Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Χάλια χάλια είναι Μαρίτα! Μην τις πάρεις :P

Ξυπνήσαμε 10.50 με ένα ολιγόλεπτο διάλειμα στις 7 που ήρθε στο κρεβάτι μας μούσκεμα. Την αλλάξαμε και κοιμηθήκαμε και οι τρεις παρέα αφού πείστηκε ότι δεν ξημέρωσε χαχαχα

Τώρα τρέχουμε λέμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια για τις μπότες , χάλια είναι Μαρίτα μη τις πάρεις !!!

Όσο για τη στολή εμένα μου αρέσει η πρώτη , το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα !

Ρε Φαιη γιατί να φύγετε εσείς και να μη κάνετε εσείς τη ζωή δύσκολη στους άλλους

Να τους κάνετε συνέχεια παρατηρήσεις και να συμμορφωθούν. Έτσι παίρνουν αέρα και νομίζουν ότι κάποιοι είναι.εχουμε εμείς 2 ορόφους πιο πάνω μια τρελή θεία , που μας έχεις γραμμένους στα …. Ε δεν την αφήνουμε να κάνει το δικό της , το ξέρω είναι ψυχοφθόρο αλλά …

Όλα αυτά τα λέω γιατί θυμάμαι ότι είχες χαρεί πολύ με το σπίτι και σου άρεσε υπερβολικά

Ξέχασα να στείλω φιλάκι και στο Μαράκι

Ε λοιπόν t48126.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

marag κακός γείτονας είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει...

Στην Αθήνα είχα έναν από πάνω μου που είχα τεράστια προβλήματα. Τεράστια. Μέχρι ενός σημείου τον ταλαιπωρούσα και εγώ αν και τα γομάρια είναι τα πιο ζωα απ τα ζωα... Έπειτα, έχοντας ένα μωρό πια, είχα να υποστώ τα κατορθώματά τους. Ένα απόγευμα τράβηξα μια κρισάρα απίστευτη. Αν ήταν άνθρωπος μαζί μου στο σπίτι θα με είχε συνοδεύσει στο Δαφνί...

Ζούσα τρομοκρατημένη στο ίδιο μου το σπίτι (και ουσα ιδιοκτήτρια ε...)

Και όλα αυτά γιατί? Επειδή η μοίρα μου έριξε 2 γομάρια για γείτονες...

Ε όχι... Καλά έκανε το Φαιάκι και μετακόμισε.

Ένας λόγος που δεν με πείραξε πολύ η μετακόμιση στην επαρχία, ήταν αυτός. Ότι δηλαδή δεν περνούσα καλά στο σπίτι ΜΟΥ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ραβάκι Αθηναία είσαι; Μενατε Αθήνα πριν; Δε το ήξερα....ο άντρας σου είναι Γιαννώτης; Εμένα πάντως μου αρεσουν πάρα πολύ τα Γιάννενα!!

Σε καμία δεν αρέσουν οι μπότες ε;;Κρίμα γιατί σκέφτομαι να τις πάρω τελικά!Χαχα!

Βρήκα και αυτές:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056X8Z1W/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Και αυτές χάλια φαντάζομαι ε;;

Μαραγκάκι τα αντράκια σου καλά είναι;

Εμείς το απόγευμα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι μίας συμμαθήτριας μας..είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε και χαίρομαι πολύ! Να δω πως είναι το παιδί μου και με τους συμμαθητές της. Από το πρωί που της το είπα είναι μες τη τρελή χαρά!

Σε καμία δεν αρέσουν οι μπότες ε;;Κρίμα γιατί σκέφτομαι να τις πάρω τελικά!Χαχα!

Βρήκα και αυτές:http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0056X8Z1W/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Και αυτές χάλια φαντάζομαι ε;;

Μαραγκάκι τα αντράκια σου καλά είναι;

Εμείς το απόγευμα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι μίας συμμαθήτριας μας..είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε και χαίρομαι πολύ! Να δω πως είναι το παιδί μου και με τους συμμαθητές της. Από το πρωί που της το είπα είναι μες τη τρελή χαρά!

