Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ραβάκι Αθηναία είσαι; Μενατε Αθήνα πριν; Δε το ήξερα....ο άντρας σου είναι Γιαννώτης; Εμένα πάντως μου αρεσουν πάρα πολύ τα Γιάννενα!!

Αθηναία με την τυπική έννοια του γεννήθηκα, μεγάλωσα και έζησα Αθήνα αλλά ποτέ δεν έλεγα ότι είμαι Αθηναία... Απ τη Θεσπρωτία έλεγα... Έχω μεγάλη αγάπη στο χωριό μου επομένως απαρνιόμουν την πρωτεύουσα.

Και εμένα οι καφέ μ αρέσουν αν και δεν μ αρέσουν οι φλατ μποτες.

Ειρήνη και εμένα η δικιά μου μια μέρα μου λέει "Η Κωσαντινα είναι αβεφή μου" (Η Κωνσταντίνα είναι αδελφή μου) και έμεινα! Αλλά παίζει με όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά...

Επίσης να φανταστώ πως μόνο εγώ δεν έχω γνωρίσει τους άλλους γονείς απ τον παιδικό? UFO και έτσι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α

Επίσης να φανταστώ πως μόνο εγώ δεν έχω γνωρίσει τους άλλους γονείς απ τον παιδικό? UFO και έτσι...

και εγω φετος τους γνωρισα!

εβαλα χαρτακι με το τηλεφωνο μου για να πιουμε καφέ στις μαμαδες των παιδιων που μου ελεγε τα ονοματά τους συνεχεια!

ποτε δεν ειναι αργα....

Καλησπερα κοριτσαρες!

Εχουμε τη νονα μας εδω απο το μεσημερι και ειμαστε στην επανω σκαλα!

Ειναι τοσο χαρουμενος ο μικρος που με εδιωξε απο το σαλονι για να παιξει μονος του με τη νονα του!

Δε με χαλασε, εφτιαξα καφε και ηρθα κουζινα! χαχα

Μαριτακι επαθα πλακα με τις μποτες, μου εκανες μεγαλη ζημια!

Φαιη καλοριζικο το σπιτακι σας, χωρις φασαριες και με ομορφες στιγμες μονο ευχομαι!

Ειρηνη μια εβδομαδα ειναι, θα περασει! Αντε να στανιαρετε γιατι μας περιμενει και ραντσο!

Εγω για στολη δεν εχω ιδεα τι θα κανω, ειμαι και τελειως ασχετη με τις παραγγελιες μεσω νετ γαμωτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαριτακι επαθα πλακα με τις μποτες, μου εκανες μεγαλη ζημια!

Ποιες από όλες;;;Χαχαχα!!!Σου έχω και άλλη αν θες να μπερδευτείς περισσότερο!http://www.amazon.co.uk/Ravel-Womens-Harlequin-Knee-Boots/dp/B00508VQLE/ref=pd_cp_sh_3

Εεεε;για πες τώρα...ποια είναι πιο ωραία;;;Χαχα

Εγω για στολη δεν εχω ιδεα τι θα κανω, ειμαι και τελειως ασχετη με τις παραγγελιες μεσω νετ γαμωτο..

Καλά αυτό είναι το λιγότερο...πες μας τι θες και θα στο βρούμε στο νετ πανεύκολα!Το θέμα να βρείτε τι θέλετε να ντυθείτε....

Μπράβο στη νονά σας!!!

ευχηθηκα στη Φαιη???? αντε μαρη καλοριζικο αυτο!!!!! πιστευω οτι θα εχεις αρκετη ησυχια τωρα εεεεεεε??????? αντε και να πιουμε και κανα καφε!!!!

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

να τα ξυπνησω εεεεεε???

3 ωρες κοιμουνται χεχεχεχεχχε

Διαφημίσεις

Μαριτακι η πρωτη μου αρεσε πιο πολυ απ'ολες (φα-ντα-στι-κες), αν και εμενα μου λειπουν μαυρες μποτες.

Δεν ξερω τι θελει να ντυθει ο μικρος, μια μου λεει ροζ πανθηρας, μια κλοουν..

Εχεις κατα νου κανενα συγκεκριμενο σαιτ να ριξω μια ματια και μετα να τον βαλω να διαλεξει?

Με τα μεγεθη θα πεσουμε μεσα?

Το φοβαμαι λιγο..

Καλα το σπιτι μας σημερα κεντρο διερχομενων!

Εκτος απο τη νονα μας που ειναι ακομα εδω (τωρα του διαβαζει παραμυθι), περασε η εγκυος κουμπαρα μου, μετα μια φιλη με τα δυο κοριτσακια της και στο τελος εσκασαν μυτη και οι γονεις μου για βολτα. :)

Καποια στιγμη γινοταν πανζουρλισμος στο σπιτι, αλλα το καταευχαριστηθηκαμε!

