κιουλτάκι κλείστα από εδώ!!Μόνο κράτηση κάνεις, εκτυπώνεις κάτι και το δείχνεις στο ταμείο πληρώνοντας 8 ευρώ το άτομο...

http://www.elamazi.gr/theaters/?event=%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BC-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC

Μελινάκι, ερώτηση κρίσεως : έχεις πάει στο ballons του Πειραιά ?????

:lol: ρωτάω εγώ τώρα.........:confused:

Ναι καλε, αυτο εγραψα, οτι πηγα την Κυριακη.

Αυτο στην Υψηλαντου λεμε ε? που ειναι στην αρχη του Πειραια, κοντα στο ΣΕΦ ας πουμε..

Γιατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κιουλτάκι κλείστα από εδώ!!Μόνο κράτηση κάνεις, εκτυπώνεις κάτι και το δείχνεις στο ταμείο πληρώνοντας 8 ευρώ το άτομο...

http://www.elamazi.gr/theaters/?event=%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BC-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC

απ'το στομα μου το πηρες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαριτακι ευχαριστω πολυ! εσύ θα ερθεις???????? μελινα θα παμε σιγουρα ε??????

αυτο που λεει κανω κρατηση για δυο και παιρνω αλλο ενα δωρο ισχυει? να κλεισω 2 δλδ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...