Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ερχομαιιιιιιι..

και μεις βαλαμε κοκκινο κρασακι και κατι λουκανικα στο μπαρμπεκιου για μεζε..εχει ερθει και η νονα!

Ουάου!!!Και αυτό τέλειο ακούγεται!!!Ζηλεύω τζάκι και λουκάνικο!!

Ενα τσιπουρακι μαζι με το mesulid τωρα που μου χαλαρωσε το αυχενικο θα ηταν οτι θα πρεπε χαχα να την ακουσω.

Κάνεις ένα κεφάλι με όλα αυτά μαζί ...ουυυυυ!!!Μιλάω εκ πείρας, το έχω πάθει!!!Χαχαα!!!

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια !

Πρώτα από όλα με γεια στο Αερικο !

Εμένα ο μικρός μήπως είναι λίγο πίσω? Τον ρώτησα για στολή και δε μου λέει τίποτα !

Δεν τον ενδιαφέρει θα έλεγα

Ραβ εμένα ξέρεις τι μου έκανε τη βδομάδα που μας πέρασε? Είχα το νεροχύτη στη πένα που λένε , τον αφήνω να παίξει λίγο με ένα πλαστικό ποτήρι πιάτο και πάω να απλώσω. Όταν γυρίζω τι βλέπω οεο? Είχε πάρει τη κατσαρόλα με το φαγητό και την είχε αδειάσει στο νεροχύτη [ μη γελάς Μαριτα:tongue:] , μαζί με ένα κατσαρόλι που είχε μέσα λάδι !

Ευτυχώς που ήταν φτωχό φαγητό [[φακές] και δεν ήταν τίποτα κρέας να τραβαω τα μαλλιά μου

Δεν το μάλωσα [ακούς αερικο?] ήταν δικό μου λάθος και καλά να πάθω !

Το μόνο που του τόνισα ήταν «τώρα τι θα φάμε???»

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια !

Εμένα ο μικρός μήπως είναι λίγο πίσω? Τον ρώτησα για στολή και δε μου λέει τίποτα !

Δεν τον ενδιαφέρει θα έλεγα

Ραβ εμένα ξέρεις τι μου έκανε τη βδομάδα που μας πέρασε? Είχα το νεροχύτη στη πένα που λένε , τον αφήνω να παίξει λίγο με ένα πλαστικό ποτήρι πιάτο και πάω να απλώσω. Όταν γυρίζω τι βλέπω οεο? Είχε πάρει τη κατσαρόλα με το φαγητό και την είχε αδειάσει στο νεροχύτη [ μη γελάς Μαριτα:tongue:] , μαζί με ένα κατσαρόλι που είχε μέσα λάδι !

Ευτυχώς που ήταν φτωχό φαγητό [[φακές] και δεν ήταν τίποτα κρέας να τραβαω τα μαλλιά μου

Σε αυτό το σημείο γέλασα περισσότερο!!!!Μα τι σκέφτονται βρε τα θηρία;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!!

Πηγα Πειραια για λιγο στο παρτακι της ανιψουλας μου, μονη, τον αφησα σπιτι με τον μπαμπα του.

Βηχει πολυ μαμωτο και μ'εχουν ζωσει τα φιδια.

Ειρηνη εσενα εκανε και πυρετο πριν την εισαγωγη σας?

Πυρετο δεν εχει.

Σε λιγο θα παρω παιδιατρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινακι εκανε πυρετο 39 ακατεβατο..με αντιπυρετικο της επεφτε μολις ενα βαθμο στο 38..

επισης το αλλο που ειχε ειναι οτι δεν μπορουσε να παρει ανασα..δλδ εβλεπες την κοιλιτσα της και πηγαινε πανω κατω απο την προσπαθεια.../:(

Διαφημίσεις

Φοβαμαι μην εχει ακροαστικα.

Στο μεταξυ ο παιδιατρος μας Δευτερα δεν εχει ιατρειο.

Θα του ζητησω να ερθει σημερα απο το σπιτι και αν δεν μπορει σκεφτομαι να τον παω κανενα παιδων πεντελης, να τον ακροαστουν τουλαχιστον

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινακι εκανε πυρετο 39 ακατεβατο..με αντιπυρετικο της επεφτε μολις ενα βαθμο στο 38..

επισης το αλλο που ειχε ειναι οτι δεν μπορουσε να παρει ανασα..δλδ εβλεπες την κοιλιτσα της και πηγαινε πανω κατω απο την προσπαθεια.../:(

Ψυχουλα μου... :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

____

Ευχαριστώ!

Και ακούω ακούω αλλά εμείς σήμερα όλη μέρα τσακωνόμαστε οπότε αν μου το είχε κάνει σήμερα μπορεί και να την είχα πνίξει :lol:

Πήγαμε θέατρο στο παιδί με το κουδουνάκι που ήταν πολύ ωραίο :) Να πάτε με τα τρίχρονα :D

Τώρα έχει φάει στέρηση απογευματινής εξόδου γιατί αρνείται κατηγορηματικά να φάει το φαί της!

Ρε κόρες αύριο οι παιδικοί λειτουργούν?

ο δικος μας λειτουργει αλλα εμεις δεν θα την παμε ετσι και αλλιως!

Ευχαριστώ!

Και ακούω ακούω αλλά εμείς σήμερα όλη μέρα τσακωνόμαστε οπότε αν μου το είχε κάνει σήμερα μπορεί και να την είχα πνίξει :lol:

Πήγαμε θέατρο στο παιδί με το κουδουνάκι που ήταν πολύ ωραίο :) Να πάτε με τα τρίχρονα :D

Τώρα έχει φάει στέρηση απογευματινής εξόδου γιατί αρνείται κατηγορηματικά να φάει το φαί της!

θα το εχουμε υποψιν μας..ειναι αυτο που ξεκιναει τρεις η ωρα ομως? γιατι δεν παιζει...

εμεις παμε τωρα με τον Σ στο κλημα Λιαρου εδω στη βαρη κανουν κοπη πιτας και εκδηλωση ο συλλογος παιδιων με ειδικες αναγκες στο κορωπι...η μικρη θα μεινει με τη νονα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...