Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σειρα μου τωρα να δωσω συγχαρητηρια στο cultaki που δινει ακομα ζιζακι... Εμεις δεν το πηραμε ουτε μια μερα, δηλαδη τι μερα, ουτε ωρα....

Ναι, τη βαζω στην κουνια, την αφηνω και κοιμαται μετα απο λιγο μονη της. Υπαρχουν βεβαια βραδυα που ξυπναει και κλαιει αλλα αυτο ειναι μονο αν ποναει ή δει ασχημο ονειρο. Αυτο το κανουμε απο 3 μηνων βρεφακια και δεν αντιμετωπιζουμε προβλημα μεχρι στιγμης. Αλλα οπως προειπα τη βαζω στην κουνια της. Στο κρεββατι της, που θα εχει την επιλογη να κατεβει, δεν ξερω πως θα αντιδρασει... :? Και σκεφτομουν τωρα στην αδεια του Βασιλη να το φερουμε και να την ξεκινησω εκει.. Για να δουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και τι να κάνω? για πες καμμιά ιδέα.....

Δώσε κίνητρο. Βάλε στο κρεβάτι της κάτι που της αρέσει πολύ. Σε εμάς ήταν κάτι σεντονάκια με αρκουδάκια σε συνδυασμό με 2 πιπίλες (ενώ ειχε ήδη μία στο στομα) ο winnie της και ένα ιπποκαμπάκι που της είχε φερει η νονά της. Α και το μαξιλάρι (το οποίο της το παίρνω όταν κοιμηθεί καλά).

Εμεις δεν το πηραμε ουτε μια μερα, δηλαδη τι μερα, ουτε ωρα....

Σου ρίχνω... εμείς τα καταφέραμε μέχρι τις 40 μέρες αλλά όχι όλα τα γεύματα :lol: μόνο τα "κοιμισμένα" :lol:

Διαφημίσεις

Δώσε κίνητρο. Βάλε στο κρεβάτι της κάτι που της αρέσει πολύ. Σε εμάς ήταν κάτι σεντονάκια με αρκουδάκια σε συνδυασμό με 2 πιπίλες (ενώ ειχε ήδη μία στο στομα) ο winnie της και ένα ιπποκαμπάκι που της είχε φερει η νονά της. Α και το μαξιλάρι (το οποίο της το παίρνω όταν κοιμηθεί καλά).

πιπίλα δεν φόρεσε ποτέ..γάλα από μπιμπερό δεν πίνει...

αρκουδάκια και τέτοια δεν παίζουν..το μόνο που της αρέσει είναι τα μολύβια και να ζωγραφίζει

τίποτα που να έχει σχέση με τον ύπνο δλδ...

Ασε, πονεμενη ιστορια ο θηλασμος...

Εγω στην εγκυμοσυνη εκανα διαβητη κυησης. Εκανα ινσουλινη 180 μοναδες ημερησιως (60 πρωι - 60 μεσημερι και 60 βραδυ) και παλι το ζαχαρο δεν κατεβαινε κατω απο 160 - 180. Μου ειχε πει λοιπον ο γιατρος μου πως θα γεννησω 2 εβδομαδες πριν την ΠΗΤ γιατι φοβοντουσαν για ενδομητριο θανατο και το πρωτο 24ωρο το παιδι θα παει στη μοναδα προωρων για παρακολουθηση μη τυχον και κανει καμμια υπογλυκαιμια. Μπαινω να γεννησω την 38η εβδομαδα, μου ριχνουν ωδυνες αλλα συσπασεις μηδεν.. Ε, μετα απο 6 ωρες απραξιας, με βαλανε για καισαρικη. Βγαινει το Μαρακι, το πανε στα προωρα. Που να κατεβω εγω ομως να τη θηλασω με τον ορο και τον ουροκαθετηρα να κρεμεται? Το πρωτο 24ωρο της ζωης της σιτιστηκε αποκλειστικα με ξενο γαλα... Την επομενη μερα που μου την ανεβασαν επανω, το παιδι δεν ηθελε ουτε να το δει το στηθος... Προσπαθουσα αλλα δεν ηθελε με τιποτα, εκλαιγε, χτυπιοταν, κοκκινιζε και με το που της εδινες μπουκαλι ηρεμουσε. Ελεγα και στις μαιες να με βοηθησουν αλλα αυτες μου ελεγαν πως δεν εχω γαλα.. Εδω ειναι το αστειο... Κοριτσια οχι μονο ειχα γαλα.. Ειχα τοσο πολυ που μπορουσα να θηλασω δυο βρεφη, οχι ενα! Στο τελος, αφου ενιωθα πως δεν μπορω πλεον να σηκωσω τα χερια μου απο το καψιμο (αφου το γαλα δεν ειχε εξοδο), ζητησα θηλαστρο και δεν μου εδωσαν λεγοντας πως δεν θα βγαλω τιποτα.. Μη μπορωντας να αντεξω αλλο τον πονο ζητησα χαπακι για διακοπη και την εβγαλα στο μπανιο να αδειαζω το στηθος.. Εκει τελειωσε για εμας ο θηλασμος... :(:(

