Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

..............

Αποκορύφωμα ήταν που την έστειλα στο δωμάτιό της και μετά απο λίγο βγήκε και μου ανακοινωσε: 'θα σου σπάσω τα νεύρα' (δυο τρεις φορές) και για να μην την σαπίσω στο ξύλο της απάντησα: "οκ κι εγώ θα κάνω ότι δεν υπάρχεις" και μία ώρα ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ό,τι κι αν μου έλεγε!

βρε πω πω την Κωτίτα.... ναι ναι, η αλήθεια είναι πως παραείναι γλωσσούδες οι κόρες μας ! εμένα το θκατό το δικό μου μου λέει κατάμουτρα "Φύγε, φύγε - δεν σ' αγαπάω, θέλω μπαμπάαααα μου " με το που θα διαφωνήσουμε σε κάτι... :lol: υ πο μο νή !

καλημεραααααααααααααα...μετα απο μια εβδομαδα επιστροφη στη δουλεια!!!!!!

μου αρεσει που με πιεζαν για υπερωριες..χαχααα

Σιδεροκέφαλη !!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Εμενα που θελει να ντυθει δεινοσαυρος που να την βρω? Δεν εχω δει πουθενα. Εναλλακτικα του ειπα να ντυθει μπομπ μαστορας που βρηκα ωραια αλλα επιμενει θελει δεινοαυρο.

α σε καλό σου Μαρκο !!! Μ ' έκανες και γέλασα... ακούς εκεί δεινόσαυρος !

Εγώ πάλι τον δικό μου που τον ρώτησα σημασία δεν μου έδωσε... :cool: ε χμ, ότι μου αρέσει να του το πάρω ή να πηγαίναμε μαζί να διαλέξει μόνος μου ??? άσε που δεν τον κόβω να χαίρεται πολύ με αυτό το Αποκριάτικο ξεφάντωμα !!!

Φιλάκια- καλησπέρα σας ! Και καλή εβδομάδα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλακα πλακα εμενα μικρη δεν μου αρεσαν καθολου οι Αποκριες, ολη αυτη η διαδικασια του μασκαρεματος μου ηταν απο αδιαφορη ως ενοχλητικη!

Βεβαια μιλαω σε μεγαλυτερη ηλικια απο τα παιδια μας..

Μεταξακι τα παιδακια σου καλα?

Ειρηνη πολυ γελασα με τη Ζωιτσα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δε μου άρεσαν γιατί εμένα με ντύναν τσαρλατάνο και την αδερφή μου που ήταν ξανθούλα και ομορφούλα την ντύναν Μικρή Ολλανδέζα!!!Αλλά της πήγαινε της άτιμης πάρα πολύυυυ!!!!Για αυτό μάλλον ζήλευααααα!!!

Όταν όμως με ντύσανε Ινδιάνα πήρα και εγώ τα πάνω μου!!!Και είχα και κατακτήσεις.....!

χαχα κι εμενα μια ζωη μικρη ολλανδεζα με εντυνε η μαμα μου, αν και μαυροτσουκαλο, φαινεται ειχε απωθημενο μια κορουλα ξανθια με πρασινα ματια οπως κι εκεινη!

μεχρι που μεγαλωσα και πατησα ποδι και αρχισα να ντυνομαι χαβανεζα, ινδιανα κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xaxaxa!Μελίνα δε το πιστεύω...και εγώ είχα ντυθεί και χαβανέζα!!!

Ξανθιά πρασινομάτα είναι η μαμά σου;Γουάου!!!Αν και οι μελαχροινές είναι πιο ωραίες...ε;;;;ε;;;;

Διαφημίσεις

Όταν ήμουν παιδάκι μου άρεσαν οι απόκριες γιατί πάντα το πάρτυ γενεθλίων μου ήταν μασκε. Μεγαλώνοντας και ακόμα σήμερα τις σιχαίνομαι! Ελπίζω τώρα με τη μικρή να τις δω πάλι σαν παιδί. Χθες προσφέρθηκε η γιαγιά μας να της πάρει στολή οπότε θα γλιτώσει απ τις καλλιτεχνίες μου το παιδί... χαχαχαχαχαχα

Πάντως ρε κόρες... Έκανα τώρα μια έρευνα αγοράς, έναν προυπολογισμό πόσο θα μου κοστίσει μια τούρτα γενεθλίων να την κάνω μόνη μου... 15,00 ευρώ χωρίς στολισμό (εννοώ παραστάσεις). Ε άντε πες 20,00. Και μιλάμε τούρτα 40 κομματιών ε...

