Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

τοκ-τοκ (κεφάλι δειλά προβάλει στην πόρτα) -> να μπω; :)

Κούκλες ήρθα! Ριμεμπερ μι;;;;

Εξαφανίστηκα το ξέρω...πόλλα θέματα και άσχημη διάθεση...μαθαίνω όμως τα νέα σας!

Σιδερένιο το κουκλί Ειρήνη μου! Η επόμενη φορά που θα διαβεί πόρτα νοσοκομείου να είναι για να γίνει μανούλα!

Περαστικά και στην Κωνσταντινούλα! Μάκια πολλά στο καμένο χεράκι!

Διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα, αφήνω ασχολίαστα τα νιαουρίνια που θα τρωγοπίνουν με την μουρλοχανιώτισσα...

ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά...όταν θα είμαι καλύτερη παρέα να κανονίσουμε να βρεθούμε!

Μάκια!!!

υ.γ.1 και στις αδυναμίες μου (μελινάκι & μαριτάκι) την πιο σφιχτή αγκαλιά!

υ.γ.2 ο νικολιός έχει φάει σκάλωμα με το παραμυθάκι "το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι" του τριβυζά νομίζω...μπορείτε να το βρείτε και στο γιουτιουμπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελαρα μου γλυκια σε σκεφτομαι συχνα, αλλα φανταστηκα οτι υπαρχει λογος που απουσιαζεις...

Όποτε μα όποτε σου γουσταρει σας περιμενουμε για καφεδακι..

(βασικο : να θυμασαι οτι δεν χρειαζεται να εχεις κεφια για να ερθεις - σε δεχομαστε και πεσμενη!) :)

Ο κουκλος σου καλα?

Την παλευετε με τις ιωσουλες?

Σμουτς τεραστιο απο εμενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσάκια μου γλυκά! με μια απλή κουβεντούλα με κάνετε και νιώθω πολύ όμορφα!!!

Φτύστε το παιδάκι μου γιατί εκτός από μια γαστρεντερίτιδα που κόλλησε τελευταίος από ΟΛΗ την τάξη του και την ξεπέταξε μέσα σε 3 ώρες δεν έχει αρρωστήσει καθόλου από τέλη Νοέμβρη!!!!

Να είναι η ομοιοπαθητική; Να είναι οι 3 βδομάδες που χουχούλιασε στην κέρκυρα, ανάρρωσε πλήρως και έβαλε κρεατάκι;;; Να είναι ο συνδυασμός, τι να πω...

Από υγεία καλά πάμε...ΟΛΑ τα άλλα γμνται! τεσπά, από κοντά αυτά!

Άντε να αναρρώσει το γελαστό κοριτσάκι και να βρεθούμε!

φευγουμε κοριτσια σε λιγο ..3160 ο λογαριασμος! :(

Ο Χριστός και η Παναγιά!!!Μη μου πεις ότι είστε στο ΙΑΣΩ;;Ευτυχώς που θα τα πάρετε πίσω....μα πάνε καλά οι άνθρωποι;

Ναι η αληθεια ειναι το στυλ της δεν το ξερω τοσο καλα, αλλα σκεφτομουν για μπουφανακι τζην οπως λες, ή κανενα ωραιο φουσκωτο αμανικο.

Θα παω σημερα το απογευμα στο mall, εχει και εκπτωσεις, κατι θα βρω..

Μαριτακι ειστε κι εσεις φαν των παραμυθιων ε?

Κι εγω την καταβρισκω, ειδικα αν ειναι καλογραμμενα και καλοσχεδιασμενα!

Στο μεταξυ, ασχετο, εψαχνα καποια στιγμη παλιοτερα καινουρια παραμυθια στο ιντερνετ και επεσα σε ενα με εναν ποντικο που θελει να παντρεψει την κορη του με τον ηλιο και ο μικρος το ζηταει συνεχεια και ειδα οτι την ιστορια αυτη την εχουν κανει θεατρικο.

Και το αμάνικο το φουσκωτό καταπληκτική ιδέα!

