Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen::mrgreen: μερσι μερσί!! Στις συνταγές εεε χαχαχα κ εκει καλαμαρού ειμαι

Εμ αφου δεν μπορώ να δημιουργήσω αλλιως..... έμαθα να μαγειρεύω λέμε τώρα κ τώρα εχω αρχίσει να καταπιάνομαι με την ζαχαροπλαστική!

εμ ετσι σε αναγνωρισα! ;)

κι εγω εχω οργιασει τελευταια, καθε σαββατοκυριακο δοκιμαζω και κατι καινουριο!

στο σπιτι με δουλευουν πλεον..:tongue:

εμεις κορες ποτε θα κανουμε το μασκε μας??????? xxaxaxaxaxaxa

εσυ κατι μου'χεις ταξει! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσυ κατι μου'χεις ταξει! :rolleyes:

χαχα το θυμαμαι μελινακι αλλα να αναρρωσει εντελως η μικρη πρωτα γιατι τρεμει το φυλλοκαρδι μου!!!!!

καλημερα απο το παγωμενο κέντρο...μπρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Έχει μεγάλη γκάμα το θρεντ ρε... Διχρονα, τρίχρονα, τετράχρονα...

Εμείς δεν ξέρουμε πότε και αν θα κάνουν μασκέ.

Απόψε περιμένουμε και εμείς χιόνι αν και να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν το θέλω... Μόνο προβλήματα δημιουργεί. Ειδικά φέτος...

ΚΑΛΑΜΑΡΙ αι στα διαλα πέρνα συχνότερα έχεις εξαφανιστεί... Υπάρχει κόσμος που σε νοιάζεται you know...

Μη μιλάτε για ΔΕΗ... Προχθες πλήρωσα την προηγούμενη δόση 693... Τώρα περιμένω την επόμενη, πάλι εκεί γύρω.

Για να μη σας έρχεται τρελό ποσό στους εκκαθαριστικούς, κάντε σύνδεση στο site της ΔΕΗ για να στέλνετε εσείς μέτρηση του ρολογιού σας. Έτσι, αντί να έρχεται έναντι με μικρό ποσό και εκκαθαριστικό φουσκωμένο, θα έχετε 2 σχεδόν ισόποσους λογαριασμούς.

Εμείς αυτό έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Καλημέρες εβριμπαντι

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχει μεγάλη γκάμα το θρεντ ρε... Διχρονα, τρίχρονα, τετράχρονα...

Εμείς δεν ξέρουμε πότε και αν θα κάνουν μασκέ.

Απόψε περιμένουμε και εμείς χιόνι αν και να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν το θέλω... Μόνο προβλήματα δημιουργεί. Ειδικά φέτος...

ΚΑΛΑΜΑΡΙ αι στα διαλα πέρνα συχνότερα έχεις εξαφανιστεί... Υπάρχει κόσμος που σε νοιάζεται you know...

Μη μιλάτε για ΔΕΗ... Προχθες πλήρωσα την προηγούμενη δόση 693... Τώρα περιμένω την επόμενη, πάλι εκεί γύρω.

Για να μη σας έρχεται τρελό ποσό στους εκκαθαριστικούς, κάντε σύνδεση στο site της ΔΕΗ για να στέλνετε εσείς μέτρηση του ρολογιού σας. Έτσι, αντί να έρχεται έναντι με μικρό ποσό και εκκαθαριστικό φουσκωμένο, θα έχετε 2 σχεδόν ισόποσους λογαριασμούς.

Εμείς αυτό έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Καλημέρες εβριμπαντι

χε χε το ξερα οτι θα το σχολιάσεις χαχαχα

σματσσσσ Ρεάκι μου

Εχω ντισαπίαρ επειδή εχω κ μαμώ τις διαθέσεις ντε, φαντάσου ουτε στις αγορές δε γράφω...Τεσπα

Τις καλημέρες μου σε όλα τα κορίτσα:D

καλαμαρι τι εγινε με τον χριστοφ? εχουμε κανα νεωτερο????

