Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα και περαστικά στα άρρωστα!!! Έκανε και η μικρή μου ψιλοβήχα χθες βράδυ και 1 η ώρα ήρθε μόνη της στο κρεβάτι μας. Το πρωί που την ρωτήσαμε γιατί μας είπε ότι πήγε η νεράιδα και τρόμαξε. Προφανώς το βίωσε και εκείνη εντονα το χθεσινό όχι μόνο εμείς. Γι' αυτό και την άφησα και το πρωί ξύπνησε άλλο παιδί!

Αερικο, μη γελασεις-παιζει να λεω βλακεια, σε ποια φαση του κυκλου σου εισαι?

Ρωταω γιατι εγω ετσι τρωγομαι με τον μικρο προ περιοδου, ενω σε αλλες φασεις, αν και μου κανει τα ιδια, με γαλιφια και υπομονη απο την πλευρα μου τα ξεπερναμε ολα στο ποδι..

Παντως κι εμενα βγαζει τρελλη γλωσσα τελευταια το σκατο!

Ενα του λεω εγω δεκα αυτος!

Δεύτερη μέρα αδιαθεσίας χθες αλλά... ο Λ δεν είναι αδιάθετος που κόντεψε να την φυτέψει χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γάτα παίζεις με τα νεύρα μας? Τι μικρό παιδί? Τα μικρά να φοβάσαι! Εμένα χθες που την φώναξα με τ όνομά της μου κάνει "ΤΙ???"

Άκου εκεί 'ΤΙ???" το σκατούλι...

Δε ξέρω τι παθαίνουν, είναι μέρες που σεληνιάζονται πραγματικά...

Ρε σεις... Πόσο αραιά παίρνουν πόντους από εδώ και πέρα? Η δικιά μου είναι 97 τώρα...

Άντε καλημέρες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε, μη νομιζεις το καταλαβαινουν και τα ιδια οτι γινονται ανυποφορα, απλα δεν μπορουν να το ελεγξουν.

Εχει τυχει να με φτασει στα ακρα ο δικος μου και αφου το ξεπερασουμε να ερθει μονος του, στο ασχετο, να μου πει 'τωρα ησυχασα μαμα, πριν φωναζα αλλα δεν το ηθελα'!!!

Φαντασου!

Γατα η ερωτηση σου ηταν ρητορικη ε?

χαχαχαχαχαχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γάτα; Πας φιρί φιρί να ξεσπάσω πάνω σου τα χθεσινά νεύρα ε; Μικρό στο μάτι! Το σκασμένο!

χαχαχα εμενα δε θα προλαβει να με ρωτησει, θα την εχω κρεμασει αναποδα χεχχεεχχεχεχε

τελειως ρητορικη! να βλεπεις τη σαμιαμιδο να τρωει και να εχει μετα μια κοιλια τουρλα χεχχεεχχεχεχε

χαχχαχαχαχα το τι γελιο εχω ριξει εχτες? το αποτελεσμα βραχνιασε ο λαιμος μου

αιτια???

εγω ρωταγα πως λενε τις ψιριτσες για τα μαλλια στα αγγλικα (ε ενταξει η ερωτηση ηταν με πολυ λιγοτερες λεξεις(!)) και τσακιστηκανε να μου απαντησουν πως ψαχνω τις ψειρες χεχεχχεεχεεχεχεχ

Διαφημίσεις

Α η δικιά μου έχει μεγάλη γκάμα... Χοροπήδημα/τρέξιμο στον καναπέ, γλύψιμο τζαμιών, χτύπημα τηλεόρασης, τράβηγμα κουρτινών, παίξιμο γκολφ/τέννις με την ομπρέλα και τα μπαλόνια, βούτηγμα χέρι στο ποτήρι νερό του πατέρα της, τοποθέτηση eyeliner με τον μαρκαδόρο κ.ο.κ.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΓΑΤΑ????

YqE6p2.png

IqItp3.png

χαχα μα ποση φαντασια εχουν πια?

κι εμενα βαφεται ινδιανος με μαρκαδορους!

ενταξει, την ψιλοπαλευω με ολες αυτες τις ταρζανιες, αυτο που δεν γουσταρω με τιποτα ειναι να του κανω με ομορφο τροπο μια παρατηρηση και να με φτυνει!(κυριολεκτικα-ροχαλα)

στο μεταξυ εχουμε αρχισει το τροπαριο του μαγιακα!

ελα μαγιακα μου, φυγε μαγιακα μου κλπ

αδιαφορω παντελως και ετσι κααπως το σωζουμε.

εννοειται δεν καταλαβαινει τι σημαινει, απλα απ'οτι φαινεται το λενε ολη μερα στο σχολειο με τους συμμαθητες και χασκογελανε!

χτες λοιπον, ημουν εγω στο σωματιο μου και ο μικρος με τον πατερα του στην κουζινα. ακουω λοιπον διαλογο :

- μπαμπα οταν ημουν μωρακι εκανα πολυ φασαρια

- μμμ ναι κατι θυμαμαι

- και οταν ημουν μικρουλης τραβαγα τα μαλλια της μαμας

- ναι ναι

- και οταν ημουν μικρουλης...

- δηλαδη τωρα τι εισαι?

- μαγιακας!

με τον αντρα μου, ακομα γελαμε! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...