Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Σας βγάζω ιατρικό ανακοινωθέν κυρίως για τα παιδάκια που ήρθαν σε επαφή με την Κωνσταντίνα. Σήμερα είχαμε σεμινάριο γονέων στον παιδικο σταθμό μας και όταν τους είπα για τα μάτια της Κωνσναντίνας μου είπαν πως δεν είναι κρυωμα αλλά μια ίωση με επιπεφυκίτιδα που κυκλοφορεί. Οπότε αν Ζωή, Μάριος, Ελένη, Παναγιώτης εμφανίσουν πρήξιμο στα μάτια μιλήστε και με το γιατρό σας και να ξέρετε και ποιον να βρίζετε :lol: (σορρι αλλά δεν μπορούσα να το ξέρω ότι κουβαλάει τετοιο πράγμα πάνω της! ) Προφανώς το τσίμπησε την Πέμπτη που βρέθηκαν όλα τα παιδιά σε μια αίθουσα για την προβα της γιορτής :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα στο Κωνσταντινακι!! :( Εμας αποκλειεται να μας κολλησατε αφου δεν ηρθαμε σε επαφη, οποτε αν πρηστουν τα ματακια μας θα 'ναι απο αλλο λογο και δεν θα σας βρισουμε!! ;)

Αμα το στρωσει τελικα θα τα βγαλετε τα 2χρονα στο χιονι? Εμενα αρχισε και με ψηνει ο Βασιλης να ανεβουμε -λεει- Πεντελη.. :roll: Απ' την αλλη σκεφτομαι πως θα τσιμπησουμε καμμια πνευμονια και δεν ξερω... :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Σας βγάζω ιατρικό ανακοινωθέν κυρίως για τα παιδάκια που ήρθαν σε επαφή με την Κωνσταντίνα. Σήμερα είχαμε σεμινάριο γονέων στον παιδικο σταθμό μας και όταν τους είπα για τα μάτια της Κωνσναντίνας μου είπαν πως δεν είναι κρυωμα αλλά μια ίωση με επιπεφυκίτιδα που κυκλοφορεί. Οπότε αν Ζωή, Μάριος, Ελένη, Παναγιώτης εμφανίσουν πρήξιμο στα μάτια μιλήστε και με το γιατρό σας και να ξέρετε και ποιον να βρίζετε :lol: (σορρι αλλά δεν μπορούσα να το ξέρω ότι κουβαλάει τετοιο πράγμα πάνω της! ) Προφανώς το τσίμπησε την Πέμπτη που βρέθηκαν όλα τα παιδιά σε μια αίθουσα για την προβα της γιορτής :(

περαστικά σας!

εμείς μια χαρά είμαστε στα μάτια...βήχα έχουμε

Εμας παλι τελευταια στιγμη μας ενημερωσαν για παρτυ παιδικο στη γειτονια της μαμας μου.. Ενα κοριτσακι λιγο πιο μικρο απο τη Μαρια, απλα δεν ξερουν αν θα βρισκονται εδω στα 2α γενεθλια του και επειδη ουτε στα πρωτα εκαναν παρτυ, ειπαν να της το κανουν αυριο.. Δεν ξερω αν θα παμε βεβαια.. Στη μαμα μου θα παμε κανονικα αλλα μας το ειπανε τελευταια στιγμη και δεν εχω προλαβει να παρω τιποτα στο μικρο...

Να κανω μια χαζη ερωτηση: Το athens metro mall τις Κυριακες λειτουργει? Αν ειναι να παρω απο εκει τιποτα.. :roll: Αλλιως......... Καλα κρασια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να πω περαστικα και στη Ζωιτσα που βηχει!

Μακαρι να καταφερετε να πατε, θα ξεδωσει και η μικρη! ;)

gM4vp2.png

Εμας παλι τελευταια στιγμη μας ενημερωσαν για παρτυ παιδικο στη γειτονια της μαμας μου.. Ενα κοριτσακι λιγο πιο μικρο απο τη Μαρια, απλα δεν ξερουν αν θα βρισκονται εδω στα 2α γενεθλια του και επειδη ουτε στα πρωτα εκαναν παρτυ, ειπαν να της το κανουν αυριο.. Δεν ξερω αν θα παμε βεβαια.. Στη μαμα μου θα παμε κανονικα αλλα μας το ειπανε τελευταια στιγμη και δεν εχω προλαβει να παρω τιποτα στο μικρο...

Να κανω μια χαζη ερωτηση: Το athens metro mall τις Κυριακες λειτουργει? Αν ειναι να παρω απο εκει τιποτα.. :roll: Αλλιως......... Καλα κρασια!

Φαίη μου τα εμπορικά είναι κλειστά...μόνο τα καφέ και τα εστιατόρια λειτουργούν!

Καταλαβα... Και δεν εχει ξεκινησει και το εορταστικο ακομα, οποτε μαλλον δεν θα παμε στο παρτυ! Βεβαια μας ειπανε και εκεινοι πως δεν χρειαζεται να φερουμε κατι αλλα το θεωρω γαϊδουρια... Τελος παντων! Βλεποντας και κανοντας!

