Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκείνη πάντως το βράδυ κοιμήθηκε οκ ευτυχώς :) Κατά τις 12 που την έλεγξα το είχε ανοίξει, δεν έπιανε ευτυχώς τίποτα και όταν της το ακούμπησα δεν αντέδρασε (αν πόναγε θα είχε πεταχτεί οπότε και θα το αντιμετωπίζαμε με αλοιφή). Το πρωί στις 6.40 ξύπνησε και ήρθε στο κρεβάτι μας για να 'κοιμηθεί' (έρχεται και χουζουρεύει) και το πρώτο πράγμα που είπε στον πατέρα της ήταν "μπαμπά δεν πονάει" :D

καλημεραααααααααααα περιμενουμε τα αποτελεσματα των αιματολογικων για να βγουμε σημερα...

εμενα παντως η δικια μου παρηγορια βρισκει μονο σε μενα και ιδιαιτερα σε ενα σημειο του σωματος μου ;)xaxaxa

Καλημέρα!

Αερικάκι πάλι καλά όλα καλά!Εμένα έχει καεί στο ταψί αλλά το φοβερό ειναι ότι της έχει πέσει ο καφτός ελληνικός καφές στο μπούτιιιι!!!Αυτό πόνεσε πάρα πολύ....από τότε ο γιατρός μας έδωσε μια φοβερή κρέμα για εγκαύματα που την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και είναι σωτήρια!!!

Παρηγοριά εμείς και στο μπαμπά και στη μαμά!!!Στην αρχή επειδή ο μπαμπάς μας είναι πολύ πιο ψύχραιμος από εμενα, τη αναλαμβάνει αυτός και μετά ζητάει εμένα....γενικά αυτό το παιδί τελικά είναι κολλημένη και με τους 2 μας!!!

Είρηνη άντε να βγουν καλές οι εξετάσεις σας και να πάτε σπίτι σας...

Ένας κολλητός φίλος του άντρα μου είναι εδώ και 1 βδομάδα στο νοκομείο με πνευμονία και τώρα ψάχνουν για τη καρδιά γιατί κάτι φαίνεται....απελπισίαααα!!!Μακάρι να μην είναι τίποτα!

Χτες που λέτε πήγα για τεστ Παπ και μου έφυγε ένα βάρος....ουφ....είχα να κάνω 2 χρόνια και είχα κατααγχωθεί....πήγα στο Αλεξάνδρας για πρώτη φορά γιατί σκέφτομαι να κάνω τη 2η γέννα μου όταν έρθει εκεί...

Επίσης να ενημερώσω όσες είστε κέντρο, ότι έχει εκποιήση βιβλίου στη στάση Πανεπιστημίου και πήρα 3 φοβερά παραμύθια της μικρής με 9,5 ευρώ και τα 3!! Ρίξτε μια ματιά αξίζει!

Με έβαλε και της τα διάβασα όλα και μάλιστα αυτό με το ψαράκι δις...και μετά που έκανε και ανάλυση!

Αερικάκι πολλά μπράβο για τη προσαρμογή σας!!!Είναι πιο ώριμα τα κορίτσια, το λέω συνέχειαααααα!!!

Διαφημίσεις

Ποια κρεμα ειναι αυτή;

Αυτό με τα βιβίλα το είχα βάλει και στον τοίχο μου και θέλω να πάω αλλά φοβάμαι ότι με τη μικρή δεν θα έχω το χρόνο που θέλω να διαλέξω οπότε το αναβάλλω συνέχεια για την άλλη εβδομάδα να πάω ένα πρωινό που θα λείπει... Είναι μέχρι 8 Φεβρουαρίου

Ειρηνη καλα αποτελεσματα!

Κορες, λογικα αυτο με τα βιβλια ειναι και Κυριακες ε?

Γιατι δυστυχως ολες τις υπολοιπες μερες το κεντρο ειναι για μας απλησιαστο.