Τιποτις κούκλα....

όλοι του λένε θα δούμε κ αααααν βγει δουλειά θα σας πάρουμε τηλέφωνο...

:-(

καλημέρα αν και δεν έχω πιει καφέ ακόμα, απλά για να προλάβω το καλαμαράκι!!!

Σματς γλυκιά Θεσσαλονικιά! Η μικρούλα σου καλά είναι;

Πολύ καλά έκανες χτες στο φέις..κρατιόμουν με νύχια και με δόντια!

Ραβ δε το ήξερα αυτό με τη ΔΕΗ...μπορώ να το κάνω και εγώ που είμαι στην ΑΘήνα; Θα το ψάξω στο σάιτ τους.Και πως σε ελέγχουν έτσι;

Εμας το έναντι ήρθε 245 από τα οποία τα 187 ήταν η α δόση από το χαράτσι.΄Δηλαδή 60 το ρεύμα και υπολόγιζα άντε 50 ευρώ παραπάνω...με αυτό το λογαριασμό αν κάνω την αφαίρεση βγαίνει 160 ευρώ το ρεύμα...θα μας τρελάνουν;;;!!!

Από διάθεση όλοι το ίδιο είμαστε καλαμαράκι μου....άστα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε! :)

Ειρηνη αληθεια ποτε μπορειτε να κυκλοφορησετε παλι?

Εχει προσφορα 6 ευρω το balloons στον Πειραια.

Ενδιαφερεται κανεις για Σαββατο?

Μαραγκακι? Μεταξακι? Γατονι? Αερικια? Ενιμποντι ελς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα αν και δεν έχω πιει καφέ ακόμα, απλά για να προλάβω το καλαμαράκι!!!

Σματς γλυκιά Θεσσαλονικιά! Η μικρούλα σου καλά είναι;

Πολύ καλά έκανες χτες στο φέις..κρατιόμουν με νύχια και με δόντια!

Από διάθεση όλοι το ίδιο είμαστε καλαμαράκι μου....άστα!!!

Μπονζουρ γλυκό μου Μαριτάκι

Ασε σιγά μη δε μίλαγα

Καλά ειναι η μικρή , ανταρτέυει κ εγώ κανω μαθήματα υπομονής..!

Στο σχολείο ειναι αποδεκατισμένα, σήμερα μόνο 6 παιδάκια με την δικιαά μου μαζί από τα 20 που έχει η τάξη χο χο

Και εγώ φεύγω τώρα παω μάθημα!

Φιλιά πολλά;)

Καλό μήνα σε όλους!!!

Μελινάκι σε ποιο σάιτ είναι η προσφορά; Δε ξέρω αν θα πάμε χωριό αλλιώς θα ήθελα πολυ το Σάββατο να βρεθούμε να ξεσαλώσουν τα μικρά μας....και είναι ένα θέμα ο καιρός, εδώ τα αυτοκινητα είναι ολίγον άσπρα!

Καλη δουλίτσα καλαμαράκι μας!Να μας έρχεσαι πιο συχνά!

Εμείς την έχουμε σπίτι τη μικρή και θα τη κρατήσω όλη τη βδομάδα μιας και στο σχολείο δεν είναι πολλά παιδιά...να μου κάνει και παρεούλα!

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε! :)

Ειρηνη αληθεια ποτε μπορειτε να κυκλοφορησετε παλι?

Εχει προσφορα 6 ευρω το balloons στον Πειραια.

Ενδιαφερεται κανεις για Σαββατο?

Μαραγκακι? Μεταξακι? Γατονι? Αερικια? Ενιμποντι ελς?

αυτην την κυριακη λεω να την βγαλω καμμια βολτα! και απο τη δευτερα θα παει και στο σταθμο ετσι και αλλιως...

τους παιδοτοπους θα τους αποφυγω για κανα μηνα ακομη..αν εχετε ορεξη για κανα θεατρακι, φαγακι ειμαστε μεσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...