Μας αρέσουν τα παραμύθια...τώρα έχει παρει το μπουρμπουλήθρα και το διαβάζει μόνη της!Δε το ξέρω τι βιβλίο που λες αλλά ακούγεται ωραί!

τοκ-τοκ (κεφάλι δειλά προβάλει στην πόρτα) -> να μπω; :)

Κούκλες ήρθα! Ριμεμπερ μι;;;;

Εξαφανίστηκα το ξέρω...πόλλα θέματα και άσχημη διάθεση...μαθαίνω όμως τα νέα σας!

Σιδερένιο το κουκλί Ειρήνη μου! Η επόμενη φορά που θα διαβεί πόρτα νοσοκομείου να είναι για να γίνει μανούλα!

Περαστικά και στην Κωνσταντινούλα! Μάκια πολλά στο καμένο χεράκι!

Διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα, αφήνω ασχολίαστα τα νιαουρίνια που θα τρωγοπίνουν με την μουρλοχανιώτισσα...

ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά...όταν θα είμαι καλύτερη παρέα να κανονίσουμε να βρεθούμε!

Μάκια!!!

υ.γ.1 και στις αδυναμίες μου (μελινάκι & μαριτάκι) την πιο σφιχτή αγκαλιά!

υ.γ.2 ο νικολιός έχει φάει σκάλωμα με το παραμυθάκι "το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι" του τριβυζά νομίζω...μπορείτε να το βρείτε και στο γιουτιουμπ...

Κουκλίτσα μας!!!Μας έλειψες!!!Είσαι και δικήμου αδυναμία και το ξέρεις ε;;;

Μάκια στο Νικολιο σου τον κούκλο!Εύχομαι ό,τι είναι αυτό που σε ρίχνει να περάσει γρήγορα και το κυριότερο να μην είναι σοβαρό!!!φιλιά πολλά!

Θέλουμε να σε δούμε ε;;;

αχ βρε κοριτσάκια μου γλυκά! με μια απλή κουβεντούλα με κάνετε και νιώθω πολύ όμορφα!!!

Ειδες???

Φαντασου να πιουμε και καφε, θα σηκωθεις και θ'αρχισεις να χορευεις καρσιλαμά! :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα νέα μας επι τροχαδην..

Μετακομισαμε.. Αυτό ήταν που ήθελα να σας ανακοινώσω ΑΦΟΥ μπούμε μέσα στο καινούριο Σπιτι.. Ίσως χαθω γιατί το Ίντερνετ ειναι κλεψιμαιικο..

Και φυσικά επειδή πάντα κάτι πρέπει να επισκιάζει τη χαρα μου, πριν λίγο γυρίσαμε απο το Παίδων. Η μικρή χτύπησε στο σχολείο και έπαθε ελαφριά διασειση.

Νεότερα απο το Αερικο μέχρι να συνδεθεί το ΝΕΤ..

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μετακομισαμε.. Αυτό ήταν που ήθελα να σας ανακοινώσω ΑΦΟΥ μπούμε μέσα στο καινούριο Σπιτι.. Ίσως χαθω γιατί το Ίντερνετ ειναι κλεψιμαιικο..

Και φυσικά επειδή πάντα κάτι πρέπει να επισκιάζει τη χαρα μου, πριν λίγο γυρίσαμε απο το Παίδων. Η μικρή χτύπησε στο σχολείο και έπαθε ελαφριά διασειση.

Φιλακια!

κοριτσακι μου τοσο πολυ χτυπησε η μικρουλα.πωπω πολυ στεναχωρηθηκα!περαστικα πολλα ειχα ποσο καιρο να μαθω νεα και επρεπε να διαβασω αυτο?περαστικα .

γενικα εχω χασει επεισοδια ......μετακομισατε?που βρηκατε εκει κοντα?