Επισης, καμμια ιδεα αν εχετε, για δωρο γενεθλιων σε 8χρονη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια κρεμα ειναι αυτή;

Αυτό με τα βιβίλα το είχα βάλει και στον τοίχο μου και θέλω να πάω αλλά φοβάμαι ότι με τη μικρή δεν θα έχω το χρόνο που θέλω να διαλέξω οπότε το αναβάλλω συνέχεια για την άλλη εβδομάδα να πάω ένα πρωινό που θα λείπει... Είναι μέχρι 8 Φεβρουαρίου

Η κρέμα είναι η Flogo Calm cream για εγκαύματα....εμάς μας έσωσε τότε και μια φορά που κάηκα και εγώ την έβαλα και ανακουφίστικα αμέσως! Καλό είναι να υπάρχει στο φαρμακείο μας, εφόσον μου την έδωσε ο παιδίατρος βεβαια...

Εγώ πήγα καθημερινή και γινόταν πανικός οπότε καλύτερα να πας μόνη σου ένα πρωινό καθημερινής για να τα δεις με την ησυχία σου....εγώ βιαζόμουν και κοίταζα μόνο για παιδικά που ήθελα...πήρα 2 βιβλία της Κατερίνα Παπανικολοπούλου που είναι πολύ όμορφα εικονογραφημένα και όμορφα γραμμένα...και μόνο 3,5 ευρώ το ένα!!!

Να αυτό είναι το ένα που πήρα:

http://www.skroutz.gr/books/149694.%CE%9F-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1.html

Και σκεφείτε ότι κάνει 9 ευρώ το ένα ενώ εγώ πήρα 3 με αυτά τα λεφτά!

Μελίνα δύσκολη ηλικία...κανά επιτραπέζιο; Σετ για να φτιάχνει ξύλινα κοσμήματα; Θέλεις κάτι πιο ακριβό ή πιο φτηνό;

Βασικα θελω κατι σχετικα καλο γιατι ειναι και ανιψουλα, ειχε και τη γιορτη της τα Χριστουγεννα.

Προσανατολιζομαι σε καποιο ρουχαλακι που να το συνοδευσω και με ενα βιβλιαρακι για αυτην την ηλικια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ε τώρα με τις εκπτώσεις θα βρεις όμορφα ρουχάκια σε καλές τιμές....μπορείς να της πάρεις κανά ελαφρύ μπουφανάκι για να το φοράει από εδώ και πέρα...εμένα μου αρέσουν πολύ τα τζην μπουφάν.

Αλλιώς φορεματάκι με καλσονάκι ασορτί ή φουστίτσα....τα mexx είναι πολύ όμορφα και καλής ποιότητας. Τα βρήκα με 50% έκπτωση και της πήρα ένα τζην παντελόνι στενούλι, ένα κολάν και μία φοβερή λιλά πουκαμίσα με 34 ευρώ...το θέμα είναι το στυλ του κοριτσιού.

Ναι η αληθεια ειναι το στυλ της δεν το ξερω τοσο καλα, αλλα σκεφτομουν για μπουφανακι τζην οπως λες, ή κανενα ωραιο φουσκωτο αμανικο.

Θα παω σημερα το απογευμα στο mall, εχει και εκπτωσεις, κατι θα βρω..

Μαριτακι ειστε κι εσεις φαν των παραμυθιων ε?

Κι εγω την καταβρισκω, ειδικα αν ειναι καλογραμμενα και καλοσχεδιασμενα!

Στο μεταξυ, ασχετο, εψαχνα καποια στιγμη παλιοτερα καινουρια παραμυθια στο ιντερνετ και επεσα σε ενα με εναν ποντικο που θελει να παντρεψει την κορη του με τον ηλιο και ο μικρος το ζηταει συνεχεια και ειδα οτι την ιστορια αυτη την εχουν κανει θεατρικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...