Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μόρνινγκ...

πριν λίγο ξύπνησα μιας και τη μικρή την ανέλαβε ο μπαμπάς...

Ραβ αλλεργικός είναι ο βήχας σου κορίτσι;Πολύ γέλασα με τη μικρή,σόρυ κιόλας γιατί φαντάζομαι τα νεύρα σου....

Μπράβο που περάσατε ωραία Μελινάκι, συνήθως έτσι γίνεται συνήθως, αν περνάμε καλά μας βγαίνει ξινό μετα....ελπίζω να μην είναι τίποτα πάλι μωρέ...

Εμείς περάσαμε ωραία χτες στη φίλη μας και είπαμε με τη μαμά της να το επαναλάβουμε...τα κορίτσια δεν ήθελαν να χωρίσουν...θα ''επεκταθώ'' και στην άλλη φίλη της τώρα για γνωριμία.

Καλά χτες το βράδυ πέθανα στα γέλια...έπινε το γάλα της και έβλεπε στον Η/Υ ο Τ. μία εικόνα πανοραμική με καταρράκτες σε ένα εμέιλ...και γύριζει και λέει η μικρή: ααα κοιτάχτε, είναι ο Πόλιος Βόλος!!!!Χαχαχα καταλαβάτε τι εννοούσε ε;;;;Μα τι τους μαθαίνουν σε αυτό το σχολείο ρε παιδί μου;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Μαριτακι, αυτες οι συναντησεις με συμμαθητες ειναι οι καλυτερες!

χαχα κι εγω γελασα με τη μικρη σου!

(εμενα το βορειο πολο τον εμαθε απο ενα ντιβιντι της ντορας!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααα λες βρε Μελινάκι να το έκανε η Ντόρα αυτό; Μπορεί δε το σκέφτηκα αυτό....μάλλον η Ντόρα είναι έχεις δίκιο!!!Μα κάνουν κάτι συνηρμούς να τρελαίνεσαι!!!

Δηλαδή του αρέσαν οι στολές που του έδειξες; Εμένα δε μου αρέσουν γιατί έχω δικά μου ''τραύματα'' ...ένα φεγγάρι με ντύναν τσαρλατάνο πολύ κοντά με κλόουν δηλαδή και δε μου άρεσε καθόλου!!!!Γιατί δε τον κάνεις ένα ωραίο ιππότη;;;;Θα του πηγαίνει πάρα πολύ!!

Χαχαχαχα!Ενώ εμένα μου λέει:ωραία ιδέα μαμά είχες, μπράβο!!!!

Μα για τόσο χαζή με έχει το παιδί μου;;;;Χαχααχ

Μελινάκι κάτι τέτοιο θα σου άρεσε:

http://www.narlis.gr/stoles/apokriatikes/paidikes/agori/181-104-016-43802.html

Διαφημίσεις

Και εμένα μου αρέσει αυτή η δεύτερη, είναι πολύ γλυκιά....και είναι και γιούνισεξ αν κάνεις κόρη κάποτε ε;;;;

Δε ξέρω αν μπορούμε να τη βρούμε φτηνότερη....

Μελινάκι για ρίξε μια ματιά σε αυτό το σάιτ...νομίζω πως έχει ωραίες αγορίστικες στολές σε ψιλονορμάλ τιμές...βρήκα τον ίδιο κλόουν με πάνω με 25 ευρώ....

http://www.happyseasons.gr/index.php/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-2-6-%CE%95%CF%84%CF%8E%CE%BD/View-all-products.html?limitstart=0&limit=50

Μου αρέσει ο Ιππότης Λάνσελοτ, Ο ρομπέν των δασών, ο μικρός πειρατής, και ο καουμπόι...για δες...

Διαφημίσεις

Ωωω ευχαριστω κοριτσαρες!

Του μικρου του αρεσει ο Οβελιξ και ο Πορτοκαλι Πανθηρας, εμενα ο Πιτερ Παν και του μπαμπα μας ο Ρομπεν των Δασων.

χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα που θελει να ντυθει δεινοσαυρος που να την βρω? Δεν εχω δει πουθενα. Εναλλακτικα του ειπα να ντυθει μπομπ μαστορας που βρηκα ωραια αλλα επιμενει θελει δεινοαυρο.

Ναι εννοειται, ο,τι θελει εκεινος!

Αρκει να καταληξει το αναποφασιστο μου!

(τωρα περναμε κριση ροζ πανθηρα και μαλλον κατα κει τον βλεπω)

Μαρκο κι εμενα στην αρχη ηθελε δεινοσαυρος, μετα δεντρο, τρεχα γυρευε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...