Παντως και να παμε, το κανουν πρωι και μου αφηνουν ελευθερο το απογευμα που θα παω για καφε σε μια φιλεναδιτσα μου!! :-P

Αντε να τελειωνουμε και με το δικαστηριο τη Δευτερα γιατι δεν μπορω να ξερω πως ο Βασιλης με τη Μαρια θα ειναι σπιτι και εγω θα μεινω αλλου! Μου τη δινει!

gM4vp2.png

Φαίη μου μπορείς να πάρεις μια όμορφη καρτούλα να της γράψει ευχές η Μαρία και να δώσεις χρήματα στη μητέρα να πάρει ό,τι θέλει αφού σας το είπε τελευταία στιγμή ή να πάρετε ένα αρκουδάκι από κάποιο ζαχαροπλαστείο ;)

περαστικά σας!

εμείς μια χαρά είμαστε στα μάτια...βήχα έχουμε

Έχε το νου σου γιατί βήχα είχαμε κι εμείς... απλώς δεν ανησύχησα γιατί εμείς τον βραδινό βήχα τον έχουμε σε μόνιμη βάση πια :(

Διαφημίσεις

Φαίη μου μπορείς να πάρεις μια όμορφη καρτούλα να της γράψει ευχές η Μαρία και να δώσεις χρήματα στη μητέρα να πάρει ό,τι θέλει αφού σας το είπε τελευταία στιγμή ή να πάρετε ένα αρκουδάκι από κάποιο ζαχαροπλαστείο ;)

Ναι ρε 'συ Αερικουλι, χιλια μπραβο, αυτο ουτε καν που μου περασε απο το μυαλο!! Ζαχαροπλαστειο και η Μαρια θα παει στο παρτυ!!!!!:D:D:D

Πριν λιγο την εβαλα για υπνο.. Στην αρχη εριξε επιτηδες την πιπιλα της κατω κι αρχισε να με φωναζει. Μπαινω στο δωματιο, της λεω τι θες? "Πιλα" μου λεει (πιπιλα δηλαδη). Της τη δινω, τη σκεπαζω, φευγω. Μετα απο λιγο "μαμαααα.....μαμααααα" ξαναμπαινω μεσα. Τι θες? "Λακι" (φιλακι δηλαδη). Της δινω, τη σκεπαζω, φευγω. Πριν δυο λεπτα με ξαναφωναζει.. Μπαινω μεσα, της λεω Μαρια, τωρα οι ανθρωποι κοιμουνται, ειναι νυχτα, κοιμησου κι εσυ. "Ναι -μου λεει-, ιλο" (ναι, νερο). Της παω το ποτηρακι της, πινει και βγαινοντας εξω μου φωναζει "ζασου" (γεια σου) :lol::lol:

Ελπιζω να μην με ξαναφωναξει!!

gM4vp2.png

Έχε το νου σου γιατί βήχα είχαμε κι εμείς... απλώς δεν ανησύχησα γιατί εμείς τον βραδινό βήχα τον έχουμε σε μόνιμη βάση πια :(

τσα!!!!

μπα και εμείς στο μόνιμο το πάμε...αέριους και άγιος ο θεός!

Ναι ρε 'συ Αερικουλι, χιλια μπραβο, αυτο ουτε καν που μου περασε απο το μυαλο!! Ζαχαροπλαστειο και η Μαρια θα παει στο παρτυ!!!!!:D:D:D

Πριν λιγο την εβαλα για υπνο.. Στην αρχη εριξε επιτηδες την πιπιλα της κατω κι αρχισε να με φωναζει. Μπαινω στο δωματιο, της λεω τι θες? "Πιλα" μου λεει (πιπιλα δηλαδη). Της τη δινω, τη σκεπαζω, φευγω. Μετα απο λιγο "μαμαααα.....μαμααααα" ξαναμπαινω μεσα. Τι θες? "Λακι" (φιλακι δηλαδη). Της δινω, τη σκεπαζω, φευγω. Πριν δυο λεπτα με ξαναφωναζει.. Μπαινω μεσα, της λεω Μαρια, τωρα οι ανθρωποι κοιμουνται, ειναι νυχτα, κοιμησου κι εσυ. "Ναι -μου λεει-, ιλο" (ναι, νερο). Της παω το ποτηρακι της, πινει και βγαινοντας εξω μου φωναζει "ζασου" (γεια σου) :lol::lol:

Ελπιζω να μην με ξαναφωναξει!!

Φαίη την βάζεις μόνη της στο κρεβάτι και κοιμάται????????

ααααααα..θα βάλω τα κλάμματα!!

εμένα θέλει ζιζάκι και αγκαλίτσα και αφού την πάρει ο ύπνος την βάζω στο δικό της

Χα κι εδώ έρχεται η περήφανη αερικούλα να αναφωνήσει... κι όμως κι εγώ τα κατάφερα να την βάζω στο κρεβάτι και να κοιμάται και μάλιστα χωρίς κλάματα :D Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό :D

Λοιπόν cultάκι ένα θα σου πω... πρώτα "διαβάζεις" καλά το παιδί σου... τι του αρέσει τι όχι και λοιπά. Και μετά πρέπει να το πιστέψεις εσύ :D Όταν πετύχεις αυτά τα δύο θα το πετύχεις :D Δεν υπάρχει τελικά συνταγή. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και τις δύο μεθόδους που υπάρχουν για τον ύπνο εγώ τις διάβασα αλλά δεν εφάρμοσα καμία! Εφάρμοσα αυτό που βόλεψε το δικό μου παιδί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...