gM4vp2.png

Την ίδια πορεία είχαμε κι εμείς Φαίη. Κι εγώ είχα διαβήτη κύησης και είχα και Grade 3 πλακούντα από τον 5ο μήνα! Μπήκα με ραντεβού για καισαρική μόλις μπήκα στο μήνα μου. Και με τις τελευταίες εβδομάδες να κάνουμε Doppler κάθε εβδομάδα. Τα ίδια κι εμείς με την ΜΕΝΝ. Τα ίδια και με την άρνηση μόνο που εγώ το είχα δει πεισματικά και ήθελα πάση θυσία να θηλάσω τουλάχιστον το πρωτόγαλα. Αυτή με έδιωχνε κι εγώ την κανάκευα. Μισό θηλασμό και μισό μπουκάλι το πήγαμε μέχρι τις 40 μέρες. Ψυχολογία της μαμάς στο ναδίρ! Αλλά το πρωτόγαλα της το έδωσα της σκατούλας όσο κι αν παλέψαμε.

Χαρα στο κουραγιο σου! Εγω οσο την εβλεπα να κλαιει και να οδυρεται, εκλαιγα στο διπλασιο.. Με τον πλακουντα δεν ειχα θεμα, αλλα doppler εκανα κι εγω τις τελευταιες εβδομαδες συνεχεια και NST αλλες δυο φορες για να δουμε αν δυσφορει το μωρο..

Τουλαχιστον πηγαν ολα καλα!

gM4vp2.png

H δικιά μου έδειξε από τις πρώτες μέρες πάντως από ποια γονίδια διάλεξε! Και δυστυχώς πήρε τα χειρότερα σε θέμα πείσματος... τα δικά μου... το μόνο καλό είναι πως γνωρίζω και τα αδύνατα σημεία μου και την ρίχνω στο φιλότιμο τώρα πια που το έχουμε και οι δύο ανεπτυγμένο (ευτυχώς για μας!)

Διαφημίσεις

η δικιά μου ακριβώς το αντίθετο...

της έδινα μπιμπερό από το μαιευτήριο γιατί είχε γεννηθεί μικρή μόλις 2400 και το έσπρωχνε...

σπίτι κάθε μιάμιση ώρα έκλαιγε, έκλαιγα και εγώ έλεγα δεν είχα γάλα, με το θήλαστρο δεν έβγαλα ποτέ..

αλλά με έσωσε ο πρώτος παιδίατρος, μου είπε έχεις γάλα το παιδί σου είναι πολύ έξυπνο που θέλει μόνο το στήθος...απλά σαν τις γύφτισσες να έχεις το βυζί έξω όλη μέρα και άστο να θηλάζει...

αυτό έγινε, τι έγινε γίνεται μέχρι σήμερα δλδ....

Καλημερα και απο εμας!

Πως ξυπνησατε?

Εμεις σχετικα καλα αν και σημερα η Μαρια ειναι ορθια απο τις 6 :roll: Βεβαια προς το παρον εχω την πολυτελεια και την αφηνω στην κουνια λιγακι αν ειναι πολυ νωρις! Να δω τι θα κανω οταν θα κατεβαινει απο το κρεββατι και θα θελει να ξεκινησουμε το "παρτυ" απο τοσο πρωι! :lol:

Λεω να πιω λιγο καφεδακι ή κατι αλλο ζεστο γιατι σημερα ξυπνησα και με τσουζει ο λαιμος μου... :( Και κατα τις 10 και τεταρτο να ξυπνησω το μπαμπα μας να ξεκινησουμε για το παρτυ!

Αλεξια αν θες παρακαλα απο σημερα να το στρωσει μπας και γλιτωσουμε το δικαστηριο αυριο (βα-ριε-μαι) :lol:

Cultακι κι εσεις πρωινες - πρωινες βλεπω ε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...