Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ναι αυτό είναι Ειρήνη αλλά και η δική μας που δεν κοιμήθηκε μια χαρά ανταπεξήλθε....

Το θέμα είναι όμως ότι με φωτεινή εξαίρεση το δίωρο της παράστασης μας έχει μαμήσει τα νεύρα όλη μέρα! Τα μισά της παιχνίδια έχουν βγει έξω από το σπίτι για πέταμα κι εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει πράγματα 'απαγορευμένα' επίτηδες! Σήμερα είμαστε και οι δύο over the edges!

Αποκορύφωμα ήταν που την έστειλα στο δωμάτιό της και μετά απο λίγο βγήκε και μου ανακοινωσε: 'θα σου σπάσω τα νεύρα' (δυο τρεις φορές) και για να μην την σαπίσω στο ξύλο της απάντησα: "οκ κι εγώ θα κάνω ότι δεν υπάρχεις" και μία ώρα ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ό,τι κι αν μου έλεγε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνη βαζεις παλι το λινκ σου με στολες??? εγω για του χρονου ενδιαφερομαι!

δε μπορω αλλα καθολου αυτες με στυλ υπερηρωες! με μουσκουλα και τετοια.....μπλιαχχχχχχ

και τετοια θελει ο Β.....θες πειρατη???? θα εχω σπαθι???? (με χαμογελο)

η Α...απο τα ιδια ...θελω αυτο.......θες πειρατινα????? θα εχω σπαθι???? (με χαμογελο)

2 χρονια ονειρευομαι να τα ντυσω ετσι χαχαχαχχαχα

Γεια σας και σας ευχαριστω ολες για τις ευχες.

Το παιδακι μου εκλεισε 2 24ωρα απο το χτυπημα και ευτυχως ειναι μια χαρα. Μας εμεινε μονο το αιματωμα στο κουτελο και ελαφρως κατω απο το ματακι.

Σημερα πηγαμε για φαγητο οι τρεις μας. Περασαμε πολυ ομορφα, ηταν αρκετα συνεργασιμη παρολο που τις τελευταιες 2 μερες μας εβγαλε την Παναγια αναποδα.

Κατα τα αλλα ησυχιες!

Φιλακια πολλα σε ΟΛΕΣ! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ε ήταν που σήμερα είπε η φιλενάδα της να μας κάνει εμάς μέσα σε 10 ώρες όσα η Μαρία είχε κάνει σε 48!!!! Σόρι ρε φαιάκο για σήμερα :( :( :(

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις καλυτερα δειχνει ο βηχας, αλλα τον αφησα σπιτι να ξεκουραστει..

Γατα ποσο ειναι ο Β ρε συ?

Λες να μπερδευομαι?

Ο παιδιατρος του ειπε μολις τον μετρησε 'πως εριξες τοσο μποι εσυ?'

Αερικο, μη γελασεις-παιζει να λεω βλακεια, σε ποια φαση του κυκλου σου εισαι?

Ρωταω γιατι εγω ετσι τρωγομαι με τον μικρο προ περιοδου, ενω σε αλλες φασεις, αν και μου κανει τα ιδια, με γαλιφια και υπομονη απο την πλευρα μου τα ξεπερναμε ολα στο ποδι..

Παντως κι εμενα βγαζει τρελλη γλωσσα τελευταια το σκατο!

Ενα του λεω εγω δεκα αυτος!

Χτες βραδυ ξανακοιταγε τις στολες και μου ειπε οτι θελει τον Πιτερ Παν (αυτη που μου αρεσε κι εμενα αλλα δεν τον επηρεασα καθολου!)

Τι να παρω τελικα? Αυτος ο κουζουλος καθε μερα αλλαζει γνωμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα παλι ο δικος μου το ξαπλωτο δεν το γουσταρει με τιποτα!

καλα μπορει να κανω και λαθος, τον θυμαμαι αρκετα ψηλοτερο τον δικο σου..

αντε να βρεθουμε ρε να φρεσκαρω τη μνημη μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...