Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εκτος απο παλιααααααα....λιγο γλυψιμο στο τζαμι και .....λιιιιιιιιιγοοοοο βουτυγμα χερι σε ποτηρι δεν εχουμε αλλα γεγονοτα χαχχααχχαχα

το σαββατο ξεφυγαν με χοροπηδητα στα κρεββατια αλλα τα εφερα στα ισα τους και παλι

ειδικα μετα το σπασμενο χερι το απαγορευω δια ροπαλου!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω... Ψιλοασχολούμαι με τα γενέθλια της μικρής (άμα δεν έχεις δουλειά, τέτοια κάνεις...) και σκέφτομαι... Στον παιδικό να πάω τούρτα ή να πάω cupcakes? Και επίσης πρέπει να υπολογίσω όοοοοολα τα παιδάκια ή μόνο αυτά της τάξης της?

YqE6p2.png

IqItp3.png

ειμαι υπερ της τουρτας για να σβησουνε κερακια

υπολογιζω τα παιδακια που ηταν μαζι

περσυ ηταν 3 ξεχωριστες ταξεις απανω, αρα μονο η δικια τους

φετος τα νηπια ειναι πακετο με τα προνηπια οποτε τα υπολογισα και τα δυο, ρωτα τη δασκαλα τι κανουν συνηθως

κι εγω σε γενεθλια προτιμω τουρτα για τα κερακια και στη γιορτη ατομικα γλυκακια για καθε παιδακι της ταξης του συν τις δασκαλες (και λιγα παραπανω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει τύχει να χει γενέθλια παιδί νηπιαγωγείου και να φάει τούρτα η δικιά μου άρα γενεθλίασαν 3 τάξεις μαζί...

Προχθες είχε ένα παιδάκι γενέθλια (όχι απ το τμήμα της πάντως) και η μαμά είχε φέρει κλόουν.

Εγώ δεν έχω δυνατότητα να κάνω τέτοια πράγματα, απλά θέλω να τα γιορτάσει και με τους φίλους απ τον παιδικό (δεν χωράνε και αυτά στο σπίτι μου όμως).

Σκέφτομαι είτε τούρτα είτε cupcakes μόνο για το τμήμα της και για όλο το προσωπικό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Α, σωστά Μελίνα... Ένα μήνα μετά έχουμε και τη γιορτή της οπότε μάλλον θα κάνω τούρτα για τα γενέθλια και τα κεκάκια για τη γιορτή.

Χτυπάει άσχημα να μην είναι όλο το σχολείο μαζί όμως...

Τεσπα θα μάθω σύνολο παιδιών και θα δω αν καταφέρω να κάνω τούρτα για όλα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρες!

Μα πόσο σπαστικό είναι να στέλνεις βιογραφικά με μανία, να χτυπάει το τηλέφωνο σου με απόκρυψη και εκεί που λες μώρε μήπως;;;να είναι από τη wind/vodafone και ούτω καθεξής!!!Μιλάμε έχω κάτι νεύραααα...ο επόμενος θα τα πληρώσει όλααα!!!

Κι αφού ξέσπασα συνεχίζω....

Εμάς δε μας άφησαν δυστυχώς να πάμε τούρτα στο παιδικό...γενικά μου αρέσει πολύ όμως η ιδέα γιατί το κάνει με φίλους το σβήσιμο, οπότε τούρτα οπωσδήποτε!

Δεν έχω ιδέα πόσο είναι η δική μου σε ύψος...αλλά της πήρα ένα τζην παντελόνι mexx τέλειο για 4 χρονών για να το έχουμε και του χρόνου και μας είναι κανονικό τώρα....τα νεύρα μου!!!΄Εχει παχύνει και λίγο και το σήκωσε μια χαρά!!

Μη με μαλώσετε αλλά θα της αρχίσω δίαιτα γιατί και εμείς έχουμε κάνει μια κοιλούμπα άστα να πάνε!!!

Ο Τ. λέει μήπως πάχυνε από τη πρόπολη και το πολτό...

Μελίνα στην αρχή νόμιζα ότι εννούσε μαμάκα....όταν το κατάλαβα πέθανα στα γέλιααα!!!!

μαριτα γιατι δεν αφηνουν τουρτα????

