Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφτιαχνα τα πραγματα μου γιατι θα μεινω στη μαμα μου αποψε και αργησα να το δω! :(

Φρουτοκρεμα εμεις θα φτιαξουμε τωρα να φαμε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα στις όμορφες!

Έξω έχει ήλιο αλλά κάνει ένα κρύο... άλλο πράγμα!!!

Φαίη από τις 6;;;Μα πώς τα καταφέρνουν έτσι αυτά τα παιδιά μας και τα θυμούνται όλα τις Κυριακές;;;Κουράγιο και καλά να περάσετε στο πάρτυ!!!

Και εμείς κλεισούρα αλλά μου άρεσε χτες...έξω να χιονίζει τρελά και εμείς να πίνουμε τσιπουράκι με τον σύζυγο για να ζεσταθούμε!!!Η μικρή φώναζε:κιόνι, κιόνι!!!

Καλά να περάσετε σήμερα όλες!!Όσες έχετε Σπύρους να τους χαίρεστε!!!

Καλή Κυριακή!

Καλημέρα κορίτσια :)

Γατούλα ευχαριστούμε πολύ :D

Εμείς σήμερα το #έσαμε! Ξύπνησα στις 10.50 πανικόβλητη φωνάζοντας "Λευτέρη ξύπνα 11 η ώρα" :lol: γιατί χθες είχαμε πει να πάμε πρωί να πάρουμε τη μικρή. Μας νίκησε η κούραση όμως οπότε θα πάμε για μεσημεριανό στους δικούς του και να πάρουμε το παιδί μας γιατί θέλω να βάλω και μια σκούπα και κανα πλυντήριο πριν έρθει το παιδί στο σπίτι.

Τελικά την κούραση που συγκεντρώνεται δεν την καταλαβαίνεις. Σε νικάει ύπουλα.

Διαφημίσεις

Kαλημερα γατουλα,φιλακια στα γατονια!!! Αερικακι και Ζωιτσα περαστικα!!!!!!!!!!

Εμεις δεν εχουμε τιποτα μην φοβασαι αερικο μου!!!! Εγω ξυπνησα με μια ζαλαδα απιστευτη σημερα. Οσοι εχουν Σπυρο στο περιβαλλον τους να τον χαιρονται!!!!!!!

Φαιη και Μαριτα φιλακια στις κουκλες σας!!!!! Φυστικι τι κανει το κοριτσι λαστιχο????

Να 'μαστε παλι!! Πριν λιγο γυρισαμε απο το παρτυ, αφου λυσσαξε!! Τωρα θα την αλλαξει ο Βασιλης πανα και θα τη βαλουμε για υπνο!

Μαριτα αστα να πανε... Απο τις 6 να χορευει μουνια/λελα/παπαγιελα (το γνωστο ασμα κουνια/μπελα/εσπασε η κουτελα)! :lol:

Χριστινακι σας πλακωσε το παπλωμα? :lol: Δεν πειραζει, καλο ειναι να γινεται κι αυτο! ;)

Μαρκοπουλινα δεν εχουμε εορταζοντα, εχουμε επετειο με το Βασιλη σημερα ομως!! Κλεινουμε 5 χρονια σημερα!! :cool:

Στο παρτυ που πηγαμε, η Μαρια διελυσε ενα κουτακι σε σχημα χελωνιτσας που ειχε ροδες απο κατω... :oops: Περασε τις ροδες για μαρακες -προφανως- και τις τραβηξε τοσο δυνατα που οταν τελικα αποσπαστηκαν απο το κουτι, εκεινη εφυγε στον αερα και εσκασε κατω με τον πωπο... :oops::lol: Αισθανθηκα πολυ ασχημα γιατι δεν εχει ξαναχαλασει κατι που δεν ειναι δικο της αν και η μαμα της εορταζομενης μας ειπε πως δεν υπαρχει λογος να στεναχωριομαστε.. :|

gM4vp2.png

εμείς πήγαμε σε παιδότοπο στο αιγάλεω σήμερα με κάτι φίλους και τα παιδιά ξεσάλωσαν..

μετά πήγαμε στο villiage και φάγαμε στο la pasteria...

η Ζωίτσα έπεσε νεκρή στο καρότσι και κοιμήθηκε..κρατώντας το ψωμί στο χέρι...χαχα

Διαφημίσεις

ο παιδότοπος καλός ήταν...η περιοχή ήταν ολιγον χάλια..επί της θηβών

αλλά οι φίλοι έμεναν κοντά και επειδή η μαμά είχε πρόσφατα εγχειριστεί δεν θέλαμε να την βάλουμε να κάνει μεγάλες μετακινήσεις...

κορίτσια το ξαναλέω..η δικιά μου΄δεν καθόταν μωρό στο καρότσι...βλέπω τις οικογένειες με μωρά που πάνε και τρώνε και πίνουν καφέ και λέω γιατί όχι και εμείς?? ήθελε όρθια συνέχεια ή πάνω στο στήθος μου...

αυτό με το καρότσι το έχει πάθει ένα μήνα τώρα..το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία όταν πήγαμε σε ένα εμπορικό και την δοκιμάσαμε για να δούμε αν κάθεται και τώρα δεν ξεκολλάει...

ανάποδος άνθρωπος, τι να πω......

Γεια σας κοριτσια!!

Εγω το απογευμα πηγα για καφε στη φιλη μου τη DEMS μαζι με μια αλλη φιλη μου!! Ωραια περασαμε, η Μαρια την ωρα που πηγα κοιμοταν ακομα στη μαμα μου (ξεθεωθηκε στο παρτυ) και οταν ξυπνησε την πηρε ο Βασιλης και γυρισανε Λαγονησι. Τωρα θελω να μπω να κανω μπανιο, να ισιωσω και τη τζιβα και μετα δεν ξερω τι εχει στο προγραμμα... Μπλοκαρω οταν δεν εχω το παιδι, δεν ξερω τι να κανω!! :lol:

Θα τα πουμε κι αργοτερα!!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...