ευχομαι κατα τα αλλα ολα να ειναι μια χαρα.φιλια πολλα.(επειδη δεν μιλαμε συχνα δεν σημαινει οτι δεν σε σκεφτομαι και εσενα και ολες τις φιλεναδες τοπυ ερμου του καφε)

4ywWp2.png

Ο Χριστός και η Παναγιά!!!Μη μου πεις ότι είστε στο ΙΑΣΩ;;Ευτυχώς που θα τα πάρετε πίσω....μα πάνε καλά οι άνθρωποι;

/QUOTE]

οχι μαριτακι στο Μητερα ημασταν...

Φιλακια!

ο χριστος κια η παναγια! γυρισατε σπιτι δλδ? ειναι καλα?

Από όλα που διάβασα ,αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η μετακόμιση της Φαίης

Καλά , δεν έχεις ούτε ένα χρόνο που μετακόμισες και ξαναμετακομίζεις?

Όταν μπορέσεις γράψε λεπτομέρειες

Δυο γλυκά φιλάκια στα κοριτσάκια μας. Ένα στη Ζωούλα και ένα στη Κωτίτα μας

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Λεττα ξαναμετακομισαμε γιατι ειχαμε τρομερο θεμα με τους απο πανω και τους θορυβους που κανανε. Μουσικη δυνατα, ομιλιες, σερνανε επιπλα και το κυριοτερο: δεν σεβοντουσαν ωρες κοινης ησυχιας με αποτελεσμα να χαλανε το ωραριο της μικρης και μετα να μαμιεται το προγραμμα ολης της οικογενειας.

Το σπιτι που βρηκαμε ειναι παλι Αγιο Δημητριο, 3 τετραγωνα αποσταση απο το προηγουμενο σπιτι μας, μονοκατοικια. Ευχομαι εδω -επιτελους- να στεριωσουμε.

Στα της μικρης τωρα: Με πηρανε απο το σταθμο το πρωι να μου πουνε πως μπουρδουκλωσε τα ποδια της και επεσε με το κεφαλι πανω στην καρεκλα. Εκλαψε λιγακι αλλα οταν την πηρανε αγκαλια ηρεμησε. Το σημειο ομως οσο παιρνουσε η ωρα πρηζοταν και μελανιαζε. Εν τελει μου την εφερε η δασκαλα της απο εδω (καθως εμεις ενεκα τρακαρισματος δεν εχουμε αυτοκινητο) και πηγαμε μαζι στο Παιδων.

Την εξετασαν στο παιδονευροχειρουργικο τμημα και μας εστειλαν για ακτινογραφια κρανιο για να αποκλεισουμε το καταγμα. Την καναμε και μας ειπαν πως δεν υπαρχει κλινικη εικονα καταγματος, απλα υπαρχει ενα ελαφρυ αιματωμα στο μετωπο το οποιο ισως κατεβει και παει κατω απο το ματακι της αλλα δεν ειναι ανησυχητικο. Θα απορροφηθει μονο του. Και φυσικα επαθε ελαφρια διασειση απο το χτυπημα. Μου ειπαν να παρακολουθω για 2 24ωρα για τυχον εμετο, νωχελικοτητα, υπνηλια, νευρικοτητα και το βραδυ να την ξυπναω καθε 3ωρο να δω αν αντιδρα. Μεχρι στιγμης ειναι καλα, απλα την επιασε τρελη γκρινια αφου ειναι στο ποδι απο τις 6μιση. Την εβαλα να κοιμηθει λιγακι και το απογευμα θα παμε με τις ακτινογραφιες και στον δικο μας παιδιατρο. Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Ευτυχως στο νοσοκομειο ειχε ερθει μαζι μας η αγαπημενη μας δασκαλα οπου την απασχολουσε με τραγουδακια, πλαστελινες κλπ και συνεργαστηκε αψογα. Μολις τελειωσαμε πηραμε ενα μπαλονακι και μια σοκολατα και επιστρεψαμε στο καινουριο μας σπιτι.

Αυτα προς το παρον παιδακια.

Σορρυ αν χαθω και δεν απαντησω σε τυχον επομενα ποστ!

ERIANTON ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ιδιαιτερως! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...