ραβ δε ξερω ποσο μεγαλες ειναι οι ταξεις σας

οι περσινες ηταν ανω των 15 και για αυτο τα ατομικα

φετος αυτες οι δυο ταξεις ειναι 13+8 συνολο και εκτος απο το 9-12 να υποθεσω που κανουν τα μαθηματα του νηπιου, τα παιδακια ειναι παντου μαζι

Ελα βρε Μαριτακι, μια χαρα την θυμαμαι τη μικρη σου, απλα ειναι ανεπτυγμενο, ψηλο παιδακι!

Αν τρεφεται φυσιολογικα, χωρις υπερβολες δηλαδη σε γλυκα κλπ, αστην λιγο να δεις πως θα παει, ειναι φουλ πανω στην αναπτυξη τωρα!

(ασε που παιζει και να τ'ακουσεις απο τη γατα! χαχα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε εσύ είναι λες και πηγαίνει γυμναστήριο!!!Έχει κάτι τετρακέφαλους στο πόδια που τους ζηλεύωωωωω!!!Εμένα μου αρέσουν τόσο τα λεπτοκαμωμένααααα....μη με βρίζεις μπεμπάρα!!!Χαχαχα!

Κοίτα τα γλυκά θα τις τα περιορίσω πολύ.....δε τρώει πολλά αλλά έχει τρελή αδυναμία στις σοκολάτες και για αυτό τις αφαιρέσει από το σπίτι...αλλά οι γιαγιάδεςςς, ας μη το θυμάμαι!Εχει μπει χοντρό χέρι!!!

Ρε συ, έφτασε 15,5 κιλάα....δεν είναι πολλά...και ύψος τι να πω....να είναι 99 πόντους, δε ξέρω...

Διαφημίσεις

μαριτα γιατι δεν αφηνουν τουρτα????

ι

Παλιά αφήναν αλλά επειδή έτυχαν διάφορα περιστατικά το κόψανε....δηλαδή έτρωγε το παιδάκι και στο σπίτι έκανε εμετό και άρχιζαν οι μαμάδες να μην τον αφήσετε να ξαναφάει και τέτοια. Επίσης είναι πολλές που δε δίνουν καθόλου γλυκά στα παιδιά και το σέβονται.

Αφού και τα κεράσματα στις μαμάδες τα δίνουν στο τέλος της ημέρας και όποια θέλει το δίνει στο παιδί.

Δεν εχουν και άδικο να σου πω....εμείς ας πούμε μέχρι τα 2 δε ξέραμε τι σημαίνει σοκολάτα...μετά την ερωτευτήκαμε σφόδρα!!!!

Αχ κι εμεις ειμαστε ερωτευμενοι με τη σοκολατα!

Στο μεταξυ, το Σαββατο εφτιαχνα κατι μαφινς με νιφαδες σοκολατας, ξερεις, κουβερτουρα, και μου τις βουταγε απο το σακουλακι και τις ετρωγε σκετες!

Αποφευγω κι εγω, αλλα επειδη θυμαμαι τη χαρα που εκανα σαν παιδακι με τη σοκολατα, που και που παιρνω, αλλα τα κρυβω και του δινω με μετρο και ελεγχομενα.

Οι γιαγιαδες απλα ΔΕΝ παιζονται! Η δικια μου, οποτε ερχεται, στανταρ φερνει σοκολατα, και ας της εχω πει οχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις παμε τωρα με τον Σ στο κλημα Λιαρου εδω στη βαρη κανουν κοπη πιτας και εκδηλωση ο συλλογος παιδιων με ειδικες αναγκες στο κορωπι...η μικρη θα μεινει με τη νονα....

Κιουλτάκι ξέχασα να σε ρωτήσω...πως περάσατε χτες; Η Ζωίτσα πως τα πήγε με τη νονά της;

Ο αντρούλης σου πως τα πάει σπίτι με τη ζουζούνα;

Κιουλτάκι ξέχασα να σε ρωτήσω...πως περάσατε χτες; Η Ζωίτσα πως τα πήγε με τη νονά της;

Ο αντρούλης σου πως τα πάει σπίτι με τη ζουζούνα;

ωραια τα περασαμε..παμε καθε χρονο να ενισχυσουμε το συλλογο...κανουν φανταστικη δουλεια...

η Ζωη μια χαρα τα περναει με τη νονα ευτυχως...με τον μπαμπα της ακομη καλυτερα!

τις τελευταιες μερες θελει να της τραγουδαει συνέχεια το "ερωτα μου μονο εσύ με τυρρανάς" και αυτή παει , τον χαϊδευει και του τριβεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...