Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Ειρήνη ελπίζω να ναι καλύτερα σήμερα η μικρή.

Τα υπόλοιπα πως είναι? Η δικιά μου καλά είναι φτου φτου

Χθες το βράδυ την έβαλε ο μπαμπάς της για ύπνο και ως συνήθως ήθελε τη μαμάαααααααααααα αλλά της πέρασε γρήγορα.

Μπέμπα δεν είναι θέμα Αθήνας, θέμα νοοτροπίας είναι. Δηλαδή στην επαρχία δεν τους κόβει ότι μπορούν να διαθέτουν και κάποιες διαφορετικές μορφές απασχόλησης και άθλησης?

Δε λέω ότι είναι εύκολο να έχουν δική τους πισίνα πχ αλλά αυτό που περιέγραψε το αερικό, ε σιγά την υποδομή δηλαδή... Ενδιαφέρον χρειάζεται.

Τεσπα εγώ είμαι συνειδητοποιημένη. Ξέρω που έχω επιλέξει να ζω και φροντίζω εγώ να πηγαίνω το παιδί μου παρακάτω...

Όσο για το κολυμβητήριο ακόμα δεν ξεκινήσαμε αλλά δεν πρόκειται να πάμε στο Δημοτικό. Εκεί γίνεται πανικός, δεν έχει θέρμανση και άλλα όμορφα.

Σε ένα ξενοδοχείο θα πάμε που φιλοξενείται πρόγραμμα απ το γνωστό babyswimming. Χθες της παρήγγειλα μαγιο-πάνα και σκουφάκι και τα αναμένω! Μιλάμε έχει ξετρελαθεί στην ιδέα, χθες όλο το απόγευμα γκρίνιαζε "μαμά πότε θα γίνεις καλά να πάμε στην πισίνααααααααααα"

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Τί καλά που "μπήκα" σήμερα γιατί εχθές... όλο ωραία νέα γράφατε !!!:confused:

Τί έγινε βρε κόρες ????? ανάδρομο σε τί ??????

Τέλος πάντων... να λέμε Δόξα τον Θεό που όλοι είναι καλά και η Ζωή, και το Μαράκι με Βασίλη + Φαίη... και όλα τ' άλλα φτιάχνονται... :-P

Επίσης,

Μαραγκάκι μου πολύχρονη !!!! :wink:

Και Αερικό μου,

Χάρηκα πολύ πολύ με την αντίδραση του παιδιού στον καινούριο σας σταθμό ! Εύχομαι να περνάει κι εκεί τόσο καλά όσο στον προηγούμενο ... ε μα ναι, τόσο καιρό έψαχνες !:lol:

Εμείς καλά είμαστε ! Και η πιτσιρικαρία μου είναι καλά... να ανησυχήσω γιατρέ μου ???????????????????

Φιλιά σε όλες !!!!

Ακριβως, να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε ολοι!

Εγω κοιμηθηκα τελειως χαλια, μεχρι τις 2 ψιλοεβηχε ο μικρος, μετα σταματησε ο βηχας αλλα ξυπνησε και ηθελε κακα κι επειδη τα κανει στο παμπερ τον πηρα διπλα μου στο κρεββατι μη και δεν τον παρω χαμπαρι και συγκαει ως το πρωι... οποτε δραμα υπνος!

Και δεν εκανε κιολας τελικα, τα εκανε το πρωι που ξυπνησαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Μεταξάκι το ελπίζω κι εγώ :) Πήγαμε σήμερα και έκατσα μαζί της κανά μισάωρο μέχρι να έρθουν και τα άλλα παιδάκια με το σχολικό (πήγαμε 9.30 εκεί) και οι δασκάλες της και για να εξοικειωθούμε παρέα με παιδάκια και χώρο. Της είπα ότι σήμερα πρέπει να προσπαθήσει να μάθει τα ονόματα των νέων της φίλων (δεν παίζει βέβαια γιατί ειναι πολλά παιδάααααααααακια!!!). Ο Γιώργος μόλις την είδε κατενθουσιάστηκε χαχαχαχαχα κάποια κοριτσάκια την πλησίασαν κάποια αγοράκια την κοίταγαν σαν εξωγήινη (της έχω κάνει και κοτσιδάκια αλα πιπι φακιδομύτη χαχαχα)... Κάποια στιγμή της είπα 'αγαπούλα εγώ φεύγω εντάξει;' ήρθε με φίλησε και έφυγα. Πήρα και την αίτηση εγγραφής και θα τα στείλω μαζί με άλλα χαρτιά και χρήματα αύριο :D Ήξερε ότι σήμερα θα πάω να την πάρω αλλά όταν είπαμε στη διευθύντρια ότι θέλει να κοιμηθεί εκεί και ότι φέραμε την κουβέρτα μας και τα σεντόνια μας τη ρώτησε αν θέλει να γυρίσει με το σχολικό και είπε ναι :D Μακάρι να είναι πάντα έτσι συνεργάσιμη. Πάντως με κάνει υπερήφανη το σκατόπαιδο κάθε φορά που συναναστρέφεται 'αγνωστο' κόσμο χαχαχα γιατί με τους 'δικούς μας' ξεσαλώνει!!!

Πήγα και εφορία γρρρρρρρρρρ και τώρα γύρισα να χαλαρώσω και να περιμένω το κορίτσι κάνοντας και καμια δουλειά γιατί όοοοοοοοοοοοοολα έχουν πάει πίσω!

Κούκλα η ζωή ακομα και στο νοσοκομείο... ο πονοκέφαλός σου παίζει να είναι από τη ζέστη Ειρήνη!

Α επίσης είδα πόσα έχουν απομείνει από την αποζημίωση και είναι λιγότερα από τα μισά!!! Ένα μικροεγκεφαλικό το έπαθα ομολογουμένως αλλά δεν μαμιέται! Θα επιβιώσουμε! Άντε να ερθει 15/2 να πάρω το πρώτο επίδομα από ΟΑΕΔ να ξανανιώσω ότι... προσφέρω :lol:

Ναι το μαμημένο προσφέρω αλλά αλλιώς είναι να προσφέρεις και οικονομικά :lol: έστω και μέσω ΟΑΕΔ :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...