Δηλαδή για 2 τούρτες (παιδικό και σπίτι), για 80 άτομα μαζί με σουπερ στολισμό δεν θα περάσω το 50,00 αρι... Και σε ζαχαροπλαστείο θέλω 80 για μια...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μαριτα ναι ξανθια με πρασινα ματια και εκανε τρια παιδια και δεν πηρε κανενας τα χρωματα της, επικρατησε βλεπεις η μαυριλα του μπαμπα μου! χαχαχ

Και νομιζοντας οτι το μαυρο επικρατει παντα, οσο ημουν εγκυος, ολες μου οι φιλες με ρωτουσαν 'τι κανει ο μαυρος? κλωτσαει?'

χαχα αλλα τελικα ο μικρος πηρε τα χρωματα του μπαμπα του!

Ο δε μπαμπας μου, που ισχυριζεται οτι οι μελαχρινοι ανθρωποι ειναι και οι ομορφοτεροι, θελοντας να με πειραξει, ολο μου λεει 'μα καλα πως γεννησες τετοιο ξεπλυμα? πώς θα τον κυκλοφορω τωρα εξω?' χαχαχα

Καλα ραβακι, εισαι τυχερη που πιανουν τοσο τα χερια σου!

Και εκτος απο οικονομικοτερα, ειναι και πολυ καλυτερα τα σπιτικα γλυκα, δεν το συζηταω.

Εγω, επειδη δεν ειμαι και πολυ των γλυκων, αν και μεγαλωνοντας τεινει να αλλαξει αυτο, δεν ειχα ιδεα απο ζαχαροπλαστικη!

Τωρα ομως με τον μικρο, πειραματιζομαι συνεχεια!

Μη φανταστεις τιποτα δυσκολα πραγματα, αλλα τελευταια μ'εχει πιασει κρισαρα και ολο θελω να δοκιμαζω καινουριες συνταγες (κεικ, μπισκοτα, κουλουρακια τα εχω ξεσκισει) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κόρες κι εγώ διαφωνώ με την τούρτα και τα γλυκά στο σχολείο. Προτιμώ τα σπιτικά κέικ που έχουν να προσφέρουν και κάτι διατροφικά και μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιο από τα μικρογεύματά τους. Μια χαρά σβήνεις κεράκια και με το κέικ ;) Άμα θέτε σας βάζω φωτό στο φβ από τα δικά μας γενέθλια με το κέικ που έφτιαξε... η Φαίη :lol: γιατί εγώ είμαι γνωστή ακαμάτρα!

Μελινάκι όλη μέρα σήμερα στελνω βιογραφικά... και σε αγγελίες αλλά και στο άσχετο σε εταιρείες που βρίσκω στην περιοχή μέχω του Χ.Ο. Θα μου άρεσε να βρω κάτι κοντά στο σπίτι έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ να μην με τρώνε οι δρόμοι αλλά ας βρω κάτι και ας οδηγάω πάλι 45 λεπτά να πάω :( Αρκεί να βρω!

Σήμερα αφοσιώθηκα στα του κλάδου μου... σε μισή ώρα έρχεται το βασανάκι... οπότε αύριο θα κοιτάξω και για εκτός κλάδου στην κατηγορία 'ο,τιδήποτε' :(

Α επίσης έβαλα ένα λινκ στο φβ για τον ποιοτικό χρόνο... κάτι μου λέει πως κάτι τέτοιο έπαθε χθες η μικρή μας!!!

Καλη τυχη Χριστινακι, ευχομαι να ακουσουμε συντομα τα καλα σου νεα!

Πολυ ενδιαφερον το αρθρακι που εβαλες, παρα πολυ ενδιαφερον!