Φιλια σε ολες!

-γατα ξυπνησαν ρε η ακομα κοιμουνται? χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι το θελα να πω του πατέρα της στο τηλέφωνο ότι περάσαμε πολύ ήσυχη ημέρα σήμερα? Έρχεται πριν λίγο με χέρια, πρόσωπο, μαλλιά, ζακέτα μες το λάδι! Την εμπιστεύτηκα και την άφησα να φάει στο τραπεζάκι του σαλονιού μακαρόνια με το ταπερ... Ε, μόλις τα έφαγε, άρχισε τις εντριβές με ελαιόλαδο... Εκτός απ τον εαυτό της, ενυδάτωσε και το τραπεζάκι φυσικά.

Δηλαδή τελικά για να μη βάλω μια μέρα τις φωνές δεν αρκεί η δική μου υπερπροσπάθεια...

Της είπα πως για τιμωρία θα μείνει σα λαδωμένος ποντικός (πήρα με μωρομάντηλα ότι μπορούσα απ τη λαδίλα...)

Την είχα κάνει μπάνιο το μεσημέρι έτσι....

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

YqE6p2.png

IqItp3.png

μπλιαχχχχχχ

εγω απικο απο πανω την ωρα του φαγητου να σωσω και τα χαλια τους χαχαχχαχαχαα

εγω τα ξυπναω ρε τι να κανω??? 10.20 και 6.20 ειναι η τελευταια διορια τους χαχχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καποια στιγμη γινοταν πανζουρλισμος στο σπιτι, αλλα το καταευχαριστηθηκαμε!

Το καταευχαριστηθηκαμε ειπα? :D:D:D

Ναι καλα, καμμια ωρα αφου κοιμηθηκε και αφου χαλαρωνα, τον πιανει ενας βηχας που κατεληξε σε τρελλη ρουκετα.

Ολα ηταν πεντακαθαρα μοσχομυριστα, σεντονια, πιτζαμες...

Τον πηραμε στο κρεββατι μας οποτε κλασσικα δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα, εφαγα και τις κλωτσιες μου και στανιαρα!

Τωρα τι ηταν αυτο δεν εχω ιδεα..

Καμμια ιωση ή κατι απο τις βλακειες που ετρωγε ολη μερα τον πειραξε?

Και σημερα εχουμε το παρτυ της 8χρονης, να τον παω, να μην τον παω....

μελινα κοιτα εδω!

http://www.bigstore.gr/main.php?cPath=415_425_775

θα παρεις το 4-6 και θα την εχεις και του χρόνου εννοειται!

Ναι αυτες ειδε!

Εμενα παλι ο κλοουν δε μου λεει τιποτα!

Γενικα οι στολες για αγορια ειναι ψιλοχαλια!

Πως ειστε Ειρηνη?

Α και για να μην ξεχασω ... καλημερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρες!

Γιατί να μη τον πας παιδί μου στο παρτυ? Απ τον βήχα έκανε εμετό. Δεν έχει κάτι το παιδί.

Η δικιά μου το πρωι θυμήθηκε τα βραδινά και μου λέει "Δεν είσαι θυμωμένη ε? Δεν το θελα να βάλω ματαρονια στη μουριτσα και στα χεράκια μου"

αχχαχαχαχαχαχα

Εγώ είχα πάλι φοβερό παροξυσμό βήχα το βράδυ, κοιμήθηκα κατα τις 3.00 Επί 2,5 ώρες έβηχα ασταμάτητα... Κακώς δεν είπα του γιατρού να μου δώσει εισπνεόμενα. Μιλάμε υποφέρω κάθε βράδυ... Σκέφτομαι αν πιάσει κάτι τέτοιο τα παιδιά μας πως θα το αντέξουν...

Καλή Κυριακή να έχετε

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερες

τα εισπνεομενα εγω τα εχω μονιμα

και ευτυχως την καταλαβαινω πια και τη προλαβαινω

αλλα 2-3 εμετακια τα εκανε

και καλο γιατι ετσι αποχωρουν τα φλεματα και ηρεμει

Ναι δεν πρεπει να εχει τιποτα γιατι τωρα μου ζηταει σοκολατα!

Ομως βηχει πολυ και γι'αυτο λεω να μην τον παω.

Προφανως ειναι στο ξεκινημα της καποια ιωσουλα, δεν λεει να τον παω σε παρτυ παιδικο με τετοιο βηχα, και για τα αλλα παιδακια και για τον ιδιο που θα ιδρωσει-κουραστει κλπ

Σκεφτομαι να πεταχτω εγω (τι πεταχτω δηλαδη, στον Πειραια ειναι) να δωσω το δωρακι της μικρης τουλαχιστον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...