Οι πρωτες μου αρεσουν πιο πολύ!!

μαριτα εμενα η δικια μου μονο με συμμαθητιρες της παιζει..θυμασαι που ηρθατε εδω και δεν σας εδινε σημασια? τι να την κανω γμτ..θελει να παιζει και να μοιραζεται με οικεια της προσωπα..:(

αφου τους συμαθητες της πια τους λεει αδερφακια..στο νοσοκομειο την ρωταγαν εχεις αλλα αδερφακια?

και ελεγε ναιι τον Χρηστο, την ευρυδικη, την χριστινα..ολοι φιλαρακια απο το σχολειο αυτα...

Διαφημίσεις

Αν πρόκειται σώνει και καλά να πάρεις κάποιες να πάρεις τις καφέ :D

Γομάρια γείτονες έχω κι εγώ από πάνω μου. Αλλά δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να φύγω από το σπίτι μου.... Στη χειρότερη θα τους κάνω αναπάντητες μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να φύγουν αυτοί μουχαχαχαχα

Λογικό είναι να μην αντέχει σπίτι η γλυκούλα σου...σκέψου 1 βδομάδα στο νοσοκομείο κλεισμένη και τώρα πάλι σπίτι....σας είπαν να αποφύγετε τα παιδάκια; Αν όχι κάλεσε φίλους σήμερα σπίτι να ξεσαλώσει!!!

Εμένα μου αρέσουν αρκετές από το εμπέι...μου φαίνονται απίστευτα ακριβές οι εδώ στολές ρε παιδί μου...και θέλει να ντυθεί νεράιδα με φτερά! Μου το είπε μόνη της οπότε πρέπει να ''υπακούσω''

Η Νάντια βασικά διάλεξε αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/120845420874?var=420059341486&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Ό,τι και να της έχω δείξει καταλήγει σε αυτή.

Εμένα μου αρέσει αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/360414786562?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Τι να κάνω; Να παραγγείλω αυτή που θέλει; ή οποία σημειωτέον είναι και φτηνή!!

Ίδιο γούστο έχετε με το καλαμαράκι ε;;;Με γεια σας!!!

χαχαχαχχα τη 2η εννοειται!!!! και μετα να φοραμε τις ιδιες!!!

μπες Φεις (σε εχω???) και δες τις περσινες μας!!!!!!

Γατούλα την έχεις πάρει και εσύ τη 2η στολή; Πάω να δω στο φέις...

Εμένα πάλι μου αρέσουν και οι 2 αλλά από ότι φαίνεται πάλι πίσω θα πάει το θέμα μπότες γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω κάθισμα για την δεσποινίς από άμαζον...πάλι θα θυσιαστώ η μάνα!!Χαχα

Κιουλτάκι είναι πολύ συγκινητικό αυτό που λες για τη Ζωούλα...εμείς είμασταν σε άλλο σταθμό πέρισυ οπότε κάναμε καινούριους φίλους. Τώρα μαθαίνω τις μαμάδες αλλά αρκεί να γίνει η αρχή!

Και εμείς πρόβλημα με γείτονες....είχα σκεφτεί και εγώ να φύγω πριν 3 χρόνια αλλά τώρα με αυτή τη κρισάρα σιγά μην πάω πουθενά! Γεροί να είμαστε να το ξεχρεώσουμε λέμε!!!

Διαφημίσεις

Οκ τώρα σας είδα!Κουκλάκια είναι !Καλά ο ιππότης τέλειος!Αν είχα αγόρι και εγώ ιππότη θα τον έντυνα..

Είναι τόσο μακρύ το φόρεμα ε;;Εκεί είστε 3 χρονών; Θα μας είναι λες και εμάς τόσο μακρύ;

Μαλλον την πρώτη θα παρω για να μην την ακούω στο τέλος τη σουσουράδα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...