Και συνειδητοποιω οτι γι'αυτο οταν ειμαστε σπιτι οι δυο μας με τον μικρο, νιωθω τοσο συχνα τυψεις. Γιατι, ενω ειμαι εκει μαζι του, παντα πρεπει κατι να κανω.

Ενω οταν ασχολουμαι αποκλειστικα μαζι του, ειναι αλλο παιδι!

Δυσκολα εφαρμοσιμο (ολο και για καποιο λογο θα χρειαστει να διακοψεις για λιγο το παιχνιδι), αλλα απ'οτι φαινεται αξιζει τον κοπο..

Καλα, οταν μιλαω στο τηλεφωνο σεληνιαζεται τελειως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικάκι το διάβασα και το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες....ειδικά στο σημείο που λέει για πηδήματα στο καναπέ και τραπέζια....

Ασε γιατί και εγώ καθε μέρα αυτά κάνω...ψάχνω, ψάχνω στέλνω και κανά δυο αν είμαι τυχερή...αλλά σε σήμερα με το πρωινό τηλεφώνημα με πήρε από κάτω. Θα βρούμε άραγε τίποτα;;;

Να σου πω σχεδιάστρια είσαι εσύ; Ποια ακριβώς η ειδικότητα σου είπαμε;

Αυτό ας πούμε σε καλύπτει;

Ζητείται κοπέλα σχεδιάστρια να στελεχώσει τεχνικό γραφείο (σχεδιάστρια Autocad). Απαραίτητη η προϋπηρεσία, η διαμονή κοντά στην Αρτέμιδα, και η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου.Φαξ: 2294081831, [email protected]

Διαφημίσεις

Εχω αυτην την περιοδο τεσσερις πολυ καλες φιλες μηχανικους, που ειναι χωρις δουλεια και ψαχνουν και δε βρισκουν.

Ειδικοτερα για την μια, που ειναι και χηρα με παιδια 13 ετων, χωρις αλλη βοηθεια απο πουθενα, ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..

Δεν θυμαμαι ποτε ξανα τετοια κατασταση ... αλλα που θα παει ρε παιδια, θα γυρισει!

Μαριτακι, εσυ δεν το δουλευεις το autocad?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικό, το παντεσπάνι της τούρτας κεικ είναι, το ίδιο προσφέρει. Απλά θα έχει και μια κρέμα της μαμάς που λένε (τύπου αραβοσίτου) και ένα γλάσο. Τόσο μικρό κομμάτι (μέγεθος παστάκι) που θα είναι για το κάθε παιδί, δεν του κάνει κακό... Λέω εγώ τώρα...

Κόρες... Όλο το Σεπτέμβρη έστελνα βιογραφικά. Ακόμα ψάχνω μέσω νετ. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ...

Απλά τις τελευταίες 2 μέρες έμαθα για 2 δικούς μου ανθρώπους που βρήκαν δουλειά και ελπίζω.

Έχω κάνει μια κουβέντα με ένα φίλο και είχαμε πει θα ξαναμιλήσουμε μέσα Γενάρη. Ακόμα δεν έχω απάντηση αλλά μου είπε να του θυμίσω και εγώ... Πως θυμίζεις απ έξω απ έξω σε φίλο ότι περιμένεις δουλειά απ αυτόν?

Εδώ σας θέλω...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχω κάνει μια κουβέντα με ένα φίλο και είχαμε πει θα ξαναμιλήσουμε μέσα Γενάρη. Ακόμα δεν έχω απάντηση αλλά μου είπε να του θυμίσω και εγώ... Πως θυμίζεις απ έξω απ έξω σε φίλο ότι περιμένεις δουλειά απ αυτόν?

Εδώ σας θέλω...

απο τον ιδιο συγκεκριμενα????????

το λες ανοιχτα ραβακι δουλεια προσφερεις, δεν ζητας ελεημοσυνη...

Εγώ περιμένω απ αυτόν να με προσλάβει Ρηνιώωωωωωωωωωωωωωωω

ναι ρε το καταλαβα!!!!!!!!!!!!!! απλα κατι θα κανεις, δεν θα καθεσαι και θα σου δινει λεφτα ε??

ΠΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...